Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 8 octombrie 2009

Ceva bani de la ANP...

Adresa alocare subventii height="500" width="100%" > value="http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=20791240&access_key=key-1j4saca3579ejmc8eh6t&page=1&version=1&viewMode=">

13 comentarii:

Anonim spunea...

PENTRU ECHIPARE NIMIK?:(

Anonim spunea...

Pentru echipament ceva informatii noi?

Anonim spunea...

Cum ceva bani, acum în criză când sau plătit ore suplimentare şi prime de vacanţă. Hai să vedem ce e la privaţi nu să cerem tot mai mult. Cred că autorii blogului ar trebui să fie ceva mai responsabili şi să nu încurajeze doleanţele nerealiste ale lucrătorilor din penitenciare. Părerea mea.

Anonim spunea...

Chiar asa,cand este ultimul termen ptr.plata banilor de echipament?Ca de prime n-are rost sa mai discutam.Macar cu astia sa ne alegem.Ptr admin.cu stima.

Anonim spunea...

sistemul ne-a indobitocit pe toti nu auzi dicscutand decat de pensionari la cativa ani de munca

Anonim spunea...

altii au doctorate si vechime la ARAD nu are nici experienta ci doar pile tari din supraveghetor 3 ani sa ajungi dictator e un lucru notabil

insistentul spunea...

http://www.snlp.ro/forum/viewtopic.php?t=653

discutii despre dementi

insistentul tupeist spunea...

http://www.penifesthebest.blogspot.com/
....
sau cum ajungi cand iti ia Dumnezeu mintile!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

M-as bucura ca Dumnezeu sa ne ia mintile!Inseamna ca maritam!
Si...poate invatam ceva din pedeapsa divina!

Anonim spunea...

nimeni nu cere din ce in ce mai mult. fiecarer isi cere drepturile acolo unde munceste. daca seferimea din anp s-a laudat ca nu sunt probleme cu banii de ce nu se dau banii pe echipamentul anului 2008? si de ce abia acum dupa enspe mii de mitinguri- glumesc in legatura cu mitingurile mai ales numarul lor- se aloca sau se deblocheaza banii pentru orele suplimentare din 2008 nov si dec?
chiar de echipament nu se aude nimic?fara preme la 1 dec punem deoparte banii de echipament. la craciun creca iar vine echipa conducatoare cu solutia sa aducem jucarii pentru copiii hotilor.pace voua lucratorilor! inafara de balacareala de la Galati care continua mai se egzista ceva pe aici?

Anonim spunea...

daca pleaca istvan la Tichilesti ramane Minerul singurel. si el e genul de o care nu are - nu spunem prieteni ca e prea mult- amici printre subofiteri desi provine din acest mediu. abia astept sa vad ca Istvan abia asteapte sa dezerteze si el.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

D-le Hug,ati promis ceva:un articol despre colegii care i-am avut si nu mai sunt printre noi!Lacrimogen sau nu,merita si ei, macar aducere aminte!

Anonim spunea...

Istvan pleaca sa se gaseasca cu Celmare pe la munte! Deh! Il cheama sa-i inmaneze cheia de la biroul din Tichilesti! Colegilor de acolo...intindeti covorul rosu si puneti flori pe margine, ca omul calca greu si nu care cumva sa scrieti pe penifest de dumnealui ca sufera!