Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 14 decembrie 2009

Dictionarul ideilor fixe. Astazi despre viitor.

De curand, Eugen Istodor de la Catavencu, a publicat "Dictionarul ideilor fixe", de dupa 20 de ani de neocapitalism, cum ar veni. La litera V gasim mai intai "Vin ai vostri, pleaca ai nostri" unde scrie asa:

"In 1992 a inceput pedeserizarea. Asta inseamna: numirea directorilor institutiilor deconcentrate se facea pe criterii politice. Erai de-al nostru? Esti in functie, cu " proptelele" necesare. S-au schimbat guvernantii? Directorii tot pe "concursuri de imprejurari" au fost numiti. In '96, odata cu venirea la putere a Conventiei Democratice s-a trecut la "depedeserizare" (asta suna ca un fel de deparazitare!).

In 2005, sub o sugestie puternica a UE, guvernantii s-au angajat sa limiteze acest lucru. S-a ajuns la hotararea ca nici prefectii sa nu se mai faca pe astfel de criterii. In 2009 vine o Ordonanta. A deconcentratelor. Data de Guvernul Boc. Prin ordonanta se politizeaza institutiile. Fariseism, profunda ticalosie, dar schimba-i! Si se pune lumea pe numarat: avem atatia oameni, atatea posturi ne trebuie.

Armata clientelara e victorioasa. Afacerile se fac si se desfac astfel in favoarea cui trebuie, banii pentru partid ajung in buna stare. Functionarii, mai jos de director-director-adjuncti, nu misca in front, stau paralizati pana la reconstructia piramidei noii puteri. Ca mai sunt si "tradatori", care-si mai pastreaza "mandat" de "mandat", asta e de inteles."

Tot la litera V, mai gasim cuvantul Viitor, unde nu scrie nimic, exceptand invitatia de a completa spatiul gol:












PS. Ce ați fi scris în spațiul gol?

44 comentarii:

Anonim spunea...

Ce mai putem scrie despre viitor?
Va invit sa va uitati la decorul emisiunii de dimineata a televiziunii romane{PLATITA DI BANII NOSTRI},este aproape in totalitate in PORTOCALIU.
"CURAT MURDAR"

Anonim spunea...

Oare mai exista viitor in sistemul acesta bolnav de la cel mai mic pina la cel mai mare nivel.
Cei mici considera ca daca au terminat o facultate la fara frecventa valoarea lor intelectuala le-a crescut exponential si nu reusesc sa mai vada ca de fapt inteligenta lor este exact aceeasi daca nu chiar mai scazuta plusul venind doar din acel carton pe care in vremurile noastre numai cine nu vrea nu are cel putin unul. Din aceasta cauza au devenit si foarte usor de manipulat de catre diverse forte cu studii facute in adevaratul sens al cuvintului "studii universitare" din ANP sau sindicate.
Acesta este viitorul penitenciarelor citiva conducatori destoinici (manipulatori) pe functii cheie inconjurati prin promovarea celor mentionati mai sus care considera ca au fost avansati pentru capacitatea lor intelectuala dobindita la FFF si nu pentru incapacitatea lor intelectuala. Cu acesti supusi de carton, crediciosi pina la moarte stapinilor lor, ii conduc pe cei putini si slabi.
In acest sistem sunt putin oameni de valoare si ce este mai grav ca se promoveaza in continuare nonvalorile si mai putin valorile autentice.
Conducerea ANP poate ar dori acest lucru dar din cauza celor din teritoriu si chiar si din cauza sindicatelor nu poate sa faca aproape nimic. (la reorganizare ANP a vrut in prima faza si a si comunicat acest lucru ca va reduce din unele functii de sefi, dar sub presiunea celor din teritoriu si a sindicatelor la negocierele de la ANP, conducerea a cedat si nu numai ca nu au mai fost restructurate unele functii de sef birou care incalcau legislatia RU,prevenire criminalitate, comandanti sectii, etc ci, au mai fost infiintate altele noi de sefi gen IT, iar pentru cele care contraveneau dispozitiilor legale au fost infiintate posturi noi in subordine pentru a se atinge numarul legal de cinci subordonati chiar daca aceste posturi nu se justifica pentru munca desfasurata), furt la drumul mare din bugetul statului.
De ce ANP v-ati lasat dominati de sindicate si sefii din teritoriu, pacat, incepusesi o treaba buna si finalizati fara schimbari reale in sistem.
Unitati cu 70 de ofiteri si tot atitia aproximativ sefi plus 50% merite deosebite pe munca executantilor care primesc numai sututuri si munca suplimentara neplatita. Aici sunt banii pentru echipament, ore suplimentare si alte drepturi neplatite pentru cei de rind.

Anonim spunea...

A fost promisa restringerea piramidei, a numarului de sefi cu sau fara subordonati, de ofiteri care se calca pe bombeuri prin unitati avind sarcini similare, de echilibrare a schemelor, a numarului celor din operativ care realizeaza ore suplimentare din cauza numarului mic si incapacitatii de a se asigura concediile, recuperarile si orele libere in turele de 12 ore.
Pacat domnule Bala ca nu a-ti reusit sa realizati acest lucru si a-ti fost denigrat tocmai pentru a ceda la ceste presiuni facute de cei mentionati anterior.
Sindicatele vin cu neplata drepturilor catre salariati si loveste in conducerea ANP, pentru imaginea lor si simuleaza razboi cu conducerile din unitati, pentru imagine buna la membri cotizanti.
In adevar au facut front comun cu aceste conduceri pentru a invinge ANP-ul in lupta pentru pastrarea a cit mai multe functii de sefi si de ofiteri ca sa prinda fiecare din acestia cite o felie din acest mare cascaval, in detrimentul membrilor de rind care nu reusesc sa vada adevarata lupta care se duce in aceste zile. Ascultati inregistrarile si veti vedea cine a vrut functii de sefi si ofiteri cit mai multe in unitati si cine nu si va veti convinge de bunele intentii ale fiecarei parti participante la negocieri. Domnul Bala a reusit in unele cazuri chiar daca putine si dupa lupte dure cu conducerea unitatilor si sindicatele prezente sa reduca din numarul functiilor de dir. adj. si ofiteri.
Conducerea ANP va rugam nu va lasati dominati de papusari din teritoriu suntem sugrumati de numarul mare al sefilor si ofiterilor din unitati care toti dau dispozitii de nu mai stii de cine sa asculti, dorim sefi si ofiteri putini si buni cu dispozitii clare si concise date cu responsabilitate. Performanta nu consta in numar ci in calitate.
In speranta ca nu ve-ti ceda si opinia publica nu va lovi in noi prin salariile multe si nesimtite rezultat din numarul mare al functiilor enumerate si nejustificate multe din ele, va multumim. Cu o functie de sef si una de ofiter pot fi platiti 4 (patru) agenti, iar eficienta muncii ar fi alta si chiar imaginea catre opinia publica in aceste vremuri. Peste tot se reduc functiile de sefi si studii superioare iar la noi numarul acestora creste iar al celor cu studii medii se diminueaza ca sa faca loc primelor.
Lucratori oare nu vedeti ce se intimpla, ca vi se reduc functiile, ca veti lucra din greu prin reducerea numarului de lucratori si cresterea numarului functiilor de ofiteri si sefi pentru lideri marcanti din sindicate si ofiteri sau sefi deja existenti care sa nu-si piarda privilegiile cistigate cu "atita sudoare" pe spatele cui? Pina la urma ne meritam soarta, iar cu o floare nu se face primavara.
Un grup de palmasi.
Cititi printre rinduri si vedeti ce se afla cu adevarat in spatele fiecaruia. Sindicate, conduceri, sefi, etc fiecare este dominat in lupta de interesul personal si dupa aceea daca este loc si de cel al multimii, dar, de cele mai multe ori in prea mica masura.
Sarbatori fericite pentru toti lucratori din sistem si putere de munca, unitiva cu totii (conducatori, sefi, ofiteri, agenti, sindicate, anp) fortele in aceste clipe grele si luptati pentru binele (supravietuirea) sistemului, nu uitati binele lui este binele fiecaruia din noi, cu totii facem parte din el.
Nu disperati traiti cu speranta intr-un viitor mai bun, speranta moare ultima si de cele mai multe ori, depinde de fiecare din noi.

Anonim spunea...

Despre viitor in cadrul sistamului penitenciar,cu doi directori care au venit din sistem si cunosteau problemele existente,iar lucrurile au mers destul de rau,va rog sa-mi permiteti,sa nu mai accept notiunea sau termenul de viitor atit timp cit cei doi si un fost lucrator al serviciilor secrete,conduc ANP.Atita timp cit miscarea sindicala nu va trece la actiuni radicale ci doar la tatonari,anp-ul va dicta si va dansa dupa muzica impusa de RAGEA si altii.Comentariul este pertinent,asa ca va rog sa postati notiunea de REGRES si nu de VIITOR al sistemului in care ne balacrim.TOT RESPECTUL PTR ARTICOL,DAR VA ROG SA ACCEPTATI SI COMENTARIUL MEU,PTR CA DE FAPT ASTA ESTE OPINIA MEA.

Anonim spunea...

Din dictionarul ideilor fixe (adica izvorate din prostia umana):

"stiu eu ca asa este...",
"da, da, eu cred ca nu-i asa cum spuneti voi..."
"domnul director a hotarat ca..."
"chiar daca legea spune asa eu zic ca ar fi mai bine sa..."
"am hotarat sa nu facem asta, chiar daca in proceduri scrie ca..."
"gata am hotarat! Orice modificare se va face numai cu nota scrisa la director..."
"din experienta mea (de 2 ani) spun ca ar fi mai bine ca..."
"aveti mare grija..."

acestea sunt pasaje cu care un sef incapabil incearca sa se impuna in fata unor oameni care-i desconsidera intru-totul si justificat capacitatea sa manageriala. In plus, un psiholog ar constata cu usurinta de aici, frica de subordonati dar mai ales fata de incapacitatea sefului de a face fata situatiilor.

Va vom spune cine este...

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/actual/eveniment/12-14-2009/manifestari-dedicate-comemorarii-revolutiei-din-1989-in-timisoara-974835

Pentru prima data, va veni la Timisoara fostul lider al sindicalistilor polonezi din timpul regimului comunist, Lech Walesa, fost presedinte al Poloniei, dupa 1990.

Anonim spunea...

Mai Bejane ma roade o curiozitate:
Ce cadou i-ai facut Mihaelei Albu de la Giurgiu de mos Niculae? in afara de .....
Am auzit ca vrei s- o vezi miercuri (intr-un cerc mai restrins) ca sa te poti deghiza in Mos Bejan.

Anonim spunea...

Nenea Tibi vrem sa combatem concluziile mincinoase prezentate de Ioanitoaia,Eremia si Radulescu in urma controlului de la Craiova

Sa incepem cu Radulescu care a spus ca la resurse umane este totul ok si unitatea nu duce lipsa de personal.
Realitatea
Disciplina de stat
1.Florea Marian-agent escorta de aproximativ 5 ani desfasoara activitati de “secretariat” ( dosare disciplinare ale p.p.l.,intocmirea planificarilor de la sectorul paza,etc) actualmente este la organizarea muncii.Zilnic este planificat la insotire p.p.l. la diferite activitati in realitate secretarul sefilor.
2.Mirea Mihaela-agent escorta ,de la incadrare desfasoara activitati la secretariatul unitatii.
3.Borleanu Catalin- agent escorta ,de la incadrare desfasoara activitati la secretariatul unitatii.
4.Morari Alin- agent escorta ,desfasoara activitati la sectorul evidenta.
5.Motcanu Lucian - agent escorta ,desfasoara activitati la sectorul evidenta
6.Pirvu Lorena- agent escorta ,desfasoara activitati la sectorul evidenta
7.Alti agenti folositi zilnic de ofiteri din sectorul paza.
ca secretari,ospatari,in conditiile in care la instanta, se escorteaza p.p.l. cu grad ridicat de risc de un numar mic de agenti(verificati planificarile),pe sectiile de detinere agentii nu sunt schimbati la masa,in foisoare nu sunt rezerve,etc….
Avansari ilegale
In cursul anilor 2007,2008,au fost avansati in functii mai multi agenti ,fara respectarea legilor in vigoare printre care :Ionescu Cristian,Balan Tomita,Florea Marian,Militaru Alin lista poate continua .Discriminare
Sa ne spuna „specialistul” in resurse umane, Radulescu care sunt criteriile de imputernicire in functiile de conducere ,dar sa spuna cu liniuta si in ce baza legala sunt prevazute aceste criterii???Sa ne edificam si noi.
-…..
-…..
-…..
Pentru ca din spusele lui, nu trebuie sa fi specialist,ca sa fi imputernicit intr-o functie de conducere.
Radulescu asta da peste cap orice principiu de resurse umane.
Radulescule eu sunt psiholog si vreau sa fiu imputernicit medic sef de maine,sau sunt jurist si vrea sa fiu imputernicit psiholog,sau………….. !!Nu-i asa ca pot??? Rusine ……………

Anonim spunea...

Bineinteles ca poti. Totul e sa vrei si sa...
De fapt stii si tu ce trebuie, motiv pentru care nu cred ca trebuie sa mai spun!
Ar fi bine daca "ai nostrii ca brazii" s-ar trezi la realitate!!!

Anonim spunea...

Viitorul este foarte afectat de proasta inspiratie din 2004 cand s-a produs demilitarizarea. Macar atunci eram asimilati armatei, MAI, eram noi sub cizma
"elefantilor" dar macar "stateam in fata" .
Apropo' se aude ca viitorul e sumbru, se va repeta si lunile viitoare "figura" cu zilele fara plata. Ati vazut daca treaba a mers in noiembrie si decembrie?
Ne-au amagit cu promisiunea ca se va rezolva cu banii de echipament, au diminuat suma initiala calculata, 100% primesc doar cei a caror unitate au bani din fonduri proprii, ceilalti prin marinimia ANP vor primi 77% din banii pe 2008. Ia sa vedeti ca o inghitim si pe asta, in tacere, si asa viitorul nostru va fi un lung sirag de regrete, disperare, neputinta. Asta da Viitor! sa auzim de bine...!

Anonim spunea...

RACNETUL CARPATILOR !!!!

Toate persoanele care au fost imputernicite sa dea banii la stat inapoi si astfel nimeni NU va mai sta in concediu fara plata, se va gasi bani pentru toate drepturile noastre basca si de ceva prime, conform legii 293/2004.
Acest lucru il voi sustine personal in fata MJ - ului la GREVA !!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Imputernicitii beneficiaza de indemnizatie de conducere iar noi intram in fara plata.

D-le Dumitrascu ,d-le Teoroc

Anonim spunea...

ptr anonim 19/16 si ptr domnu Radulescu se stie;Florea marian este sotul angajat,tinut si promovat de sotia de la popota cadre;Mirea Mihaela nepoata doamnei vasile ajutata sa stea si ea la umbra micuta;Borleanu Catalin,fiul spl Borleanu ion promovat la secretariatul unitatii datorita volumului inpresionant de munca de acolo?;Morari Alin,uau fiul colonelului Morari comandant de sectie iar mama caci de acolo a mostenit biroul sef birou evidenta PMT;Motcanu Lucian,cumnatul fostului director Bala Constantin,a picat la concurs si a fost numit prin ordin de zi pe unitate.in ceea ce priveste tinerii angajati de citiva ani cu functii maxime?situatia se prezinta astfel;Militaru Alin 2/90 a cazut in dizgratia actualei conduceri dupa manevre la sectorul vizita este nasul lui Balan Tomita 2/90,salariu de merit 50,sotia mediteaza fata cuiva,nasul lui Stanila Codrut si el tinut in brate la Craiova,ci cumnat cu Nicolae Marius cu care inparte salariul de merit tot 2/90 si ei,apoi urmeaza finul lui Stanila...nimeni altul decit Neagoe Valentin secretarul secretarilor de la biroul siguranta ,este cel care ii pune literele la loc sefului de la siguranta cind acesta le maninca,omul bun la toate deci profesorul face de toate srie,citeste in folosul biroului,etc si lista poate continua.

Anonim spunea...

DE SITUATIA IN CARE VOR FI DATI OAMENI AFARA ATI AUZIT? SE DISCUTA, PE LA COLTURI, SI DE ACEASTA POSIBILITATE...STIE CINEVA CEVA MAI MULT? POATE LIDERII DE SINDICAT...

Anonim spunea...

Cu tot respectul, ar fi interesant de auzit opinia d-lui Dumitrascu(si, eventual, a celorlalti lideri sindicali) in legatura cu anumite aspecte referitoare la reorganizarea unitatilor:
1- daca este criza(o situatie exceptionala, deci), cum de ANP a gasit de cuviinta sa infiinteze birouri la informatica IT, resurse umane si altele, marind schemele atat cat trebuie ca sa se inscrie in OUG 229 din 2008? Situatia asta de criza nu este suficient de grea incat sa ne putem descurca in continuare cu specialistii IT sa in RU ca si pana acum ? Era nevoie sa luam oameni de la paza ca sa dam la altii? Asta se cheama economie? Asta se cheama repartizare judicioasa, dupa criterii clare? Ne plangem ca nu avem suficienti oameni care lucreaza direct cu ppl si noi luam de la operativ ca sa inbogatim birourile peste noapte?
2-ce se aude cu prevenirea? Am lasat-o moale atat cat trebuie ca ei sa-si continue treaburile murdare in unitati? E normal sa fie birouri cand ei au doar 2 subordonati si nici aia angajati amindoi ?
Nu zic sa le dam in cap la alti colegi dar sistemul nostru n-ar trebui sa se inscrie si el in Romania bunului simt? facem anapoda toate lucrurile? ne batem in influenta si in simpatii in loc sa aplicam criterii clare?
Multumesc pentru raspuns.

Anonim spunea...

Nu inteleg ce va tot legati de banii celor cu imputerniciri!!Credeti ca se pot realiza multe cu acesti bani?Nu neg ca sunt unele persoane imputernicite pe anumite criterii dar sunt si unii imputerniciti,care chiar muncesc pentru acei bani si isi asuma responsansabilitatile functiei indeplinite!Nu cred ca e corect sa muncesti si sa raspunzi pentru o anumita functie,dar sa nu iei bani pentru ceea ce faci!!!
Nu credeti ca e corect sa fii platit pentru munca care o faci?
Mi se pare deplasat sa iei bani suplimentari,si inca multi,pentru o hartie pe care ai depus-o la personal si pe care scrie ca esti absolvent al facultatii "Spiru Haret"sau a alteia ,echivalenta ei!!!!De ce nu se face caz si de acesti bani,care se platesc inutil!!!!Namai cine nu vrea,nu poate obtine o astfel de diploma!!!!Dar noi nu vedem paiul din ochii nostri,ne legam de cei care poate chiar muncesc pentru banii de imputernicire si sunt trasi la raspundere pentru activitatea desfasurata!Or fi si exceptii,dar nu mai generalizati!!
De ce nu va legati si de cei care fac afaceri cu banii de chirie?Cu acei bani nu se pot face economii,numai cu banii de imputerniciri se fac!!!Pentru carcotasi,sunt si eu un proaspat imputernicit,pe o functie de conducere situata la nivelul de "jos"al functiilor de conducere.Am muncit pe aceasta functie,fara sa primesc banii corespunzatori aproape 3 ani!Il invit pe oarecare altul sa imi ia locul si sa isi asume responsabilitatile functiei si efortul depus,fara sa ia bani!Ii urez succes!

Huginn spunea...

@ 14.12.2009, 21:27:00

Da. LA Tg Jiu dupa calculele cretinilor din ANP 24 de oameni nu mai au loc in schema. Ma mir ca nu intrebati nimic de directorul de acolo care a tacut ca mutu' si n-a deschis gura decat ca sa spuna multumesc. Doar sindicalistii au vorbit. FSANP a anuntat deja ca blocheaza reorganizarea daca se va ajunge la astfel de idiotenii . ANP a propus atunci ca sa se reia discutia pe Tg Jiu in jur de 20.

Mai jos aveti toata discutia...
http://dl.transfer.ro/Consultare_reorganizare_stat_Targu_Jiu-Audio-Transfer_RO-10Dec-b4bf2c.mp4

Anonim spunea...

Maine se va discuta schema de la Craiova care ,sunt zvonuri deja ca va fi matrasita de Becheanu dupa bunul plac .
Apropiatii lui vor mai avea functii iar ceilalti vor fi pe dinafara.

Cred ca Becheanu va sfarsi pe la parchet pana la urma pentru abuz in serviciu.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 20:17
Prietene, nu mai tipa atata dupa ajutor, daca ai citit balada Toma Alimos, ai sa vezi, undeva ,pe la versurile 24-27, adevarul despre Teoroc" Dar mi-e murgul vita muta
Ma priveste si m-asculta
N-are gura sa-mi raspunda!"
Crezi ca tu contezi pentru el? Cotizatia ta este importanta.
Mai vorbim.

P.S. Iarasi cenzurat?(7.12.2009)

Anonim spunea...

Pt colegul de la 13.12.2009, 18:15:00; simt un gust amar si parca-mi vine sa plec din sistemul asta cand vad ca nimic nu reuseste sa schimbe gandirea ,,militianului"
Acelasi carcotas, acelasi sindicalist revolutionar sau politician inspirat doar de paharele de votca ieftina si puturaoasa servite in carciumele in care-si fac veacul doar ratatii cu acte in regula
E bine ca macar puscaria, fortandu-te sa inveti consemnul paticular sau uzul de arma, te-a ajutat sa deprinzi si tu sensul ,,buchiilor" pe care de altfel si hotii le cunoasc poate chiar mai bine decat tine
Lumea ta e mai speciala decat a tuturor celorlalti si cred ca nu ai putea trai fara halucinatiile care-ti dau frau liber instinctului primar, acela de a ataca, de a vorbi celorlalti despre subiectele visate de tine in carciuma ce-ti caracterizeaza personalitatea si existenta. E o mantuire pentru tine ca s-a infiintat acest blog; riscai sa vorbesti doar cu drosofilele si ai fi ramas un dobitoc necunoscut
Dar de fapt.... scuza-ma!
Chiar nu voiam te bag si eu in seama

Anonim spunea...

Huginn, nu doar Tg. Jiu se afla in situatia asta. Cu celelalte unitati cum ramane? Te intrebam , pentru ca de la ANP sau de la conducerea unitatilor nu avem sanse sa primim raspunsuri. In unitati directorii tin cu dintii de scaune si nu indraznesc sa-l supere pe nea Ion nici picati cu ceara. In ANP dl. Iftinca- acest gheorghe costum ieftin- , dupa cum ai constatat si tu la consultari, nu are habar si nu e in stare sa scoata pe gura nici macar un argument pentru hotararile luate.

Anonim spunea...

vi se pare unora corect ca eu sa fiu platit ca ofiter de executie dar sa indeplinesc atributii de conducere? adica sa fiu sef serviciu in ceea ce priveste responsabilitatile si obligatiile dar la bani, sa iau cat colegul meu, executant?

Anonim spunea...

Hei, ROMANASULE care ai postat la 22:23:00! Ai invata limba romana si tu?! Ce bine ca doar vedem ce aiuresti si nu te auzim! S-ar constipa lumea la auzul ,,graiului tau dulce"!
Cateva lectii de limba romana nu ti-ar strica si apoi promit sa te intreb mai multe despre ineptiile tipice zonei pe unde bati campiile patriei
Pana atunci....lasa-ne!

Anonim spunea...

Fisierele care v-au fost transferate nu se regasesc pe serverele Transfer.ro.(au trecut mai mult de 10 zile de la data transferului)

Puteti sa :

* contactati persoana care a efectuat transferul si rugati-l sa vi le transfere din nou-daca au trecut mai mult de 10 zile (de la data incarcarii) si fisierele au fos sterse
* ne contactati la simina@transfer.ro daca credeti ca este o problema a Transfer.ro (NU au trecut mai mult de 10 zile).


Daca au trecut mai mult de 10 zile de la data transferului fisierele au fost sterse de pe serverele Transfer.ro DEFINITIV.

inca odata :D

Huginn spunea...

@ 14.12.2009, 23:16:00
:( imi pare rau. Nu stiam ca merge doar 10 zile.

Anonim spunea...

Astazi a venit Marele Acadel la CRAIOVA,rezultate:

-Becheanu Stietot -a fost mangaiat pe frunte si a primit un sut in dos.
A fost comparat cu Anton si si a iesit clar cu mult sub acesta!

-Marele Medic Laura Cioabla ( Xena )-indirect i s-a sugerat ca este mai bine sa stea in banca ei,noroc ca nu a fost intrebata de vreun diagnostic ca era jale ( tamaie ).

-Negru Dorel ( SNLP )-asa cum i-l stiiti –LINGAU !
Merita inlocuit din functia de lider de sindicat,este o rusine! Nu a cerut nimic pentru noi! Vrea doar ciolan pentru el si DENISA ! Ca urmare ca a fost cuminte si a primit promisiunea acadelica ,ca DENISA (care este cunoscuta la nivel international ) va deveni OFITERUL CU PROGRAME DE LA PMS !
O nelamurire am ,ce inseamna :,, care este cunoscuta la nivel international,, se datoreaza consumului de vodca si whisky in baruri,sau dansului pe mesele si in colivia din discoteci? Cine nu crede poate verifica ziarele ce au aparut pe vremea lui ANTON !!!

-Toata stima pentru Radu Schiopu ( FSANP) care a cerut dreptate pentru sindicatul sau,a cerut incetarea imputernicirilor vesnice si bani de haine!

-Dinu Claudiu- penibil! Mai are si tupeu sa vorbeasca ! Oare cand cere dreptu de la mascati,tot asa se balbie ? Domnule SEF DE BIROU de la grupa de interventie,tu crezi ca noi nu te-am vazut pe stadion cand joaca U CRAIOVA ,cum stai la tribuna 1 inconjurat de ,,cefe groase,, si interlopi ? Oare cum este cand trebuie doar sa existi ( fara examen,fara nimic…?) , sa ai relatii si primesti moca : functia de sef de birou tu si sotia ta functia de sef serviciu ?

-Directoarea RSR CARDISTA- pamant !

In rest amintiri romantice ale lui Acadel de pe vremea cand a fost SEF DE SIPAREZI LA CRAIOVA, multa vrajala si celebra fraza: aveti rabdare, la anu o sa fie bine!
Nimic cert. Nimit la obiect. O sa traim bine!


Ps
Domnule administrator de blog, va multumim pentru infintarea BLOGULUI PENIFEST ! Ioanitoaia a atras atentia in repetate randuri in sedinta cu ACADEL si cu cadrele PMS : ,,aveti grija ce vorbiti si ce faceti ca iar se scrie pe PENIFEST !,,

Anonim spunea...

Pentru ...cel de la 22:56
Frumos graiesti pe banii cotizantilor. Cat as vrea sa te vad pe tine (murg vorbitor?)stand in post 13 ore fara sa fii schimbat, supus mereu umilintelor sefilor despotici, cu tinuta rupta in c.., fara bani de sarbatori, fara personalitate. Crezi ca ii incalzesti la inima pe oameni vorbindu-le frumos ROMANESTE si cu burta ghioraind de foame? Te inseli, INIMA RECE,eu nu pot sa te las, poate tu, LASA-I, LASA-I.

Anonim spunea...

Domnule Director General
Atentie : In data de 15.12.2009 vine la ANP Becheanu Spumegatorul cu gasca sa de lingai imputerniciti si vor sa va convinga ca ei sunt cei mai buni, cei mai destepti,ei sunt unicii !
Nu ne faceti o favoare si la intoarcere i-i trimiteti pe toti in alta zona a tarii ? Haide-ti va rugam noi mult de tot ! Asta sa fie cadoul de MOS CRACIUN pentru noi !

Anonim spunea...

Daca tot mai nominalizat in articolul tau,ai putea sa adaugi ca am fost planificat SPL timp de 3 ani, in timp ce alti colegi SPL (in statul de functii)erau planificati escorta,supraveghetori.Atunci de ce nu te-ai sesizat ca eu eram platit cu coeficient 1,65 (paza perimetru)?In cazul in care vrea cineva sa verifice ce le afirmate de mine sa verifice registrul prezenta escorte si valoarea bonurilor de lucru confirmate de beneficiari.ASA IONESCU DAN CRISTIAN

Anonim spunea...

Domnule Becheanu ai auzit ce a zis ACADEl ?
O sa incerce cu ajutorul lui Denisa Internationala sa faca un PENITENCIAR DIN FONDURI PRIVATE. Aici vrea sa te trimita pe tine si toti lingaii si prietenii tai, daca nu esti multumit i-ti mai da si alte exemplare din PMT si P. Pelendava.Va lasa pe voi sa conduceti cum vreti ,va da functiile care le vreti ,va da salarii de merit si calificative exceptionale! Te lasa sa urlii la cine vrei si cit vrei! Acolo poti sa aduci: preoti, medici,asistenti,farmacisti si alte care la reeducare pe care le vrei tu sau medicul sef!

Singura problema este ca nu are teren pentru penitenciar decit in Sighetul Marmatiei, ce zici plecati odata?

Anonim spunea...

colegule 14.12.2009, 10:08:00 sa inteleg ca in momentul in care termini o facultate la zi si normal de renume iti va creste coeficientul de inteligenta? curios,pentru ca nu am vazut aceasta schimbare la multi.si ca sa devin materialist se dau sau nu banii de toale? vor sari prutenii sa ma critice asa ca fig repede.

Anonim spunea...

Pai ce sa faca Becheanu o tine pe doctora stomatologa sefa peste doctiri ceea ce este interzis prin lege.
Dar dupa ce ca nu stie nimic pe plan profesional ii da si spor de conducere

Anonim spunea...

E PROBLEMA DOMNULUI DIRECTOR DE LA GORJ, SEFU IA BANII DE LA A. N. P, NOI AM VRUT SINDICATE , SA NE REPREZINTE CA DOAR DE ACEEA II PLATIM: COTIZAM, nu am nimic personal cu ce de laq sindicate , cu liderii,noi i-am ales e vorba de 24 de persoane cre nu mai au loc in schema la gorj putem stii si noi cine sunt sau numai personalul de la formare si domnii directori, restul e tacere ....

Anonim spunea...

SNLP-isti din toata tara,adica majoritatea lucratorilor si altii,nu mai cititi acest blog care a devenit un loc de cenzura si de reclama pt. d-l Huginn si pt. cei de la FSANP.

Anonim spunea...

De la CRAIOVA numai vesti bune!!!!
Deci sedinta de ieri a reliefat faptul ca nu stim nici macar sa vorbim ,dar sa muncim!.Stimabili nostri sefi de servicii care au indemnizatii de conducere au tacut milc atunci cand au fost intrebati de problemele cu care se confrunta.CARE PROBLEME? EI NU AU PROBLEME .Probleme au cei care muncesc cu adevarat, adica cei cu fct de executie!
D-na Doctor Medic Sef - rusine, rusine, rusine.Aroganta pe care a afisat-o si modul de abordare a pb pe care le-a expus stimabila d-na Eremia au discreditat-o in fata colegiilor ei.
D-nul Negru Dorel - simplu , fara cuvinte.
D-na Vochescu - inginera economistilor , a multumit celor din DEA de modul cum si-au desf activitatea - pai sectorul a mers asa de RAU pt ca e condus de " o PROFESIONISTA".Vai mama celor care se lasa condusi de o astfel de ''economista".Si mai vrem sa mearga sectorul asta bine cuoamenii care sunt acolo? Pacat ca mai sunt si oameni capabili care chiar cred ca vor sa faca treaba dar....
D-na Ganea - profesionista in proiecte???? Depinde care proiecte, cele de secretariat pt ca cele europene nu cred! Si cine o sa faca aceste proiecte? Inginera economistilor o sa conduca d.p.d.v financiar???
D-nul Iovan Lucian chiar a spus adevarul cu privire la modul haotic in care se desf activitatile in unitatea noastra.BRAVO NEA LUCICA pt curajul de care ai dat dovada.BRAVO
D-na TIRCA - VORBESTE FRUMOS tb sa recunoastem dar doar atat.
D-nu Calota - un om si un profesionist desavarsit.BRAVO LUI, BRAVO SI LUI BECHEANU PT ALEGEREA CARE A FACUT-O PE PAZA.Sunt sigur ca in urma acestui control vor avea loc schimbari la sectoarele noastre,pt ca BECHEANU NU E BAIAT PROST a vazut cum stau apele in unitatea lui si sunt convins ca VA FACE SCHIMBARI ATAT LA REEDUCARE SI POATE SI LA DEA.
CONTROLUL DIN UNITATEA NOASTRA A FOST UNUL CONSTRUCTIV SI CRED CA A RELIEFAT CAPACITATEA NOASTRA , SI MODUL DEPLORABIL IN CARE MERG LUCRURILE, ADICA IN JOS.

Anonim spunea...

Domnilor şefi de la ANP, este normal ca un şeful evidenţei şi organizării muncii să aibă acelaşi coeficient cu cel de la resurse umane sau de la IT?
Domnilor şefi de la ANP, este normal să umflăm schemele cu şefi de birouri create peste noapte pentru grupul de la Gherla?
Domnilor şefi de la ANP, este normal să înfiinţăm funcţii care nu au obiectul muncii, ex. monitor sportiv pentru cadre?
domnilor şefi de la ANP, cum puteţi pune semnul = (egal)între cel care coordonează toată activitatea sectorului operativ şi cei de la RU şi IT? nu contestăm importanţa dar să respectăm proporţiile.
Domnilor de la ANP, dacă are aşa multe atribuţii de prezenţă personal, salarizare, arhivă, condiliere psihologică, formare profesională , resurse umane,etc. de ce nu se înfiinţează o funcţie de director adjunct - dacă sunt compatibile - pentru personalul din subordinea domnului Iftinca? poate se întoarce la Gherla.
Domnilor şefi de la ANP, credem că până la urmă vă veţi apleca cu seriozitate asupra acestor aspecte şi veţi da fiecărui sector importanţa cuvenită.

Anonim spunea...

Stimate coleg de la 15.12.2009, 21:33:00
Sunt la fel de revoltat ca si tine,in ceea ce priveste modul in care A.N.P.intelege sa reorganizeze noul stat de functii.Paza a ajuns ultima roata de la caruta!Desfiintam functiile de la siguranta,dar infiintam altele noi,in alte sectoare!!Lucram cum putem si cu cine putem in paza,dar principalul e sa avem mari specialisti in domenii a caror existenta in sistemul penitenciar nu se justifica!

Anonim spunea...

"Daca tot mai nominalizat in articolul tau,ai putea sa adaugi ca am fost planificat SPL timp de 3 ani, in timp ce alti colegi SPL (in statul de functii)erau planificati escorta,supraveghetori."

Da este foarte corect Ionescule ce spui recunosc.

Dar tu ai o problema de perceptie eu te-am nominalizat in COMENTARIU,ca ai fost avansat ilegal fara respectarea legii,fara sa participi la un concurs asa cum scrie legea.Mai mult Cranta a luat o functie de sef punct lucru unui coleg de-al nostru si ti-a dat-o tie,sti asta?
Ai fost avansat de Cranta nu stiu din ce motive, poate sti tu ,poate iti aduci aminte ce motive a avut Cranta sa te avanseze.Daca memoria iti joaca feste o sa-ti aducem noi aminte tot aici intr-un comentariu.
Daca iti aduci aminte totusi te rog nu mai scrie aici,ai putina constiinta si caracter.
Constiinta conform dex-Forma de reflectare psihică a realitatii, proprie.

PUPINCURISTULE

Anonim spunea...

pt.15.12.2009,23:08:00 esti slabut la gramatica!"stii" si constat ca nu este greseala de tastatura.cunoastete pe tine si apoi vorbeste de mine.multumesc pt "pupincuristule" sint dispus cind vrei la o discutie "anonimule".Ionescu.

Anonim spunea...

@ 16.12.2009, 00:24:00

"cunoastete" s-a vrut o mostră de cunoscător al tainelor şi străfundurilor gramaticii, nu Ionescule? De punctuaţie nici nu mai vorbim...

Asta nu înseamnă că anonimul 15.12.2009, 23:08:00 ar fi vreun grămătic mai erudit.

Doar că râde ciob de oală spartă.

Anonim spunea...

in fine,"cunoaste-te"era pt. EL ,inca o dovada ca se pricepe la buchii. merci pt corectare.

Anonim spunea...

De apreciat atitudinea şi mai ales modul în care ţi-ai însuşit corectura. Asta este dovada că mai există speranţe, domnule "12:56".

Anonim spunea...

Anonimule!Referitor la Mihaela Albu de la Giurgiu , las-o in pace,am cunoscut-o si chiar este o Doamna.Mai bine decat sa criticati astfel de oameni asa cum a fost si cu Antonescu uitati-va la altii.Gradinita de la Giurgiu este manevrata de un singur om, in spatele caruia se ascunde o dorinta nemarginita si perfida de putere , dorinta care-l face sa calce peste orice cadavru.Asa cum a fost cu Pavel, cu Dicu de ce nu si cu Berechet. Este maistru in a crea diversiuni .Si nu , nu este vorba de Anto, ci de marele mic. Am lucrat in acel enitenciar.Pacat de conditiile de lucru .Despre cei care lucreaza acolo, nu se poate numi colectiv, sunt majoritatea slugoii lui Muscalu, care-i manevreaza,pe unii chiar din umbra, iar pe cine nu poate repede la comisia de disciplina.Ba mai mult procedeaza dupa metoda dezbina si condu' . Rusinica!Rusinica!Eu personal care chiar nu ma afecteaza sper pentru putinii oameni care sunt acolo ca Directorul Cotofana sa ii cunoasca (daca se doreste asta)adevarata fata a lui si altora ca el.Sa verifice macar de curiozitate statul de incadrare si sa- confrunte cu raspandirile. Se va cruci probabil .Cum protejatii si mai ales protejatele lui Muscalu au devenit peste noapte din agenti de escorta sau asistenti medicali, ditamai functionari pe la evidenta, financiar ,vizita.Pe cand alti oameni cu vechime in sistem stau pe sectie sau in foisoare.De, daca nu ii place ochii lor! Nu si-a lasat de izbeliste nici colegii de la Mihai Bravu pe care i-a numit in posturi caldute si pe coeficienti maximi.Cu siguranta nu se impaca numai cu medalia de argint,adica pe locul doi, se simte foarte bine in biroul numarul unu asa ca
ATENTIE MAXIMA DOMNULE COTOFANA!inca nu stiti cu cine discutati si nici cu cine votati.Asa ca dragule anonim pentru tine asta este o tema de studiu. Las-o pe Mihaela Albu , pe Florin Antonescu si pe Bejan in pace, daca vrei ocupa-te de lucrurile cu adevarat serioase ! Asta daca nu cumva esti si tu un acolit al marelui mic. sa auzim de bine. Un fost coleg.

Anonim spunea...

@1 7.12.2009, 06:44:00

Meseriaşu, până la rezolvarea altor probleme şi intrigi, ai grijă la exprimare şi acorduri. Se vede că te străduieşti din răsputeri pentru o scriere corectă, dar acordurile "este" la pământ.

Exemple:
"De, daca nu ii place ochii lor!"

"Las-o pe Mihaela Albu , pe Florin Antonescu si pe Bejan in pace"

Punctuaţia trebuie, la rândul ei, mult (pre)lucrată.

Succes!