Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 4 august 2009

Niște măgari

...cu stele

Măgarii ăștia, că altfel nu le poți spune, nu lasă să trecă o zi fără să-și dea în stambă. La negocieri cerură timp ca să se mai gândească, ca să se mai consulte pe programul pentru grupele de intervenție. În timpul ăsta trimiseră depeșă în țară cerând să se respecte o decizie a directorului general aflată în flagrantă opoziție cu ordinul ministrului ce reglementează programul si activitatea grupelor de interventie.

Îmi cer anticipat iertare măgarilor. Măgarii ăia cu patru picioare n-au nici o vină, dar ăștia cu două care populează etajul unu cu jilțuri din Maria Ghiculeasa 47 sunt fenomenali. Când încercau să impună programul la Mărgineni și Ploiești la fel au făcut. Una se stabilea la prânz alta se trimitea în unități după masa. Așa se face că ultima revenire a fost semnată pe atunci (mai 2009) de directorul general și președinții de sindicate, după o ceartă monstru.

De nevoie au acceptat că nu prea e bine, dar măgăreii nu au încetat. Cu o zi înainte de revenirea la programul agreat de personal au mai trimis o adresă în care pe 3 pagini povesteau ce program mișto au născut țestele lor și ce treabă nașpa se va întâmpla dacă facem ca sindicatele. Si după aia au mai fost 2 în același ton, scrise de aceleași capete care-au născut puiul viu la Ploiești și Mărgineni. Iar de mâine începe o analiză 'obiectivă'.

...cu economele

Măgărița de la economic, Pinocchia pe numele de penifest, după ce s-a ținut în copite că ANP n-are probleme trimise ieri în penitenciare mail sub semnătura lui Acadel cerând ca unitățile să-și propună singure reducerea bugetului. Mișto nu? Dacă nu i-a ieșit cu tabelele încearcă să scoată castanele cu mâna directorilor economici și a contabililor șefi.

E clar chiar și pentru cititorii lu' The Economist că dacă ceri 35 mil RON suplimentare pe salarii ai cel puțin decembrie descoperit. E clar chiar și pentru doctoranzii în economie că dacă ai un buget de 135 de mil și ai cheltuit 85 până în iunie, mai ai nevoie de cel puțin 40 ca să plătești toate dangaralele (că vine și aprovizionarea de toamnă între timp). Dar Pinocchia continuă să pretindă că totul e perfect.

Gaura se vede din avion. Nu se platesc ore suplimentare, nu se platesc prime de vacanta, sunt probleme cu decontul chiriei, sunt probleme cu decontul transportului, iar facturi neplătite sunt o grămadă deși s-a făcut un efort disperat după miting de a se vira ceva unităților. Ragea și ză tim spun la toți că suntem pe roze. E perfect, doar realitatea e altfel.

...cu proptele

Niște măgari mincinoși care merg în două picioare și au multe păreri proprii! Și o căruță mare...

152 comentarii:

Anonim spunea...

LOL !!!!

Anonim spunea...

Asa-i Huginn ca incepe sa-ti para rau ca nu am facut greva? Ei inca mai cred ca am glumit. O sa mai inghitim multe dintr-astea si ai sa te lamuresti.

Ei sunt magari, dar noi suntem... de fazan...

Huginn spunea...

Deocamdata inteleg ca e amanata din motive tehnice. Nu cred ca anepistii vor intelege ce concesie li s-a facut, si vor continua dupa cum le e obiceiul. :)

marcos spunea...

Cred ca acest articol este un pamflet,nu?

Anonim spunea...

Tare poza cu magarul... parca e Cel Mic

Huginn spunea...

Da marcos e un pamflet. Nici un animal nu a fost vatamat. :)

Anonim spunea...

Cu ani in urma,d-l CEAUSU,ne povestea ca a vazut un magar mincind ziare.Cei prezentati in acest articol,oare ce maninca?

Anonim spunea...

De ce nu scrieti de primele de vacanta? Au promis ca le dau dupa 10 iulie. De ce nu le dau? Avem sau nu avem dreptul la prima de vacanta?

Anonim spunea...

Ei isi bat capul cu programe pilot in timp ce pe noi ne intereseaza primele de vacanta ca doar ne-am planificat concediile.

Cu alte cuvinte, au pus caruta inaintea magarilor...

Anonim spunea...

As fi interesat, domnule Huginn, sa vad printre scrierile dvs. una care sa se lege de noul program informatic implementat in intranetul ANP. Prin acest program se doreste si se reuseste supravegherea in timp real a activitatii oricarui lucrator care are acces la retea. E un fel de Big Brother postgreva, de sorginte acadeliana. Ca sa nu mai vorbim despre noile circulare ce se trimit in teritoriu, prin care se cer situatii si se dau directive din ce in ce mai aberante. Asa cum este si cea care incepe cu :"...va rugam sa propuneti de urgenta reduceri la cheltuieli de tot felul prin unitatea pe care o pastoriti. Nu ne intereseaza partea de venituri. Strangeti cureaua, dat sa stim si noi cum o faceti. Daca nimeni nu vrea, aratati-le pisica, usa sau ultima gaura (de la centura lata)..."

Anonim spunea...

Domnule Administrator banii pe transport nu s-au dat din luna ianuarie.Noi ce facem muncim degeaba????

Anonim spunea...

pentru anonim de la 10:22
Habar nu ai ce inseamna intranet-ul. Orice raportare poate fi facuta in timp real fara mail-uri, fax, adrese si semnaturi sau centralizari. Poate ar dezavantaja niste functionari prin ANP care cu asta se ocupa cu hartii si atunci trebuie sa plece sau sa munceasca efectiv. Cat despre control asa e normal planurile de munca, strategiile si orice alte forme de planificare trebuiesc implementate si urmarit cum se indeplinesc sarcinile la termene. Stiu e mai comod sa nu fii controlat dar nu se poate. Nicaieri in lume nu se munceste haotic fara control si analiza a muncii pentru a lua apoi masuri de remediere, ajustare si implicit a vedea cine munceste sa cine nu. Daca tu esti corect de ce ti-e frica sa fii controlat?

Anonim spunea...

E vremea sa facem ceva...liderilor de sindicat, voi nu auziti si glasurile celor multi?...E VREMEA ACTIUNILOR IN FORTA!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

pt. domnul dumitrascu
nu te-ai satutat sa auzi la tot pasul ca pastoresti PAZNICI, GARDIENI...fa frate si tu ceva sa scapam de aceasta amprenta, implica-te si tu un pic ce mama dracului. am ajuns de rasul politiei comunitare

ceapsy spunea...

Va salut fratilor nu va lasati dusi in eroare de catre anp va mint si cred ca daca ati lasat moale se folosesc de bunatatea dvs. Stiu cum este am iesit in pensie si astept de 6 luni sa mi se dea ce mi se cuvine am tot sunat si mi-au zis ca nu sunt bani asta este anp . Trag sperante sa primesc ceea ce mi se cuvine la fel si la voi , orele suplimentare chiria si alte promisiuni neonorate. Sa le fie rusine

GrupaCr spunea...

Dat fiind faptul ca apeleaza la chestii de genul asta gen "hai sa discutam pe marginea programului grupelor de interventie' dar intre timp s-a hotarat aplicarea deciziei 500/2007 a dir gen(contrara ordinului MJ), cred ca denumirea de 'magari in 2 picioare' este un apelativ foarte cumsecade.
Aplicarea unui anumit program de lucru fara consultarea in prealabil a celor pe care ii vizeaza mi se pare de asemenea o mare mare nesimtire din partea celor care impun. Maxime Multumiri
color care au avut in vre-un fel sau altul aport la restabilirea programului la grupa de interventie.

Anonim spunea...

O sa regretati ca nu ati continuat greva.
Acesti ANPisti voi nu observati ca ne duc cu presul ,ei incearca diferite reorganizari iar in teritoriu nu au sosit banii pentru a plati facturile la utilitati ceea ce a dus la amenintari din partea furnizorilor sa nu mai vorbim de plata orelor suplimentare a primelor de vacanta si multe altele pe care dvs lideri de sindicat le cunoasteti foarte bine. NE-AU FRAIERIT ANEPisti DRAGI SINDICALISTI CA SA CASTIGE TIMP.

Anonim spunea...

nu mai stati fratilor la discutii cu ei... nu vedeti ca n-au nici un gand sa faca treaba.

Anonim spunea...

La unitatile din teritoriu s-a cerut majorarea bugetelor pe seama veniturilor proprii.Dar daca nu le incasezi,la nivelul a ceea ce s-a propus, din ce sa faci plati?
Raman simple prevederi!
Totodata s-a cerut modificarea in sructura.Ca sa adaugi la un art si alineat trebuie sa iei de la altul.De unde sa mai scazi ca sa adaugi?
Greu fratilor sa nu incalci Legea 500!
Un contabil sef in suferinta!
P.S.Vreau majorarea bugetului prin acordarea de subventii, la nivelul necesitatilor,d-na dir.ec.-adm!

Anonim spunea...

Propunere:
Sa trimitem la furnizorii de servicii si bunuri materiale adrese prin care sa specificam noul cont ,cod fiscal si trezoreria la care sa factureze in viitor:CELE ALE A.N.P.-lui!
Poate,in acest fel ,vor face propuneri de suplimentare a bugetului pe 2009,la limita necesitatilor!

Anonim spunea...

Good idee!
Greva celor din ec.-adm.!

Anonim spunea...

Parol,greva "incompetentilor"!

Anonim spunea...

Atentie la neatentie...Fostul siparez de la GAZ Galati a jurat ca 5 ani sa nu faca dezvaluiri...Nu cred ca va fi mutat de acolo si pus la munca de jos...Tare as vrea sa vad ce director ar avea curaj sa faca acest lucru...Baiatul ala n-a muncit mai deloc in ultimii 10 ani...Cat despre Macacio sa ia sectia unu, sa vada cum este munca cu hotul...ca in ultimii ani a privit din birou munca negrilor de pe plantatie...la munca cu el...Cat despre Dumitrascu...inginer CAP...lasati-l in pace ca el nu stie inca pe ce ia salariul...nu-l deranjati...
BUREBISTA

Anonim spunea...

Daca suntem conectati la A.N.P. probabil zilnic vor privi la balanta sintetica si vor vedea cuantumul furnizorilor neachitati!
Nu au fost multumiti cu datele cerute prin situatiile lunare sau bilunare,nu au fost multumiti cu balanta de verificare transmisa pe 15 ale fiecarei luni,vor sa monitorizeze zilnic!
Monitorizare placuta d-na dir.ec.-adm.!
Dar ,va rog,luati si masurile necesare!
Un amarat de incompetent!

Anonim spunea...

Pentru anonimul 04.08.2009 20:22:00

NU tine ,ii haleste ACADEL pe toti,cu fulgi cu tot ! Tu uiti ca acum EL este EL-MAximo de la DEA !!!!! Si mai nou are si catel de paza ( chiuaua ANP ului):BURCU junior !

Anonim spunea...

Anul de gratie 1998.Ofiter la permanenta ing. dumitrascu,care trebuia sa participe la prog. de pregatire al schimbului.Dar avea o fetita in birou care il impiedica sa iasa ptr ca se ocupa de tenul dinsului.FETITA ERA RUDA UNUI SUBOFITER .ASTA SE INTIMPLA LA GALATI.De asta ing cu bujori in obraz a primit 10 zile consemnare.DE LA UN SIPAROI.VOM REVENI ING DRAGUT CE ESTI CU UN EPISOD MUUULT MAI ATRAGATOR.DECEBAL DE DUNARE FRUMOS CURGATOARE.

Anonim spunea...

DOMNU DUMITRASCU DE galati poti tine locul D.E.A. CIT E PLECAT IN PRENATAL/ nu cred esti fricos si nepriceput.DAR AI BUJORI IN OBRAJI SI PAPI ALCOOL ROSCATULE.Sunt de la gaz mumosule si sunt UN MARE SIPAROI.

Anonim spunea...

ce dracu aveti cu Dumitrascu?Lasati-l in pace sa-si faca treaba.Daca-i mai impuiati capul cu tot felul de prostii ce vreti sa ne mai rezolve?In loc sa-l sprijiniti il defaimati.RUSINE SA VA FIE.Trebuie sa se mai mature prin sistemul ANP si in provincie ca prea isi fac de cap unii directori si stafful lui.Sunt multe penitenciare unde ar trebui demisi directori,sef serviciu financiar contabil pentru risipa de bani.

Anonim spunea...

Era sa uit Dumitrascu de la dunare.Subofiterul a carui ruda era fata care se ocupa de mata este astazi un mare cdt de sectie care si-a modificat mersul injura agentii si le fura incarcaroarele din posturi cind merge in control pe perim L.D.un siparus bine informat de la dunarea scazuta

Anonim spunea...

TArabostes este in silentio stampa afugit la moldoveni sa monitorizeze alegerile.

Anonim spunea...

Pentru obraznicul de la 21.26.Si daca ar bea alcool care-i treaba ta?Bea cumva pe banii tai?Sau esti un invidios?

Anonim spunea...

ba baieti,voi de la DUNARE, lasati problemele personale pe care le aveti cu dumitrascu, ionescu, popescu, etc ca nu prezinta interes, scrieti pe alt blog eventual ,nu confundati problemele intre ele.
dati cu probe eventual daca mai abordati subiecte de senzatie, altfel fix kk, polite personale.

Anonim spunea...

Dragii mei,
Va rog sa cititi articolul si sa comentati pe marginea lui.
Credeti ca intereseaza pe cineva cu cine a baut cafeaua Dumitrascu de la GL,acum cinci ani?
Reveniti la subiect.Multumesc.

Anonim spunea...

Pentru anonimul 04.08.2009 20:52:00
Ce nu stii tu prietene este ca, ACADEL are si o cateluse rasa Caniche de Craiova,cu blana neagra. A gazduit-o la el acasa o perioada , in Bucale ,acesta cateluse i-a alinat suferintele mutarii lui de la SIPAREZI ! Acum ca a trecut suferinta ,a lasat-o pe mana hingherilor din ANP ! Daca nu crezi intreaba chiuaua ANP ului ca s-au intilnit pe acolo !

Anonim spunea...

Ce nu stii tu prietene este ca, ACADEL are si o cateluse rasa Caniche de Craiova,cu blana neagra. A gazduit-o la el acasa o perioada , in Bucale ,acesta cateluse i-a alinat suferintele mutarii lui de la SIPAREZI ! Acum ca a trecut suferinta ,a lasat-o pe mana hingherilor din ANP ! Daca nu crezi intreaba chiuaua ANP ului ca s-au intilnit pe acolo !

Anonim spunea...

TARABOSTES nu a intrat in silenzio stampa. El analizeaza cu ochiul sau critic tot ce se intampla si va reveni cu amanunte si detalii compromitatoare. Numai ca administratorul blogului sa ma lase sa le si arat celorlalti. Astfel incep sa cred ca Ceausescu n-a murit si traieste in stuf, cum spun tulcenii.
TARABOSTES

Anonim spunea...

Ce probe vrei frate despre oameni? Ce aici este YOUTUBE? Sunt oameni care stiu adevarul...Sau ne e frica de adevar?
BUREBISTA

Anonim spunea...

pentru mai marii acestui blog
ce e cu ordinul 94/c/2009 ca prin unitatii unii au inceput sa poarte grade pe umeri, sund date de catre ANP? mai este in vigoare acest ordin sau a fost abrogat inainte de a intra in vigoare? poate imi raspunde domnul Dumitrascu ca la leafa lui contribui si eu. multumesc

Anonim spunea...

DOAMNA DE LA DEA TRIMITE FAXURI PRIN UNITATI CU REDUCERI DE CHELTUIELI?PAI DOAMNA MAGARITA PAI INCEPE FA CU TINE DATE EXEMPLU-TAIE-TI DRAGA SPORUL DE PERICOL,SI CELORLALTI DIN ANP CHIAR SI LUI BALA SI TUTUROR CELOR DIN ANPSI APOI IN TERITORIU LA COMPARTIMENTELE:IT,RESURSE UMANE,LOGISTICA+CELE AFERENTE LOGISTICII-SA VEDETI CATE ECONOMII SE FAC!

Noir spunea...

Buna,am ajuns pe blogul tau cautand franceza pe google.Si m-am gandit poate ma poti ajuta adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul tau.
www.francez.ro
Sunt la inceput si ma chinui sa-l promovez.M-ar ajuta enorm un link la tine pe site .Daca iti place site-ul meu si consideri ca merita ti-as ramane recunoscator.

Merci mult de tot,

Tudor

Dictionar Francez - Dictionar Francez

Anonim spunea...

DAca eram astazi la sedinta domnule ing dumitrascu nu mai erai asa degajat. Am fost informat ca ai fost foarte vorbaret si la obiect.DE unde nu stiu atita degajare,caci tu esti fricos fugi de responsabilitate.DAR FRICA ta se va accentua pe zi ce trece,ai sa vezi de ce.CIND NE CINTI LA CHITARA DACA NU SA VEZI IN CE HAL TE CINTAM NOI.DUNAREA LI.......NA

Anonim spunea...

cit iti dau pe NISSAN ROSCATULE , AM AUZIT CA-L VINZI.IL CUMPAR EU, MICUTUL SIPAREZ DAR DAU SASE CAZURI PUTERNICE DE RELATII CU FEMEI MATURE.NU STRICA PUTINA PUBLICITATE.un siparez din gaz caruia i-a placut de tine dar l-ai neglijat.eu te monitorizez de mult si te iau in calcul frumusete.PE CURIND

Dolphin spunea...

Hei Noir, ai gresit rau de tot adresa. Aici nu se vorbeste franceza ci o limba pe care oricum nu ai intelege-o niciodata.
Daca tot ai intrat, zi-mi si mie te rog cum se spune in limba ta franceza la: "magari mincinosi", "promisiuni desarte", "incompetenta profesionala", "ilegalitati nepedepsite", "imputerniciri pe viata", "concursuri aranjate", etc.

Cum ???!!!
Da mai frate, sunt din sistemul penitenciar romanesc.
Dar cum ti-ai dat seama ??!!

Anonim spunea...

sigur,aceste compartimente nu lucreaza direct cu ppl,deci niciun pericol

Anonim spunea...

Pentru anonimul anonimul 04.08.2009 23:45:00

Te inseli amarnic , catelusa Caniche de Craiova are blana roscata.Cea cu blana neagra este catelusa Caniche din zona Moldovei ( a nu se confunda cu Republica Moldova ). Singurul lucru comun este ca ambele prefera sa se imperecheze cu Ciobanescul Mioritic si DULCE din zona Margineni si faptul ca l-au facut sa schelalae de ciuda pe chiuaua ANP ului !!!

Anonim spunea...

Ati luat-o razna!

Anonim spunea...

Pentru anonimul anonimul 04.08.2009 23:45:00

Te inseli amarnic , catelusa Caniche de Craiova are blana roscata.Cea cu blana neagra este catelusa Caniche din zona Moldovei ( a nu se confunda cu Republica Moldova ).

Anonim spunea...

O amestecatura de lucruri,idei confuze,o conversatie sortita esecului,pe langa subiect!
Toti vorbesc fara a se intelege=Turnul Babel!
Astept momentul culminant si eventual,EPILOGUL!

Scarface spunea...

dar fa "MAGARITA" de ce mama dracului nu dai tu o dispozitie in ceea ce priveste reducerea cheltuielilor in penitenciare?de ce arunci raspunderea pe umerii altor eunuci(directori de penitenciare)?de ce a adoptat ANP -ul atatea dispozitii peste 275?de unde pana unde ?DOUA TELEVIZOARE IN CAMERA,SCRIE CUMVA ASA CEVA IN 275?PUNCTE DE LUCRU IN CAMERELE PENITENCIARULUI,ENERGIA CONSUMATA NU O PLATESTE BENEFICIARUL CI TOT UNITATEA,INCERCATI SI POCAITI TOTI DETINUTI CA DE CAND CU ATATEA NORME DE HRANA S-AU IMBOLNAVIT SI MEDICII SEFI CAND GUSTA PROBELE DE MANCARE,VA DATI SEAMA CATA SUFERINTA PE BIETII MEDICI SI ASISTENTI.MAI TERMINATI CU MAGARIILE ASTEA CU SUBSTRATURI MAFIOTE SI ATATEA JOSNICII.SA VA FIE RUSINE CA NE CREDETI NISTE PROSTI,INCOMPETENTILOR!!!

Anonim spunea...

Catelusa Caniche de Craiova are blana roscata,nicidecum neagra.
Acum este libera de contract va venii in zona craiova din nou.

Anonim spunea...

dumitrascu de galati se recomanda director economic dar el a cazut la examen. noroc , cu directoreasa tudor care pleaca in prenatal si se vede si el director.

Anonim spunea...

Baaai, astia de la Galati, in laturi va scaldati si laturi improscati. Macar varsati-va laturile in ograda voastra ca nu intereseaza pe nimeni mizeria morala in care va scaldati... pornind de la curvasareala de zi cu zi, care cu cine are interes, si terminand cu ponegrirea celor care muncesc si mai si gandesc, si de frica ca gandesc le dati in cap ori de cate ori aveti prilejul sau chiar fara a astepta vreun prilej.

PS. Si n-am nici un motiv sa zic ceva in favoarea lui Dumitrascu. Nu considerati acest comentariu a fi spre apararea lui. Pur si simplu sunt dezgustat pana la greata, voma, sila, nu pot descrie... Nu v-ati saturat de voi, de cat de mizeri si murdari sunteti pana in adancul sufletului. Mergeti dreacu' la biserica si spovediti-va si curatati-va de jeg macar in al noua-lea ceas.

PSS. Pt. se stie cine. Nu ridica la rang de "Comunicare" (pt a-ti atinge scopul personal) "prosteala" de zi cu zi pe care o practici.

Anonim spunea...

o sa ajungeti sa vorbiti de sosetele unuia sau altuia,penibil

Anonim spunea...

Domnule Dumitrascu de Galati este si normal ca sunteti "singurul" care se tunde la frizeria unitatii...Pai un director economic trebuie sa arate bine... Nu-i asa?
BUREBISTA

Anonim spunea...

Ce tot o dati cu Dumitrascu e un mos prepotent care lasa toate sarcinile in carca subalternilor...el doar semneaza si nici nu stie ce...Mai grav e de marinarul ajuns magistrat apoi Director la penitenciarul galati.si e o mare gaura in buget.ATENTIE VENITURILE SALE BUGETARE LE DEPASESC PE CELE A CELOR 3 DIRECTORI LA UN LOC)...

Anonim spunea...

Ce aveti cu bietul prepotent Dumitrascu...E un mos Jercan(ic) care lasa totul in carca subalternilor si nici nu stie ce semneaza...E poate si obosit din cauza varstei si a cirozei care ca o caracatita ii macina ficatul dar si hoiturile de intestine (e proverbial mirosul gurii sale).Ce ne facem in schimb cu marinarul, ajuns magistrat ,apoi Director la galati..face gaura in buget,(veniturile sale bugetare depasesc pe cele ale celor 3 directori ANP).

Anonim spunea...

Cainii latra ursu beshe...asa sunteti si voi ...va mancati unul pe celalalt iar Burli fugit de la Vaslui ca sa i se stearga putina coruptiei sta si papa leafa statului.Si ce leafa de-l invidiaza toti din G8( marile 8 puteri industrializate).

Anonim spunea...

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009080632204/Actualitate/Peste-un-milion-de-euro-cheltuiti-in-2008-pentru-plimbarile-detinutilor.html

Anonim spunea...

06.08.2009 01:31:00 ori esti dumitrascu ori ai uitat balacareala de la pspa, ori abia ai descoperit forumul.

Anonim spunea...

Va deranjeaza Burlibasa, ca de, a fost printre primii in seria lui, daca n-o fi fost chiar sef de promotie la Academie cum am auzit, a lucrat la penitenciar si apoi a plecat in magistratura, si acum a vrut omul sa vina mai aproape de locul de bastina. Cretinilor! Va deranjeaza ca nu e "spiru-haretist"=studii indoielnice, ca lucreaza cu legea in mana, si ca nu bate palma la magarelile pe care le faceati cu ceilalti fosti directori si fosti adjuncti, prin urmare nu-l puteti "face" cum vreti voi. Adunatura de hiene si sacali ce sunteti!

grefiera vasluiana spunea...

Cum sa depaseasca un Director prapadit de penitenciar salariile celor 3 directori din ANP??? Domnul Bala stie?...dar...domnul ministru Predoiu???....dar domnul Pogea si domnul Boc...???Unde sa facem o sesizare...Din salariul sau se acopera echipamentul ptr toate cadrele din Penitenciarul Vaslui!!!

Anonim spunea...

Caniche de la Craiova raspunde la catarea unei... doine?!

Anonim spunea...

da ,ar fi bine sa faceti ceva sa asigurati si echipamentul la vaslui ca sint acolo citiva care nu au uniforme potrivite saracii si vin numnai civili nu le pasa de ordine si legi.

Anonim spunea...

Cum zicea cineva schimbarea şefilor bucuria nebunilor, lăsaţi fraţilor oamenii să facă aşa zisa reformă penitenciară,cu păstrarea locului de muncă şi marire de salarii că la noi la agenţi nu s-a umblat de 4 ani la mărirea salariilor dar la diminuarea sporurilor cîştigate legal se tot umblă. Ce nu înţelegeţi că vin alegeri şi trebuie să facă rost de bani decît de la noi de la bugetari de dacă ar trebui să se pună taxe şi impozite să puneţi pe prostie că în sistemul petenciar am yis bine chiar dcă unii veţi zice că nu se scrie aşa dragi finanţişti prostia şi călătoria de ,la un sindicat la altul e la modă în sistemul penitenciar romînesc

Anonim spunea...

Tuguiatilor lasati-l in pace pe Burlibasa. Este singurul Director cu adevarat manager si nu comandant. Aici cei destepti se vor prinde repede despre ceea ce spun. Singurul care a luat un examen pe bune pentru ceea ce face. Numai aveti cui sa-i lingeti talpile? Plecati la Braila. Tatuca mai supravietuieste acolo. Burlibasa vrea sa faca o echipa competitiva impreuna cu Ciuca. Cei care nu vor sa faca parte "sa sara singuri gardul".
DECENEU

grefiera galateana spunea...

la galati, asemenea tuturor puscariilor din tara, exista o alergie la oameni destepti, corecti si pusi pe treaba. DIn pacate , ANP incurajeaza aceasta"alergie". Lor le trebuie oameni santajabili, usor de manipulat, care sa se ridice in doua labute cand primesc ordine de la sefi. Scoala de militie de la Baneasa asa i-a invatat. Nu au facut rabat de la acest obicei nici Binisor, nici Bala nici Cel Mare. Serban, magistratul de trista amintire care a condus o vreme destinele ANP a facut acelasi lucru. Nu intamplator ne scaldam de ani de zile intr-o sublima mediocritate. Cu mici exceptii permise de situatii de conjuctura. Avem sperante in ceea ce-l priveste pe domnul Dumitrascu. Cu conditia sa renunte la orgolii si la sfatuitorii binevoitori, sa aiba puterea sa recunoasca valoarea acolo unde chiar exista si sa lase lucrurile sa se deruleze de la sine.

Anonim spunea...

succes domnule Dumitrascu ca director economic.poate acum ve-ti face lumina in nebuloasa din sectoarele economice din tara,care nu prea respecta.......
SI-i pune-ti la zid pe directorii ec.din tara,care nu au habar de multe legi.SA SE TERMINE ODATA CU INCOMPETENTA DIR.ECON.

Anonim spunea...

Ptr. comentariu de la 13,44 anonim:Poate Ecaterina Andronescu ar trebui sa i-a la purificat si Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza (vezi cazul TASU)DAR SI ALTII DIN UNITATILE DIN TARA,sunt extrem de slabi pregatiti din toate pct. de vedere.Cat il priveste pe Burli a absentat mult la orele de management.

Anonim spunea...

pentru Tuguisti si Curlibashisti...stati voi linistiti ca de la 1 decembrie nu va ramane nici Curlibasa nici Tuguimea ca Directori...Nu stiu daca lui Curlibasa ii va conveni leafa de 6000 de ron pe luna...Trebuie sa inteleaga asta ,dar nu are cum (NU PRICEPE CE INSEAMNA COMPRIMAREA CU 8% A ECONOMIEI ROMANIEI)....Problema managerilor de penitenciare a fost discutata chiar azi la nivel inalt.

Anonim spunea...

DOMNULE ING DUMITRASCU,aveti cuvintul nostru de agenti si ofiteri ca nu avem nimic cu MIROSUL GURII DMV.IL CUNOASTE DOAR DOAMNA RACU SARACA,EA ARE NOTIUNI DE ANATOMIE.PAZA SI SUPRAVEGHEREA LUI MADAM RACU NUMAI DMV OASIGURATI.PLAFARUL NU CRED CA STIE.

Anonim spunea...

Ce stii tu despre Tasu? A trait si crescut in alte vremuri... A fost totusi un baiat istet, iar la valoarea lui multi ofiteri angajati sau facuti la apelul bocancilor nu o sa ajunga in veci. Pai cand facea Burlibasa Academia nici nu se predau ore de management. Madam Andronescu sa isi faca ordine la ea in curte. Va e frica? Va e frica de noua echipa? Va e frica de munca?
BUREBISTA

Anonim spunea...

DOMNULE ING DUMITRASCU,aveti cuvintul nostru de agenti si ofiteri ca nu avem nimic cu MIROSUL GURII DMV.IL CUNOASTE DOAR DOAMNA RACU SARACA,EA ARE NOTIUNI DE ANATOMIE.PAZA SI SUPRAVEGHEREA LUI MADAM RACU NUMAI DMV OASIGURATI.PLAFARUL NU CRED CA STIE.

Anonim spunea...

Haita de Pitbuli obsedati sexual din Oltenia asteapta cu nerabdare intoarcearea catelusei Caniche cu blana roscata! Hauuuuuuuuu !!!!

Anonim spunea...

siPAREZII DIN GALATI IAR NU-SI VAD DE TREABA.SE OCUPA DE TRAFIC DE MASINI N-AU NICI O TREABA CU PROTECTIA CADRELOR,MITICUTA VEI AVEA PROBLEME SERIOASE CU NOI,ALA MICU SE UMFLA SI EL IN PENE CA DE....NUMAI SIPAREZUL MARE.MARELE SIPAREZ ARE IN CONSEMN VINZARI-CUMPARARI MASINI 4 ORI 4.VOI REVENI CU CAZUL DROGAN MAICULITA MAMA.DE LA TRECERE BAC SUNT.

Anonim spunea...

nE OCUPAM LA Galati de fonduri Phare iar agentii din posturi isi fac nevoile pe perim. L.D. ptr ca nu au rezerva.DAR AVEM JURIST CARE ISI APARA INTERESELE SALE.MAI Nou uda florile.se racoreste saracul de atita munca.P.E.S. NU SUNT TEME PTR JURIST EL ARE SPRIJIN POLITIC ASA SE LAUDA DOAR SI-A NEGOCIAT SALARIUL,VREO 60-66 DE MILIOANE.la PAZA HRANESTI PERIM L.D.CU KKKKKK

alcatraz spunea...

Ce-ati zice de o cheta maine in unitate sa plece si Curlibasa in concediu cu familia... ca merita saracu dupa atata invatatura (poate e stresat)Macar la Amara sa mearga ca e ieftin...

ALCATRAZ spunea...

Dar ce BA! Da unde sa stie madam racu cum miroase gura lui (pute gat) ca ea ca si multele din Penitenciarul galati au treaba jos...(toate au genunchii zdreliti)

Anonim spunea...

Va propun un nou subiect:

CATELUSE DE RASA DIN ANP

Ce parere aveti,nu suna bine ? Cite din aceste cateluse de rasa au capatat numiri pe posturi bune datorita ,,talentelor fizice sau oratorii,, cu care au fost inzestrate de mama natura ?

Anonim spunea...

Uraaaa SIPAREZII SE RESTRUCTUREAZA !

-SEFUL DE BIROU SIPAREZ se transforma in OFITER SPECIALIST SIPAREZ

-OFITERUL SPECIALIST SIPAREZ se transforma in SUBOFITER SIPAREZ

-SUBOFITERUL SIPAREZ se transforma in PERSONAL CIVIL SIPAREZ

Noroc ca nu au PERSONAL CIVIL SIPAREZ ca se transforma in PERSOANA PRIVATA DE LIBERTATE SIPAREZA !!!

Anonim spunea...

Multumim ANP ului pentru masura luata cu SIPAREZII !

La urmatoarea reorganizare a penitenciarelor ,propun sa continuom cu reorganizarea lor in jos :

-OFITERUL SPECIALIST SIPAREZ se transforma in SUBOFITER SIPAREZ

-SUBOFITERUL SIPAREZ se transforma in PERSONAL CIVIL SIPAREZ

-PERSONAL CIVIL SIPAREZ ca se transforma in PERSOANA PRIVATA DE LIBERTATE SIPAREZA !!!


Si daca tot vrem sa facem un lucru calumea ,propun sa-i platim in : Palme dupa cap,Suturi in cur si FLECME in ochi !

Anonim spunea...

Bai Galatiule, te-ai stricat de tot! O sa-i fie greu lui Burli cu asa animale (ca oameni nu pot fi numiti cei mai multi dintre ei). Sa aiba grija Dumnezeu de cei care isi vad de treaba!
Eu bag de seama ca multi de la Galati luati bani multi si nemeritati. Cu salariile voastre cred ca s-ar rezolva criza si mai ales criza penitenciarelor! Nu va place Burli ca nu merge cu sacosa la el, nici nu da nici nu primeste. Transferati-va la Braila!

Anonim spunea...

Sa iti zic eu...viteazul meu de la bac...despre ppl care presteaza munca nenormata sa repare masinile pe care Marele Siparez de Galati le ia de prin talcioc.Poate ii reorganizeaza putin sa le mai taie din elan,ca prea la orice fasss tras de doi agenti apare si siparezul ala mic si negru in cerul gurii, care toata viata a stat ascuns prin birouri si acuma le stie mai pe toate. Cred ca asta-l intrece pe Juristul Galatean. Numai asta e STIETOT. Acuma cu fondurile astea PHARE se da atat de rotund precum OBLIO, iar cei din perimetru tot 13 ore stau in post. Meritati atotstiutorilor un salariu de 75% din partea sefilor.
UN SOMNAMBUL DE LA DUNAREA ALBASTRA.

grefiera vasluiana spunea...

Ba fratilor cum sa mearga la Curlibasa cu sacosa cand el are leafa cat un vagon...Nu risca el la o sacosa...Omu cauta vile, terenuri in zona voastra a Galatiului ca vrea sa se mute la voi.(la vaslui nu se mai intoarce dihania neagra).Vrea pensie militara la 55 de ani si vrea multe...poate il ajutati voi...(Tot asa e nu zambeste niciodata si va lucreaza pe la spate??????

ALCATRAZ spunea...

Va rog mult sa-l lasati in pace pe Burli sa se acomodeze ca inca e ametit...A coborat cu pluta pe Prut si dupa multe peripetii si anafoare in loc sa faca stanga spre Giurgiulesti a facut dreapta spre Galati,...apoi Dunarea l-a ametit de tot...O zi buna tuturor!

Anonim spunea...

Frate am intrat prin comandamentul lui Burli si pe langa mirosul ingrozitor de toaleta mizerabila am intalnit si multe fete noi si tinere...Puradeii lui Burli...promovati oare cum...politic cumva??? Burli ca sa reziste linge funduri pesediste sau pedeliste...Ce studii au baietasii aia???

Anonim spunea...

va rog sa verificati cum s-au acordat50% la GALATI,toti care primesc l-au imprumutata pe marele jucator de ruleta si alte jocuri de noroc IONESCU DANIEL care acum uita sa inapoieze sumele primite si ca sa le inchida gura, impreuna cu nasu IONESCU DUMITRU ,AMBII FACAND PARTE DIN COMISIE,LE-AU DAT 50% si ii tin prin porti pe la escorta , si vizita alte locuri calde

Anonim spunea...

ba TUGUIATILOR cind va conducea un mecanic nu maraiati ca va tinea in brate betivilor, acum cind aveti la conducere un judecator si care dovedeste a fi un bun manager si un pazist adevarat ca LPR DOMNUL CIUCA nu va mai convine.Puneti osul la treaba si lasati birfa ca atita stiti sa birfiti .sa stati la colturi iar cind va da la schimb va luati imidiat CM.Iar de TASU NU MAI VORBITI OMUL DE RAU impreuna cu AVRAMESCU au facut treaba buna.Domnule BURLIBASA nu bagati in seama toate lighelele care scriu sunt oamenii mecanicului care acum la BR e suparat ca nu mai are loc la GL si face ce a facut toata viata lui,a bagat ura intre oameni ca sa o duca el bine.UN AGENT CARE NU ARE RUDE IN SISTEM

Anonim spunea...

Unul din cei care scrie de rău pe cei din conducerea Penitenciarului Galaţi este liderul Radu Hilohe, care urmează să fie sancţionat ptr. abateri grave de serviciu şi care crede că mai merge cum mergea cu Ţugui.

Anonim spunea...

Dragi agenţi şi ofiţeri de la Galati care terfeliti, ziceti voi, pe toata lumea ati auzit vorba romaneasca ,,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".
Colegi galateni continuati ce ati inceput cu actuala conducere, in frunte cu Burli, si rezultatele se vor vedea cat de curand.
Nu mai va lasati amagiti de ,,sagetile tuguiate".

ALCATRAZ spunea...

Hai sa facem un pariu...ca Burli nu rezista pana la 1 ianuarie 2010...Cine se baga in joc...????

ALCATRAZ spunea...

Deci eu zic ...,voi care ati gresit in regimul trecut,cand vi se impunea ca la 7,30 sa fiti deja in uniforma,nu ca acum ca veniti la 7,45,chiar 8 si multe altele sa tineti ciocul mic ptr. ca Burlica nu rezista si va fi greu ptr. voi si daca ne gandim si la criza economica...zaau ca va plang de mila.

Anonim spunea...

Vărog domnule Huginn să nu mai selectaţi discuţiile dacă este drept la replică pe acest blog cu zece minute să-mi aprobaţi comentariu mai trimisesem altul care nu a fost sechestrat,sau dreptul la replică e sub sechestru.Credeţi-mă,lucrez de 9 ani în sistem şi nu am luat salariu de merit nici măcar o dată sunt unităţi unde aqu salariu de merit şi soţul şi soţia, başca de art 38 care se dă la dispecerat unde am auzit că s-au făcut listele cînd eram în concediu şi nu m-a întrebat ninenini nimicdar, acoliţii i-au trcut pe listă sunt colegii care au luat salariu de meriot în fiecare an şi eu am facut şi secţie şi spital ca femeie şi la popotă cînd era cazul şi curăţenie cu hoaţele şi instanţe şi p.c control antitero, şi la o adică tot ai lor primează niciodată nu este o egalitate între sexe,la noi, oameni ,subofiţerii şi of sunt mai hoţi ca hoţii, şi mai pervreşi ca prostia.

Anonim spunea...

rusine galati

Anonim spunea...

nu tin nici cu burli nici cu tugui, ionescu ala mare e prost iar ala micu periculos, dar hai sa vedem peste ceva timp rezultatele si atunci putem incuraja sau injura. omul a fost ofiter de puscarie inainte- tot nu zinbeste sau nu am vazut eu- a plecat in magistratura- ce a facut acolo il priveste- si acum a venit inapoi.ciuca a fost subofiter- dispecer- apoi sef de tura, cdt de sectie si acum lpr. ca si cdt de sectie era singurul caruia viorel nu ii facea treaba. cat despre siparez el a facut trafic de masini de cand s-a angajat la puscarie.dumitrascu e slab dar ii place functia.

ALCATRAZ spunea...

Ptr. comentariul de la 10.46..Invata ba baiatule sa scrii romaneste, ai greseli de ortografie dar cu toate astea unde te tine tiganul de Curli pe la evidenta, org. muncii,logistica..unde ti-a asigurat culcusul CURLI...vai de managementul vostru daca stiti cu ce se mananca.

Anonim spunea...

Fratilor ati zapacit puscaria Galati cu postarile voastre. Sunt unii care deja se simt stresati si numai consuma cafea de la dozator ci beau cate o cana mare. Peste tot se discuta de nebunii care scriu pe penifest. Cine sunt aia? Ce vor aia? E timpul sa se afle adevarul. E timpul ca cei care stau 13 ore pe gard sa afle si ei lucrurile din spatele usilor inchise si in inaltele cercuri ale puterii. Lumea deschisa a internetului ii sperie pe cei care stateau pana acum stateau ascunsi in spatele usilor tapitate. Ochiul nostru critic va fi pes tot. Sase!
CONFUCIUS

Anonim spunea...

Mai ALCATRAZ invata mai baiatule sa compui si tu un text inteligibil pe blogul asta si dupa aceea invata sa critici. Esti slab prietene. Asta-i adevarul. Burlibasa nu a asigurat nimanui vreun loc cald. Ne-a pus la munca pe toti. Tu esti cel cel care doarme in post si vrei vreun loc caldut? Vezi sa nu-ti fure Dumitru Marian incarcatorul! Cand mai intri pe acest blog cere-ti scuze pentru incapacitatea pshica de a putea compune mai mult de o fraza inteligibila. Incepi sa semeni cu Macacio de Galati!
DECEBAL

ALCATRAZ spunea...

DE CE ESTE CENZURA SI AICI...ca am zis echipa manageriala a lui Burli..o repet 1. dir adj sdrp. CIUCAS(bere de la munte)DANUT - inn 2008 i s-a suspendat carnetul de conducere ptr ca a fost prins baut la volan, 2. dir.adj. economico-adm CUDOR CARMELITA cea care a dat ordin sa fie fiarta carnea ppl in saci de rafie ptr. a nu fi furata.3. dir.adj socio-educativ BAIRAM LUCIAN care obosit de nopti albe si chefuri inchide deseori biroul pentru asi ascunde chelia in pantecele Atenei...PROBABIL VOI NU CUNOASTETI TERMENUL ROMANESC SAU ENGLEZESC DE MANAGEMENT de aveti o astfel de echipa.....

Anonim spunea...

Este posibil ca unul dintre cei care scrie pe aici sa fie Hilohe Radu. Sunt sigur ca exista animozitati intre el si o parte a conducerii galatene. Posibil sa fie si pedepsit pentru o greseala facuta in executarea serviciului, dar asta nu ne impiedica sa vedem adevarul. Cati dintre actualii agenti au avut curaj sa se ridice la sedinte si sa spuna lucrurilor pe nume? Voi care stateati ascunsi in spatele bancilor la sedinte cu ANP-stii si va rontaiati unghiile in batista aveti curajul sa aruncati cu pietre? Cati au curajul sa stea drepti cand e nevoie si nu sa barfeasca pe colturile cladirilor. Credeti ca e usor sa fii lider de sindicat? Pentru toti cei care il contesta am un sfat: Scoateti-va morcovul din partea dorsala! Sunteti penibili! Cand omul asta se lupta cu detinutul voi nici suzeta nu stiati cum arata!
Semneaza un adevarat coleg.

Anonim spunea...

ptr 07.08.2009 17:51:00 art 38 din statut nu e cu acordarea locuintelor de serviciu si a chiriei? aici la galati madam dediu - la iasi intre timp- si madam racu stiu ce sume fabuloase iau pe chirie.

Anonim spunea...

ionescule alcatrazule te ascunzi in concediu . la munca mascariciule.

Anonim spunea...

Mă gălăţenilor, nu vă spală, toată apa Dunării, gurile spurcate.

Fi-va-r ţigăneala de cap, să vă fie!

Tot ce faceţi denotă a incultură şi prostie cât cuprinde. Într-un top de gen, aţi ocupa primul loc în sistemul românesc.

Ţineţi-o tot aşa, ne "mândrim" cu voi!

Anonim spunea...

Gălăţenii!? "Nişte măgari"!

Anonim spunea...

va sfatuiesc pe toti sa vizionati "Idiocratie". Romania deja a ajuns in acest stadiu, mai jos nu se poate

Anonim spunea...

New:
Catelusa Caniche de Craiova cu blana roscata urmeaza sa fie treansferata la Pelendava Craiova.Deci baieti pregatiti-va muschi(ul) !
Cine are pica pe Acadel se poate razbuna !

Anonim spunea...

Ma uitam ieri la Curli in sedinta..Se vede ca e stresat moldoveanul,pe langa faptul ca nu cunoaste meserie de penitenciar (a uitat de cand a plecat din sistem),incepe sa regrete oare ce??? Leafa sa extraterestra sau ca e depasit de problemele unitatii...

aroma di roma spunea...

Sunt uimit de rautatile de pe acest blog...de oamenii de la Galati...Sunt uimit cum va jigniti si va acuzati unii pe ceilalti...Credeti ca in alte parti e altfel ...dar nu se razboiesc pe acest blog.Peste tot este la fel,important este sa ne vedem de treaba sa avem constiinta de a face cu simt de raspundere munca pentru care suntem retribuiti...Va rog sa terminati cu rautatile ca nu fac bine nimanui.Ori ca e Tugui ori Burlibasa ori Dumnezeu trebuie sa ne vedem de treaba ca slava Domnului avem un loc de munca stabil si un salariu mare pentru vremurile astea de criza...Altii ar vrea sa munceasca si pentru 1000 ron dar nu gasesc...va rog sa va vedeti de treaba...GRAZIE !

ALCATRAZ spunea...

MESAJ PENTRU DECEBAL (WCbal). Te rog nu mai folosi pseudonimul DECEBAL,nu te reprezinta DECEBAL a insemnat ceva pentru poporul roman dar tu esti doar WC..bal si atat si unul folosit adica un kkk.

GREFIERA VASLUIANA spunea...

CE SE POATE FACE CU LEAFA LUI CURLI...1.se platesc 80 de pensii lunar pentru batrani care au muncit o viata in CAP-uri si acum mor de foame intr-o tara membra UE...2.se achita banii pe echipament tuturor cadrelor din Penitenciarul Vaslui,..3.inca zeze ca el si se achita restantele grefierilor...DOMNULE POGEA ASTIA SUNT GAURI ALE ECONOMIEI ROMANESTI...tara are nevoie de investitii nu de lefuri exorbitante.E CRIZA DOMNULE POGEA...CAT VA MAI IMPRUMUTATI SA PLATITI ATATEA LEFURI...CAT SI CAND VA OPRITI...???????

Anonim spunea...

Catelusa Caniche de Craiova ce are blana roscata si este originala din SLATINA se pregateste sa debarce la penitenciarul Pelendava ! A primit ciolan gras in schimbul serviciilor prestate lui ACADEL/SIPAREZUL BLAJIN SI DULCE ! Nu conteaza ca nu are studiile necesare,are alte ,,talente,, si este suficient !

Anonim spunea...

Pai, da asa este d-na Doina poate veni la Pelendava din urmatoarele mtive:
1. Este consilier juridic si poate ocupa o fct de economist! corect!
2. Este Craioveanu director si daca asa vrea el sa se faca se face - nu conteaza ca este legal sau nu
3. Traim in Romania si se poate orice

Anonim spunea...

La Aiud avem un SIPAREZ care a inceput sa se creada Schnauzerul Urias al SIPAREZILOR. Din pacate este doar Comunitar cu blana neagra provenit din suburbiile de la TG JIU ! Acest COMUNITAR DE TG JIU se lauda ca va lua locul Ciobanescului Mioritic si DULCE din zona Margineniului ! Credeam ca hengherii ANP ului ne-au pricopsit cu el pentru ,,meritele sale deosebite,, ,acum urmeaza o avansare ?

Iar o sa sa schelalae de ciuda pe chiuaua ANP ului !!!
Dar asta este ,in timp ce CIUAUA se linge in c...,Comunitarul i-i fura CIOLANUL !!!

Anonim spunea...

PENTRU ANONIMUL 08.08.2009 09:38:00

MULTUMESC SIPAREZULUI IN COSTUM ARMANI PENTRU COMPLETARI !

TU AR TREBUI SA TE BUCURI SI SA-I MULTUMESTI LUI CRAIOVEANU ,CA DACA-TI VENEA SEFA O BAGAI PE MINECA SI TU SI CONCUBINA TA !!!!!!

ALCATRAZ spunea...

DRAGA GREFIERA DE VASLUI ,ALCATRAZ AR VREA SA STIE MAI MULTE DESPRE B..Banuiesc ca stii multe despre el si poti divulga din magariile sale de la vaslui...Poate domnul Predoiu vrea sa le afle...dar si o tara intreaga...multumiri!

ALCATRAZ spunea...

burliiiiiiii lasa-ne....daca pleci tu raman bani pentru prime de vacanta...Suntem inca vreo 200 de suflete ce nu am luat acesti bani...gandeste-te la noi, te rugam lasa-ne sau ramai cu 6000 ron....

ALCATRAZ spunea...

BA voi astia din tribul lui Burli toti aveti pseudonime de conducatori,DECEBAL...BUREBISTA ...pana si el are nume de sef BURLIBASA (in limbaj tiganesc seful lor)...sunteti disperati dupa putere...in sfarsit ati lasat carnea de oaie pentru cea de porc sau vita,semn ca ati progresat pe scara tribala...succes!

Anonim spunea...

Mai ALCATRAZ esti suparat tare...Pai cred si eu v-a cazut neamul Ionestilor de pe tron...V-a dat Burlibasa cu fundul de pamant si acuma incercati metode din vechi stiute de voi sa cautati noroi de aruncat in om sa-i inchideti gura...asa cum procedau fostii...Am zis eu ca nu esti in stare sa scrii mai mult de o fraza inteligibila...mai puneti mana pe cate o carte mai baieti si lasati aparatele de poker in pace...
DECEBAL

acelasi ALCATRAZ spunea...

ATENTIE TUGUIME TRIBUL CURLI SE PREGATESTE DE ATAC...Astazi(duminica) se vopsesc in culorile razboiului...CURLI si-a vopsit si iapa(baliga) din cortul conducatorilor in rosu...Capetenia CIUCAS isi aduna puterie si ragaie in sus spre maimutele sale destoinice...La atac cu totii cine nu-i cu noi e impotriva noastra...

ALCATRAZ spunea...

Le recomand managerilor din P Galati sa mearga prin librarii si sa cumpere romanul din editura Tritonic scris de Pascal de Sutter care se intituleaza ACESTI NEBUNI CARE NE GUVERNEAZA....a nu se confunda cu Frumosi nebuni ai marilor orase de Fanus Neagu...(pe scurt romanul descrie transformarile psihologice suferite de fiinta umana trecuta de la sapa sau spalat punti la manager...un fel de gigei becalei)>

Anonim spunea...

Acestia care-si dau viata pentru Burli vezi DECENEU,DECEBAL,BUREBISTA,cat si altii sunt usor de ghicit; vezi birourile un Olteanu nemiscat de vreo 17 ani din functie (lingau pana la icter vezi culoarea fetei),proverbialul nebun Alexe pe care nu l-am mai vazut de la alegerile parlamentare(alt lingau)era sa uit de maxim vedetismul prostiei,Busuioc etc...Indivizii astia cand ne vad obositi de hachitele ppl ne rad in nas....Nu sunt decat niste comunicari buni pentru ecarisaj...

Anonim spunea...

DE SFINTA MARIE,Ptr ca nu va linistiti si va atacati reciproc AM SA DAU IMAGINI DESPRE GALATI CA SA VADA INTREGUL SISTEM PENITENCIAR CE COLECTIV ARE S.T.R TRAIAN n.r. 52.SUNT IMAGINI CARE VOR DA DE GINDIT.VOR PLECA ACESTE IMAGINI DINTR-UN LOC CU MULTA VERDEATA.LOCATIA O VETI AFLA ATUNCI.UN CETATEAN BEAT LA ORA LA CARE VA BRONZATI.SA FITI IUBITI SI LASATI CEARTA.ALCADEL DE DUNARE

Anonim spunea...

colegule care te crezi bine pregatit daca esti asa bun de ce nu te-ai bagat la evidenta ca a fost anunt pus in poarta. olteanu e bun acolo, maxim e un bou iar alexa habar nu are pe ce ia banii.

Anonim spunea...

Siparezi de Galati,ne vom apuca de voi.Din acest moment ne vom ocupa numai si numai de voi.Pina aici a-ti dansat dupa muzica voastra, de aici incolo veti dansa dupa o muzica compusa de ALCATRAZ,DECEBAL BUREBISTA ANONIM SI MAI NOU TRAIAN.Vom avea, sau mai bine zis avem temele facute.MAI BINE ZIS VOM LUCRA IN PARALEL.MITICA SI ALA MICU VA SALUT.VOI SUNTETI DOI NOI..............CAM MULTI.TRAIAN DE PE PLAJA ALATURI DE CEI SUS MENTIONATI

Anonim spunea...

Apropo madam cu picioare lungi de la secretariat iti vine sefa.AM RUGAMINTEA SA LASI CIOCU MIC PTR. CA GIANINA ESTE PREA ISTEATA,CHIAR DACA NU ARE STATURA TA.DACA N-AI LUAT CONCURSUL N-AR FI RAU SA FACI MUNCA DE SECTIE.DAR TU TE APLECI GREU,PTR CA ESTI INALTA,ASA CA STAI TOTUSI IN SUBORDINEA LUI GIANINA,TE VA STRUNI BINE LUNGIMEA TA.DACA TE VEI APLECA BINE CINE STIE.de la alcatraz.anonim burebista ,decebal, deceneu,traian sau citi suporti tu subordonata purt. de cuvint fata de nota zece.

Anonim spunea...

Voi astia de la Galati, NU O SA O DUCETI BINE NICIODATA...din cauza rautatilor si invidiei.
Voi sunteti genul ala de oameni incompetenti fara putere de a va asuma responsabilitatea, insa va place sa aruncati rautatile in putinii oameni care au totusi curajul de a va conduce. MI-E MILA DE VOI!!!DUMNEZEU sa va aiba in PAZA!!!

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Vad ca ati inceput sa va luati si de outele mele...Stati linistiti ca nu muncesc mai putin decat Olteanu sau Girafa care toata ziua stau pe mess...Macar eu cand ma plictisesc plec din tara...Si vin cu noutati...tot ce e in afara operativului ies de sub tutela ordinii si sigurantei nationale deci simpli functionari publici...

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Nedumerirea mea este cum dracu se face ca doi plutonieri amarati vezi Olteanu si Baliga au acces la internet iar seful serviciului organizare si venituri propri nu...Si apropo Domnule Dumitrascu nu am scris eu nimic la adresa dumneavoastra cum am auzit,se poate verifica acest lucru,chiar nu am nimic impotriva duumneavoastra...inca mai sper la postul lui Chirvase si imi vad de treaba! O seara buna!

ALCATRAZ spunea...

Dupa cum ati aflat noul Director economico-adm al ANP este domnul DUMITRASCU,...banuiesc ca stiti aversiunea sa fata de judecatori si magistrati...asa ca inca un morcov in curul lui Curlibasa...Se preconizeaza ca de la 1 ian. paza perimetru sa fie asigurata de firme de paza,iar contabilitatea de firme private...O seara buna!A era sa uit AMR-ul lui CURLI= 113

Anonim spunea...

1.Exista vreun moderator?!?! Chiar lasi haita asta de nesimtiti primitivi de la Galati, care n-au iesit din grota sa se manifeste in halul asta? Fa ceva si determina-i sa recurga la un limbaj macar, mai civilizat.
2.Se spune "Gianinei" (nu "lui Gianina")- dar tu esti prea destept ca sa fi mers la scoala, pe tine te-au inscris direct la facultate, ca la voi la Galati se poarta). Si sa nu-i ridicam in slavi pe cei orientati ca asta n-are a face cu inteligenta, ci cu deprinderi dezvoltate pentru a te descurca in lipsa inteligentei si a calitatilor ce tin de morala si caracter. Si hotul crede despre sine ca-i "inteligent", dar e o mare diferenta.
3.Burlibasa daca o sa plece, ceea ce ar fi un dezastru pentru putinii oameni de caracter care supravietuiesc acolo, o sa plece la mai bine, si banesc si din punct de vedere al mediului de lucru. Lui n-o sa-i fie rau, dar celor care raman... Sa-i pazeasca Dumnezeu, cum i-a pazit si pana acum.
4.Magistratii din sistem n-au vina nici mai mare nici mai mica decat alti angajati, pt. depravarea morala din sistem. Dar trebuie un tap ispasitor nu?! Si de preferat unul care sa mai elibereze niste posturi de conducere pentru agentii cu facultati "inalte"

ALCATRAZ spunea...

AMR CURLI 112 !

ALCATRAZ spunea...

Ce e cu fata asta de cur,,,CURLI...ti-a pus piedica cumva GREFIERA TA DE VASLUI...sau te gandesti sa te intorci la Vaslui...Ai face o fapta buna,dupa discursul domnului Bala ai salva 15 suflete din Penitenciarul galati de la restructurare...

acelasi ALCATRAZ spunea...

VESTI PROASTE PENTRU NOI; o treime dintre noi prin rotatie de luna viitoare v-a lua doar o treime din salariu...calculati si voi scazand norma de hrana cat inseamna o treime...eu calculez ptr Curli...se va duce acasa doar cu 9000 ron saracul...(ramane valabila cheta ptr concediul sau).

Anonim spunea...

DACA ANP INDRAZNESTE SA SE AGATE DE SALARII , VA PROMITEM IN MOD CIVILIZAT CA,VOR FI PROBLEME CARE VOR SCAPA DE SUB CONTROL INCEPIND CU SCHIMBURILE,ESCORTELE SI CEILALTI.CURIOS, DAR ACEST LUCRU VA PLECA DE LA GALATI.TRIMITETI SERVICII SECRETE SI TRUPE SPECIALE ASUPRA NOASTRA ANP-ULE/NU VA FI DE AJUNS SA IZOLATI CAPUL PTR CA VOR FI MULTI NEBUNI CU RATE LA BANCI.DE DATA ACEASTA VETI AVEA PROBLEME IN MOLDOVA NU IN ARDEAL.VINO ANP SAU MAI BINE ZIS TRIMITE SERVICII SPECIALE SA VADA CINE VA FI CAPUL,CEL CARE VA DA TONUL.NU-I GALATIUL ASA CUM VOR UNII CARE AU PLECAT.UN TIMPIT GREU DE STAPINIT.VA ATRAG ATENTIA CA AM INFORMAT ORG INTERNATIONALE DE PROFIL.AVEM BNS IN SPATE, ADICA 1000000 DE SINDICALISTI ,CARE SE VOR RALIA LA ACTIUNILE NOASTRE, AVOCATI BUNI CARE VOR FI PLATITI DIN FONDUL DE GREVA.HAI UMBLATI LA SALARII SI VETI INTRA IN ISTORIE.UN MARE DEMENT DIN PRMS GALATI.VINO CELMARE SI PUNE CATUSE PTR CA MUNCIM CINSTIT.VA BUBUI PRESA TELEVIZIUNEA, I-AM PUS IN GARDA.UN MARE TIMPIT DIN SIDICATUL DESTUL DE NUMEROS AL FACLTATII DE PE STR TRAIAN NR. 52

Anonim spunea...

Umblati la salarii si o sa vedeti domnilor de la ANP.UN MARE TIMPIT DE LA GALATI.

Anonim spunea...

Dreptul la replica:
Stimati colegi din sistem,ne pare rau ca de cateva zile asistati la un circ realizat de un coleg numit ALEXE MARCEL ( care scrie sub diverse pseudonime precum: anonimul, alcatraz, rottweilerul turbat,aroma di roma s.a).
Dati-ne voie sa va spunem ca in unitatea noastra lucreaza oameni de buna credinta, cu mult bun simt si buni profesionisti.Dar ca orice padure avem si uscaturi gen ALEXE MARCEL.Sa nu credeti ca doar acum el are probleme cu condurea unitatii, nu el a avut dintotdeauna probleme cu conducerea unitatii, dar de fiecare data a scapat eschivandu-se ca e nebun (da, nu ati citit gresit, pe vremea d-lui Stegarescu a aruncat cu scrumiera dupa dumnealui,in urma unei altercatii. realizand gravitatea faptei s-a internat si si-a scos un certificat medical ca ar avea probleme cu capul). Pana mai acum cateva luni, dupa ce s-a aflat ca va veni noul director ne arunca vorbe gen: lasa ca vine Burli si va arunca afara lichelelor, lingai a lui Ionescu ( fostul director paza). S-a intamplat si acest fapt, adica a fost numit dl. director.Ce credeti ca s-a intamplat: dl. ALEXE MARCEL a fost mutat LA CERERE la ETG. Care credeti ca a fost reactia colectivului: intreg colectivul a spus ca e vai de el acolo, ca in sfarsit a venit vremea sa mai si munceasca.Ce credeti ca s-a intamplat? A doua zi dl. ALEXE MARCEL, fost lucrator la organizarea muncii si-a luat medical.( lucru obisnuit de altfel de el ori de cate ori a vroia isi lua medical ptr a efectua diverse escapade montane sau plimbari in diferite tari europe). Miercuri la sedinta cu colectivul unitatii dl director a comunicat ca nu poate sa tolereze astfel de actiuni, imbolnavirea subita atunci cand trebuie sa punem osul la treaba, si l-a dat exemplu pe dl. ALEXE MARCEL, anuntand ca se vor face demersuri legale pentru a nu se mai incuraja aceasta practica.Si pana aici i-a fost directorului: efectul il vedeti si dvs pe acest blog ( care nu-si respecta deloc conditiile de postare a comentariilor).
Si acum sa vi-l prezentam pe colegul nostru care arunca cu noroi: lucreaza( se face ca lucreaza) in sistem din anul 1991, nerealizat pe plan personal ( divortat, fara copii, doar o catea rottweiler in intretinere)dornic sa se transfere la orice alta unitate din tara ptr ca la noi se ofileste printre atatia "prosti".
Da Marcele suntem prosti, prosti ca ti-am acceptat atatia ani mizeriile.
Stimati colegi din tara colectivul nostru este dispus sa puna mana de la mana ptr a-l ajuta pe ALEXE MARCEL sa se transfere la orice unitate. Pacat ptr el ca acum 2 ani nu a plecat la Penitenciarul Codlea unde i-a fost aprobat transferul(solicitat la cerere) de catre dir. gen. Acum ,noi ii dorim sa se insanatoseasca si sa se intoarca printre noi.
Ca in orice unitate si la noi sunt si simpatii si animozitati, pareri pro sau contra conducerii, parte din noi le-au exprimat pe acest blog asa cum au crezut de cuviinta, iar noi am acceptat, ptr ca asa e normal sa fie dar mizeriile domnului ALEXE MARCEL sunt de neiertat.
Dragi colegi nu mai lasati gunoaiele sa va acopere! Faceti-le publicitate sa-i cunoasca sistemul poate asa reusesc sa se mute mai repede

Anonim spunea...

IL MUTAM LA BRAILA-PENITENCIARUL GRADINITA UNDE SUNT MULTE FEMEI PRINTRE BARBATI.GALATIUL ESTE DE MAXIMA SIGURANTA, CHIAR DACA SE MAI INTEAPA CADRELE INTRE ELE.ESTE UN EXERCITIU DE DEMOCRRATIE.ASA CA LA MUNCA GATA CU COMENTARIILE.UN A.S.P. BINE INTENTIONAT.O SA VEDETI CA VOM FACE LUCRURI FRUMOASE.

Anonim spunea...

Intradevar, REGULILE DE POSTARE NU SUNT RESPECTATE. (cititi mai sus expresii jignitoare, amenintari, etc.)

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

DREPTUL LA REPLICA : Stimata doamna balica..daca nu va cerea sotia banii pe parfum nu ati fi comentat absolut nimic...dar sangele dumneavoastra jadanesc va impinge la actiuni neinteligibile...FAC PRECIZAREA CA DOAR DOUA DIN PSEUDONIME IMI APARTIN ADICA AROMA DI ROMA SI ROTTWEILERUL TURBAT.(celelalte le puteti verifica).Pentru cuvintele calomnioase la adresa mea DOAMNA BALICA va raspunde in fata legii deoarece o actionez in judecata...Doamna balica inca va astept cu banii pe parfum (nu e cadou) ce cadfou de sf, Marie ati uitat si cum va cheama de cand ii faceti pantofii lui Brlibasa. Ati mai facut si alti pantofi si apoi i-ati injurat (vezi cazul Stanciuc).

Anonim spunea...

...ANI,...ANI,,,ANI...ce suflet murdar ai...TI-AM FOST PRIETEN si acum lovesti in mine pe toate caile (sedinte,bloguri),..asa ai procedat si cu LUCIA DURAC...RUSINE...!!!

ALCATRAZ spunea...

AMR BURLI 111... In cazul BURLI se va intampla exact ca in cazul Mara fost fotbalist la Unirea Urziceni...Burli esti bun dar nu mai avem bani sa te platim...accepti 6000 ron ramai nu cauta-ti alta echipa....GREFIERA DE VASLUI TE ASTEAPTA! O zi buna de aici de pe malul marii!!!

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Si in completare as adauga ca nu e nevoie sa-l denigrez pe Nicki Burlibasa pe acest blog...N-am nimic cu el (doar amintiri placute ,e adevarat putine la numar de acum 17 ani). As putea actiona altfel ...totusi sa nu uitam ca am un frate care lucreaza in managementul Uniunii Europene si are in jurul sau numai diplomati,ambasadori,misionari etc.(deci se invarte in cercuri foarte inalte) asa ca as putea actiona alftel....baci dolci l'ospedale militare.

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Nicky ma uraste atata de tare incat vrea sa ma faca sa plec ori la pensie ori la alta unitate...As pleca la Codlea cu placere...De ce m-a pus la ETG (contabil) ca e cel mai greu sector si stie ca am sa clachez cum au facut si altii...Eu sunt economist cu diploma de licenta data la facultate de stat la Bucuresti..Eventual as putea sa fac prognoze de rentabilitate in situatii de criza etc. DE CE MA URASTI NICKI ATAT DE TARE!!!M-a vorbit de rau fosta sotie (prima)...??? Macar silenzio nu ma mai ameninta peste tot...prego!

Anonim spunea...

ptr.ALCATRAZ daca esti asa de corect spune cine esti ca sa-ti deschidem dosarul.Nu te mai lua de burli si lasa omul inpace ca esti o sageata ,stie macacio la ce ma refer

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Nicky ma uraste atata de tare incat vrea sa ma faca sa plec ori la pensie ori la alta unitate...As pleca la Codlea cu placere...De ce m-a pus la ETG (contabil) ca e cel mai greu sector si stie ca am sa clachez cum au facut si altii...Eu sunt economist cu diploma de licenta data la facultate de stat la Bucuresti..Eventual as putea sa fac prognoze de rentabilitate in situatii de criza etc. DE CE MA URASTI NICKI ATAT DE TARE!!!M-a vorbit de rau fosta sotie (prima)...??? Macar silenzio nu ma mai ameninta peste tot...prego!

ALCATRAZ impreuna cu membrii sindicali spunea...

Domnule Tugui ,multi dintre noi nu v-am apreciat la adevarata valoare...va rugam sa va intoarceti la galati...Lumea va iubeste...Sunteti precum a fost lady Diana pentru noi...un rege al sufletelor...Abia acum regretam ca ne-ati parasit. Acum avem un mutulica care nici nu iese din birou,vine la 9 si pleaca la doua...doar leafa sa-i mearga!

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Mai Balica tu m-ai iubit mult de-mi faci atat de mult rau acum ....Efectiv ma urasti extrem de mult deci m-ai iubit extrem de mult...Si eu ce prost....ce daca te aveam si pe tine in patul meu...doar esti nonconformista!!!!

Anonim spunea...

alcatraz dute ma dupa TUGUI LA BR si lasa-ne in pace sageat-o, coruptilor, va-ti batut joc de oameni ,spune macine esti ca sa stam de vorba fata in fata daca te tine.Apropo vezi ca DNA E PE VOI

Anonim spunea...

Blogger-ului TURBAT, cu o rugaminte:

Mai baiete, tu nu esti bolnav psihic, tu te plictisesti. Dar nu ne plictisi si pe noi! Ce vina avem noi sa-ti citim toate mizeriile si toate ineptiile ?! Nici macar nu ne amuza, in cel mai bun caz senzatia lasata de postarile tale este cea de SCARBA! Brrrrr! Cu ASTFEL de oameni lucram noi?! Mai lasa-ne cu noroiul tau, aruncat cu arbaleta, in toti cei care nu-i ai la suflet. Pur si simplu ne plictisesti si ne dezgusti. Daca-ti cauti pereche, vezi ca sunt chat-uri de toate genurile (chiar si pentru misogini, adolescenti intarziati si relicve, nu stiai?!) Si atata timp cat nu ai nimic de zis referitor la articolele postate, du-te si LaaaaaaaaaaSaaaaaaaaaaaa-Neeeeeeeeee! Penitenciarele nu au nevoie de intriganti!
Ardeleanul cumpatat

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

TU mirosi a Moldovean de la distanta...Oricum o sa aveti salarii de Republica Moldova asa ca soggiorno fresco (stati linistiti)...Ati mai trait vremuri d-astea asa ca....( dar avem rate la BMW sau mertane spuneti voi)...Cine v-a pus acum o sa vi le confiste bancile....Ma intorceam din tarile Europene puternic dezvoltate si cand vedeam parcarea de la Puscaria galati credeam ca sunt pe alta planeta...si ma intrebam...Astia traiesc mai bine ca cei din G8 (cele 8 tari puternic industrializate)...De unde erau banii...de la prostii(ca sotia mea) care munceau in strainatate sa tina euro mic vezi cursul in 2007 de 3,10 ron...Acum cand toti se intorc acasa ca e somaj,cand si la noi in tara firmele se inchid de unde vreti bani nababilor.Asa ca stare calmo e migliore....baci!

Anonim spunea...

No, no, no, zau ase,
Nu te-mbatosa prea tare.
Ca s-ar putea sa-ti tai singur
Craca de sub picioare!


Si, mai copile, stai domol, ca in avantul tau ti-ai facut consoarta "proasta", s-apoi saraca n-are nicio vina ca nu s-a prins nimic de capul tau de cand te-a adunat de pe drumuri si s-a chinuit sa-ti inmulteasca si neuronul cu care te-ai nascut.

by Ardeleanul cumpatat

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

Ioi,Ioi,,,Cosa fare e mi...mi-am plimbat saracul neuron peste tot per il suo bene dar...la voi in Ardeal gasii doar slana si ceapa,in Moldova mamaliga tot cu ceapa,numai la Olteni gasii praz mai vere...Asa c-o pornii spre alte orizonturi..Roma,Madrid,Dublin in curand Londra...dar ce-ti spun tie toate astea cand tu nu stii unde e Dabuleniul...Meeergi cu Dumnezeu sau VAI AL DIAVOLO ANDICAPPATI COLEGA !

GUANTANAMO spunea...

Oare unde a fugit Burlibalica in concediu...Cumva dupa Alcatraz...poate devin prieteni...mai stii de la ura la dragoste nu-i decat un pas...Amandoi pe acea insula sa vezi ce bahaos iese!....