Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 18 august 2009

Despre salarizare și alte bucurii

Guvernul Boc e pe cale să adopte actul normativ privind salarizarea unitară. Sunt multe scăpări și, cum avem un ministru glugă de coceni cu ambiții politice, e greu de crezut că dacă se va produce minunea vom avea o lege favorabilă.

Am văzut colegi făcând calcule și explicând cum că ba e un dezastru, ba e o fericire și că să fim bucuroși dacă scăpăm cu atât. Umila mea părere e că ambele părți greșesc pentru un motiv cât se poate de simplu. Acțiunile Guvernului nu sunt deloc predictibile.

Coeficienții se pot modiifca peste noapte, ieri au fost 3 variante ale anexelor. Indicele de referință poate fi salariul minim brut sau un altul. Nu știm, iar Guvernul nu-și face cunoscute intențiile. Tot felul de informații contradictorii răzbat, fapt ce demonstrează că e ceva fierbere pe tema salarizării. Nici o informație însă nu are termen de valabilitate mai mare de 2 ore.

Angajații penitenciarelor sunt la acest moment în formație cu celelalte instituții din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională. De precizat că MApN a pregătit capitolul corespunzător fapt ce e mai mult decât evident în anexe.

Nu există însă nici o informație despre valoarea de referință la care vor fi raportați coeficinții. Guvernul promite că nimeni nu va pierde la salariu. Personal, dacă legea rămâne în această formă - mai ales că nu s-a făcut nici o proiecție financiară, am dubii serioase.

Partea proastă e că nu avem ministru. Eh, avem unul, dar nu-l văd luptându-se pentru penitenciare. Cu excepția faptului că ne cadorisit cu Radu Ragea nu a ajutat prea mult. Ar putea să ajute, dacă ar vrea. Ar fi putut să ajute dacă ar fi vrut... Au trecut aproape doi ani de când e ministru, personal nu-l cred în stare să miște ceva.
***
În decembrie 2008, același Pogea - care acum vede catastrofe - povestea despre un ditamai bugetul pe 2009. De atunci și-a revizuit cu aceeași încredere de om prost da' cu prestanță de vreo 10 ori predicțiile.

www.penifest.blogspot.com - 28 dec 2008, Gogomăniile lui Pogea

Ieri, Gheorghe Pogea – ministrul finanțelor, a declarat pentru Mediafax că “Veniturile bugetare sunt estimate la 32,5% din PIB, iar cheltuielile la 34,2% din PIB. Produsul Intern Brut (PIB) este prognozat la 582,7 miliarde lei, faţă de 505 miliarde lei în 2008.”. Vă rog să fiți atenți la cifre. Boc a cerut documente suplimentare.

Domnul Pogea spune că, în 2009 - an de criză, PIB-ul României va crește cu vreo 77 de miliarde de lei (+15%). (...)

Mai speră domnul Pogea că 32,5% din PIB o să ajungă la bugetul de stat. Adică bugetul va fi, dacă luăm în calcul și deficitul bugetar prognozat, de aproximativ 200 de miliarde lei. Bravo domnu’ Pogea! I-ai spart pe liberali chiar și în vremuri de criză. Ești tare, zău așa! Amărâții ăia, care-au pierdut guvernarea, avansau, pentru bugetul pe 2009, cifra de 116 miliarde de lei, luând în calcul o creștere a PIB-ului de doar 6%. Vai de capul lor, nici până la brâu nu-ți ajung cu optimismul.

Ceva nu e în regulă cu domnu’ Pogea. Ori i s-a stricat Excelul, ori cineva sau ceva ‘îl ajută’ să pară foarte prost. PIB-ul n-are cum să aibă o creștere de 15% în vremuri de criză, iar bugetul de 200 de miliarde de lei e o mare gogomănie. Partea proastă e că acest domn este cel care va avea mare grijă de bugetul României în următorii ani, asigurând finanțarea, printre altele, pentru justiție și, cu voia dumneavoastră – ultimul pe listă, sistemul penitenciar.

La începuturile Coaliției pentru România mi-am dat puțin cu părerea referitor la opiniile domnului Pogea care aflăm de prin presă că în pofida aerului de macro-economist n-a făcut respectiva disciplină decât pe la o școală de partid.

Cineva mi-a sugerat că ar fi bine să-mi văd de ale temnițelor și să-i las pe economiști să-și dea cu părerea și să-l critice pe domnul Pogea. Să-l judece colegii dumnealui, intelectualii, cu alte cuvinte. Nu că l-ar fi deranjat cumva criticile și că n-a promovat succesiv de la un habarnist vesel la un idiot optimist, dar așa se pare că regula: doar un specialist l-ar putea critica.

Se întâmplă în România, țară europeană.

44 comentarii:

claustrofobul spunea...

Cred ca pana la urma e necesara greva aia, precum aerul in plamani!

Anonim spunea...

Cred ca trebuie sa ne "miscam" ca o sa fie vai si amar de noi.

Anonim spunea...

Daca nu o sa le aratam nemernicilor aia ca existam si noi, o sa ne gaseasca dreaq pe toti! Cit mai suportam starea de letargie indusa de liderii pe care unii ii ridicau in slavi? E momentul sa iesim in strada...e momentul sa ne dezmortim...

Anonim spunea...

pt D_ul Director de la Penitenciarul Margineni.......dupa ce ai dat o alarma total aiurea
(adica m-ai deranjat de la .....) ca sa-mi spui ca romania are probleme ....cu finantele ...personal nu ma intereseaza chestia asta....pt ca atunci , cand mergea treaba in romania tot asa ni se spunea ca nu sunt bani....da cred ca va amntiti va aflati prin zona si dumneavoastra

Vreau sa va mai spun ca ....va pricepeti foate bine la cuvinte si mai ales la ,a raspunde la acele probleme evidente ale lucratorului din unitatea pe care o conduceti
dar fara sa dati o solutie exacta si precisa....sau sa lua-ti o masura care sa avantajeze si agentul care a pus problema in cauza.....dumneavostra intrebati de ce? s-a intamplat si mai ales ca sa ajuns la : a pune cuvantul detinutului contra agentului lucrator de peniteciar "HM"

Toata lumea stie ca un director i-a niste bani pt buna desfasurare a activitati intr_un penitenciar...dar totusi


VA PROMIT CA MAI REVIN
AM MULTE DE SPUS
...............!!!!!
Chiar daca nu va comvine ca am ales acesta cale...!!!!

Anonim spunea...

Pt. Anonimul de la ora 15.00....Nu cred ca cai 4 clase....GRESELI:amntiti,lua-ti,i-a,comvine,acesta cale....NU mai e nimic de adaugat despre calitatea ta intelectuala....Cu stima,Invatatorul.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

D-le Hug,aveti dreptate:coeficientii pot fi modificati peste noapte si bineinteles, nu cunoastem indicele de referinta la care se vor raporta
mai marii nostrii!
Suntem pe un teren miscator,nimic nu este sigur!
Sa speram ca intr-adevar, nu vom pierde la salariu prin aceasta lege unica a salarizarii!
D-ul "Pusca si curea lata" asa ne-a promis!
Sa dea D-zeu asa sa fie!

Anonim spunea...

ptr 17.22: distrusule mititel ce esti...da mina cu becali bah ciobane si nu mai fa aprecieri intelectuale ca nu ai cu ce..."cai 4 clase"..."amntiti"...pfffff

Anonim spunea...

Mai usor cu REVOLUTIA!!!!!Nu uitati ca numarul de ppl a scazut drastic in ultimii ani....in CRM-uri numarul cadrelor depaseste de 2-3 ori numarul minorilor internati.....feresca D-zeu sa ramana 2 penitenciare din 3....ai grija ce-ti doresti,ca se poate implini....sa nu ai greva permanenta ...la oficiul de somaj... credeti ca daca pleaca Bala si vine Dumitrascu va fi mai bine?Cu stima,Invatatorul

Anonim spunea...

Daca in aceasta saptamina lucrurile nu vor intra in normalitate in sist. penitenciar cu siguranta situatia va scapa de sub control si nu stiu daca anp-ul, snlp ,fsanp vor gasi solutii.HAI SA VEDEM NE ARESTATI SAU NE DATI PE MINA SIPAREZILOR CARE SUNT PURTATORI ILEGALI DE SALARII.Vom comunica presei ce cauta aceasta structura in sistem. Cei din foisoare isi fac nevoile in ziar maninca cind si pe unde apuca iar siparezii stau pe net ptr. ca asa scrie in fisa postului.TOT in fisa postului au si monitorizarea liderului de sindicat.AM AUZIT CA LA GALATI MARELE SIPAREZ S-A RETRAS DIN SINDICAT,SIPAREZUL MIC STA LA TIRA,SA PLECE SA NU PLECE .De la un antisiparez foarte bine informat care da bine la sertar.

Anonim spunea...

Alegeri la galati ptr. vicelider. Cautam siparezi,vine ala micu, ca ala mare a fugit se pare din sindicat este independent, asa crede el dar este mai dependent ca niciodata de sindicat.Ala micu daca vii ,vei creste ,iti punem pantofi cu virful in spate,sa nu stie lumea daca vii sau pleci.

Anonim spunea...

TARABOSTES, deceneu, BUREBISTA,decebal,TRAIAN, radu cel frumos,VOR SA SE FACA SIPAROI DE SIPAREZI FARA SA DEA CONCURS.SA STITI CA VA SPUN LA CEL MAI MARE SIPAREZ.un eteghist in devenire.

Anonim spunea...

Ce-l aşteaptă pe bugetarul român

De la Akaki Akakievici încoace soarta bugetarului e nesigură şi aproape totdeauna nedreaptă din punctul lui de vedere. Visul său e să rupă lanţul care-l leagă de piciorul biroului şi de umorile şefului direct. Bugetarul mic joacă la loto, speră într-o moştenire şi crede în ceea ce îi scrie la horoscop. E milos cu cîinii fără stăpîn, iar coşmarul lui sînt controalele „inopinante”. Relaţia îndelungată cu publicul l-a făcut nevricos şi sub stratul său subţire de amabilitate se ascunde o fiară care i-ar mînca pe cei care îi toacă nervii de dincolo de ghişeu. Dacă a fost angajat pe pile, urmăreşte înfrigurat cariera celui care i-a asigurat locul într-un birou. Cîtă vreme protectorului îi merge bine, se simte şi el asigurat. Dacă protectorul e lovit de vreun ghinion, pe el încep să-l bîntuie presimţiri negre. Bugetarul angajat prin concurs sau care ocupă o funcţiuţă de care e nevoie are întotdeauna mai mult de lucru decît ceilalţi din birou, face ore suplimentare şi se teme să nu fie sabotat de colegii care n-au de făcut mare lucru. Cînd se vorbeşte de vreo reducere de personal pe el îl cheamă primul şeful la o discuţie – fiindcă el şi-ar putea găsi imediat de lucru în altă parte, nu ca „ăştilalţi” care ar rămîne muritori de foame dacă i-ar da afară. Cum n-are protectori, el nu avansează decît dacă se mai dă vreun concurs la care nu se înscrie nici o pilă. Tot lui i se spune mai întîi de un eventual concediu fără plată, iar acum, cu reducerile astea de posturi pe cît punem pariu că la o eventuală evaluare el(sau ea) va fi trecut în şomaj fiindcă n-are pe nimeni care să-i ţină spatele, încît membrii comisiei de evaluare îl pot da afară fără să se teamă că vor primi un telefon să-l pună la loc, dacă nu vor să treacă şi ei prin faţa unei comisii de evaluare.

O soluţie pentru corectitudinea eventualelor evaluări ar fi ca membrii comisiilor să fie aduşi din străinătate, ca arbitrii de fotbal şi să fie ţinuţi sub pază cît timp îşi fac treaba prin România.

Anonim spunea...

Cititorule ai grija ca BUREBISTA, DECENEU, TARABOSTES nu sunt si nu vor fi niciodata SIPAREZI...Noul siparez e Vargolici ca a intrat in gasca lor.Si eu nu stiu de ce tot te iei de SIPAREZI... Lasa sa-si faca treaba...Ai uitat cati au prins ca introduc telefoane? Marele Siparez chiar el insusi a uitat telefonul in buzunar si ii suna pe sectia a I a! Probabil testa sa vada daca se poate...
PETRU RARES

Anonim spunea...

haideti sa calculam numarul detinutilor raportat la numarul celor din paza,sa vedem daca este asa buna proportionalitatea!ce ziceti?bate cu cerintele europene?cand un coleg de pe sectie executa serviciul singur pe sectie cu 200-250 de ppl(in cele mai fericite cazuri)cand cel din postul face paza 13 ore servici si cate si mai cate.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Priti o lansare de carte,priviti o luare de pozitie,dar nu in Baia Mare,ci la Dunare!Sa dea D-zeu ca Usa sa fie deschisa!SA AFLȘAM ADEVARUL DESPRE PUSCARII SI DESPRE EVENIMENTELE DE CARE NE LOVIM!
CU D-ZEU INAINTE!

Anonim spunea...

mai puiule de la galati cu nume sonore ia-ti pastilele si te culca ca esti obosit.lasa oamenii mari sa discute problemele adevarate.

LILI E AQUA DI ROMA spunea...

Ptr, BALICA ANICUTA...SOTIA LILIANA ALEXE TE ASTEAPTA CU CEI 63 EURO PE PARFUM DIN 2007,,,AI TOTUSI CARACTER SI ADU-I BANII FETEI...EA CHIAR NUNCESTE PTR.BANII ASTIA LA SALA DE CHIRURGIE IN ITALIA ,NU PLIMBA DOUA HARTII PRIN UNITATE SI STA TOATA ZIUA PE MESS!!!EA SAMBATA PLEACA,,AI TE ROG CARACTER!....MULTUMIM!

Anonim spunea...

Alexe rezolva-ti aceste problemele personale in alta parte si nu aici, iar in privinta parfumului mai da si tu de pomana zgarcitule...
PETRU CERCEL

Anonim spunea...

Mai Alexe, daca ea "nunceste" cum "nuncesti" si tu, atunci parfumul ala costa cat intelectul tau : 0! Hi,hi,hi! Asa ca, fa bine si da-i TU bani fetei ca ai infestat-o cu aroma de rromi de cateva zile.
Si mai ia-ti si tu niste pantofi cu toc, ca nu ai trecut de pragul usii de vanjos ce esti, iar bermudele rosii nu se potrivesc cu albastrul tulbure al emanatiilor tale.

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

MAXIME BAMBINO MERAVIGLIA AL PUSCARIEI TE ROG SA-TI TII GURA NU UITA CA ESTI PLIN DE DATORII PRIN UNITATE ATAT CU BANI CAT SI CU BUN SIMT. CAUTA O MODALITATE SA-TI PLATESTI DATORIA DE 50 RON PE CARE MI-O DATOREZI DIN NOIEMBRIE...TRANSMITE-I TE ROG LUI NICKI VANT BUN DIN PUPA.GRAZIE PER CAPIRE!

LILI ALEXE spunea...

EU L-AM INDEMNAT ACUM UN AN SI JUMATATE PE SOTUL MEU ALEXE MARCEL SA PLECE LA CODLEA DIN CAUZA COLECTIVULUI SPORCO E INNAFIDABILE...CARE E IN PENITENCIARUL GALATI...NU M-A ASCULTAT SI ACUM A AJUNS IN SITUATIA IN CARE E!.........CAT PRIVESTE BANII( MUNCITI DE MINE P ARFUMURI) PE CARE I-A IMPRUMUTAT LA DIFERITE PERSOANE DIN UNITATE SI NU NUMAI ,E VINA LUI CA UNEORI BUNATATEA SUFLETEASCA SE TRANSFORMA IN NAIVITATE....TRANSMIT PE ACEASTA CALE SALUTARI DELIEI,AUREI SI DANEI...MI-AS DORI SA NE INTALNIM MAINE SEARA LA O CAFEA...VOI TREI SUNTETI CU ADEVARAT OAMENI MINUNATI DAR CARE VA PLAFONATI INTR-UN PENITENCIAR CA CEL DE LA GALATI...

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

balico pana cand am concediu medical...imi ajunge si de un sanatoriu cu piscina si-n Romania sau raman doar cu strainatatea...Apropo nu-ti mai bate copilul pe strada...e un brutto gesto...si vezi cu banii sau parfumul ca nu glumesc (e munca sotiei)...EA NU SE AMESTECA IN MIZERIA VOASTRA DESI AM RUGAT-O SA MEARGA IN AUDIENTA......

Anonim spunea...

Penifest?! Cred ca am nimerit gresit! Eu cautam blogul lucratorilor de si din penitenciare, nu un blog de
de scandaluri, barfe si susanele! Pacat. Mare pacat!

Domnilor administratori,
constat ca domniile voastre - ca moderatori - incalca tocmai prima regula a posibilelor comentarii :
"să se refere la subiectul articolului, sau să urmeze linia logică a unei dezbateri". Ati coborat stacheta? Despre celelalte reguli, consider ca nu se mai impune a le aminti, din moment ce toate deriva sau sunt complementare celei anterior amintite.

ZAMOLXE

Anonim spunea...

Penifestul este modul cel mai placut de aspune lucrurilor pe nume.De pilda o parte din ofiterii de la Galati , putini la n.r. il vor pe fostul cdt. Tugui si pe adjunctul acestuia inapoi pe aceleasi f-ctii.A zburat puiul cu ata.Puneti osul la munca ISTVAN si cu DUMITRU lasati-l pe Ciuca ca are sprijinul majoritar al pazistilor.Dinsul si -a facut campanie in timp si a luat-o de la munca de jos a coborit la nivelul fiecarui agent.Nu mai trimiteti la ANP tot felul de prostii,ca sa vina controale.Il vom ajuta pe Ciuca atit cu munca cit si cu informatia.Dumitru si cu istvan, mai nou au tabarit pe srs sesizind eronat comisis de disciplina.Si-au batut joc de doamna atena stiu ei cum.Va informam domnilor sus mentionati ca anp cunoaste situatia reala si cind vor veni le vom da date reale.Vom solicita un nou referendum si tot CIUCANUL VA IESI PRIMUL.Omul are sprijinul tuturor schimburilor si a o parte din escorta.Sa vina anp-ul ca practic asta se urmareste si vom spune cum o parte din ofiteri au comis abuzuri ptr. care nu au fost luate masuri.LA GALATI PINA LA INSTALAREA ACTUALEI CONDUCERI COMISIA JUDECA NUMAI AGENTI.PRESEDINTELE COMISIEI DE DISCIPLINA AFOST NUMIT DE FOSTUL CDT CA FIIND UN OM CURAT AL SISTEMULUI.DAR DE FAPT EL A FOST PEDEPSIT PTR. CA INTRODUCEA FEMEI IN UNITATE CIND ERA LA PERMANENTA SI SE JUCA NOAPTEA CU ELE ,STIM NOI CUM,IAR ACUM JUDECA PE ALTII.HALAL PRESEDINTE DE COMISIE.Sa stie cei vizati ca in paralel cu sipa se mai face o raportare mult mai ampla si la obiect situatiei si starii de spirit din unitate.Un grup de agenti condusi si indrumati de un domn si o doamna cu studii corespunzatoare

Anonim spunea...

Domnu Alexe mai lasa naibii "parfumul" lui Balica. Treci la munca! Toata viata ta ai fost un purtator ilegal de salariu! In fiecare vara te dai "bolnav". daca esti internat lasa-ne...lasa-ne...Ce tot dai in Balica? Ai uitat cu cine te inchideai in birou? salutari Deliei? Alta VIP din Penitenciarul Galati. Este pe un post mare care nu face nimic toata ziua. Acuma s-a operat mititica la ochi! DOMNILOR postul de la Galati s-a infiintat special pentru ea! Aura? Micu? Alta purtatoare ilegala de salariu! Cat munceste ea din 8 ore? Cel mult ora pe saptamana! Dana? Doamna Boeru? Ma faci sa deschid alt dosar "domnu" Maricel? Ma faci sa am insomnii...Umbla fetitele acestea prin unitate prin soare sa munceasca pentru penitenciar... Se vede Maricele ce prieteni ai...numai acestia care nu muncesc...am un sfat!!! Ai grija ce pastile iti da doctorul Blajoveanu!

Anonim spunea...

Pai sa va spun eu de Istvan si de Dumitru: SRS e peste tot si e nicaieri! Pe sectii bate vantul, tragi cu pusca si nu gasesti un psiholog! Era sa uit de Domunul Vargolici care isi duce acum toti copii pe sectie sa vada si ei micutii locul unde munceste taticul lor! E atat de frumos la puscarie! Seful lui, Varlam e plecat la mare(fara Atena!)iar trogloditii isi fac de cap!!! Dar sa revenim la subiect! Cei doi poarta mai nou un razboi cu SRS fiindca o doamna de acolo are simpatii si vise interzise cu ei! Ei in nemernicia de care dau dovada zilnic nu au coloborat cu CIUCA DANUT la un nivel corespunzator si real, ei calca greu prin unitate si isi fac serviciul partial la SIPA in BIROU. Mai o masina, mai o combinatie ceva! Pe sectie cat mai putin asta E DEVIZA!Ciucanul e peste ei cu multe clase! Acum au vise erotice ca se intoarce TUGUI mare director la Galati! Cine plateste consumatia pe vasul "Malnas" Domnu Dumitru? Il pot intreba pe Dumitrascu? Istvane cui iai vandut Mercedesul? Iti spunem noi? Unui fost ppl! Ups? SIPA stie? Promitem sa revenim... fiindca acum toti militienii de la Galati sunt cu ochii pe Penifest vom reveni cu amanunte picante.
IOAN VODA CEL CUMPLIT

AQUA DI ROMA spunea...

Ptr. anonimul de la 22,21...Comentariul facut de sotia mea dezgustata de mizeriile voastre senile pline de frustrari a fost cat se poate de CLAR,si-mi pare rau ca prin acel comentariu a fost afectata imaginea unor persoane respectabile din unitate.FAC PRECIZAREA CA DELIA,AURA SI DANA NU SUNT PRIETENELE MELE...SOTIA MEA LE-A CUNOSCUT SI ARE O PARERE EXTREM DE BUNA DESPRE ELE...TE ROG ANONIMULE (SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT )SA MERGI SA-TI CERI SCUZE LA CELE 3 COLEGE ALE TALE...PENTRU FOARTE MULTI DINTRE VOI CARE ATI ACUMULAT IN TIMP(INCA DIN FASA),ATATEA FRUSTRARI,ESECURI ETC. UN CONSULT PSIHIATRIC ESTE INEVITABIL(nu psihologic!!!!)...PENTRU MULTI DINTRE VOI, doctorul BLAJOVAN NU VA MAI POATE AJUTA...(doar sanatoriile de boli psihice)....E GRAV GALATI...rog recitirea articolului DESPRE GALATI de pe penifest(wash born)...O zi minunata!

ROTTWEILERUL TURBAT spunea...

ROG DRAGII MEI COLEGI CAT LIPSESC EU SI DE BLOG DAR SI DE LA SERVICI SA MUNCEASCA CU DARUINTA SI SA-SI PLATEASCA ASIGURARILE SOCIALE ,CA DIN ELE SA BENEFICIEZ SI EU DE CEL MAI BUN TRATAMENT ATAT IN TARA CAT SI-N STRAINATATE...GRAZIE!!!

Anonim spunea...

Pleaca ISTVAN si DUMITRU de la Galati,mare brinza un kil de cas.Valea avem tineri apti de munca care abia asteapta un mic semnal,au studii corespunzatoare si sunt dornici de munca.DAR AU UN DEFECT NU COTIZEAZA PTR CA AU PLACHIURI LA BOCANCI.Dar Dumitru va cotiza in contiuare,are de unde BADALANUL ARE SISTEM DE IRIGATII. de la cumplit cel voda ion.

neadormitul spunea...

Bai, intelectuali de penitenciare cand vad cu ce va ocupati tocmai pe blog imi vine sa va apostrofez. Pai nu aveti unde sa va spalati rufele? De ce nu scoateti ceva din mintile voastre, ca de barfe m/am saturat. Asa va petreceti majoritatea timpul fumand pe coridoare si va polangeti de leafa. Aveti constiinta sau doar un gol imens va conduce viata? Vorbiti cand aveti ceva de spus sau lasati-o balta.

Anonim spunea...

Alexe,Alexe!!!...ce joc de glezne faci???...pe cine duci tu?....oare chiar crezi ca ne prostesti pe toti?... vezi sa nu dai chicks cu pensia, mareste spaga...fa ceva, ca daca te intorci ca vitelul..e jale de tine!

ALCATRAZ spunea...

PRIMUL PENITENCIAR PRIVAT...sau...ORGAN+magistrat= TEROARE...Aroganga salariului mare+ FUNCTIA= nesimtire....dar totusi CINE E DIRECTOR LA PENITENCIARUL GALATI....ca doar vedem inlocuitori...ANP...te rugam....cine conduce PENITENCIARUL GALATI....voi cu cine vorbiti din aceasta unitate.............

Anonim spunea...

e buna aura micu?

Anonim spunea...

...pentru toti neaveniti de pe acest blog si nu numai....Penitenciarul Galati are un director care si-a cistigat acest post prin concurs deci prin CREIER....intelegeti???
...nu numit... nu pentru!....prin CREIER!!!...mai cunoasteti un alt exemplu ca asta in istoria penitenciarul Galati???.........nu mai este....banuiesc ca din acest motiv sunteti invidiosi....in alte conditii nu ati proceda in felul asta de a denegra un om...mama ei de democratie!!!!!!!!!!fac propunerea ca toti acei exchibitionisti ce nu pot accepta aceasta situatie sa isi ia zborul la penit.Braila...desi imi cer scuze cadrelor de la Braila.....imi dau seama cit sunt de frustrati brailenii, de altfel pe buna dreptate!...nici macar ei nu meritau asta!!!...si toate aceste nedreptati se face cu girul si managementului de cadre, celor din conducerea ANP....nu asa se rezolva problemele Domnule Bala!....asta se vede si de la mintea unui agent de puscarie.

Anonim spunea...

Se pare ca voua, celor de la Galati, va lipseste madam Dediu ... Nu o vreti inapoi? O dam gratis!

Anonim spunea...

Cum a castigat postul de director prin creier? L-a scos pe domnul Bala la restaurant si au condat creier? Sau a fost alcineva? Poate vreun om politic? Cred ca ti-e clar ca niciun director nu ajunge in acel post fara sustinere politica ascunsa (sau mai putin ascunsa).

Anonim spunea...

...am vrut sa scriu "comandat", nu "condat". Scuze!

Anonim spunea...

Tora, te rog frumos! Invata odata ca se scrie "nostri", nu "nostrii"!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Scuze,d-le "Pruteanu"!
Razbunarea este arma prostului,mai ales atunci cand,postezi comentarii sub un nume,dupa care ataci "asa inchipuitii adversari", sub anonimat!
Ati devenit vedeta zilei!
Oricum,v-am iertat!

Pruteanu spunea...

Tora, erai simpatic, dar acum ai avut o iesire cam isterica. E adevarat ca eu am postat acel comentariu si am omis sa-mi scriu numele, dar nu inteleg de ce vorbesti despre razbunare. Cine s-a razbunat si pentru ce? "Scuzele" tale imi par cam ipocrite. Nu ai maturitatea de a-ti asuma o greseala pana la capat? Multi dintre colegii de blog isi asuma greselile si invata din ele. La fel si eu. Tu ce problema ai?

Pruteanu spunea...

Tora, baietele, esti omul contrastelor. Scrii despre Dumnezeu si despre reincarnare, te dai cititor infocat al lui Eminescu, da' nu prea pari sa fi fost pe la orele de limba romana... Mai ai si altele?

Anonim spunea...

Cred ca i-ar sta mai bine daca s-ar semna TURA-VURA.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Daca intr-adevar dvs.m-ati corectat,va rog sa ma iertati!
A fost o coincidenta neplacuta ca ati facut-o,de aceasta data,sub anonimat.
Am crezut ca este "amicul" meu care,din pacate,asa procedeaza!
Nu imi amintesc sa-mi fi dat cu parerea despre un subiect ce ar fi vizat reincarnarea si nu cred ca sunt omul contrastelor!
Ma rog,asta este parerea mea!
TURA-VURA

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Anonimului de la 16:44
Intr-un anume fel, v-am facut fericit!
Bucurati-va,bucurati-va!
Dar,respectati si fericirile de pe munte daca, cu adevarat ,doriti sa fiti fericit!
TURA -VURA