Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 25 iulie 2009

Ioana economiei penitenciare

Ioana Șerban, directorul economic (împuternicit) al ANP a strălucit la Comisia Paritară. Ca sursă oficială de informații contabilicești s-a remarcat, spun participanții, sclipirind de după ochelari și potrivindu-și didactic mimimica. Dacă n-ar fi deschis gura șanse sunt să fi fost vedeta zilei.

Doamna s-a evidentiat la capitolul poezie economică, pierzând - e drept - ceva puncte la proceduri, legislație și - în general - cam la tot ce se învață după anul 2 pe la ASE. Asa se explică și apetența pentru planul fantasmelor salariale de multe mii de RON pentru angajații penitenciarelor, preluate cu sârg de capetele sistemului penitenciar in replica la revendicarile sindicale.

Doamna a uitat evident să completeze terfeloagele cerute de ministru. Ar fi trebuit ca ieri să fie o formă finală deja agreată, iar documentul cu solicitarea de suplimentare să plece la Guvern luni. Nu s-a întâmplat pentru că visătoarea n-a avut chef.

La Comisia Paritară s-a prezentat ca Mucea cu o pagină juma' de bălării, deși i s-a explicat importanța documentului. Dar, a lămurit măcar ingineria. În mintea dumisale evaluarea deficitului de finanțare se face după metoda: "adun orice, important e să dea zero că așa vrea Ragea" (n.a. Bivolu').

PS. Ioana Șerban, este autoarea mail-urilor prin care s-a 'reușit' scoaterea din buget a sumelor pentru ore suplimentare, salarii de merit și prime pe motiv că dânsa se uită la televizor și că are păreri.

21 comentarii:

Anonim spunea...

D-na împuternicită să se ducă unde o vrea, n-o să ne lipsească, doar nu o să sufere tot sistemul pentru o incapabilă...

Anonim spunea...

Minunat.....si in tot timpul asta,noi inghitim mizeria. Cat vor mai sta la conducere incapabilii astia?

Anonim spunea...

cine stie de pe unde a venit si asta ca si alti care au stricat sistemu ..............RUSINE RUSINE RUSINE

Anonim spunea...

Unde esti tu FLORIN SILVESTRU? Stiai sa aduci banii la DGP.
Aveai si tu, aveam si noi.
Acum,...///???

Anonim spunea...

Pt. 9:59
Ioana Şerban a fost director general adj. în Direcţia Economică a MJLC şi coordona DEA din ANP.
Acum vreo două luni, după ce ministrul Predoiu a constatat că sunt prea multe funcţii de conducere în MJLC şi i-a desfiinţat funcţia, susţinătorul Ragea a propulsat-o prin detaşare la ANP pe funcţia de director DEA.

Anonim spunea...

doamna Ioana te rugam lasa pe altcineva competent

Anonim spunea...

Sunt destui competenti in A.N.P.:
Cristache,Cotoranu,Duplea,oameni cu experienta!Dar d-lor probabil ca trebuie sa ocupe functii de executie ca sa-i mearga bine d-nei IOANA!

Anonim spunea...

SA VINA D-NA GALU INAPOI .
A FOST DESTITUITA LA ORDINUL LUI RAGEA,ARE DREPTATE ANONIMUL DE LA ORA 11.35.

agentie de turism spunea...

excursie numai dus pt d-na serban. destinatia: la d____.

Anonim spunea...

Bai frate, da numai de parasute avem parte, si te mai miri Predoiule ca esti injurat ca la usa cortului, pai daca promovezi numai incompetenti.....te astepti la urari de bine, este TOV. BIVOLU si TOV EXECUTANTU (BALA), imi este sila de caracterul vostru infect.

Anonim spunea...

D-na GALU n-a dat informatii corecte,va da d-na Iona ce le place sa asculte celor din MJCL!

Anonim spunea...

Poezie economica mai fac si altele, care poarta acelasi nume!
Sa ne traiasca Sfintele!

Anonim spunea...

Greu la deal cu oamenii din MJCL,mai ales in perioada de asa zisa criza!

Anonim spunea...

Sa se uite in continuare la TV,sa-si tina parerile pentru familie si sa se duca de unde a venit!
Avem si noi specialisti!

Anonim spunea...

Tezaurul de la Pietroasa sau "Closca cu puii de aur" s-a dus la Moscova!
D-na IOANA ,in ANP,aveam si noi asa ceva,dar dvs. sunteti straina care ne-ati furat "tezaurul"!
Va dorim vizionare placuta si cat mai multe viziuni inspirate,pentru bunul mers al institutiei de la care va luati salariul!
Sa auzim numai de bine!

Anonim spunea...

D-na,daca o dati in bara,or nu stiti ce situatii trebuie sa cereti de la subordonati,or ei sunt prea destepti;oricum va dau un sfat:mai slabiti-ne cu toate aceste raportari, mai ales in perioada in care avem de dat situatii financiare,fundamentari de bugete pt.anii 2010-2013 si bineinteles, situatiile lunare binecunoscute,ca nici noi nu suntem supermeni!

Anonim spunea...

Nu te poti ridica, calcand pe cadavre!

Anonim spunea...

Pe blogul sindicatului Fraternitatea Giurgiu se afla un articol intitulat MANAGEMENTUL SIGURANTEI DETINERII- INCOMPETENTA SAU PASIVITATE ? . Doresc sa-l intreb pe domnul Mogildea Ionut daca vorbind despre vulnerabilitatea penitenciarului nu-si incalca atributiile de serviciu. Problemele privind siguranta locului de detinere ar fi trebuit rezolvate in cadrul unitatii cu aportul A.N.P.-lui. Nu este corect ca dumneavoastra sa faceti public aspecte ce tin de vulnerabilitatea locului de detinere. Problemele ridicate de dumneavoastra sunt destul de grave dar aceste probleme ar putea ajunge la urechile altor persoane care nu sunt de buna credinta asa cum sunteti dumneavoastra.

Anonim spunea...

Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti organizează examen/concurs de promovare în grad profesional superior, a funcţionarilor publici din aparatul propriu. Se pare ca sunt bani la minister daca au posibilitatea sa organizeze examene de promovare. Nu sunt bani pentru alte sectoare. Cand se doreste ceva se poate. Nu sunt posibilitati pentru ANP. De ce.

Anonim spunea...

unii trebuie sa dea examen pentru director iar la altii merge cu numirea

Anonim spunea...

Mai castiga si altii cu numirile pe care le fac...