Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Cel Mai Mare Adjunct Sef

IT-istii ANP-ului au calcat rau pe bec. Cu mintea la solutii de virtualizare si management au scapat un amanunt major si drept urmare au determinat interventia prompta a Celui Mai Ager.

Acum cateva zile pentru vreo 2 ore Cel Mai Mare Ionel din penitenciare a cazut in clasamentul sefilor din ANP undeva pe pozitia 3 - 4. Trebuia incarcat un nou profil date fiind modificarile la varf si, din neatentie, nefericitii informaticieni l-au coborat pe Ionel undeva sub Tibi U. si putin deasupra lui Status Bar.

Vigilent, gheneralul de la Focsani, a dispus aducerea infidelilor si i-a admonestat sever aratandu-le parul alb si amintindu-le ca e mai vechi in functia de adjunct si ca locul dumisale e imediat sub Nelu (ie Ioan Bala). Un argument greu de combatut. Ionel trebuie sa-i fie aprope lui Nelu ca altfel se duce de rapa ANP.

Cel Mai Mare Ionel le-a oranduit, din cate se vede, pe toate celelalte si a scapat de trecatoarea furie a Independentului cand cu HG-urile cu terenuri transferate cu dedicatie (ie Catalin Predoiu) care s-a spariet fara sa-si mai revina de perspectiva pierderii prietesugului cu tovarasii Celui Mai Mare Ionel. Nu i-a mai ramas, se vede, decat monitorizarea atenta a site-ului pravaliei.

A pierdut dansul - Cel Mai Mare - batalia cu bunul simt la Jilava, dar uite ca inca mai e in putere. Sa ne traiesti mos Teaca, ca n-aveai cum sa lipsesti! Linisteste-te acum. S-a rezolvat. Esti iar Cel Mai Mare Adjunct.

Link util:
penifest - Cei mai mari. Alarma de prostie.

39 comentarii:

Anonim spunea...

Si daca ma duc si eu si ii spun directorului meu ca merit sa fiu director adjunct, ca am experienta si par alb, ma pune director adjunct?

Anonim spunea...

Daca ii spui ca esti prieten cu Celmaimare Ionel, ai toate sansele.

Anonim spunea...

Mos Teaca e un om foarte atasat serviciilor secrete. Nu ar fi un lucru rau, daca nu ar lucra in stilul acestora: descopara infractorii doar pentru a-i folosi, nu si pentru a-i trimite in fata instantei si a scapa sistemul de ei.

Anonim spunea...

Ionel Celmaimare ne-a spus la Codlea ca sint oameni corupti printre noi si apoi ne-a spus sa ne intelegem bine intre noi, adica si cu coruptii. Sau are mari probleme de logica, sau e varza la capitolul moralitate, sau ne crede timpiti si corupti de toti. Cred ca e cite putin din fiecare. Cel mai probabil, vrea sa musamalizeze. Nu ascundeti coruptia domnilor. Aruncati doar niste vorbe si plecati. Dati de pamint cu coruptii. Acum sa va vad! Sinteti ca si ei sau sinteti cum va dati?

Anonim spunea...

nu va mai amagiti cu descoperirea coruptilor din sistem sa-u aratat dovezi indiscutabile s-a promis rezolvarea lor (documente)a trecut timpul si totul e bine exemplu e directorul de la ARAD si directorul economic care pana la urma au ajuns sa fie agreati si de A.N.P probabil ca se incadreaza in cerintele lor si mai primesc si ei vreun suvenir cum se obisnuia la scara mare inainte de 2000

Anonim spunea...

ce se aude cu noua conducere de la CODLEA? am auzit ca ar veni un director de la SLOBOZIA si un loctiitor de la TIMIOSARA...
va fi bine sau mai rau?

Anonim spunea...

Daca va vine Nastase de la Slobozia (si e posibil ca Andrei nu mai stie cum sa scape de el)ati incurcat-o!E vai mama lui!

Anonim spunea...

Au si venit. Par OK. Speram sa ne scape de cei care i-au facut bucata lui Dumitrache, atit prin compromisurile pe care le-au facut cu hotii, cit si prin faptul ca au mintit ANP-ul.

Anonim spunea...

A venit domnul Dobrica sau asa ceva. Iar de la Timisoara domnul Porca.

Anonim spunea...

Dobrica e aproape la fel de rau ca si Nastase, pe alocuri chiar mai rau pt. ca e mai tanar si are mai multa energie.

Anonim spunea...

duminica noapte cred ca va fi alarma....sedinta,inscaunare,etc. speram sa nu faca compromisuri cu detinutii si sa sparga gastile de asa zisi interlopi. dumitrache a fost un director bun dar sefii mai mici au musamalizat multe dintre problemele cu detinutii pe sectii.
sper sa nu inceapa si astia cu nodul de la cravata ca fiind cea mai mare problema a puscariei... si deci pana la urma cine e directorul nostrusi c hram poarta??

Anonim spunea...

Toti il regretam pe DOMNUL DUMITRACE,speram ca noul director sa nu mai tolereze sefii care ii tin in brate pe interlopi si supraveghetorii care miros a bautura pe sectii.speram ca noul director sa sparga gasca de incompetenti si sa-i puna cu botu pe labe pe interlopii facuti vipuri de comandantii de sectii.
Domnule Director Dumitrache ati plecat de la Codlea cu capul sus !!!

Anonim spunea...

Ptr. Mititelu autointitulat „Terminator”, autorul articolului “ A fi OM e … necesar” aparut pe blogul “ Penitenciar Vaslui”
Este gresti scris " a-ti deviat". Corect este " ati deviat" si este perfectul compus al verbului " a devia". Gramatica unei limbi este ansamblul de reguli de folosire a acelei limbi. Te rog sa nu-ti mai bati joc de aceasta stiinta. Recomand "Cratima pentru micii scolari", Editura Optima, 2005. Stiu ca ai doua clase dar... . Terminator, ai terfelit gramatica limbii romane asa cum ai terfelit si imaginea penitenciarului. Cand Emil BOC vorbea de competenta se referea la tine.

Anonim spunea...

nu stiu care ...toti... il regreta pe Dumitrache ca eu unul numai bucurie am vazut de citeva zile...
..ne-a adus pe ultimul loc in sistem....il regreta gasca lui poate...

Anonim spunea...

Nu zau... tare bun a fost Dumitrache... cel mai plang unii... Incheiati-va nodul la cravata tovarasi si fuga la numarat izmene, ca doar la aia se pricepea Dumitrache... Si vedeti nu intrati pe sectiile noi, nu de alta dar e plin de apa la subsol si poate va cade vre-un zid in cap, sa va mai vina mintea la locul ei. Oups... Dumitrache a "renovat"... Mda.

Anonim spunea...

cel mai mare Mojic Ionel nu are nici o jena nici o rusine de nimeni si de nimic. Pe langa faptul ca e habarnist , se leaga si de viata celor ce mai vor sa faca si ei ceva .... Dupa ce a castigat concursul de CEL MAI BUN INSTALATOR dupa ce a construit sistemul de ventilatie prin tuneluri subterane, a fost avansat ,in loc sa fie dat afara pe usa din dos. Dupa ce a instrainat pamanturile ANP-urilor a fost in continuare pastrat si ,ca un incuiat ce este,el nu se compara cu ceilalti directori adjuncti,ca are parul alb (o fi de la matreata) si vrea sa fie intaiul.Care va sa zica,ar trebui sa se numeasca IONEL CEL MARE-INTAIUL ADJUNCT AL TARII.... Mi-e sila....

O EA ! spunea...

LA CODLEA VINE DIRECTOR ALEXE MARIAN MARCEL,un om incoruptibil de moda noua si caracter izgonit de la GALATI de o rasa provenind din sud estul Asiei....

Anonim spunea...

Ar fi culmea ANP-ului si al puscariilor din lume ca un om ca Alexe Marcel sa ajunga director la Codlea!!!Stiu ca a fost la Bucuresti dar nu cred ca a fost chemat de ANP,probabil de Elena Udrea care e singura care il poate ajuta doar ptr.simplu fapt ca-i scrie o carte furata de pe net cu privire la turism!!!Acum ca a cazut guvernul m-am linistit,ar fi culmea nesimtirii ca un om care a fentat sistemul cu drumetiile sale,din subofiter sa ajunga Director...!!!Ce sa faca la Codlea...sa institiue Unitate de proxeneti si de droguri ca la asta se pricepe,sa imbrace cadrele femei in mini si masculii in gigolo...???Sper ca e o gluma totul...

Dan spunea...

Un nou nume pleaca de la Slobozia sa rezolve problemele sistemului...! A crescut in acelasi birou cu Nastase si are cam aceleasi apucaturi fata de subordonati in special fata de agenti, este cel care a instrumentat in baza informatiilor date de retelele proprii formate din cadre si ppl (care din pacate acum au ramas decapitate) doua presupuse cazuri de introducere de obiecte interzise in penitenciar de catre agenti soldate din pacate cu NUP Aveti grija Codlea individul se ghideaza dupa regula ,,te apropie si apoi musca,,Are in cap aberatii de tot felul,viseaza la actiuni de preamarire,logoree multa in special cu sexul frumos, e dus saracul. Probabil in mintea lui se pregateste pentru Slobozia ...Codlea fiind lansarea, vom vedea dupa 3 luni la final de mandat daca mai spuneti ceva rau despre seful venit de la rasarit

Regretati-l pe Dumitrache ca aveti de ce....!

Anonim spunea...

Ptr. anonimul de la 13.14
Autorul articolului “ A fi OM e … necesar” aparut pe blogul “ Penitenciar Vaslui” si-a reparat greseala. Avantajul lui Mititelu este ca poate sa-si repare greseala , asa cum isi repara greseala si hotul ( SIGUR A INVATAT DE LA CINEVA DIN FAMILIE) El este un pui de puscarias ce incearca sa-si umileasca colegul. De ce nu renunti tu la functia din sindicat. Nu ai fost ales si nu ai calitatea sa ma reprezinti, esti un nimeni.O sa vina timpul sa-ti doresti sa ne lasi in pace dar nu o sa te lasam noi in pace. Bafta, mult succes si nu uita " suntem cu ochii pe tine, pana ce-ti doresti ... . "

Anonim spunea...

Multumim domnului Cel Mare ca ne trimite-ti toate sarmele din Vaslui si Galati(oras de frustrati),la noi...Va rugam sa-i pastrati la afumatoarea dumneavoastra de langa Focsani!

Anonim spunea...

Vă dau eu una frumoasă despre Cel Mare, ptr.că acesta este subiectul.
Nu Hugin???
Pe vremea când domnia sa era prin zona economică, Olanda a solicitat returarea a 1 milion Euro, bani daţi către ANP din anul 2005 ptr. îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare.
Deoarece a simţit pericolul ce urma să vină, Cel Mare s-a ascuns puţin (mai degrabă a fost făcut scăpat de Băla) prin zona DSDRP.
În acest moment, s-a spart buboiul şi sunt curios cum va mai ieşi din situaţie Cel Mare.
Oare cu ajutorul viitorului cuscru de la Ministerul Agriculturii???
Ce spuneţi, vorbim la subiect sau facem bârfă?
De ce nu vreţi să vorbim şi despre oamenii buni. S-ar părea că Dumitrache este iubit la Codlea, Zmău la Giurgiu, etc.

Anonim spunea...

cel mare a spus sa va intelegeti bine cu toti colegii inclusiv cu aia corupti ca si coruptii e oameni . la Galati si la Vaslui nu sunt numai sarme "colegule" . daca esti asa valoros cum de nu lucrezi la comandamentul NATO ? se dau multi "capitalisti" - a se citi de capitala sau alte provincii zic ei scuturate- dar si pe acolo sunt multi plecati din Moldova. asa ca mai usor cu pianul pe scari.stima de la nea mitica zugravu' .

Anonim spunea...

Despre Alexe sa va spun eu ca abia m-am intalnit cu el...Intre doua spitale de nebuni plimba caini prin Londra pentru 5 lire pe luna!Asta ca m-am intalnit de curand cu el si se lauda cu noul sau jobb...Sa fie convingator chiar mi-a oferit 100 lire sterline sa-i schimbe la un pret bun,Plus ca vinde parfumuri de firma probabil furate tot din Londra!...Sigur plimba si cainele Elenei Udrea dar in niciun caz nu cred ca e cazul sa ajunga director...e o gluma sinistra!

Anonim spunea...

pentru anonim de la 13.39 si 13.40
gasca lui dunitrache suntem toti cei cu bun simt, si cum tu te autoexcluzi...concluzia este lesne de inteles. in cazul in care nu ai inteles dumitrache, printre alte lucruri bune, incerca sa mai faca si ceva educatie pentru ca sunt multi care au nevoie. iar eu iti recomand sa mai studiezi ceva gramatica.multi au impresia ca detin puterea si stiu totul daca poarta o uniforma si daca lucreaza cu detinutul al carui statut este logic inferior. asa ca spor la studiat gramatica si bunele maniere

Anonim spunea...

„Pentru a avea succes trebuie sa constientizezi ca masa este una abia alfabetizata, careia i s-a inoculat ideea ca poate fi elita. Forta ei sta in numar si nu exista solidaritate mai profunda, mai trainica decat a prostilor. Ei se cauta, se recunosc si se sustin. Poate doar canaliile sa mai functioneze cu aceeasi eficienta. (Te invit sa citesti cu atentie forumurile si comentariile de pe bloguri spre a-mi verifica afirmatia!) De aceea, specificul national nu poate fi secretul unei retete de succes. Prostia e transfrontaliera, e globala si globalizanta.” (continuare...)

Anonim spunea...

gluma sinistra?... Udrea nu e tot o gluma sinistra?...si iata unde a ajuns...

Anonim spunea...

Fratilor lasati-l pe CELMARE in pace sa poata lucra la trimiterea in ciolane a nepotilor truditori de prin tara. ISTVAN tot asteapta numirea la comanda Tichilestiului!
UN DEVORATOR DE MANSARDE SI TERASE.

Anonim spunea...

"prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul"

Anonim spunea...

Pentru cel care a vazut doar bucurie prin unitate dupa ce a plecat Dumitrache:

Singurii care s-au bucurat au fost prietenii tai, interlopii. Sper, insa, ca noul director sa nu mai puna botul la vrajeala voastra si sa va dea la temelie din start, imbirligatorilor. V-a dat pe fata Celmaimare mojic.

Anonim spunea...

cel mare a facut, saptamana care a trecut, o vizita fulger la targsor. Afland despre intentia celor din conducerea unitatii de a desfiinta functia protejatei sale, directoarea economica Vaduva Nicoleta, a tunat si a fulgerat la targsor, jignind pe toata lumea, iar pe puscas a facut-o mai proasta decat zinica securista. Stie el ce stie de pe la convocarile de odinioara!!

Anonim spunea...

se vede treaba ca d-na contabil sef de la targsor alte argumente nu are si trebuie sa procedeze cum a procedat si la Ploiesti. minte, improasca cu noroi in toate partile si manipuleaza toata lumea inclusiv ca lider de sindicat. oare sa-i fie frica de iminentele alegeri de lider pt. sindicat?
ce zici ANONIM de la 15.42?

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 16,35
atata galagie cu targsorul asta.o solutie exista: directoarea economica mutata la pms craiova de unde a venit, loctiitorul de la paza mutat la margineni( nu de alta,dar sa simta si el responsabilitatea functiei, iar contabila sefa ...la pensie..ca tot se face reorganizare)...destul de echitabil pentru toata lumea!!!!..sa vezi atunci liniste

Anonim spunea...

Pentru prima data apare scris corect, numele d-nei de la Giurgiu--ZMAU--

Anonim spunea...

pt. anomin 17.09
aproape perfecta solutia! un amanunt ai uitat d-na puscas, d-ta unde te muti?

Anonim spunea...

stai linistit, dom branzan,dna puscas o sa-ti lase locul ca de cativa ani te chinui sa-l iei si tarasti unitatea prin noroi. inainte dadeai in zinica, da-i inainte ca inapoi nu mai merge. nu te mai primeste acasa daca nu ajungi director. asa vei face si cu urmatoarea directoare, vei sapa la radacina denigrand pana scarbiti te vor pune in functie cei de la anp.

vali spunea...

mai dragilor, nu va mai bateti capul cu targsorul ca nu e nimic deosebit la noi. unii au bagat mana prea adanc, directoarea n-a prea avut ce face si a inceput sa puna intrebari care au deranjat. se aude de o comisie de disciplina. impricinatii si-au sunat pilele si vom vedea care va castiga. as fi sigur ca cei care se agita si pe penifest ca le fug scaunele de sub fund. nu va pleca nimeni. cat despre dna puscas care va deranjeaza atat se vede prea tare ca incercati sa scapati de ea ca sa va faceti afacerile. nu va lasati dna, noi va sustinem. sunteti printre putinii care ne respectati munca si pe noi. iar daca vor continua vom spune si noi ce se intampla.

Anonim spunea...

solutia perfecta ar fi s-o i-a si pe branzanca ca face si desface state si posturi dupa cum vrea ia. la ultima sedinta de sindicat s-a vazut de ce avem coeficienti mici cei cu vechime iar aia tineri mai mari ca noi.

Anonim spunea...

Nu va mai legati de "cascaval" de la Targsor, ca acum incepe sa planga......., de ce vreti sa ii spulberati visele. Deci va rog frumos, daca nu vreti sa aveti probleme cu doamna " din rulota de la gradina "........