Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 18 noiembrie 2009

Competente noi la ANP

Cel Mare devine Mai Mic...
Decizie ANP Competente Directori Generali ANP 18.11.2009 height="500" width="100%" > value="http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=22696401&access_key=key-1z1od8ix7hzansbiydib&page=1&version=1&viewMode=list">

81 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant,numai ca ,daca nu cunoastem vechile atributiuni,nu intelegem nimic.Banuiesc ca daca a meritat publicarea au avut loc schimbari majore.Poate ne explicati prin comparatie,ceva...

Anonim spunea...

www.anp-just.ro

Anonim spunea...

chiar ma intrebam si eram curios ce competente mai au sefii. nu au mai fost schimbate sau modificate de mult. cam de o luna maxim doo cred.mai bine sa ne spune cineva care stie ce se aude cu norma de hrana de la 1 ian . sa ne spuna cum va fi cu salariul.ciu banii de haine ca vin sarbatorile si pentru noi si familiile noastre.desigur ca vor sari unii care vor spune ca ne gandim numai la bani ei muncind pentru cv si binele public la puscarie ca de bani nu le pasa.unora mai mercantili ne pasa si de bani.deci daca stie cineva sa ne lamureasca si pe noi astia care venim la munca pentru salariu.

Anonim spunea...

Astia daca nu au capacitatea de a face ceva bun pentru sistem, isi schimba lunar atributiile!

Anonim spunea...

Nu s-a schimbat nimic, doar ca in loc de numele lui Dinca Gelu Danut a aparut Chis Horia. Nu merita atata agitatie!

A/H1N1 spunea...

Ieri a fost o zi placuta sufletului meu. Si asta pentru ca am aflat valoarea Penifestului.
Zilele trecute, mi-am expus in limitele normale ale bunului simt o opinie pe blogul Politistului Penitenciar, opinie care nu a picat prea bine tovarasului Si totusi. Mai mult decat atat, Si totusi si-a permis sa modifice continutul mesajului meu si sa-l expuna in bataie de joc timp de 5 minute, impreuna cu un comentariu rautacios care-i apartinea, ulterior stergandu-le pe amandoua. Da, ati citit bine, a schimbat continutul mesajului meu si l-a expus in bataie de joc.
Alte idei pe care le-am exprimat pe acelasi blog, tovarasul Si totusi si-a permis sa le truncheze, schimband ordinea si esenta acestora. Desi in mod politicos i-am cerut sa posteze ceea ce am scris, tovarasul Si totusi nu a fost de induplecat, probabil din cauza ca si-a dat seama de gafa ce a facut-o.
Tovarase Si totusi, in decembrie "89 au murit oameni pentru libertatea de exprimare. De asemenea, Constitutia la art.35 garanteaza dreptul la libera exprimare. Cele scrise de mine nu au depasit bunul simt, iar tu daca astepti numai ode si osanale pe blog, atunci nu e nici o diferenta intre tine si Ceausescu.

Multumesc Huginn.

Civilul uluit degeaba spunea...

Stau si nu ma dumiresc, cum e posibil asa ceva...Acum imi explic eu de ce ne meritam, in mare masura, soarta...Se stie de atat timp ce atributii noi au acesti sefi deosebiti ai nostri si noi ne miram la poarta noua (va rog, in genunchi, scuze) ca cum adica este posibil si ce anume inseamna aceste semne divine pe care le dorim traduse spre intelegerea noastra primara. Mai, oameni buni, dl.Huginn tot ara pe aici si de primavara , si de toamna, si de primavara viitoare....Nu mai spun nemic. Imi e clar ca buna ziua. Faptul ca siparezii au trecut in tratament la dl. doctor este stiut de dinainte de Eforie , am impresia ca e plin de civili de popota sistemul asta...Ar cam trebui sa ne asteptam la evenimente, cred...Atentie, eu am spus-o mai demult, nu imi vine sa cred, pur si simplu, de ce gen de reactii anatoriste vad pe aici...Astept pozitia lui Bobby (Fischer). Altfel, nici nu mai scriu de indignat ce sunt...Sa scrie doctorii...Sanatate !

Anonim spunea...

Domnule Huginn,cunosti ceva despre vestita reorganizare (noile state de functii din unitati, eliminarea unor functii de executie si de sefi).
Atita agitatie a fost iar acum a aparut o liniste nefireasca despre acest subiect. O fi linistea dinaintea furtunii.
Nimeni nu mai spune nimic nici ANP nici sindicatele.
Despre diminuarea normei de hrana in urma acordarii concediilor fara plata se cunoste ceva.
Multumim anticipat pentru raspuns.

Anonim spunea...

dragi colegi nu-i mai bagati atita in seama poate se vor sesiza singuri si vor face ceva si pentru noi nu numai pentru propria imagine

Anonim spunea...

19.11.2009 06:42:00 colegule vezi ca se face reorganizarea functiilor si vezi ce slugi au functii mici si apoi iti vei da seama de cum se face reorganizarea functiilor.

si totusi spunea...

Mă bucur să văd că acel coleg care publică sub pseudonimul nefericit A/H1N1 a redescoperit valoarea Penifestului. Poate că aşa scăpăm de spamurile lui, de ameninţări şi de atacuri la persoană.

Anonim spunea...

Dupa alegeri poate scapam de toti,FIRINEII ,MARICEII,BALACEII ,sa se duca unde a dus mutu iapa.

A/H1N1 spunea...

Tovarasului Si totusi.

Amenintari? Atacuri la persoana? Expune comentariile mele si lasa cititorii sa ne judece. Hai, fa-o!
E singura alternativa de a-ti demonstra nevinovatia. Alta cale nu ai!

Anonim spunea...

In legatura cu competentele, ma gindeam, ca daca ar exista cu adevarat , s-ar face suficiente economii astfel incit sa nu mai fie nevoie de zile fara plata; de exemplu,sa se reduca sporurile la cei care " nu au nici o competenta in munca cu detinutii"( vezi birourile), pilele sefilor mai mari sau mai mici( cei care nici nu suporta ideea de a lucra cu ppl- care , de asemenea, stau la birouri si "plimba / hirtiile", se relaxeaza cu cele mai proaspete birfe de pe internet, ce mai ,muncesc de nu mai pot. Dar "au la competente....."

si totusi spunea...

Tu ştii că am dreptate, eu ştiu că aşa e, ceilalţi vor crede ce vor dori. Şi invitaţia ta de a "expune" comentariile tale ameninţătoare şi otrăvite arată că eşti manipulator. Îşi imaginează cineva că sunt vreun păstrător de comentarii, că le-am copiat pentru a avea probe? Cred că am greşit răspunzând prea mult provocărilor tale. Dar omul din greşeli învaţă, nu-i aşa? De acum îţi voi răspunde doar când vei da un semn de bună cuviinţă.

Anonim spunea...

@ anonim 19.11.2009 18:32:00

Ca tot veni vorba de hartii plimbate. Pentru a nu ramane fara activitate, avand in vedere bugetul redus pana la disparitie, unii si-au adus hartie de acasa.
Acum serios vorbind, aducerea hartiei de acasa pare a fi o dovada de devotament fata de locul de munca. Nici vorba. Actiunile de acest gen sunt aduse la cunostinta sefilor cu umilinta si aparent dezinteres.

Anonim spunea...

Nu stiu cine e A/H1N1, probabil un pazist plin de prejudecati, dar ca blogerii sa se lupte cu adversari fictivi si sa astepe semne de buna cuviinta de la propriile lor asteptari sau de la cei cu care cred ca se lupta, asta e deja trist.

si totusi spunea...

@19.04

Poate că ai dreptate.

Anonim spunea...

Pai, vezi, esti un om inteligent, daca nu ai fi atat de impulsiv ai reusi sa separi comentariile rautacioase de cele ironice, cele stupide de cele premeditate si anonimii "anonimi" de cei constanti. Precum si tachinarile de rautati.

si totusi spunea...

Mă voi strădui să nu te mai întristez,oricâte identităţi ai avea.

RADU MAZARE spunea...

@ptr.19,26...Pleaca Firiceii,Balaceii,Mariceii dar voi tot prost o sa traiti inca 5 ani de acum incolo...De doi ani ma chinui sa va explic ca vine criza si voi nu m-ati inteles!!!...CREDETI-L ATUNCI PE BASESCU < sa traiti bine >....

Anonim spunea...

Tu vorbesti de identitati multiple? Triste sunt confuziile tale. Dar vorba ta, fiecare crede ce doreste.

Anonim spunea...

anonimule de azi de la 19 si 45

Vad eu ca tu bagi strimbele intre admin. de pe Penifest , il imbirligi pe Sword cu d- ul Hug. , ai dat sa il musti de beregata lui Boby Ficher si acum te dai si la SI TOTUSI si cine stie la citzi alti . Cred ca tu i/ai facut felu si lu Ciuruitu si criza e din cauza ta si gripa porcina . Musti ca o cotarla pe la spate . Cita vreme mai vrei sa ne aratzi ca esti un penibil . nu te mai da cu gura , SIPAREZULE ca esti varza . Nu mai freca mentosanu pe aici ba umbra de militzian . MARS POTAIE ! Oameni au treburi de vorbit si tu imbarligi ba puscarie .
BAI NE AJUNGE CU DASTIA CA TINE , BAI VRAJBA CE ESTI .
DOMNU Hug ; VA ROG SA NU VA SUPARATI PE MINE SI SA MA PUBLICATI CA EU LE ZIC RAR DA BINEEE

Anonim spunea...

Anonimule 19.11.2009 20:51:00
Fa-te analist, leai inteles pe toate perfect cum trebuie.

Anonim spunea...

Politist Penitenciar a fost si este un blog cenzurat. Cine nu scrie pe placul administratorilor , cine nu le lauda maiastra inteligenta ,sunt cenzurati sau badjocoriti. Sa va fie rusine !!Cand ati fugit de pe Penifest acuzati lucruri pe care chiar voi le faceti.

trei spunea...

S-a instalat tacerea. E bine? Ne resemnam? E bine?
Orice argumente ai aduce, de orice natura,reactionezi. Si atunci cred ca e bine. Ai o parere.

Bobby Fischer spunea...

@ 19.11.2009 22:04:00

Poliţist penitenciar cenzurează prostia şi ipocrizia, incultura şi obrăznicia. Sigur te regăseşti într-una sau mai multe dintre "calităţile" enumerate, de vreme ce eşti aşa de frustrat.

Ce e Penifestul în mintea ta (minte, e un fel de a spune) de se "fuge" de aici? Singurul care "fuge", de fapt, zburdă bătând câmpii pe coclauri, eşti tu.

De ce nu le spui colegilor noştri adevărul despre mizeriile pe care pretindeai să le vezi postate. Dar nu cred că trebuie să le mai spui nimic; caracterul de joasă speţă, infamia şi degradarea ţi se "citesc" din injuriile, denigrarea şi calomniile proliferate: un om de nimic, o secătură frustrată.

Trebuie să recunosc că prost nu eşti, doar prost... crescut.

Am scris toate acestea, cu riscul asumat de a nu-mi fi postate, ca o ultimă replică adresată unui bicisnic, dar şi observând că acum ţi-ai ales ca "loc de joacă" - Penifestul, încercând prin bălăcăreala ta să pângăreşti şi acest blog. Aşa ai devenit şi tu "cunoscut", dar ce păcat că eşti doat un biet şi nefericit anonim...!

Compătimindu-te sincer, mă rog pentru sănătatea ta... mintală. La ambiţia de care dai dovadă, s-ar putea să reuşeşti cândva să(-ţi) revii.

Anonim spunea...

Bobby Fischer, in acest caz se zice si scrie "proferat" ! Te rog, fi mai atent !!!

Bobby Fischer spunea...

@ 20.11.2009 12:04:00

Aşa este, mea culpa! Ai pus corect punctul pe "i", dar unde-i i-ul? Atenţie la neatenţie, imperativul verbului a fi trebuie niţel corectat. Ok?

Anonim spunea...

Anonimule, nu te-ai saturat sa fii apostrofat, si altele. Cat iti mai trebuie? Nu iti ajunge? Mai bine spune clar ce nemultumire ai. Curaj!

A/H1N1 spunea...

Ai "toata" dreptatea din lume tovarase Si totusi.

Ok, n-ai vrut sa expui parerile mele, inteleg, n-ai vrut, dar de ce ai schimbat continutul uneia si ai afisat-o denigrativ pentru scurt timp? De ce ai procedat astfel "cuviinciosule" Si totusi? Nu ti-a placut ce am scris, foarte bine, dar pentru ce a fost nevoie de batjocura?

Anonim spunea...

Bobita, esti confuz si amuzant. Din disperare, te repezi la gatul tuturor anonimilor care-ti ies in cale. Vai! Vai! Vai!

PS. Bobita nu uita: FIECARE NAS ISI ARE NASU! Cand te mai apuca aerele de superioritate, lasa-i pe "aia" mici, cauta-ma pe mine. Sunt dispus sa te "nasesc" oricand.

Sa auzim de bine!

Bobby Fischer spunea...

@ 20.11.2009 17:37:00

Te-aş căuta, "viteazule", dar nu mi-ai spus în care mlaştină, grotă, scorbură sau cocină sălăsluieşti.

Anonim spunea...

Virusul vrea libertate de expresie.

Anonim spunea...

Da, virusul vrea dreptul lui de a gripa totul in jur. De ce va mirati? Nu ati vazut escroci care se plang ca oamenii nu sunt corecti cu ei, ca unii nu-i mai cred si ca au si ei dreptul lor de a fi crezuti si apreciati?

Bobby Fischer spunea...

@ 20.11.2009 17:37:00

Ruşinică, ruşinică, ruşinică!

Din ciclul, prostul nu e prost destul până nu e şi fudul, anonimul defect la partea "superioară" spunea protector:

"Cand te mai apuca aerele de superioritate, lasa-i pe "aia" mici, cauta-ma pe mine."

Te crezi vreun chior în ţara orbilor, sau vreun Gulliver în ţara liliputanilor, când tu trebuie să stai pe vârfuri ca să poţi vedea peste "masa" de lucrători de penitenciar, peste majoritatea colegilor? Nu-mi vine să cred: "ăia" mici... Şi proşti, nu-i aşa, "năşicule"? Tcmai tu să spui asemenea vorbe, tu, care pozai în „manieratul” şi „bine-intenţionatul” COLEG.

Ruşinică să-ţi fie ţie, celui dintâi dintre proşti!

P.S. Sunt doar vorbele tale, „năşicule”. Scripta manent. Până acum, vorbiseşi multe, dar nu spuseseşi nimic. Dar şi când ai vorbit... hohoho... ai spus... tot.

trei spunea...

Pe mine ma distreaza tachinarile Bobby / AH1N1, respectiv anonim.
Dar nu inteleg care e buba. Barbati viteji in cuvinte , unde vreti sa ajungeti? Ce vreti sa demonstrati?

cookie spunea...

Orice om are dreptul de a fi crezut si apreciat. Dar noi vrem ca anumiti oameni sa faca asta. De altii care o fac ne descotorosim, nu avem nevoie de aprecierea lor, le cerem sa ne lase singuri un timp.

trei spunea...

Dar de ce sa gripeze totul in jur? E mai fericit asa?

cookie spunea...

Dedicatie pentru cei nehotarati:

"Un ochi imi rade, unu-mi plange;
Jumatate-s apa, jumatate-s sange...
O ureche mi-e surda, cealalta nu,
Un sfert sunt eu, trei sferturi esti tu.
O jumatate de gand o impart cu tine,
Ce mai ramane o ascund in mine...
Sufletul mi-e impartit in doua,
Intr-o parte-i soare, in cealalta ploua

Anonim spunea...

Exact Bobita, exact. Cand iti mai vine cheful sa te iei de "aia" ("aia" fiind cei mici si neinsemnati pentru tine, cei "agramati needucati" cum ii numesti tu, cei in care "dai cu pietre" sub masca anonimatului si le vorbesti de barbatie, apoi fugi pe celalalt blog si apari cu "sarut-mana", "buna seara prieteni", "bine v-am gasit", cei carora li te adresezi cocotat in copac fiind, cu "baietas", de parca tu nu esti muritor ca noi, cei pe care vrei sa-i scarpini, dar de fapt nu esti capabil decat de niste piruete literare), atunci Bobita, sa-ti aduci aminte de modestia ta care este "pana la genunchiul broastei" cum scria Creanga, dar si de nasul tau preaiubit.

Cu dragoste, pentru finu'.

PS. "Aia" era scris intre ghilimele. Refuz sa cred ca nu le cunosti sensul.

Bobby Fischer spunea...

Îmi cer scuze, tuturor cititorilor, pentru “micile” incoerenţe şi aberaţii ale “năşicului” meu. Probabil că rolul de naş(pa) pe care şi l-a arogat îi suprasolicită neuronul uzat prematur. Trebuie apreciat măcar pentru faptul că îşi completează “studiile”, citindu-l pe Creangă (un alt mare efort intelectual de care dă dovadă).

Aşa-zisul "Naş" se dovedeşte a fi un mic impostor al blogurilor căruia i s-ar mai putea spune şi omul cu o mie de... schimonoseli. E un măscărici care-şi varsă acidul pe oricine şi oricând are ocazia.

Reacţiile lui se datorează, probabil, "impotenţei" intelectuale şi morale.
Sunt convins că, undeva, cândva, a intervenit pe blog în anumite discuţii care-l depăşeau; mai mult ca sigur că şi-a luat-o pe „coajă”, iar acum, frustrat şi "rănit", împroaşcă cu răutate, "răzbunându-se".

Uff, nimic nu mai este cum a fost în ţara asta! Ţară de doi bani, “naş” de doi bani cu replici pe... măsură.

Dedicaţie pentru “naşu” - cel mai “înfocat” şi fidel cititor al meu: Naşu’, modestia şi... dedesubturile

P.S. Te „pupă” finu’!

Anonim spunea...

Probabil ca "nasul" a luat si ia decizii proaste pe care le regreta, si apoi se oftica pentru ele. Luand atitudine incearca sa se convinga singur ca asa e bine.

Anonim spunea...

Nasule unde e replica? Asteptam cu sufletul la gura.

Bobby Fischer spunea...

Vă rog frumos, lăsaţi-l mai întâi să digere! Să nu-i cadă greu la stomac şi să păţească vreo dandana, ferească-l Sfântul! Ce mă fac eu fără "nashu", dacă se "prăpădeşte"? Ptiu! Ptiu! Să nu-i fie de deochi, mânca-l-ar finu' de naş!

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

Se pare ca unii (daca nu unul singur!) topaie nervosi in jurul calculatorului asteptand raspunsul meu. Ei bine, finule, am decis de astazi, in urma declaratiei tale scrise la data de 20.11.2009, 18:43 prin care imi recunosti calitatea de nasic, sa imi atribui pseudonimul mai sus mentionat, pentru a iesi din "oceanul anonimilor" si pentru a fi "far" pe drumurile tenebroase pe care calca pasii...(urmau epitetele care te caracterizeaza, dar eu nu sunt ca tine!) lui Bobby Fischer. Cu aceasta ocazie, se va marca in mod obligatoriu evenimentul produs, avandu-se in vedere ca Bobby Fischer are un nas. Asadar, toti cei jigniti de acest "titan" (n-am putut sa ma abtin!) al Politistilui penitenciar, inchina o cupa de sampanie, facandu-i urmataorele urari:

"Sa-ti fie de bine, finule!" (de la NASUL);

"Sa traiesti inaltimea ta!" (de la BAIETASUL liliputan);

"Sa traiesti bine educatorule!" (de la AGRAMATII NEEDUCATI);

"La multi ani barbate!" (de la KEVINN).

Ce vrei sa-ti mai scriu finule? Ceea ce faci acum este tardiv. Un milion de cuvine nu te mai spala pentru ceea ce ai facut si ceea ce ai scris. Fapta iti apartine, du-ti pata acum. Se vede clar "interiorul" tau moral si intelectual. Vrei sa-ti dau exemple? Poftim: "secatura frustrata", "ma rog pentru sanatatea ta...mintala", "...celui dintai dintre prosti!", "impostor", "mascarici" si multe altele. Nu stiu de ce, dar intre tine si Vadim Tudor gasesc o mare apropiere. La final draga finule, vreau sa-ti spun urmatoarele: se pare ca Titan(ic)ul blogului Politist penitenciar s-a lovit de un iceberg. Acum sta ruginit pe fundul "ocenului anonimilor", iar prin hublourile lui sparte, zburda pestisorii.

Acum ma duc la vot finule.
Pe curand!

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

Hug, am vazut tarziu. Imi pare rau.

Anonim spunea...

Bine,Bobita, pe Gigi Becali ti l-ai gasit si tu nas? Si macar daca-l invatai sa scrie corect. M-ai dezamagit, Bobby. Asa nas, asa fin.

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

Iar voi, Hug si ceilalti cititori ai blogului, de ce nu interveniti să ma ajutati? Acum e momentul sa ma sprijiniti sa-mi fac si eu un nume, sa ma afirm. Vreau să devin celebru si consacrat.

Voi nu vedeti că lovind in mine, Bobby Fischer da in voi. Nu ma lasati acum la greu. Acest eveniment marcant este marea sansa a vietii mele.

Anonim spunea...

Ieftin Nasu', ieftin... Ma asteptam la mai mult din partea lui.

Anonim spunea...

Nasule al lui Bobby, tu nu esti Gica de la Scularie? Tu esti, dar putin mai ofticat.

Anonim spunea...

Sunteti in pana de idei? Va caftiti intre voi de plictiseala?

Anonim spunea...

Nasule,lase-ne! Esti mai prost decat masina politiei! Stii ca e in pana, nu?

Anonim spunea...

Asta ne mai trebuia:inca un amarat care se crede nas.

Bobby Fischer spunea...

Voi să va vedeti de treburile voastre, anonimilor! Eu am nevoie de ajutor nu de carcoteala.

Sau esti tot tu, Bobita? Asta e raspunsul tau? Ma faci sa rad, finule. Te-ai patat, ofensandu-ma, si acum platesti. Iti arat eu cine-i nasu'!

Anonim spunea...

Bobby, you are the best! Stii sa le zici mult mai bine decat nasul rasuflat. Imi place cum i le dai. Abia astept replica ta.
Nasule, esti expirat, in lipsa de idei sau ce-i cu tine, te-ai ramolit?

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

Ce de nasi au aparut in lipsa mea! Domnilor, respectati-mi dreptul de autor. Nasul este unul singur. Dar stiindu-l bine pe Bobita, s-ar putea sa bantuie iar pe acest blog in tinuta de camuflaj cu luneta la ochi. "Nasule" de la 15.27, eu nu scriu in "culori" si nici nu instig cititorii (pentru "nasul" de la 14.00).

Adevaratul nas, cel recunoscut de Bobita.

Anonim spunea...

Pentru Huginn, ajuta sa publicati toate infantilismele astea? Nu ati invatat nimic din greseli? Ajuta la ceva sa intretineti confuzia si nivelul scazut al discutiilor, prin intermediul unor comentatori care nu au nimic cu bunul simt sau cu logica? Dar in niciun caz cu problemele dezbatute. Contribuie asta la o dezbatere eficienta? E benefic acestui blog?

Anonim spunea...

Exista un singur nas, cel dintre ochi.

Anonim spunea...

Nasule, acum te dai inlocuit. "N-am fost eu, n-am fost eu cand mi-am luat-o peste ochi. Eu sunt mult mai bun, sunt superstar, sunt smardoi, nu fraierul ala de a primit capace." Ne lasi?

Anonim spunea...

@17.32

Ai vazut vreodata un alt nivel al discutiilor pe Penifest? Ca sa coboare, trebuie sa fi fost mai sus.

Anonim spunea...

@ 17:47:00

Da, am vazut. Iarasi te joci? Doar aici? Doar ca anonim?

Huginn spunea...

Va invit sa contribuiti la cresterea nivelului discutiilor si la indreptarea celor in eroare. Este cu siguranta nevoie. Sunt sigur ca stiti deja cum sa evitati greselile pe care noi le facem. O mana de ajutor nu strica niciodata.

Interesant e ca insusi puritanii de alt' data nu s-au sfiit sa se implice in exact genul de discutii de care s-au lepadat superior si rece...

@ 22.11.2009 17:32:00
@ 22.11.2009 17:47:00

Anonim spunea...

Una din metode ar fi, Huginn, respingerea comentariilor stupide, care nu respecta regulile si care produc confuzie. Desigur, in rest depinde si de comentatori sa completeze articolul si sa sporeasca valoarea scrierilor voastre. Rautatea comentatorului de la 17.47 este un non-sens.

hapiness spunea...

Nu trebuie sa ne mire rautatile si confuziile. Suntem atat de diferiti si de anonimi. Si asta pentru a nu ne asuma cele spuse.

Pruteanu spunea...

Huggin, corect se scrie: "înşişi puritanii".

Anonim spunea...

De multe ori ati permis sa fiu atacat fara motiv,fara sa am cea mai mica vina si fara sa raspund criticilor. Ceea ce a fost incorect era faptul ca eu aveam nume real,iar voi erati anonimi. Poate doar va banuiesc, dar nu va stiu. Credeti ca e frumos, ca e bine sa porcaiti oamenii,sa-i trageti in troaca?

Anonim spunea...

@17.23

Tu nu te baga! Habar n-ai despre ce vorbesc.

Anonim spunea...

Vrei sa spui ca acum nasul se da deontolog?

Huginn spunea...

@ pruteanu
:) multumesc. Recunosc ca m-am cugetat putin inainte sa aleg varianta proasta.

Pruteanu spunea...

Mi-a facut plăcere, maestre. Dacă aş avea pălărie, mi-aş ridica-o în faţa atitudinii tale.

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

@ Simplu

Unii si-au asumat cele spuse, dar scuze nu si-au cerut. E oare corect?

hapiness spunea...

Pentru a nu intra in ceata, ar trebui sa spui concret despre ce e vorba. Eu ar trebui sa-mi cer scuze? Doar in numele meu vorbesc.
Dupa cate am inteles sunt mai multi nasi.De unde stiu care e cel adevarat?

Anonim spunea...

Nasule care esti si nu mai esti ca era altul, fata de cine sa-si ceara scuze?

Anonim spunea...

Si de ce sa-si ceara scuze? Pentru niste constatari?

Tu ar trebui sa ne ceri scuze noua, tuturor, tu ala care te crezi nas. Halal coleg!

NASUL lui Bobby Fischer spunea...

Nu Simplu, tu nu trebuie sa-ti ceri scuze nimanui. Scuze ar trebui sa-si ceara cel care a jignit pana astazi, cel care si-a recunoscut calitatea, cel care nu pune egal pe blog intre sustinatorii diferitelor opinii.

Draga Simplu, NIMENI, dar NIMENI nu are dreptul sa ofenseze alte idei, principii, notiuni, concepte, gandiri, judecati, pareri, CHIAR DACA ELE NU SUNT ACCEPTATE.

Pentru impartialitate si pentru bun simt, va transmit salutari atat tie, cat si lui Si totusi.

NASUL NASULUI care este spunea...

Mai nasu , asculta la mine , tu chiar esti dus cu pluta rau de tot. Tu crezi ca noi nu am vazut cine a inceput tot circul asta ŞI CREZI CA NE POTI PROSTII PE TOTI? Ai lovit la inceput in Si totusi , Bobby Fischer , Pruteanu , Politist Penitenciar , in blogul lor , injurandu-i si facandu-i in toate felurile , iar acum umbli cu dezbinări si imbirligaturi facand pe mironosita care are principii ce trebuie respectate , pupandu-i in dos pe unii şi muscand pe altii. Rusine , neobrazatul sistemului ce esti! Las ca vezi tu nasi de acuma! Bine ti le-a mai zis Bobby , ca si acum crapa fierea in tine , ofticosule.

Sherwood spunea...

Nasul lui Bobby, vino la mine in echipa sa luptam pentru dreptate. Avem nevoie de voinici ca tine.

Fantoma din Sherwood spunea...

Maleficul militian de Nottingham in ceata lui Robin Hood? Asta-i buna! Poate doar in "rolul" lui Richard Malbete, spionul cersetor. Buhuhu!

Sherwood spunea...

In padurea Sherwood nu exista fantome. Exista doar oameni care urmaresc binele si lupta pentru el.

Anonim spunea...

Autointitulatul NAS poate fi considerat un om care urmareste binele si lupta pentru el? Ma dezamagesti, Sherwood, si-l dezamagesti si pe Robin Hood, savarsind o astfel de greseala. Eu stiu ca aparentele pot insela, dar sa-i propui unui uzurpator de identitati (stie el despre ce este vorba) sa se alature cetei de "proscrisi"?