Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 26 iulie 2009

Pinocchia

Uitasem. Doamna Șerban nu a văzut niciodată un penitenciar. Doamna Șerban s-a trezit subcomisar de penitenciare fără să vadă în viața ei un penitenciar. A văzut probabil OZ și Prison Break și cam atât.

Ioana Șerban s-a trezit ofițer de penitenciare în Ministerul Justiției pe vremea defunctului Q-ariu și a fost unsă director la economic în ANP datorită calităților de pilă a pilelor lu' Bivolu'.

Asta desigur n-o descalifică profesional. A avut șansa să-și dovedească competența și un altul, normal la minte, s-ar fi străduit să învețe. Doamna nu demonstrează că s-ar fi prins ceva, dar nu asta e problema. Probabil că mai are nevoie de timp și de cobai.

O descalifică profesional faptul că refuză să-și facă meseria pentru că așa-i dictează Bivolu'. O descalifică profesional faptul că dezinformează și minte fără scrupule ascunzându-se în spatele unor tabele inutile.

O mai descalifică profesional faptul că nu știe lucruri banale despre finanțele penitenciarelor. Află cu uimire că trebuie decontat transportul, află cu uimire că nu se plătesc facturi, află cu uimire că există o lege a finanțelor publice care spune exact cum se fundamentează bugetele.

Cel mai enervant e că n-are nici cea mai mică remușcare când dă vina pe "cei din penitenciare" pentru toate prostiile pe care le face. În fine... nu merită mai mult. Doar un alt mincinos care ține de scaun.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Prison Break?
De suspans si tensiune ne-am cam saturat!
D-na sa viziteze inchisorile subordonate si sa vada nr.de angajati din ec.-adm.,nu cei din state,ci cei care efectiv lucram.
Cu o floare,nu se face primavara!
Dar sa le viziteze pe toate ,ca poate ajunge si la noi!
Multe "succesuri"!

Anonim spunea...

Cum se poate ca un subcomisar sa conduca comisari sefi?

Anonim spunea...

Hai Huginn ca deja exagerezi . La cati tampiti lenevesc prin GAZ-ul din Ghiculeasa unul in plus mai ca nu se cunoaste.
Pacat insa de doamna Galu care a fost matrasita de nemernici.

Anonim spunea...

Noul tip de lozinca pentru 30 iulie: " BĂLA_să-neeeee !!!!!!!!!!"

Che Guevara spunea...

Cit o sa mai rabdam agresiunea prostilor, incompetentilor, pilosilor, nepotilor si clientilor politici??? Oare nu-i trasneste Dumnezeu pe nenorocitii astia care se joaca cu destinele a mii de oameni pentru simpla satisfacere a intereselor proprii? A avut dreptate un lider sindical ce s-a exprimat la tv zilele trecute,impotriva lichelelor astora cred ca va trebui o noua revolutie.

Anonim spunea...

Asa este coleg anonim 01.03

Asta da exemplar de "Holstein" in toata splendoarea puturoseniei si incompetentei sale. Aerele de MJLC nu fac altceva decat sa o deosebeasca de alte "baltate romanesti" imputernicite prin sistemul nostru. Faptul ca a fost servita ANP-ului direct din cireada Bivolului, nu garanteaza o pregatire profesionala corespunzatoare.
Partea proasta e ca a nimerit intr-un GAZ de lux unde sunt platite foarte bine ifosele, prostia, nepriceperea, lenea, dar mai ales incapacitatea de a gandi.

Anonim spunea...

Ba sa-i trazneasca...

Anonim spunea...

Unul in plus poate ca nu se cunoaste,dar MJCL-ul l-a numit intr-un punct cheie!

Anonim spunea...

Informare completa

Anonim spunea...

Sunt dezamagit...sunt deznadajuit...sunt scarbit de tot ceea ce sunt nevoit sa traiesc zi de zi acolo unde imi desfasor activitatea..peste tot numai incompetenti pusi in functii pe criterii numai de ei stiute...o multime de oameni care sunt condusi de acesti bivoli si bivolite si nu pot face nimic....asta-i paradoxul....ca noi suntem mai multi decat acesti incompetenti....si simtim pe pielea noastra ca habar nu au ce sa faca cu functia pe care o ocupa...adica, noua ni se cere competenta la locul nostru de munca, dar ei ca sunt pe dinafara nu dau socoteala la nimeni...si ne duc pe toti in prapastie...asa este si in teritoriu...asa este peste tot in tara asta...iar noi cei multi care stim, simtim, cunoastem...ce facem?????avem mainile legate...cum ziceam altadata...unde sa te mai duci sa te plangi? unde sa reclami? la cine sa reclami? am senzatia ca si ,,ei,, stiu si din aceasta cauza ne calca in picioare.... pe noi astia multi care suntem impietriti de tot ceea ce vedem si suntem nevoiti sa traim zi de zi la locul nostru de munca! Vad zi de zi cum oameni bine pregatiti profesional stau si isi sparg capetele ca sa faca ,,bugete,, pana in 2014....hartii fara nici o valoare..noi, nu stim ce o sa se intample maine si capetele luminate cer bugete pentru 2014...fratilor este rau si va fi din ce in ce mai rau...nu ne mai scapa nimeni!

Anonim spunea...

D-na sefa DEA ,daca pana in prezent,dupa toate situatiile cerute(bilunar,cel putin), n-a ajuns la concluzia ca preveri la Bunuri si servicii nu mai avem dupa finele lunii iulie,chiar n-are ce cauta in ANP!
Situatia furnizorilor neachitati nu poate fi umflata de incompetentii din unitati intrucat o dam pe denumire furnizor,art.bug.,ce reprezinta si suma datorata!
Cum vom intocmi executia bugetara(anexele 5.6 si7) la septembrie daca nu vom obtine rectificare de buget stimata d-na?
Vreti fundamentari de buget pe 2010-20013 luand in considerare ultimii doi ani;sa ne raportam la 2009,dupa suplimentarea de buget sau dupa cel actual, de criza?
Sau preconizati 2010-2013 tot ani de criza?

Anonim spunea...

VA VOM FUNDAMENTA BUGETE REALE,sa va treziti la realitate.Vom tine cont si de furnizorii neachitati pe care-i angajam din bugetul noului an!Ca asa e corect!Din bugetul pe anul , cat au reprezentat furnizorii achitati pentru anul 2008?

Anonim spunea...

Completare:
Din bugetul pe anul 2009 s.a.m.d.

Anonim spunea...

Ne-ati rupt cu situatiile. La ce dreacu mai platim Zuget-ul ala? Inteleg ca e cam ca programul de evidenta detinuti diferenta ca cei de la evidenta de la ANP nu mai cer situatii extragand din prigram nu frecand mail-urile(economisiti hartia). Spor la treaba DEA.

Anonim spunea...

Fata asta nu numai ca nu a vazut un penitenciar decat in poza, dar nici macar nu stie ce are teoretic in gradina. NU stie ca pe langa buget mai exista si logistica, GAZ, investitii.... Nu cunoaste...nu o intereseaza,,, macar de s-ar pricepe la bugete,dar si acolo-i varza si face-o varza....

Anonim spunea...

Stati linistiti,daca ea habar nu are despre bugete sunt altii care stiu sa analizeze!
Dar informatii denaturate,d-na ,poate sa dea la MJCL!
Sa speram ca invata din greseli!
Fie omul cat de prost,minte-i vine dupa post!
S-au sa aibe incredere in subalternii competenti si sa ne sustina!
Trebuie sa mergem mai departe cu ceea ce avem!

Anonim spunea...

Am o dilema ! Poza este a lui Pinochio sau a lui UNGUREANU/Acadel marele director DEA ?