Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Un Bota ca mulți alții

Schimbaţi-l pe directorul Emanoil Bota
O situaţie care „mocnea” de mai multă vreme pare să explodeze în aceste zile. Nemulţumiţi de condiţiile în care lucrează, dar şi de alte aspecte legate de activitatea lor, membrii Sindicatului Independent „Vulturul” de la Penitenciarul Bârcea Mare s-au revoltat împotriva conducerii instituţiei. Sindicatul „Vulturul” este afiliat Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), iar membrii acestuia reclamă deficienţe grave în activitatea conducerii Penitenciarului Bârcea Mare, de lângă Deva, precum şi un management defectuos.

Demisia!
În acest sens, sindicaliştii de la Penitenciarul Bârcea Mare au emis un comunicat de presă. „La nivelul penitenciarului s-a întocmit un raport de activitate, împreună cu FSANP, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea angajaţilor. Astfel, s-a propus un plan de măsuri concrete pentru soluţionarea problemelor identificate şi promovarea propunerilor venite din partea personalului, însă conducerea unităţii nu a dorit să asigure punerea în practică în termenele stabilite. Ca urmare, Sindicatul „Vulturul” şi FSANP propun verificarea celor semnalate de către Corpul de Inspecţie al Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti şi implicit revocarea din funcţia de conducere a domnului comisar şef de penitenciar Emanoil Bota, directorul penitenciarului”, se arată în comunicat.

Control de la minister!?
De asemenea, a fost trimisă şi o scrisoare către Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti (MJLC) şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). În adresa către ministrul Cătălin Predoiu şi directorul general al ANP, Ioan Bala, se spune, printre altele: „(...) Având în vedere deficienţele grave în activitatea conducerii Penitenciarului Bârcea Mare vă solicităm, în temeiul art. 57 din legea 293 /2004 privind statutul funcţionarilor publici cu statut special din ANP revocarea din funcţia de conducere a domnului comisar şef de penitenciare Emanoil Bota, directorul penitenciarului. (...) Precizăm că am propus un plan de măsuri concrete pentru soluţionarea problemelor identificate şi promovarea propunerilor venite din partea personalului, însă conducerea unităţii nu a dorit să asigure punerea în practică în termenele stabilite. Cu scopul soluţionării cererii sus-amintite propunem verificarea celor semnalate de către Corpul de Inspecţie al MJLC, sens în care ne manifestăm disponibilitatea în a furniza toate informaţiile necesare şi vă asigurăm de deplina noastră colaborare”.

Fără comentarii
Agentul şef Nicolae Grosu, liderul Sindicatului „Vulturul”, spunea că s-a ajuns, cu această situaţie, la limita răbdării. „Am avut suficientă răbdare. Directorul penitenciarului refuză orice formă de dialog cu noi pe această temă. În vederea îmbunătăţirii activităţii din instituţie am întocmit un „Raport de progres”, în care am menţionat deficienţele care există şi am şi precizat doleanţele noastre, dar am venit şi cu soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor. Nu se mai poate contiua aşa”, a declarat Nicolae Grosu. Contactat telefonic, comisarul şef de penitenciar, Emanoil Bota, directorul instituţiei de la Bârcea Mare, a fost foarte scurt în exprimare. „Trăim în democraţie şi fiecare poate cere ce vrea. Momentan sunt în concediu de odihnă şi nu comentez acest subiect. Voi vorbi pe larg la întoarcerea mea la serviciu”, a afirmat Emanoil Bota.

”Momentan sunt în concediu de odihnă şi nu comentez acest subiect” Emanoil Bota, directorul Penitenciarului Bârcea Mare

Şantaj şi dezinformare
Relaţia „agresivă şi cazonă” a conducerii în relaţia cu personalul, dezinformarea angajaţilor în legătură cu anumite măsuri propuse de ANP, acestea fiind folosite drept mijloace de presiune şi şantaj sau calitatea precară a hranei sunt doar câteva dintre neregulile care au fost descoperite de conducerea ANP la controlul pe care l-a efectuat, la cererea sindicaliştilor, la Penitenciarul Bârcea Mare. „Ameninţările şi şantajul rămân din nereficire instrumentele folosite în relaţiile ierarhice. Astfel, se explică teama permanentă pe care o are personalul în a discuta deschis despre probleme de serviciu. Cooperarea între diversele compartimente funcţionale nu este deloc de natură a susţine optimizarea funcţionării penitenciarului, şefii de compartimente întreţinând o stare de competiţie dăunătoare dezvoltării

Sursa: aici

62 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Higinn, de ce ne vorbiti de directorul de la Barcea Mare si postati poza unui detinut?

Anonim spunea...

STAI ASA,CA NU E CHIAR ASA. RAUL DE ACUM INCOLO URMEAZA . stanciule tine-o tot asa , vezi ce sfaturi de "bine" mai primesti de la "prietenul MATALE" ENE, pe cine mai numesti in functii , ca tu o tragi,tu te duci la fund , si te duci de unul singur. Tine minte MARGINENIUL RAMANE .

Huginn spunea...

@ anonim 24.10.2009 00:06:00

In imagine este chiar Emanoil Bota, directorul Penitenciarului Bircea Mare, asa cum apare in presa locala.

Anonim spunea...

Bravo Bircea Mare. Poate veniti si pe la Margineni ca si la noi e jale cu Manivela.

Anonim spunea...

La Margineni liderul de sindicat primeste sfaturi de bine de la un loctiitor(fost),mentorul sau BUSU.

asum spunea...

La ASUM Brasov s-au primit f multe plangeri din partea p.p.l dar si din partea unor angajati cu privire la activitatea Domnului Bota si a adjunctului sau Domnul Mara, un personaj destul de interesant.Am transmis mai multe materiale conducerii A.N.P. de la aceea perioada care in final au decis sanctionarea acestora , cei drept destul de "subtire"

Anonim spunea...

Scuze , Hugg, dar l-am confundat. Este lesne de inteles , de ce.

Anonim spunea...

BOTA = BERECHET , amandoi incompetenti , lipsiti de scrupule cu interese personale sau de grup. Nu stiu cum de ii mai tine in functii . MJLC mai functioneaza ? Ca la ANP nu sunt sanse , doar sunt de ai lor. Ce pregatire profesionala are un director care a picat examenul pt. functia pe care a fost numit daca la primul examen a luat nota 2 iar la al doilea a luat 4 ? Dar ce connteaza daca pici examenul si esti imputernicit. Doar tot 72.000.000. lei iti intra in buzunar. Nu este asa domnule manager doctor Berechet?

Anonim spunea...

JOS BOTA COMUNISTUL CARE TINE OAMENII IN INTUNERIC SI FRIG CA PE VREMEA COMUNISTILOR ! UN COMUNIST CA MULTI ALTII CARE S-AU TARAT SI S-AU STRECURAT PRIN TOATE REGIMURILE.

Anonim spunea...

La Margineni incepe revolta angajatilor, impotriva dir. Stanciu si a imputernicitilor?

Anonim spunea...

pentru toti Bota din tara :
Sa nu faci nimic, e tare greu. Nu stii cand ai terminat.

Anonim spunea...

Am o rugaminte unde este alarma ? ca de la MARGINENI A PLEKT UN AUTOBUZ DE AGENTI UN ARO SI O DUBA SI MASKTI ? DE CE NU A U PLEKT CEI DE LA ESCORTE SI AU PLEKT PLUTONU CARE AU IESIT AZI DIMINEATA NU VATI GANDIT LA ACEI OAMENI CARE AU STAT TOATA NOAPTEA IN SERVICI?????

unu spunea...

IN ATENTIA D-LUI BERECHET SI A CELOR DIN COMISIA CARE VA VENI LA DEVA IN CONTROL!!!D-LE BERECHET SA NU VA MAI UITATI DECLARATILE CELOR CU CARE VETI VORBI INTRE 4 OCHI,PE BIROUL DIRECTORULUI BOTA ASA CUM ATI FACUT ACUM 3 ANI SA AVETI ACEASI ATITUDINE AGRESIVA SI CAZONA,TERORIZANDU-I PE AGENTI CU SCOPUL DE A MANIPULA REZULTATUL CONTROLULUI IN FAVOAREA DIRECTORULUI.PENSIE USOARA ALATURI DE BOTA,"STIMABILE"!

Anonim spunea...

Directorul are si el un drept la replica? De ce nu-l impuscati? Daca se constata ca si-a indeplinit corespunzator atributiile de serviciu sindicatul isi cere scuze public?

Anonim spunea...

CRED CA SUNTETI IN EROARE ANONIM 20:09 , BERECHET NU SE PENSIONEAZA . REVINE IN ANP CA SEF SERVICIU CONTROL SI INDRUMARE. HA, HA , HA , INDRUMARE , AUZI DUMNEATA CINE DA DIRECTIA SISTEMULUI PENITENCIAR. OMUL STA BINE IN GHETE ESTE SUSTINUT DE IOANITOAIA CARE II FACE LEGAURA CU BALA.

Anonim spunea...

Bota este un comunist si asa va ramane ca multi altii de varsta lui. A condus regulamentar unitatea si ar trebuii sa ne cerem scuze. Vino dumneata stimabile si lucreaza cu lumina stinsa , stai pe la usile lui , indura umilintele , mananca mancarea de porci pe care o da agentilor si uitate la cum sunt tratati ofiterii, stai in frig si accepta umilintele si apropiatilor lui. Sau lucrezi in administrativ?

Anonim spunea...

{anonim 17,12,24.10.2009) Esti vreun domn cmd. de sectie ? De ce nu il suporti pe dl, Stanciu? Mai sefilor,iesiti voi frumusel din birouri,ajutatine si apoi sa vedeti ca veti fi apreciati. Lasati imbirligaturile.Ai dom' Macavei,ce zici? Trindaveala nu e apreciata.

Anonim spunea...

Domnule BOTA,aveti bunul simt si plecati la pensie,altfel voi reveni cu date din biografia dvs. incepind cu perioada cind erati "politruc" la UTC.
PS.Nu sunt din DEVA.

Anonim spunea...

a fost alarma la codlea,sprijiniti de colegii de la margineni.operatiunea a fost un adevarat succes,instigatorii au fost transferati si echipa de la margineni a lucrat exemplar impreuna cu cea de la codlea. operatiunea a fost condusa de domnul movila care s-a comportat ca un profesionist. felicitari si directorului de la codlea domnul dobrica care a stiut cum sa gestioneze situatia si sa previna o revolta.deci concluzia este ca se poate....

Anonim spunea...

BRAVO dlor Badoiu,Busu si Costache pentru modul profesionist in care au actionat la alarma de ieri! BRAVO masktilor

Anonim spunea...

Hai ca-mi dau lacrmile. NU mai pot cand ii vad pe astia destepti care rezolva problemele la alte puscarii. Oare sunt toate in regula la Margineni? Movila daca-ti place actiunea hai tata in teritoriu sa te controleze Aldea, Rancu, Fabri. Lasa filmele treci la munca. Cred si eu ca ai gestionat bine actiunea esti un tip impunator (ca Iri). Altfel succes lui Dobrica.

Anonim spunea...

pentru mai multe detalii in legatura cu dl. bota cum isi facea manevrele in urma cu ceva ani si cum si le continua si acum luati legatura cu pensionarul Maila!cat despre Berechet asa este tot sistemul,imputit,corupt,lipsit de sens!

Anonim spunea...

Doamne sfinte, Movila dinozaurul comunist mai traieste inca...ma, trebe sa fi sarit de pe fix ca sa-l lauzi pe unul scos din formol acum 1000 de ani...comunist de moda veche, supraveietuieste pupind dosurile potrivite...omul asta are o placere sadica sa chinuie lucratorii din penitenciare...a uitat cind rupea potbagajele masinilor cind mergea in ncontroale, acum este reformistul sistemului...pfui...

Anonim spunea...

Domnule Bota , mergeti lisnistit la pensie. Vremea ta a trecut de mult. Nu poti tine pe loc progresul. Statul iti va asigura o pensie decenta si suficient timp sa te gandesti la raul pe care l-ai facut fpss din unitate. Ai fost si ramai un comunist. Nu este un lucru rau , doar ca ai gresit plasarea in timp.

Anonim spunea...

A ajuns Movila sa coordoneze operatinunile in forta ale ANP ? Se pare ca am ajuns rau de tot.

Anonim spunea...

Solicit sa se faca adresa la CNSAS sa vedem daca batraniturile sistemului au dosar de politie politica. Este de luat in calcul avand in vedere faptul ca se indoaie usor si au dorinta mare de afirmare. Cei care detin functii de demnitate publica sau de manageri pot fi verificati , la solicitare, printro simpla cerere. Daca au , au pus-o , pt. ca au dat declaratii ca nu au facut = fals in declaratii. La parchet , multi procurori in varsta au fost obligati sa se pensioneze pe aceasta speta.

Anonim spunea...

La operatiunea de la Coldea au participat si colegii de la Ploiesti. Pe ei i-ati uitat?

Anonim spunea...

Domnilor lideri de sindicat, luptati-va ca aceste comisii de disciplina sa ramana in functie in forma actuala. Multi directori sunt revoltati ca sunt si sindicalisti in cadrul acestor comisii .Daca in cadrul acestor comisii sunt oameni de buna credinta , abuzurile directorilor pot fi stopate. Exista pericolul ca sindicatele sa fie scoase din aceste comisii prin modificarile propuse la OMJ 2856/2004 . Mare atentie !!!

stanciu spunea...

Vai de ea operatiune.... Movila are ordin sa-i faca partia buna lui Dobrica & compania asta este adevarata operatiune, in caz de revolta sunt mijolacele legale de actiune inclusiv interventia Jandarmeriei,DIPIR,etc De aceste nume o sa auziti mai mereu,Movila cu actiuni in forta,Dobrica & compania visand profund mascati si transferuri iar altii de pe langa ei aplaudand,adica un fel de toate mi se intampla numai mie iar la sfarsitul anului diploma de cel mai merituos ofitarus al sistemului si o prima dolofana

Oameni slabi care au primit palarii mari!

Anonim spunea...

Stimati colegi credeti ca doar Bota, Berechet sau Movila sunt "Baieti buni"? Avem si "fete bune" . Cand vor pleca Bota, Berechet si poate Movila sa le ia cu ei si pe umflatele alea de domnisoare Raducanu (doctorita si directoarea adjuncta- reeducare) de la Targsor ca ele fac acolo legea. Nici Puscas cat a fost ea de "tare" pe la ANP nu are curajul sa le contrazica in vreun fel.sa te fereasca Dumnezeu sa "deranjezi" pe vreuna dintre ele ca ti-ai dat foc la valiza. Lui Branzan ii tremura pantalonii cand e la comanda adjuncta (in concediile lui Puscas). Iar doctorita este "injectata" cu atata rautate ca e foarte greu de egalat.Daca ii ceri un sfat, o "bulina", un consult, nu-ti da ca nu este medicul, cadrelor, de familie. Daca vii de la medicul de familie cu concediul medical face spume ca e sluga, secretara, sa transcrie ea concedii medicale...emise de altii... Pardon doar e unica...!
Astea doua nu au mama, nu au tata, puscaria-i viata lor. Asa ca si in alte unitati avem de "tras" cu oameni de nimic pusi in functii caldute. Sa auzim mai de bine domnilor colegi!

Anonim spunea...

Movila nu era capabil de toate astea daca nu avea mana libera. Este instrumentul de tortura al ANP-ului.

Anonim spunea...

Hai ca Bota , nu e chair asa de rau. Executa si el directivele de la centru . Nu ati vazut ca a avut incasari cu punctele de lucru? Daca o tine asa, cu lumina stinsa , cu puncte de lucru , cred ca iese in profit anul asta. Doar ANP-ul asta isi doreste. Credeti ca se va intampla ceva cu Bota , Berechet , Movila , etc ? Visati . ANP-ul incurajeaza astfel de oameni iar MJLC nu le pasa de cenusareasa ministerului. Credeti ca ei nu vad ce au facut sus numitii? Pur si simplu nu le pasa de sistemul penitenciar. Si pentru ei sunt doar niste posturi de pe care primesc banii multi si se prefac ca , coordoneaza activitatea ANP-ului. Vom traii si vom vedea.

Anonim spunea...

Mentalitatea invechita nu tine neaparat de varsta. Sistemul penitenciar incurajeaza practici nelegale exact ca la armata. Poate va amintiti de capraria care se transmitea de la o generatie la alta si care era pusa in practica cu atata ura. Sunt ofiteri in sistem care desii au o varsta frageda procedeaza la fel ca cei pe care dumneavastra i-ati prezentat anterior. Nu cunosc motivul pt. care procedeaza asa dar pot sa presupun ca o fac din frustrare , ca sa le faca pe plac formatorilor sau indraznesc sa cred ca sistemul incurajeaza astfel de practici. Ce ne facem dupa ce fosilele vor parasi sistemul si constatam ca practicile lor au fost transmise cu succes tinerilor sefi? Eu cred ca este o boala a sistemului de care nu vom scapa curand. Daca mentii pe functii de conducere batranii care conduc in stilul cazon, fii sigur ca asa isi va forma inlocuitorii.

Anonim spunea...

da felicitari si pentru colegii de la ploiesti si multumim pt sprijin acordat la codlea.astfel de actiuni ar trebui sa se faca mai des si unitatile sa se sprijine intre ele.eu nu cunosc activitatea domnului movila insa interventia de la codlea a condus-o exemplar impreuna cu domnul dobrica.
mai asteptam astfel de actiuni prin tara unde penitenciarele sa se sprijine intre ele.

A.S.P spunea...

Numai laude pt Domnul Dobrica pt ce a facut la Codlea de cand a venit.ii uram succes si speram sa nu se inmoaie pe drum,sa fie la fel de ferm si impartial ca si pana acum.
multumim colegilor de la Margineni si Ploiesti !!

Anonim spunea...

Grupa de Interventie de la Codlea a lucrat exemplar,in echipa,curat si ferm.Felicitari pt actiunea de sambata.Asa grupa ne dorim si noi la Ploiesti. A fost o onoare sa lucram cu cei de la Codlea,felicitari !!!

Anonim spunea...

16,42, branzane cascavale multa ura si venin atunci cand vorbesti despre doua doamne. vezi de dra din casa ta ca de ea iti tremura pantalonii. noi mai batrani stim de ce. cele 2 doamne sant profesioniste si nu se lasa manipulate de tine, sant in unitate cand tu pandeai agentii sa nu doarma la margineni.faci atata scandal ca sa te vezi sef si dai in toti care nu s-au aliat cu tine sa te puna director. cine mai urmeaza?

Anonim spunea...

REGULILE DE POSTARE MAI FUNCTIONEAZA? DE CE PUBLICATI COMENTARII JIGNITOARE, FARA LEGATURA CU SUBIECTUL ARTICOLULUI, NEARGUMENTATE CARE DOAR INSTIGA? COMENTARIILE DE ACEST GEN ARATA CA NU SUNTEM CAPABILI SA PUBLICAM IDEI, CI DOAR RAZBUNARI. FELICITARI CELOR CARE SE LUPTA PENTRU UN PRINCIPIU SI RUSINE CELOR CARE LUPTA PENTRU UN CIOLAN MAI MARE

Anonim spunea...

Draga fam. Branzan in loc sa murdariti numele a doua doamne, care au facut multe pentru imaginea unitatii , mai bine va povestiti unul altuia trecutul...

Anonim spunea...

SI TUGIU DE LA BRAILA FACE ABUZURI CA SI BOTA CU TOATE CA ESTE TANAR. ESTE PE FELIE CU CEL DE LA RESURSE SI FAC NUMAI RAU UNITATI.DACA NU SE ACTIVEAZA CINEVA CU PRIVIRE LA FAPTELE LOR ACESTIA FAC MULTE LUCRURI NEPERMISE.

BMB spunea...

Chiar avem onoarea sa avem printre noi doua adevarate doamne, carora nu le lipsesc delicatetea, bunul simt si feminitatea, iar domnisoara doctor este pentru mine un model de mare finete, in timp ce dumneavoastra ...ce va permiteti atata grosolanie..reorientati-va si postati undeva pe un alt blog care sa va inghita nivelul suburban!

Anonim spunea...

vreau sa spun ca actiunea de ieri de la Codlea a fost cu adevarat profesionista,se pare ca penitenciarele se inteleg intre ele ,de mult la Codlea nu sa mai intamplat asa ceva,sper ca domnu director sa nu se inmoaie pe drumul care i-l asteapta,se pare ca asta ne lipsea la Codlea un conducator care sa-si asume raspunderea si care are curaju sa ia decizi ...SUNT MANDRU..multumesc colegilor de la Margineni si Ploiesti care ne-au ajutat MULTUMIM..

Anonim spunea...

Atitudine de arendas. Vad ca d-l bota ii acuza pe colegii nostrii de la Barcea ca sunt lenesi pentru ca ar refuza sa asigure escortarea detinutilor la munca. Nu pomeneste nimic despre orele suplimentare efectuate pentru asigurarea acestor misiuni. Ore suplimentare necompensate cu timp liber si bineinteles neplatite de aproape un an. Deasemenea nu pomeneste nimic despre procentul de 1% din veniturile realizate (OMJ 399/2007). Procent pe care, il incaseaza directorii si acolitii acestora. Cei care sunt cu adevarat implicati in realizarea acestor venituri, primesc, in cel mai fericit caz, resturile de la masa granzilor.
Spune ca sefii de la Bucuresti vor decide daca a gresit. Nicio speranta. Sunt din acelasi aluat. Si-au ciocnit valizele prin aceleasi scoli. Staliniste. Adevarul suprem se afla la ei. In sistemul penitenciar nu se va face reforma cu adevarat pana nu dispar acesti dinozauri.
D-le bota, lasati-ne colegii! Sunt sigur ca se vor descurca si fara d-voastra.

Anonim spunea...

Nu mai vorbiti prostii. Prime din venituri proprii nu se mai dau. Puneti mana la treaba. Cand munceati cate 13,14 ore pe zi nu mai ziceati nimic. Acum este democratie . Ce o sa mai plangeti dupa serviciu. Toata lumea stie ca este nevoie de puncte de lucru . De autofinantare ati auzit? Nu stiti decat sa cereti salariu , prime, etc. Dar stiti ce greu se conduce o unitatte fara bani?

Anonim spunea...

@anonim 25.10.2009 20:57:00


Iti apreciez sinceritatea. Dealtfel este evident ca nu ai facut niciodata parte din randul celor ce muncesc. Iti ofer o informatie. Gratis. Si acum tot 13-14 ore muncim. Doar ca avem pretentia sa fim platiti pentru asta. M-am interesat. Nimic absurd in pretentiile noastre. Munca se plateste.
Cat despre democratie...daca nu o agreezi, am auzit de o tara...Congo. Ha? Ce zici?

Anonim spunea...

DRUM BUN !

Anonim spunea...

@24.10.2009 22.45.
Începi să dai din casă prietene.
Mă întreb dacă realizeaza cineva că de fapt penitenciarul Mărgineni este condus de lumea interlopă prin rudele sau slugile lor.
Ai zis bine de văru Macavei care tunde frunza pe 45 de milioane dar mai sunt câţiva specialişti bine ancoraţi pe funcţii cheie, prieteni apropiaţi ai hoţilor.
Oameni din interior spun că zeci de hoţi au scăpat de pedepse prin grija lu dom Busu care a pitit rapoartele de incident până au ieşit din termen.
Şi noi de ce mai facem rapoarte de incident?Să fie drumu cu oameni?Să-mi râdă hotu în nas?

Anonim spunea...

Abuzuri mari sunt fratilor si la CRAIOVA! Iti vina sa mori cand vezi ce sefi IN - COMPETENTI AVEM IN CONDUCERE.A.N.P NU FACE NIMIC FRATILOR.NOI CEI DE AICI SUNTEM TURBATI DE CEEA CE NI SE INTAMPLA! lA PAZA TOTUL MERGE OK PT CA ESTE CONDUS DE UN OM COMPETENT, CHIAR PREA BUN PENTRU ACEST SISTEM SI PENTRU ACEST PENITENCIAR.In ceea ce priveste reeducareaaaaaa vai mama noastra.Iar la Economic atat pot sa va spun DEZASTROS.ACEST SECTOR ESTE CONDUS DE UN INGINER FRATILOR, VA DATI SEAMA CE BILANT A FACUT FEMEIA ASTA! CE SITUATI FINANCIARE STIE ACEST OM SA FACA! NOROC CU CEI 2, 3 OAMENI CU CARE POTI VORBI IN ACEST SECTOR! DACA BALA A CAZUT DIN CAUZA EVIDENTEI ,LUI BECHEANU DE LA DOAMNA INGINER O SA I SE TRAGA!! DAR TOTUSI ANP CE DUMNEZEU FACE , CUM LASA O UNITATE DE ELITA SA FIE CONDUSA DE UN ASTFEL DE SPECIALIST CAND UNITATEA ASTA ARE CHIAR CATIVA OAMENI CHAIR COMPETENTI, OAMENI CARE CHIAR STIU MESERIE! DOAMNE1 DOAMNE TOTUL SE DUCE DE RAPA!AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRR

Anonim spunea...

Adevarul ca mari domnisoare cele doua de la Targsor, mai au putin si ies la pensie. Se poarta asa din cauza de lipsa.............nu mai fiti asa de rai. A plecat Curelea la Ploiesti, Ariel si-a dat demisia, de unde sa mai fie.............

Anonim spunea...

Felicitari domnilor de la Codlea, Margineni, Ploiesti.... Asemenea actiuni ar trebui mult mai des intreprinse in mai toate unitatile

Anonim spunea...

Pt. anonimul de la 22:11 , cine este specialistul de la paza de merge bine asa. Alin Popescu?

Anonim spunea...

Se pare ca nu se mai publica chiar tot ce se scrie. Incepe si aici sa se simta influentele ?

Anonim spunea...

Asa este la Craiova de cand este Becheanu ingineru director este cel mai mare haos care a fost vreodata in penitenciarul Craiova.

Referitor la Vocheasca nu stiu ce sa spun ea s-a ocupat inainte de a fi director economic a fost inginer la centrala termica si nici aia nu mergea bine.

Dar nu este vina lui Becheanu este vina ANP-ului ca accepta astfel de imputerniciri.

Anonim spunea...

Da, sunt de acord cu colegii mei referitor la haosul care domneste in Penit.Craiova.Pacat este ca nimeni nu face nimic, nici macar ANP.

Da vinovati sunt cei din ANP pt ca pun oameni nepotriviti in postuti cheie.Consider ca postul de dir economic in astfel de vremuri este fff important si nu este de masul unui inginer.Parerea mea!

La paza totul merge bine! Bravo celor care conduc acest sector! Becheanu a facut o alegere buna cu numirea unui adevarat profesionist la Paza, dar a dat-o in bara cu d-na inginer, RAU DAR RAU DA TOT!!

Anonim spunea...

Mai lasati-l fratilor pe busu in pace ca se pregateste iar sa vina director adj la margineni si stiti bine ce se va intampla..haos total,din nou..agenti sanctionati cu zecile,saptamana de saptamana..hoti care te ameninta ca ies la raport la el..asa ca lasati omul in pace ca e profesionist..si apoi dupa program are si el intalniri de afaceri la vestita carciuma de cartier cu diferite personaje dubioase ale lumii interlope din oras care din pura coincidenta, au si rude in penitenciarul patronat de ilustrul imputernicit

Anonim spunea...

Ce aveti ba cu Busu si cu Stanciu va e frica de faptul ca vor forma echipa? Cati agenti au pedepsit ei in comparatie cu Badoiu? Lume interlopa? Prietene, hotul striga prindeti hoti! Daca ai dovezi,da-ti drumul sa le auzim . Daca nu,....sti tu.

Anonim spunea...

Doua persoane asa de inteligente (Busu si Stanciu) nu vor putea sa faca echipa niciodata!

Anonim spunea...

Anonimul de la 16:57 nu poate sa fie decat un sifon al domnului imputernicit busu, care odata cu numirea lui badoiu director adj probabil a fost pus sa mai si munceasca..pacat ca sefii din anp isi bat joc de adevaratii lideri si numesc in functii de conducere oameni cu pregatire precara dar care executa intocmai directivele anp.aa si apropo cand s-a intamplat sa faca busu echipa buna cu stanciu??sau ..pardon.cand s-a intamplat sa faca busu echipa buna cu cineva din penit margineni?exceptie face bineinteles umilul ex LST cu care s-a inteles de minune,ceva in genul basescu-boc

Anonim spunea...

Merge mai bine treaba la Margineni, de cand au fost reorganizate secretarele. D-na. sefa este foarte eficienta! Precum Badoiu la perchezitii!De la 1 nov. mare veselie...Busu imputernicit iar dir.adj., d-nei sefe de secretare ii vine la munca protectorul...Stanciu tot pe pozitie, totul intra in normal, nu are nimeni de ce sa se planga!

Anonim spunea...

problema mare la marginei nu este cea cu secretarele, ci calaul de busu si cei care fac si aceste numiri...dar oare mai verifica cineva dosarele alea de la personal, expertize medicale ...etc cred ca nu ca altfel nu se ajungea aici

Anonim spunea...

Este o onoare sa lucrez sub comanda d-lui Badoiu. Pacat ca nu are sprijin. Prietenii lui nea .... stiu de ce.Cum care? Eeeeeeee...... Oricum, omul este profesionist. Dar nu face compromisuri. Nu pupa in c**.Fii fara grija. VINE SI VREMEA TA. Si atunci unii se vor imbolnavi de ceea ce ne afecteaza pe cei mai multi:munca tata!

Anonim spunea...

la margineni este puscarie pentru agenti ,nu pentru detinuti .de ce domnule busu.