Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 2 august 2009

Remaniabili

Doi, amândoi, doar doi

Zice-se că doi dintre directorii generali adjuncți sunt pe cale a fi remaniați. Li s-a cerut deja demisia primind și răgazul de a-și mobiliza pilele. Cel mai Mare Ionel și-a luat puțin concediu ca să plângă pe la pesedei, Cel mai Spion Firinel a fost chemat din concediu ca să i se retragă sceptrul siparezilor după ce a pierdut încrederea Bivolului.

Cei doi sunt deci remaniabilii, rămâne de văzut dacă remaierea se va și produce. Mare scofală nu ar fi nici într-un caz nici într-altul. S-ar vărsa două lacrimi la nivel de secretariate, s-ar bea două șampanii la etajul 7 și s-ar primi cu brațele deschise înlocuitorii.

Politică, incompetență și informații

Cel Mai Mare Ionel se pare că și-a atras mânia Independentului după ce a complotat cu un secretar de stat și a transmis la un minister 'dujman' ceva terenuri d-ale ANP. Fapt real, la începutul lui iulie când și Independentul Predoiu și directorul general lipseau motivat de pe corabia justiției s-a aprobat pe sub mână un HG care transfera niște terenuri.

Cel Mai Spion Firinel se pare că a greșit prin lipsa de informare și prin faptul că nu l-a slujit dibaci pe Bivol (n.a. Radu Ragea, subsecretar de stat). Care Bivol, și-a dat seama că Firinel e incompetent după ce l-a ținut în funcție cu măsluirea de rigoare a unui dosar de concurs care n-ar fi trebuit aprobat pe motiv de demitere din funcție prin 2005.

Demisii nu demiteri

Motivele - dacă astea sunt - nu par a fi foarte serioase, dar asta a transpirat. Cel Mare a trădat politic, Cel Spion a trădat informativ. Cu toate astea, schimbare - neschimbare, nu e nici o scofală. MJLC nu va recunoaște că a greșit și nu există nici o garanție că cei noi vor fi potriviți pentru funcție.

Remanierea va fi însă prezentată ca o mișcare reformistă, asta e clar. Ministru independent și rageanezi vor da vina cu grație pe demiși. Sigur, există și posibilitatea ca remaniabilii să nu accepte să-și dea demisia. Aici ministrul va dovedi cam câtă autoritate are față de oameni cu ceva spate politic și excesiv de mult tupeu.

58 comentarii:

Anonim spunea...

ACADELE ne vedem la gara ! Aduc eu fanfara,numai sa pleci odata !
Si daca pleci ia cu tine si jigodiile pe care le-ai adus fara examan la BPCT ! SIPAREZI se apropie LIBI !

Anonim spunea...

Ce se mai repeta si istoria :

Iar cel Ungurean,
Şi cu cel Vrâncean,
Mări se vorbiră,
Ei se sfătuiră
Pe l'apus de soare
Ca să mi-l omoare
Pe acel Bala-an
Că-i mai ortoman

Vedeti ce faceau strabunii unora in trecut ,asta fac si stranepotii lor acum !Singura diferenta este ca actuala Miorita este din ANP si oaia a citit din timp PENIFESTUL !

Anonim spunea...

Ionel "cel Mare" fa-te mic si te plimba tu un pic....nu stiu de ce le-a trebuit atata timp mai marilor din MJ sa vada ce "specimene" sunt in curtea lor???...cel Mare a fost huiduit la Jilava...ptr. ce??...ptr. competenta si ptr. ca excela in ale management-ului??...sa fim seriosi!!!IONICA cu siguranta nu o sa-si dea demisia, doar nu si-o lasa CIOLANUL "fara lupta"....acum o sa vedem verticalitatea, obiectivitatea d-lui Predoiu ??!! ...o duminica placuta tuturor!!!!

Anonim spunea...

Intr-adevar, cei interesati au observat ca in ultimele 2-3 luni s-au inmultit hotararile prin care se transfera in domeniul privat terenuri si imobile. Desigur, odata trecute astfel, aceste bunuri, precum fetele frumoase, pot fi maritate. Nu insinuam nimic. Constatam in ajutorul adevarului povestii. Asadar, priviti si reflectati :
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcții aflate în administrarea Penitenciarului de Minori și Tineri Tichilești
.
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea Penitenciarului Tulcea
.
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea
.
Penitenciarului Vaslui Hotărâre privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti - Administraţia
Naţională a Penitenciarelor - Penitenciarul Bucureşti Rahova în domeniul public al municipiului Turnu Măgurele şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului
Turnu Măgurele, judeţul Teleorman
.
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea Penitenciarului Mărgineni
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcții aflate în administrarea Penitenciarului Poarta Albă
.
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcții aflate în administrarea Penitenciarului Arad
.
Personal, nu am nimic impotriva acestor hotarari. S-ar putea sa aiba altii, in schimb. Sunt intrigat de faptul ca DCEAN nu a avut altceva mai bun de facut in aceasta perioada decat sa ticluiasca astfel de acte normative pe cand, pe altele, parca le face in dusmanie sau cu spatele la interesul propriilor angajati, ori le tine in sertare pana intra in prescriptie...

Anonim spunea...

Daca :

Ionel "cel Mare" se face mic ,
E randul lui Tatulescu s-o ,,taie,, un pic !

Anonim spunea...

Noul refren de la Craiova este :

Vine Politiaa, si-mi ia toata Caramidaa !

Anonim spunea...

Acadele daca pleci ,ia-ti si CV-ul cu tine ,ca nu ne mai intereseaza !

Oricum nu a fost niciodata demn de a se publica pe saitul ANP ului !

URA SI LA GARA CU TINE !!!!!!!!

Ciocoii vechi si noi spunea...

Oho ho, ho... se clatina corabia ANP. Ma gandeam eu ca sunt atat de curati directorii astia adjuncti de vreme ce competenta profesionala nu era punctul lor forte iar venirea lor la ANP a pus multe semne de intrebare. Pai iti vinzi casa in care ai crescut mai Ionele? Bucatica de pamant din care ai mancat pentru a ajunge atat de mare? Cat ai luat, i-a spune? Ti-ai umplut buzunarele sa traiesti linistit ani buni de pensie? Macar sa ma chemi si pe mine la pensionarea ta.
Nu ai sa patesti nimic, asa cum n-au patit si alti predecesori de-ai tai care s-au facut frati cu dracul pana au trecut puntea (adica au iesit la pensie). Ce, dl. Stan a patit ceva in urma concursurilor masluite si a transferurile ilegale? Nu! Si acum creste linistit gaini gandindu-se cata lume a prostit, in timp ce unitatile au de pierdut in urma actelor sale de inavutire.
Firinele baiatule, ti-a cazut tot parul din cap la cate ai adunat in el. Pai cum era cu muscatul mainii care te-a hranit? Ti-a fost masluit concursul, ti s-a dat functie, nu s-a luat nimeni de tine si averea ta (pardon, declaratia de avere) si acum tii in gusa numai pentru tine ca pelicanul?
Personal nu va vad agatati in cui, pentru ca sprijinul politic inca mai functioneaza. Cel mult fugariti printr-un penitenciar, cu functie de conducere si scaune caldute ca, deh, mai stiti voi multe despre altii ca voi si nu se vor risca sa ii dati in vileag, nu?
Ciocoi mai sunteti...

Hai ca ma duc sa beau o bere linistit ca sunt gata si micii, doar e duminica azi nu?

Anonim spunea...

Dedicatie de la Directorul General pentru ACADEL :

Vreau sa sterg numele tau din telefonul meu,doar cand il vad i-mi face rau !
Vreau sa i-ti sterg numele si toate mesajele,ca n-au fost sincere !
Anii care au trecut in zadar i-am pierdut linga tine !
N-ai adus in viata mea niciu un gram de fericire !
Pentru tine functia a fost o gluma si ai trait alaturi de mine numai in minciuna !
Nu ai stiut sa-mi faci macar o bucurie si cat m-ai mintit ,pacatul tau sa fie !


Precum si restul melodiei :
Florin Salam & Denisa - Vreau Sa Sterg Numele Tau !

Anonim spunea...

Daca :

Ionel "cel Mare" se face mic ,
E randul lui Tatulescu s-o ,,taie,, un pic !




Noul refren de la Craiova este :

Vine Politiaa, si-mi ia toata Caramidaa !

Anonim spunea...

Acadele daca pleci ,ia-ti si CV-ul cu tine ,ca nu ne mai intereseaza !

Oricum nu a fost niciodata demn de a se publica pe saitul ANP ului !

URA SI LA GARA CU TINE !!!!!!!!

Anonim spunea...

E o mica eroare ! Nu Stan a masluit concursurile ! Nu avea cum ! In schimb Dumitrascu a emis niste decizii care au schimbat soarta unui concurs ! Si culmea, tocmai la Craoiva ! Monitor sportiv !

Anonim spunea...

Staţi liniştiţi, la locurile voastre !
Nu pleacă nimeni, nu vine nimeni !
Toţi directorii generali adjuncţi rămân pe funcţii, în altă parte se va face remanierea. Mai vorbim !

Anonim spunea...

Dedicatie de la ACADEL pentru DIRECTORUL GENERAL:


Glasul tau l-aud mereu ,cind suna telefonul meu si cand somnul nu ma ia, ma sperie vocea ta !
A-si da timpul inapoi cu un an sau poate doi din iubire pentru amindoii !

Suna-ma sau da-mi un bip ,ca vreau sa te mint un pic,macar un pic !
Ca acolo unde esti ,tu nu ma mai doresti si la mine te gindesti !

Precum si restul melodiei:
Nicolae Guta & Denisa - Glasul tau il aud mereu

Chappie_ spunea...

Stiti care e partea buna a lucrurilor?
Cu ocazia asta simt si cei din ANP pe pielea lor cum se lucreaza intre infractori...
Daca nu vin ei intre hoti in penitenciare, vin hotii intre ei...

;-)

Anonim spunea...

Daca treaba cu terenurile e adevarata ar trebui ca cineva sa se autosesizeze*, si sa urmareasca destinatia lor finala...*a se citi DNA. Astfel, in acelasi timp cu demisia/demiterea, anumite persoane sa se bucure si de un dosar penal, asa cum s-ar intampla in tari cat de cat civilizate in care justitia functioneaza pe bune.

Anonim spunea...

Pentru Raicu (VAMPIRU) si Mocanu : Fugitiiii va pleaca stapinul !
Vine si rindul vostru !

Raicule ai luat-o in mana cu SRI ul? Vezi ca si ei citesc PENIFESTUL ? !

Anonim spunea...

Cine a descoperit "afacerile" celor doi? Ar trebui sa stim si noi ca sa le mai dam niste ponturi. Parerea mea este ca sistemul e plin de astfel de oameni. Numai daca nu vrei nu gasesti corupti pana in maduva oaselor. Pai daca insusi Tariceanu a instrainat Marea Neagra, altii i-au dat lui Patriciu petrolul, Ionel Celmare de ce nu ar da si el cateva bucatele de pamanat stramosesc pe ceva maruntis. Ati ramas in urma domunle Ion. Multi inaintea dvs. au facut golanii si mai mari dar le-a mers si au plecat cu sanatate si buzunare pline din sistem. Sunteti de-al lor dar ati ales prost momentul. Va vindeti tara domnule director?

Anonim spunea...

Ai dreptate coleg 13.49.

Acum se justifica sporul de pericol pentru ANP-isti fiindca lucreaza direct cu infractorii.

Anonim spunea...

Unde in lumea asta mare ati vazut voi ca sindicatele sa revendice mancare pentru hoti???????
Sindicatele s-au infiintat pentru lucratorii de penitenciare! Care au fost revendicarile sindicatelor cu privire la cei care transpira 12 ore in posturi sau au pe sectie sute de hoti la regim semideschis????? nici una ! deschideti ochii! au aruncat cu praf ca cei de la SIPA sunt cei care va urmaresc cand de fapt sindicatele nu v-au ajutat cu nimic niciodata! dar au, prin lege 3 zile libere pentru activitate sindicala si voUA NU VI SE PLATESC ORELE SUPLIMENTARE! HIHI! aR FI MAI BINE SA MILITATI PENTRU DREPTURILE VOASTRATE DECAT SA VA BAZATI CA SINDICATELE O SA VA REZOLVE PROBLEMELE! NICIODATA!!!!!!!!!!!!! DE CE NU S-A TINUT GREVA PE 30 IULIE????????????????????? PENTRU CA NU S-A VRUT!

Anonim spunea...

Uraaa Lolek şi Bolek de la BPCT au ajuns celebrii ! Va dorim succes in teritoriu ,acolo unde ati fost exilati ! Dar daca stau bine sa ma gandesc poate totusi aveti bun simt fata de restul colegilor din acesta sructura si ne scutiti cu prezenta voastra disgratioasa ! Ce zici vampirule,ai si tu odata bun simt ?

Anonim spunea...

Daca nu se va desfiinta DPCT din penitenciare vor fi mari probleme.Noi,cei din sindicatul SNLP si FSNAP am sesizat org internationale privind vinatoarea liderilor de sindicat din unitati.Voi reveni cu amanunte socante de la o inchisoare din zona moldovei.UN TARABOSTES DE TARABOSTES DE LA DUNARE.

Anonim spunea...

ANP NU UITA A VENIT SI VREMEA TA SI A SIPAREZILOR.ALT TARABOSTES DIN DUNAREA INVOLBURATA

Anonim spunea...

Pentru anonimul 02.08.2009 19:24:00

Saramana NENEA Acadel ,mata esti ?
Ce nu reusesti sa cuceresti,trebuie distrus ! Dezbina si stapaneste !
Nu vrei mata sa te duci cu un pitroi de gat in DUNAREA INVOLBURATA
si sa ne lasi in pace !


Pentru anonimul 02.08.2009 19:19:00
Eu sunt din SNLP si am prieteni in FSANP,ma cunoaste si Sorinel,am fost si la greva si pot spune ca tu bati campii ! Noi nu stim nimic de cea ce afirmi tu ! De ce minti ? CINE ESTI,tot ACADEL?

Anonim spunea...

Atentie :
Nu va lasati pacaliti ! Numai ACADEL are interesul ca ACUM sa iasa scandal intre
SINDICATE-SIPAREZI-ANP-Absolventi SPIRU !

Nu uitati ca cel care a pus SIPAREZII sa monitorizeze SINDICATELE a fost ACADEL !

Anonim spunea...

Cine vrea infiintarea GAZ-ului// DUMITRASCU DE GALATI,ING DE DOI LEI CARE S-A IMBOGATIT PESTE MASURA. A VENIT DE LA FOSTUL C.A.P. SLOBOZIA CONACHI SI ESTE UN MARE SEF DE BIROU.................. FACEA BAIRAMURI LA GAZ BEAT LEMN .PORCII ,GAINILE SI ARPACIGUL ERAU AI LUI.UN ACTUAL GAZIST INCA IN ACTIVITATE.UN SIPAREZ DIN GAZ

Anonim spunea...

Ptr. anonimul de la 09.05
Acestea sunt actele normative
1. H.G. nr.272/11-03-2009
HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcţii aflate în administrarea Penitenciarului Arad -
2. H.G. nr.273/11-03-2009
HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea Penitenciarului Vaslui -
3. H.G. nr.274/11-03-2009
HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea Penitenciarului Tulcea -
4. H.G. nr.275/11-03-2009
HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcţii aflate în administrarea Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti.

Anonim spunea...

Care este HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unor construcţii aflate în administrarea Penitenciarului Mărgineni???

Anonim spunea...

Citind postarea, mi-a venit in minte zicala aia - "Schimbarea sefilor, bucuria nebunilor!".
Personal, m-ar intrista schimbarea lui Ungureanu. Nu stiu ce stiti voi despre el, insa asa cum l-am observat eu, este un om deschis catre dialog. L-am observat discutand cu toata lumea, de la baietii din poarta ANP-ului, pana la orice coleg venit din teritoriu si care si-a exprimat dorinta de a discuta cu dumnealui. Poate ca are si el pacatele lui (daca are cineva ceva concret de spus l-a adresa lui, chiar l-as ruga sa o faca, poate asa vom reusi si noi sa-l cunoastem mai bine, insa atacurile astea slabute, de natura - Acadele fa nustiuce, Acadel a dres...bla bla, descalifica pe oricine le initiaza). Totusi, nu ma luati cu chestii de genul ca a pus prevenirea sa spioneze sindicatele pentru ca asta e o afirmatie nedovedita si pe care nici nu o putem verifica...ar trebui sa putem, acum ca prevenitorii au un sef nou, insa sunt convins ca este acuzat degeaba. Asa le-a fost spus si lui Ragea, Bala si Predoiu, ca Ungureanu le-a blocat nustiuce informatie, dar au cam inceput si ei sa vada ca au fost mintiti in cel mai nerusinat hal. Unul din artizanii minciunilor sfruntate a fost Cel Mai Mare Ionel, care aruncase pastila ca Ungureanu si-a dat mana cu sindicatele sa-l sape pe Bala si sa-i ia locul :)). Bleah....cat de usor pot fi de manipulat unii oameni. Cel de-al doilea si, totodata, cel mai influent dintre mincinosi este cel care a ajuns in fruntea prevenirii. Nu-l vad bine pentru ca acum ar trebui sa probeze ceea ce a sustinut, adica modul in care Ungureanu si Raduta au blocat fluxul informational catre MJLC si catre Bala. Nu are ce sa le prezinte. Asadar, nu-l vad bine pe individ in urmatoarea perioada.
Referitor la Cel Mai Mare Ionel, nimic bun de spus. Nu s-a remarcat decat prin obtuzitate, rigoare de om prost si multa libidosenie. Ce sa-i ceri, cand putinele lui preocupari erau legate de faptul ca esti nebarbierit, ca esti in blugi, ca nu fugi cand il vezi si alte asemenea ineptii. In rest, o nulitate. Duca-se!

Anonim spunea...

Monitorul Oficial nr. 0464 din 06 Iulie 2009
Actul nr. 711 din 10 Iunie 2009
Emitent: Guvernul României
Hotărâre privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti - Administraţia Naţională a Penitenciarelor - Penitenciarul Bucureşti Rahova în domeniul public al municipiului Turnu Măgurele şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Turnu Măgurele, judeţul Teleorman

Anonim spunea...

Monitorul Oficial nr. 0243 din 13 Aprilie 2009
Actul nr. 395 din 01 Aprilie 2009
Emitent: Guvernul României
Hotărâre privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia a unui imobil aflat în administrarea Penitenciarului Mărgineni

Anonim spunea...

Daca se infiinteaza GAZ la Galati cu multi porci si multe oi si gaini MARELE ING DUMITRASCU s-ar naste a doua oara si-ar mai cumpara saracul o masina suparata si ar aranja casa natala mult mai frumos.NU-I ASA ROSCATULE ,DOAR AI BUJORI IN OBRAJI DE LA PUTINUL ALCOOL PE CARE IL CONSUMI.DACA NU ERA STEGARESCU CAP SCRIA IN FRUNTEA TA.un siparez de gaz

Anonim spunea...

CEL MAI BUN SI FRUMOS SIPAREZ SE AFLA LA GAZ-UL GALATEAN DAR VA FI INLOCUIT DE MACACIO FOSTUL D.A.P.ASA CA SIPAREZULE VII LA BAZA NU LA COMBINATII NESUPRAVEGHEATE.TE PUPA un siparez de gaz mic de tot............

Anonim spunea...

Bah ala cu siparezul din Galati, taci dreaq ca esti obosit rau de tot...asta te doare bah cind noi stam cu neplata orelor suplimentare si a primei de vacanta? Obositul pamintului!Sa vina bah 100 de siparezi la fiecare unitate, sa luam cite unul acasa bah, sa dam la rude bah, cite unul ptr fiecare bah obositule, daca muncesti corect ce tot va arde de aia/? Pffffff....Asa va trebe bah, sa ne rupa aia la anp de tot, sa ne faca ...ul arsice... voi sa va postati oftica pe aia aici, dar tot fara bani in buzunar si cu ...ul gol ramineti!...(scuze admin de limbajul neortodox, da sunt unii obositi rau de tot, deturneaza subiectele care ne dor la shushe de oameni necopti la cap)

Anonim spunea...

eu nu mai pot de siparezi sau de pazisti pe mine ma doare indolenta fetelor de la resurse care uita sa imi trimita la drepturile de gradatie la financiar si eu pierd bani la salar,seara buna tuturor

Anonim spunea...

Dar de Gradina Penitenciarului Ploiesti ce parere aveti ? Transportul ppl-eilor se face pe o distanta de peste 100 km. pe zi [dus-intors ] , asta da plimbare , combustibil cheltuit , uzura la masini , pretul foarte ridicat pe produse daca se fac , dar pe nimeni nu intereseaza costurile acestea . Alta problema ar fi ca este cea mai bogata unitate din tara cu 4 subunitati exterioare , dar nu deranjeaja pe nimeni.

Anonim spunea...

Ce calitati trebuie sa am SA DEVIN UN SIPAREZ DE NADEJDE AL SISTEMULUI? AM SA-L INTREB PE TARABOSTES PTR CA LUI I-AU PLACUT............................. TE PUP DULCE TARABOSTES

Anonim spunea...

Daca pina acum aveam de aface cu SIPAREZI si restul lumii,avem O NOUA APARITIE :
SIFONUL TRIST AL LUI ACADEL !!!!! Deci ia cititi cu atentie ce spune acesta :


,,Personal, m-ar intrista schimbarea lui Ungureanu. Nu stiu ce stiti voi despre el, insa asa cum l-am observat eu, este un om deschis catre dialog. L-am observat discutand cu toata lumea, de la baietii din poarta ANP-ului, pana la orice coleg venit din teritoriu si care si-a exprimat dorinta de a discuta cu dumnealui,,
Domnule SIFON TRIST AL LUI ACADEL va rog din suflet sa atasati aici lista cu toti ,,colegii veniti din teritoriu sa discute cu ACADEL ,, !!!!

Anonim spunea...

Pentru anonimul 02.08.2009 23:07:00

Tu esti pe invers ? Dupa cum descrii persoanele respective cam asa reiese ! Pe cand casatoria ta oficiala cu Acadel ? Pana te gandesti eu i-ti urez CASA DE PIATRA !

Anonim spunea...

stie cineva in ce consta progamul pilot pe care il discuta ANP cu sindicatele?La care din "piloti" se mai negociaza?

Anonim spunea...

Anonimule de la 19:51 si 19:57,

Tu esti cumva Stupu? Ala de se vroia transferat la DPCMP? Pai da, acum astia sunt SIPAREZI...asa a zis si vulpea de strugurii la care nu a ajuns...ca sunt acri :)). Ma nene...du-te de te controleaza un pic la cap ca ai muuulte problemute. In rest, aceleasi laturi aruncate de acelasi individ...cand il vad, imi vine sa vomit...din fericire, nu-l vad asa des :))

Anonim spunea...

Anonimule de la 03.08.2009 20:44:00

Siparez mic, sa-ti dea Domnul ce doresti tu la altii...
Crezi ca toata lumea vrea sa lucreze la SIPA, stai linistit daca Stupu vroia sa lucreze la directia voastra, nu refuza oferta din 2006, cand trebuia sa fie coleg de birou cu ACADEL UNGUREANU, sub DOBOCAN...

Anonim spunea...

Pentru anonimul 02.08.2009 23:07:00


Multumin Domnule BURCU Junior pentru elelogiile tale de pupancurist ! Apropos tu pe unde mai dai cu sapa ? Ce c... mai pupi? Ce ti-a propus ACADEL ca sa-i aduci elogii !

Anonim spunea...

Pentru anonimul 03.08.2009 20:44:00

Burcule ce activ esti ! Dar din pacate ai o expresie numai a ta : ,,Ma nene...du-te de te controleaza un pic ,,. I-ti vine sa vomiti de la wiski jack daniels pe care-l consumi in cantitati industriale ! Tu nu vezi ca singurul tau prieten adevarat a ramas Jack !

Anonim spunea...

da, da - si marmota, uite asa invelea ciocolata... :)).
Stupule, tata! Vrabia malai viseaza.
Stii vorba aia din popor? - "Inteleptul moare de drum lung si prostul de grija altuia." :))
Sau pe asta? - "Nu mor caii, cand vor cainii."
si tot asa, pana dimineata...

Stiu, tu nu ai de unde sa le stii. Se gasesc prin carti, dar sa stii ca acele chestii mari, format A3, pe care le cumperi de la chiosc, alea nu-s carti, le zice ziare. Acolo nu prea gasesti.

Cand vei invata ca iti din "Pana te gandesti eu i-ti urez CASA DE PIATRA !" se scrie impreunat, atunci sa te gandesti sa revii cu postari pe bloguri, domnule draga...

Until then...

Anonim spunea...

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 535/03.08.2009

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti
Ordin 1558/C pentru aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului de admitere în Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Târgu Ocna si a Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de absolvire a cursurilor cu durata de un an la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Târgu Ocna .

Cica.
Apropo: Fabrica asta de caralii de la Moldova mai exista?
Ca nici ultima serie nu a absolvit inca si nici n-au aparut inca in puscarii " paznicii
de hoti" gata preparati de proaspatul pensionar MARTINIUC- ochi albastri!

Anonim spunea...

Vrem o denumire noua.Politia Penitenciarelor ;ca in Italia.
Cred ca ne ajunge sa n-i se spuna gardieni sau paznici.

Anonim spunea...

Monitorul Oficial nr. 537/03.08.2009
03.08.2009

Guvernul Romaniei
815. Hotarâre privind transmiterea din domeniul public al statului ÅŸi din administrarea AdministraÅ£iei Nationale a Penitenciarelor în administrarea Complexului Flamingo a unui imobil situat în judetul Constanta, localitatea Eforie Sud .

Se pare ca exista ceva ADEVAR!

Dar .... si CATA, CATA MINCIUNA!

Anonim spunea...

Guvernul Romaniei

816. Hotarâre privind transmiterea din domeniul public al statului si din administrarea Administratiei Nationale a Penitenciarelor în administrarea Centrului de Pregatire Sovata a unui imobil situat în judetul Mures, orasul Sovata .

Guvernul Romaniei
819. Hotarâre privind transmiterea din domeniul public al statului si din administrarea Administratiei Nationale a Penitenciarelor în administrarea Penitenciarului Giurgiu a unui imobil situat în judetul Giurgiu, municipiul Giurgiu .


Eiiii? Ce mai ziceti?

Anonim spunea...

De pe blogul PENITENCIARE, CITIRE!!!!


01 august 2009
CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI A DAT VERDICTUL : LA ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A PENITENCIARELOR SE FURĂ CA-N CODRU !!!

În sfârşit vine cineva şi constată INFRACŢIUNILE MUŞAMALIZATE din sânul MINISTERULUI JUSTIŢIEI ŞI LIBERTĂŢILOR CETĂŢENEŞTI, respectiv la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A PENITENCIARELOR.
Dar de la a constata INFRACŢIUNILE, până a fi tras cineva la răspundere este cale lungă şi întortocheată, nu-i aşa, domnule BĂLA ???
Este greu să se se facă curăţenie INTR-UN SISTEM PENITENCIAR CORUPT ŞI ÎMBÂCSIT DE MILIŢIENI, unde sub protecţia uniformei SE ASCUND HOŢII, dar nu imposibil...
,,PEŞTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE, ŞI SE CURĂŢĂ DE LA COADĂ".


Invatati, invatati si iar invatati... din greselile altora!
Dar nu demisionati...ca unii.

Anonim spunea...

Scuze am preluat regulile gramaticale de pe blogul Lui Burcu senior ! Am zis ca asa o sa te simti ca acasa!

Anonim spunea...

Io zic ca militianul Bala sa explice ce lucrari exceptionale face secretara lui ANA MARIA,gasculita aia ofilita si infumurata.In timp ce majorul de pe sectie abia ajunge la 2500 ron, nabadaioasa secretara-agent principal are 4700 ron,cam cat un sef de serviciu din unitate.O sa revenim cu lista exceptionalilor din Anp.aviz maria georgescu sau cum o cheama ca nici ea nu stie.

Anonim spunea...

Ungureanu nu are oameni.El lucreaza singur.Se foloseste de oameni ca sa isi atinga scopurile si apoi se dispenseaza de ei.Nu va lasati amagiti.Nu i a luat nimeni directiile,el le-a dat ca sa scape de scadenta.Ce a insemnat revocarea lui raduta,care era imputernicit!!! si detasarea unor ofiteri de executie???nimic...absolut nimic.Cine era MANAGERUL???de ce mergea treaba prost?UNGUREANU ERA RESPONSABIL.Haideti acum la PAZA.programul pilot e un esec total,iar reprofilarea e un dezastru.costuri imense si eficiebta zero.In acest conditii lui Firi i se iau directiile.O fi bine o fi rau?dar pestte 3 luni vine nota de plata si o incaseaza stancovici, raduta deja plateste la ea.Si uite cum nea firi a luat/o de la capat cu dea,habarnist cum il stim,dar curat ca lacrima.Sunt de vina altii!nu el...

Anonim spunea...

Lasa-ne

Anonim spunea...

Domnilor,
Nu-i ma acordati atita credit lui "FIRINEL", nu el a facut "reprofilarea",nici macar STANCOVICI.
Aceasta calamitate este rodul "eminentei cenusii",numita CONSTANTIN ILIE.Cei doi au vina de a fi fost de acord cu asa ceva.
In rest, sa auzim de bine,ca raul ni-l facem singuri.

Anonim spunea...

lupu isi scimba parul dar naravul ba!

Anonim spunea...

Burcule ce facea Acadel cand se faceau manevrele cu terenuri ale ANP ului ? Nu cumva isi lua partea lui si o tira in declaratia de avere pe care urma sa o publice ca si pe Cv ul sau celebru !? Cine se ocupa cu spionita atunci ? Cine trebuia sa informeze despre actvitatea lui Cel Mai Mare Ionel ?

Indivizii asta doi sa zica mersi daca scapa doar cu demiterea,locul lor este in puscarie langa HOTI ! Iar tu la cate cururi ai pupat cred ca a inceput sa-ti placa,deci spor la treaba !!!!

Bobby Fischer spunea...

@ 03.08.2009 22:31:00

Meştere, o cam dăduşi niţel cu "oiştea-n gard" cu proverbele... proverbiale.
"Înţeleptul" care moare de... drum lung, era doar un biet... câine.

Totuşi, e bine că ştii deosebirea dintre ziare şi cărţi. E un început.

Iar cât de agramatismul pentru care îi dai "suspendare" pe blog "partenerului" tău de dialog - ohoho - are blogul... peşte. Cel comis de respectivul e " copil în pantaloni scurţi"