Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 8 iunie 2009

Europarlamentarele

Un sfarsit de saptamana prelungit, care m-a tinut departe de televizor si inevitabil, aproape de ceea ce este pana la urma cel mai important lucru pentru orice fiinta umana, adica el insusi. N-am apucat sa ma bucur pe indelete de intoarcerea asta acasa ca m-a prins din urma rezultatul alegerilor.

Am aflat, cu mare surprindre, ca Gigi Becali si Vadim Tudor sunt europarlamentari iar fiica cea mica a presedintelui a castigat singura, jumatate din voturile PRM, cu mult mai mult decat toate voturile PNTCD si o treime din voturile UDMR. Mai sa fie, mi-am spus, incercand sa mi-l imaginez pe Sir Gigi, la tribuna europeana. Despre ce o sa le vorbeasca el europenilor, despre Steaua, despre cresterea oilor, despre calitatile lui de razboinic?!

Si miss Elena, despre ce o sa vorbeasca, despre moda, despre discotecile din Bucuresti? Si Vadim, o sa scuipe europarlamentarii din primele randuri, de fiecare data cand o sa i se infierbante discursul?!

Una peste alta, interesul scazut al romanilor pentru europarlamentare, ne pune intr-o situatie cel putin stanjenitoare, daca nu ingrijoratoare. Oare politicienii din Romania sunt si ei ingrijorati?

28 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne! Chiar nu a mai ramas nimic din oameni?

Anonim spunea...

Avem exact ce meritam. Dupa chipul si asemanarea noastra.

Anonim spunea...

Priviti la conducerea A.N.P.,oglinda voastra.

Anonim spunea...

Oare traim intr-o tara cu iremediabili tampiti?Sau doar exemplarele astea voteaza?

Anonim spunea...

ACORD COLECTIV -...(6) zilele de sarbatori legale sunt:
- 1 si 2 ianuarie....etc
(7) Ziua de 29 iunie este considerata zi libera platita

CURIOS ESTE CA IN UNITATI PLANIFICAREA IN SERVICIU S-A FACUT FARA A LUA IN CALCUL ZIUA DE 29 IUNIE.IN CONCLUZIE...O SA APARA VREO ADRESA CARE SA PUNA IN VEDERE UNITATILOR SA RESPECTE ACORDUL COLECTIV DE MUNCA?

Anonim spunea...

Nu. Acordul e apă de ploaie, nu are fundament juridic. Cred că s-a demonstrat asta de mii de ori până acum, cam tot de atâtea ori de cât a fost încălcat.

Anonim spunea...

Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi privati de la Milano!

Vlad Tepes spunea...

Bine v-am regasit, dragii mosului! Incep prin a-mi cere scuze cu privire la greseala facuta in articolul trecut... era vorba despre,asa cum am si fost corectat, locul de ofiter cu informatiile clasificate de la P Targsor.
V-am vorbit pana acum despre cum poti sa iei un examen, despre programul pe ture, prostie si v-am promis sa vorbim si despre etica. Cum articolele mele nu au produs reactii ale colegilor din ture, incep sa cred ca acest blogg e citit doar de cei de la 8 ore care au timpul liber necesar!
Motto:
"Etica deontologica sustine ca valoarea morala a unei
actiuni consta in respectarea regulii, indiferent de cinsecintele ei"
In cele doua episoade dedicate eticii mi-am ales ca subiect un specimen de ofiter(de la Ploiesti, bineinteles)cum nu am mai vazut pana acum: insp Stanescu sau cum il stim noi mai bine: Harry Potter( marile lui probleme le-am identificat ca fiind lipsa de flexibilitate intr-un sistem fost militar si legalitatea cu care se incapataneaza sa actioneze in orice situatie ).
Nu stiu cum s-a intamplat(pana la viitorul articol...) ca a prins un ciolan la 8 ore de ofiter instructor si a ajuns sa fie prezent la intrarea in serviciu a cadrelor. Pana aici nimic neobisnuit...problema vine cand, chiar in prima lui zi de activitate, se trezeste sa ii ceara secretarei(cu iz de director si la propriu si la figurat) sa treaca prin poarta de metale.
Nota:ea si cativa distinsi ofiteri erau singurii care evitau dispozitivul...toti directori adjuncti!
Femeia intrigata de nesimtirea lui ajunge sa ii bata obrajul. Mai tarziu am auzit ca s-a plans la director despre impertinenta lui, ca vezi doamne a ajuns Harry sa ii ceara EI sa treaca prin poarta:))
Ps. Se pare ca sunt si rude..ea si directorul...
Asta nu a fost nimic... caci dupa ce secretara i-a dat flit... hopa si directorul! Evita poarta, Harry dupa el!(aici eram de fata) Gandesc: se duce s-o dea p-aia in gat ca n-a trecut prin poarta! Sa vezi scandal!Vorbeste ce vorbeste cu Radu(directorul),fiecare isi vede de drum si Harry se intoarce in poarta. Abia la cateva zile am auzit ce a facut Harry si imi venea sa rad ca boul: asta in loc sa ii zica ce s-a intamplat cu domnnia sa blonda secretara(o acritura peste care a trecut vremea)...s-a dus dupa director sa ii zica sa treaca prin poarta!!!!Repercusiunile asupra...insp, bineinteles...in episodul viitor!Ca tacamul sa fie complet si sa-si puna in cap si subofiterele, legistul nostru gaseste niste reglementari cum ca in poarta de acces vor sta doar acestea (cu toate ca insusi marele Lupu de la ANP...probabil pt a da bine la agente... a spus ca si ofiteresele pot face...ups!)...ceea ce a si pus in aplicare fiind injurat cu varf si indesat ce catre acelea care se credeau buricul pamantului .Am auzit ca secretara Ii umplea casa cu cadouri de Sf Petru si Pavel :)). Inspectore, pentru ca ai dat peste nasul unora mi te-ai facut si mai simpatic(doar sa nu lucrez cu tine ca tare esti dificil :D)!In acest episod Harry reuseste sa se certe cu femeile... saptamana viitoare cu tot ce inseamna coducere! Pe curand!

Anonim spunea...

vladutule avea dreptul sa ceara directorului sa treaca prin poarta??? vai da mama voastra ploiestenii lui peste ne-ati umplut anp cu incapabili ,fosti portari da sucuri,veniti la bucuresti sa ne dati lectii.sictir

Anonim spunea...

Pai asa se baga telefoane in penitenciar.
Prin evitarea porţii detectoare de metale...
Peştele de la cap( a se citi director) se împute.

Anonim spunea...

ce rau am ajuns ..................

Anonim spunea...

Vladutule tu chiae esti HARRY POTER , incerci victimizarea???,

Anonim spunea...

nu trebuie sa-i ceri unui ageamiu de director sa faca ceea ce legea il obliga,cu atat mai mult trebuie sa dea exemplu celorlalti subordonati,daca nu ai nimic de ascuns impreuna cu toti nepotii.poarta detectoare de metale nu a fost adusa de florile marului in penitenciare si nu numai pentru prostime,ci si pentru cei ce au aere de sef fie ei ofiteri sau agenti.culmea e ca la aeroport cand se face acelasi control nici un meserias din anp nu are de obiectat nimic,trebuie sa se supuna controlului anti-tero.ce ste mai ciudat,este faptul ca noi le cerem detinutilor sa respecte regulamentul si cadrele dar,noi respectam ceva?pe cineva?suntem jalnici,ca ne convine sau nu, asta este realitatea.pacat.dar vrem sa fim intitulati:POLITIE PENITENCIARA!!!halal de ea,ei iar fi scarba de noi!!!

Anonim spunea...

acordul colectiv,e ceva contra vantului,nu va mai ganditi ca va apare cel putin ca un omj.sa puna anp-ul in practica regulamentul de organizare,escortare,paza si supraveghere in termenul cel mai scurt posibil si,apoi mai putem discuta de abtibildul ala de acord.zi libera mai exista si in a 2-a zi de Rusalii si in 15 august(SF.MARIA)tot vrem numai libere si nu respectarea conditiilor de munca.

Anonim spunea...

Conform unei dispozitii ANP anumite persoane sint exceptate de la controlul terorist la intrarea in unitate, printre ele : directorul unitatii si adjunctii sai.
La aeroport sint alte reglementari.

ceapsy spunea...

Sa aveti o zi buna
am o intrebare cite luni trebuie sa treaca ca cei din anp sa se tina de cuvint
am iesit din sistem pe 1 martie si ma tot amina cu salariile compensatorii daca ma poate ajuta cineva cu un sfat Va multumesc

Sinsp Stanescu A spunea...

As aprecia mult daca Vlad sau oricare altul nu ar mai scrie despre mine. Chiar fiind vorba despre lucruri legate de serviciu, le consider, totusi, ca o violare a intimitatii mele.
In ceea ce priveste "Anonimul" care imi atribuie nickul de blogger de "Vlad Tepes" as vrea sa il asigur (si mi se pare ca nu ma cunoaste) ca daca vream/ vreau/ voi vrea sa spun anumite lucruri voi semna, cu impertinenta caracteristica mie, Sinsp Stanescu A.

Sinsp Stanescu A spunea...

As aprecia mult daca Vlad sau oricare altul nu ar mai scrie despre mine. Chiar fiind vorba despre lucruri legate de serviciu, le consider, totusi, ca o violare a intimitatii mele.
In ceea ce priveste "Anonimul" care imi atribuie nickul de blogger de "Vlad Tepes" as vrea sa il asigur (si mi se pare ca nu ma cunoaste) ca daca vream/ vreau/ voi vrea sa spun anumite lucruri voi semna, cu impertinenta caracteristica mie, Sinsp Stanescu A.

Anonim spunea...

for SA 18.42
You know the lies have short legs,sorry Pinochio but all things grow with time , except grief, and friends may come and go, but enemies accumulate.Sorry for you...

Bazuka_ spunea...

Ce inseamna "Sinsp" domnule? Sinus, cosinus? Pe la noi astia cu nume de Stanescu sunt toti dintr-o familie mare si se ocupa cu confectionarea de tigai si cazane. Nu au nici cea mai mica intimitate, ca tot pomeneai dumneata. Sa stiti ca vizavi de serviciu nu poate exista intimitate, ca nu munciti cu nevasta ci pentru societatea civila, platiti din bani publici. (Sic!)

PS. Se zice "voiam" nu "vream", domnule subinsp, ofiter de puscarie (pardon, "oftr" dupa capul lu' matale), ca avem si noi una de asta in serviciu si nu stie nici macar unde e usa de la birou, dar ia 50% ca prostia se plateste scump.

Sinsp Stanescu A spunea...

Pt Bazuka!
Cu parere de rau, revin si arat, dragul meu erudit, urmatoarele doua linkuri utile pt dumneata:
http://www.romaniandolls.com/books/007manual/Manual03/GRAMATICA/vrea.h

In cazul in care te pierzi in tabel incearca sa urmaresti urmatoarea discutie:
http://forum.wordreference.com/showthread.php?t=1048863

Anonim spunea...

Daca tot vorbesti din carti, conjuga si verbul "a vamui"

Anonim spunea...

Pt. Bazuka lasa omul in pace ca e suparat si are motivele lui,nu fi n.......

Anonim spunea...

pt. anonimul 09.06.2009 09:18:00
Acel abtibild ti-a adus multe drepturi matale si o sa-ti aduca si ziua de 29 iunie pt. ca e semnat un act aditional de prelungire,daca ai fi mai sindicalist in teren nu pe blog ai putea obtine mai multe drepturi.

Anonim spunea...

O SA SE FORMEZE DINOU CLICA LA CRIOVA
BECHEANU, DINU/PRIETENU LUI BECHEANU;BALA / PRIETENUL LUI BECHEANU IA DAT SI PROIECTU PENTRU DIRECTOR; BADARAU NEPOTU LUI BALA;
DINU FINU LUI BALA; MOTCANU PRIETENU LUI CUMNATA LU BALA;ETC
O SA VEDETI IN VIITOR CE REPEDE O SA AVANSEZE ASTIA CA SI BECHEANU INGINERU SI O SA FIE DINOU UN HAOS TOTAL LA CRAIOVA;PACAT CA PLEACA POPESCU CA II DERANJEAZA

Anonim spunea...

DAR IL AVEM PE CRAIOVEANU LA CRAIOVA CARE MUTA PAVELE PRIN PUSCARIE SI NE PUNE MULTE FLORI

Anonim spunea...

Bravo d-le Stanescu

Anonim spunea...

anonimul de la craiova,culmea este ca tu scrii de toata lumea si esti foarte agresiv verbal ,dar toata lumea te stie cand si cum ai ajuns la craiova.MARE.dar esti mic mic.eeeeeeece