Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 4 iunie 2009

New balls

Noi directori de penitencire:

Nazare Valentin - Aiud
Siman Lucian -Bistrita
Becheanu Adrian - Craiova
Stroe Catalin- Jilava
Savescu Gheorghe- Tr.Severin
Blaga Ioan - M.Ciuc
Cotoc Vasile - Vaslui
Tatulescu Nicolae- PMT Craiova
Maruta Dumitru- CRTg.Ocna

49 comentarii:

Anonim spunea...

Cojones nueovos, ca doar ne asista partea spaniola. Cu lumanari, ca la curent va trebui sa facem economie...

Anonim spunea...

Bine ca s-a incheiat cu provizoratul asta la CR Tg Ocna! Toata lumea astepta momentul asta! Poate acum pleaca de buna voie si nesilita de nimeni si madam directoreasa - preoteasa ce produce haos in zona!

Anonim spunea...

Corect! La Targu Ocna corect e Marcuta Cezar - Dumitru , fara diminutive!

Anonim spunea...

Bine pregatiti oamenii nu gluma. Ce note mari au luat, cata pregatire, cata pofta de afirmare, cata perfectiune profesionala. Sunt idolii mei de acum incolo. Ma simt cu adevarat implinita.

Anonim spunea...

Stimate Domnule Huginn, vor urma cumva concursurile pentru directori adjuncti? Ar fi normal caci si acolo sunt imputerniciti de ani de zile.

Huginn spunea...

Greu de crezut ca vor mai urma alte concursuri in situatia data. Asa ar fi normal, dar nu cred ca se va intimpla, desi este vorba totusi de un concurs pentru sursa interna.

Anonim spunea...

si mai aparura niste Bale!!!nu-i laudam inca,le asteptam veleitatile.de ce nu noile bisericute...

Anonim spunea...

ati uitat de tugui de la galati imputernicit la braila

Anonim spunea...

Stiti cumva cand o sa fie trecuti pe functii agenti promovati la examen?!

Anonim spunea...

anonim 09:09
Corect este Marcuta Dumitru Cezarica - a se verifica bolentinul daca nu se crede. Va veti obisnui si voi cu eternele lui ziceri - care de altfel i-au placut atat de mult incat le folosea zilnic - : "Da sefu'!; "Sa traiti, sefu'! " Nu se poate, sefu'!". De data asta, toate astea le veti rosti voi. Sa aveti rabdare si multa intelegere!

Anonim spunea...

Cind dreaq o sa se care din sistem dinozaurul care a supravietuit pina in zilele noastre: MOVILA!...Piticul frustrat cu aere de specialist, care a rupt porbagajele masinilor cu care pleca in controale...

Anonim spunea...

not only new! strenghts balls!

Bazuka_ spunea...

pt. anonim 19.21

Ai inceput cumva sa platesti ratele la spaga data pentru promovare? Te bate tata, nasu sau barbatul la cap ca a facut atatea eforturi pentru tine si degeaba?
Mai aveti de asteptat puiutilor, ca treaba cu examenul e groasa tare. De la presedinte la ministru au fost informati de manariile facute.
Mai bine ati face o refinantare la creditul facut.......

Anonim spunea...

anonim 09:09
cezarica fi tare! toate comentariile negative la c.r cu ele! gaseste puturosii si da de pamint cu ei!

Anonim spunea...

Bazuka_ spunea...
pt. anonim 19.21

cumva e vorba de 18.21?

Anonim spunea...

Nazare Valentin- cap de tabel! D-le dir.de Aiud,pe cand viitor dir.general?
Daca raspunsul este afirmativ,sper sa fiu la pensie!
Dumnezeu cu tine,ai nevoie!

Anonim spunea...

bazuka cred ca tu esti unul din frustratii care au luat 0 si un pic.............la munca! daca de carte nu esti bun ce sa-ti fac!

Anonim spunea...

felicitari vasluiul aveam nevoie de o schimbare

Anonim spunea...

Anonim Anonim spunea...

felicitari vasluiul aveam nevoie de o schimbare

05.06.2009 07:50:00

esti SIGUR??? eu nu cred. SINCER

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 07.50 imi cer scuze , am uitat sa pun ghilimelele la felicitari sper totusi sa fi invatat ceva de la celalalt tovaras de suferinta (piti).

Anonim spunea...

Camora se intoarce la Craiova.
Oarecum exagerat in actiuni, prea drastic, a adus totusi un plus de stabilitate nefacand parte din taberele din PMS, Popescu a plecat, din motive personale spune el, fortat spun gurile rele.
Dupa cum se aude pe la colturi, a se citi secretariat, Becheanu l-a propus pe Bala director adjunct si pe Alexe Andy (cel cu firma de constructii) sef serviciu siguranta.
Daca mai scapa si de Calota, trai neneaca.
Acum sa vedem daca ANP-ul va musca momeala. Voi reveni cu rezultatul demersurilor lui Adi B.

Otrava porcina spunea...

precum umbra lui mircea la cozia asa si pintilescu continua sa otraveasca penitenciarul vaslui cu prezenta lui pe acolo. daca vine un fost agent pensionat nu are voie sa treaca de poarta dar pintilescu se plimba liber prin unitate , joaca fotbal si da telefoane la liber ca doar seful de paza este pretenar cu el si a ramas dator. nu mai lasati otrava asta sa intre ca se intinde ca gripa porcina

Anonim spunea...

duca-se, sa se afirme si Popescu si Calota daca sunt buni la Pelendava, nu aici.

Anonim spunea...

"ceva e putred in Danemarca".
Il stiu bine pe Alin, ma bucur ca vine inapoi la noi, dar cred ca e mult mai mult decat un Becheanu la PMS din moment ce renunta.

Anonim spunea...

CRAIOVEANU ION: imputernicit director adjunct DEA. Cunoscut pentru relatiile neprincipiale cu firma Taro-Comimpex SRL colaboratoare la fabrica de incaltaminte.
BALA C-TIN: traseu cunoscut de toata lumea. Imputernicit sef serviciu productie bugetara. Neoficial fiind iarasi noul director al PMS.
BECHEANU ADRIAN: pupila lui Bala C. Seful permisiilor din PMS, Ramoiu (lumea interlopa regim deschis dar favorizat pe sectia lui Becheanu de preventivi), Gherghe (Mihailesti) samd. Deianovici (lumea interlopa din Severin), adus de Becheanu de la Severin, favorizat pe infirmerie un an jumatate. Si multe multe altele.

E de mirare de ce vor Calota si Popescu sa plece?

Anonim spunea...

Dacă va tine de ce nu informati organele judiciare.
Legea 293/2004 va obliga sa faceti asta, sau va e frica...

Anonim spunea...

Ma simt ca dracu cand vad cata ura poate sa zaca in oamenii neputinciosi si dau vina ca totul este verde.PACAT

Anonim spunea...

pt anonimul de la : 06.06.2009 21:27:00

Nu ma pronunt la prima parte, doar la sfarsit. Esti in eroare: Calota nu pleaca .. inca, doar Popescu.

shelley spunea...

E incredibil ce se întâmplă cu personalul de la Craiova, oricine a fost director a fost corupt, intransigent....cu toate că e destul de contradictoriu, nu credeţi? Să nu uităm că e o instituţie în care e nevoie de ordine; vă plângeţi că Becheanu ia măsuri drastice, ce vreţi să vă roage frumos, să facă invitaţii... Cel puţin începutul e bun, aţi terminat cu haosul. Multă baftă domnului Becheanu, s-ar părea că o să aibă nevoie, e plină unitatea de căţei.

În ceea ce priveşte examenele, de ce nu vă interesaţi? S-ar putea să fie un început pentru promovarea competenţei, nu rezultat al diverselor presiuni, nici măcar sindicale!

Anonim spunea...

Domnul Becheanu,domnul Bala si domnul Craioveanu sunt profesionisti.Sunt oameni intelepti si o echipa de incredere .[Neputinta te face sa fi invidios si atunci crezi ca tu esti victima.]

Pruteanu spunea...

Se scrie: "sa fii invidios", nu "sa fi invidios".

Anonim spunea...

Dar la Bacau nu sa scos postul la concurs? Sau se asteapta pina face vechime spionul de la sipa,ori nu sa terminat vila.Daca mai face un pescuit la Horgesti cu detinuti sellectionati dupa starea materiala a familiei si darea de mina stabilita(1000E)poate fi schimbat.Dar am uitat ca nu a terminat de incadrat toate neamurile si nici baremi pe finul conducator auto fiul lui cumatru Mircescu.

Anonim spunea...

"Domnul Becheanu,domnul Bala si domnul Craioveanu sunt profesionisti"

Anonimule ,esti un p........st remarcabil probabil asa faci si prin curtea unitatii.

In afara de Becheanu care este un om cu care te mai poti intelege ceilalti doi ( Bala,Craioveanu ) sunt varza din toate punctele de vedere ( comunicare,management,etc,)au ajuns in functii numiti direct, capete plecate,si pupaturi in .......!!!

Lasa-ne cu "profesionisti" tai

Anonim spunea...

CRAIOVEANU profesionist???? Cred ca glumesti, colega!! Uita-te in urma si vezi ce a facut Craioveanu! Pacat de BECHEANU daca nu scapa de CRAIOVEANU o sa aiba soarta lui BALA! Dar e baiat destept si stie ca pe economic nu are om bun si este in cautare,sper!! In ceea ce priveste profesionismul lui BALA si BECHEANU suntem rai daca nu vrem sa recunoastem competenta

Anonim spunea...

Pai de ce credeti ca posturile de Directori Adjuncti nu se scot la concurs ???
Astfel creaza posibilitatea Directorilor sa-si promoveze p.......tii .

Becheanu de la Craiova trebuie sa-i intoarca lui Bala binele facut de acesta pe cand era la Severin,din aceasta cauza il va propune Director Adjunct.

Rau fac cei de la A.N.P.care tolereaza si aproba asemenea propuneri.

Pruteanu spunea...

Corect se scrie "creeaza", nu "creaza".

Ca sa-ti fie mai usor, fa analogia intre vb. si derivatele verbelor "a lucra" si "a crea". Unde forma lui "a lucra" se scrie cu un "e", forma lui "a crea" se scrie cu doi "e", iar unde forma lui "a lucra" se scrie fara "e", forma lui "a crea" se scrie cu un "e".

Ex.:
lucreaza - creeaza
lucrat - creat
lucrator - creator

Anonim spunea...

Puneti-l pe d-ul BACU dir.ec.adm.;are vechime in sistemul penitenciar si este un stralucit contabil sef!
Uns cu toate alifiile,iar in locul lui se va gasi un inlocuitor(trebuie sa aibe un mentor)in serv.financiar-contabilitate.
Sfatul meu pt.d-ul dir.Becheanu,daca vrea sa iese la pensie din acesta functie!

Anonim spunea...

Sau poaste va ganditi ca este salariat civil!Asta i-a fost carma!
Dar,mai trebuie sa si accepte!
Doar il cunosc,nu sunt un angajat al P.M.S.
O simpla parere!
Scuzati,daca nu sunteti in asentiment,d-ul Bacu!

Anonim spunea...

Domnul BACU ??????????? Fereasca Dumnezeu de asa ceva!! Poate vreti ca Becheanu sa nu stea nici 8 luni ca Bala!! Nu stii ce spui anonimule! De aceea ai o impresie buna ca nu lucrezi in P Craiova.Saracul nici nu stie de ce sporuri beneficiem noi cei de paza!! Asa ca las-o balta!

Anonim spunea...

La Craiova, in sfarsit ANP-ul a luat o decizie buna, in locul lui Popescu care a plecat se pare ca l-au desemnat pe Calota.
Bine ca nu au lasat sa se faca o ,,famiglie,, aici.

>:) spunea...

Sa inteleg si eu... Niste oameni s-au pregatit pentru un concurs, au dat examene, au luat note mari. Alti oameni stau si freaca mielu' in continuare...si asteapta schimbarea. Mai invatati si voi...si poate veti schimba ceva. Pana atunci, ciocu' mic..."lovinestilor" !

Anonim spunea...

pt anonimul:
10.06.2009 10:07:00

doctoritzo ciocu` mic.

Anonim spunea...

Ma intreb daca va fi vreodata promovata competenta in sistemul asta...? Pot fi catalogat ca frustrat si ... "surpriza"! Chiar sunt! Sunt pentru ca m-am saturat sa fiu condus de incompetenti care se dau mari cunoscatori ai sistemului penitenciar si ai "mersului" lucrurilor. Sunt pentru ca nu mai pot sa tac si sa inghit toate elucubratiile. Nu exagerez. Sunt pentru ca sefii mei genereaza haos si, pentru ca au pierdut orice legatura cu realitatea, cer explicatii pentru sarcina cu numarul 1001 in conditiile in care celelalte 1000 trebuie rezolvate tot acum. Sunt pentru ca ... sunt dezamagit de mine ca nu am intotdeauna curajul sa-mi atrag furia sefilor mei spunandu-le in fata ceea ce gandesc. Sunt pentru ca nu am curajul sa-mi declar identitatea aici. Sunt pentru ca ma gandesc de multe ori ca poate ar fi mai bine sa ma reorientez profesional. Mai sper insa ca se va schimba ceve si cei care vor avea ceva de spus o vor face.

Anonim spunea...

Haideti sa fim seriosi! D-l Bala de la Cariova s-a perindat o vreme pe la conducerea unor penitenciare, nu ca ar fi avut vreun merit, ci pt. ca... asa a vrut "stapanirea". Mai mult, d-na Nitu de la PMT chiar a vrut sa-l urmeze la Severin ca dir. ec., dar nu i-a iesit pasenta, in schimb i-a iesit la P. Craiova, cand acesta a devenit mare director. L-a urmat si ea, peste noapte imputernicita din contabil sef -director economic. Cum a picat Bala, si-a cerut si ea retragerea la baza, ca nu mai avea terenul sub picioare. Ce nevoie avea Bala de ea??????? Nici una, numai ca e suspicios din fire si slab pregatit si a crezut ca o sa-l lumineze una care sa crede desteapta si profesionista si care i-a impuiat creierii cat a fost director la PMT. O fi profesionista la altceva, dar nu ale ale serviciului, ca deh, ea nu stie ce-i acela exemen, pt. ca a promovat oricum altcumva! Lasati-l si pe Bala ca daca era baiat destept, nu se incurca cu o asemenea "doamna". Nu stiu cum cei "de sus " nu-si dau seama ce fel de papitzoi promoveaza. Pacat!Cu asemenea persoane in frunea penitenciarelor este compromisa ideea de sef competent si profesionist!

Anonim spunea...

ce faci, Admin? nu publici? esti pe mana cu Bala C. sau cu Nitu?

Anonim spunea...

Pai d-nei Nitu nu i-a iesit pasenta la Dr.Tr.Severin pe dir.ec.-adm. in timp ce Bala a fost imputernicit director in acest penitenciar fiindca,pe aceasta functie era numita mult profesionista Dumitrele Ioana,sotie de contabil sef la I.P.J.Mehedinti,plecata din I.P.J.Mehedinti din functie de subofiter,cu facultate facuta pe ochi frumosi la renumita Herculane(STIM CUM S-AU ELIBERAT DIPLOMELE) si promovata in Penit.Tr.Severin(CA DOAR NOI LUAM TOATE CIURUCURILE PROTEJATE)
Pilele s-au batut in pile!
D-na Nitu a mai avut de pirdut niste batalii,dar,se pare,nu razboiul!
Cinte tie madam!
Se pare ca esti un fel de semizeu!

Anonim spunea...

Admin,te rog publica!Chir nu sunt aberatii sau rautati!

Anonim spunea...

Cu toate acestea Bala Constantin a fost din nou imputernicit in functia de sef serviciu productie.

Alt specimen imputernicit este Craioveanu,care se crede patron al puscariei Craiova.Tot ce stie sa spuna este decat ca "Asa vreau eu".
Pai,d-le nu esti pe mosia ta,esti angajat intr-o institutie a statului care functioneaza dupa Legi,Ordine sau Decizii bine definte nu dupa cum iti vine prin minte .
Rusine celor care fac astfel de imputerniciri pe afinitati si simpatii ,sa se scoata posturile la concurs ca oricum Craioveanu nu trece nici psihologicul ,nici calculatorul.calculatorul pentru el este nava spatiala stie toata puscaria ,toate documentele sunt intocmite de aghiotantul lui Demetrian,care de altfel este si dacaca baiatului lui Craioveanu intre orele 12-15.30.

Sa sesizeze cineva Ministrul Justitiei pentru ca in acest sistem se promoveaza incompetenta

>:) spunea...

Pt. Anonim 10.06.2009 10:43:00: 1.Nu sunt anonim ca tine , ci am identitate de blogger(>:)....poate te prinzi si tu). 2. "Doctoritzo ...?!!!"....Cine ? Eu ?!...urasc meseria asta.(spaga...atentii...stii si tu) . Nu stiu ce visezi tu noaptea, dar nu mai posta aici.