Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 3 iunie 2009

Afaceri de familie

Oficial, Carmen Galu si-a dat demisia. Neoficial, Carmen Galu n-ar fi fost niciodata pusa in situatia de a-si da demisia daca in Ministerul Justitiei Si Al Altor Lucruri, ar exista niste angajati, la fel de competenti, la fel de implicati si mai ales la fel de corecti precum Carmen Galu.

Nu i-a cerut nimeni sa-si dea demisia, nu i-a pus nimeni pistolul la ceafa, precum Marius Iosif, care adora sa se bata in lupta dreapta cu femeile si copiii si nici n-a parasit corabia, de teama sau neputinta de a gestiona cu pricepere, intr-o perioada deloc confortabila pentru orice economist, finantele penitenciarelor.

Dl Radu Ragea, cel care, dupa criterii cat se poate de misterioase, a fost numit la carma penitenciarelor romanesti, cocotat cat se poate de artistic la prora, ca pe Titanic, cu mainile in vant, cu burta plina ( ca tocmai supase pe indelete la clasa I ) si din aceasta pricina mai neputincios in gandire, a fost trezit la un momendat din reveria-i, de strigatele de ajutor ale alora de la clasa a-III, care pretindeau ca nu mai au bani de salarii, de benzina, de curent, de mancare si alte cateva nimicuri.

Domnu' Ragea, altfel un om de treaba, daca nu-i strici tabieturile si povestile de adormit copiii, s-a scuturat nervos din picior si a rostit falnic: ba da' ma mai bateti mult timp la cap cu penitenciarele voastre si cat timp mai aveti de gand s-o mai lasati pe Carmen Galu asta sa-mi mai tulbure gandirea pozitiva cu prostiile ei?!

Drept urmare, astazi, a fost debarcata la penitenciare, o doamna de la minister, una linistita si de treaba, care este de presupus ca va transmite, de acum inainte, mesajul corect, care se va apleca cu dragoste si intelegere asupra acestui membru sarac al familiei, ala pe care-l accepti de mila si pe care il folosesti prin curtea din spate, la caratul gatejelor, la spalatul rufelor, la sapatul gropilor si cate nu mai sunt de facut prin gospodaria boierului.

56 comentarii:

Anonim spunea...

a ramas nastase si chilug de la vaslui fara sustinere cine iimai ajuta de acum incolo

Anonim spunea...

Sa va fie rusine domnule Ragea. Scapati de oameni competenti si ii promovati numai pe cei care va canta in struna. Pe dvs. cine v-a ales, cine v-a trimis ca sa aveti grija de noi si de finantele noastre? Nu era mai simplu sa plecati dvs, care nu ati recunoscut colapsul financiar al sistemului? A fost mai simplu sa aruncati vina pe d-na Galu? Vreti sa credem ca nu ati fost informat ca nu mai sunt bani si ca e Carmen G. de vina???Poate o sa creada asta cineva care nu o stie pe Carmen, cat e de bataioasa si de cate ori s-a batut cu toata lumea ca sa mai obtina niste bani pt sistemul asta de rahat.

Semneaza: cineva care a lucrat cu d-na Carmen, un contabil de ,,teritoriu". Multa bafta in viata reala, d-na Carmen, le-ati dat o lectie celor sus-pusi, iar societatea civila, sau unde o sa mergeti, a castigat un bun profesionist.

Huginn spunea...

Am sters doua comentarii. Rog consumatorul de dulciuri turcesti sa se documenteze inainte sa se pronunte.

unul spunea...

Frumos facut de ziua penitencirelor,premieri pentru cei mai ilustri colegi.Bataie de joc, sa arunci ca la somalezi o paine la o suta de oameni,de ce nu le taiati domnilor tot este criza,taiati si 50 la suta.

Vlad Dreacu' spunea...

Povestea cu albinele (urmare)
Vazand ca stupul mergea din ce in ce mai prost, taranul nostru isi convoca la gard, la ceas de seara, cu doua fluieraturi scurte si una lunga, vecinul caruia ii mergeau ca pe roate afacerile stupului sau. "Vecine, ajuta-ma, am facut asa cum m-ai invatat...Am bagat fitile (de ceara), am adus trantori spioni, am facut reorganizarea stupului sub nuc, degeaba...Albinele nu numai ca nu mai cara polen ca altadata, dar au inceput sa manance din mierea pe care cu greu au facut-o...Ajuta-ma, Vecineee !". Vecinul, caruia ii mergea stupul ca niciodata in acesti ani, isi privi (indelung, cam o jumatate de ora) pixul preluat de dupa ureche si rosti privindu-l adanc ca si cum ar fi avut in fata un glob de cristal. "Hm, vecine, e de rau...Mai rau de atat nu poate sa fie. Cred ca trebuie sa schimbi regina, asta e capul rautatilor, cred ca nu-si mai tine bine gestiunea si iti ascunde mierea. Da-o afara imediat. ...". Taranul nostru merse la stup, cauta regina si o arunca in nuc dupa care o inlocui cu o producatoare luata pe bani putini , intr-un borcan de mustar cu gauri, de la Obor, din spate. Dupa catva timp, perioada in care treburile stupului mergeau din rau in mai rau, vecinul se intalni din nou cu vecinul sau specialist, posesor de pix cititor in stele. "Vecine, te vad foarte abatut, ce iti mai fac albinele? (intreba ca intr-o doara, profesionistul nostru in albine producatoare)","Greu, vecine, (spuse taranul plangand in hohote), acum nu numai ca au mancat toata mierea, dar au inceput sa se manance si intre ele !". Specialistul nostru isi privi din nou instrumentul atoatestiutor, cel care ii oferea atata prestanta, si rosti, din nou ca pentru sine: "Zici ca se mananca intre ele albinele matale? Hm, hm, hm (de 3 ori hm).Atunci, asta e...Lasa, vecine, sa fii matale sanatos, asta conteaza, sa stii ca se poate si mai rau . Uite, ale mele s-au ingrasat atat de tare incat nici nu mai pot sa zboare !".

Anonim spunea...

Asa Huggine..... sa promovam imaginea pozitiva..... pentru ca...saracuta....e neprihanita....

Huginn spunea...

@anonim 03.06.2009 10:42:00

Hai sa o promovam pe aia negativa daca e ceva concret. Altfel vorbim prostii si ne aflam in treaba ca prietenii nostri de la minister, anepeu si alte locuri unde politica decide cine e inamic si cine nu, si unde se inventeaza tot felul de probleme ca peste doi ani sa se constate in instanta ca au fost minciuni ordinare. Femeia asta a castigat in instanta, si a fost repusa in functie, dupa care a plecat singura pentru ca n-a avut cu cine lucra. Cred ca merita putin respect pentru asta.

Huginn spunea...

uitasem...
Unul dintre comentariile sterese de subsemnatul pretindea ca dna. Galu e "ipotenta". Cum vi se pare? Gasiti o minima cultura sau macar o urma de bun simt intr-un astfel de comentariu?

Anonim spunea...

ipotent- cuvantul luat singur inseamna intradevar altceva, decat ipotentprofesional.

Anonim spunea...

"Gasiti o minima cultura sau macar o urma de bun simt intr-un astfel de comentariu?"

Gasim ca nu. Din pacate, acest blog a tolerat si promovat asemenea valori.

Stimate Huginn, nu va mai aratati surprins!

Anonim spunea...

Asai Vlad Dracu, mai este unul care tot da tarcoalea borcanului cu miere,mare sindicalist, mare bloogger.
Sa nu uite ca "cei care pleaca nu se mai intorc niciodata".
Probabil o sa cenzurezi si asta, dl.Huginn.

Huginn spunea...

@ anonim 03.06.2009 12:16:00

Uite ca nu v-am cenzurat. As fi vrut dupa cum bine ati intuit, dar e mult prea profund si mult prea colosal. Omenirea merita sa citeasca parerea dumneavoastra. Tot asa cu "ipotenta" inainte sau aveti ceva concret?

Anonim spunea...

Apropo dl Hugginn, Galu Carmen nu a castigat in instanta, intrucat hotararea primei instante nu a ramas definitiva,fiind atacata cu recurs.
Unde ai terminat dumneata dreptul nu s-a facut scoala,sau doamne fereste ai o diploma din aia cumparata.

Huginn spunea...

@ anonim 03.06.2009 12:08:00

Sunteti in eroare. Nu confundati blogul, cu cei cativa care nu se pot controla la comentarii. Au fost cazuri dar in nici un caz nu am promovat asa ceva.

Cu voia dumneavoastra, in continuare voi fi surprins de lipsa de bun simt chiar daca nu reactionez de fiecare data.

Huginn spunea...

@ anonim 03.06.2009 12:22:00

A castigat si recursul. M-am straduit, nu stiu daca am fost extraordinar. Dar, n-am cumparat nimic.

Si apoi, chiar si un verdict in prima instanta tot un verdict favorabil se numeste. :) Sau gresesc?

Anonim spunea...

Cer scze, daca a casigat,est ok,
dupa modul de abordare chiar rezulta ca ai depus ceva efort.

Huginn spunea...

Nici o problema. Chiar cred ca e un om bun. :)

Anonim spunea...

Eheee Huginne! Cum mai stii tu sa o dai la intors! Precum la parnaie!

Huginn spunea...

Multumesc. Sunteti mult prea indulgent. :)

Anonim spunea...

Care e problema pentru nastasa si chilug cine este sef la anp, ei se au unul pe altul asa ca la naiba cu restul.

Anonim spunea...

Ce se mai aude cu prima de vacanta? S-a revenit sau nu asupra deciziei?

Anonim spunea...

...consider ca prin nepublicarea comentariului ti-am atins un punct sensibil omule draga!...ma bucur ca nu m-am inselat in aprecieri!...imi provoci o mare repulsie de acum...

(personal ptr tine draga Huginn)

Huginn spunea...

@ anonim 03.06.2009 18:19:00

Nu. Nu mi-ati atins nici un punct sensibil prin nepublicarea comentariului. E bine totusi ca ati avut prilejul sa va confirmati o parere pe care nu stiati ca o aveti daca nu v-as fi respins un comentariu. N-am inteles ce comentariu ati respins dumneavoastră!? Credeam că eu sunt ăla răul. În fine... sunt sigur că veţi reveni cu explicaţii.

Anonim spunea...

Din articolul lui admin "Qvo vadis", de acum cateva luni -

Alţii au obţinut puterea pentru că au vrut-o, au organizat „concursuri”, au luptat cu magistraţii, acum luptă cu falşii intelectuali, dau lecţii de morală peste tot, fac ordine şi nu se vor opri până când „noua lor ordine” nu va arăta aşa cum şi-o doresc ei.

Interesant...

Anonim spunea...

Anonimului din 03.06; 10:42

Ai IQ-ul cat sandaluta Cleopatrei Stratan?
Esti un frustrat,nu-ti gasesti locul de conducere in A.N.P.?
De ce denigrezi specialisti a caror "ipotenta" n-o cunosti?
Mai invata cu copiii de gimnaziu,poate reusesti sa scrii corect si nu mai jigni adevaratii profesionisti!

Anonim spunea...

Asi vrea sa aflu si eu parerea colegilor privitor la examenul pentru economisti, foarte transparent, iar personalul de la Iasi este foarte bine pregatit nu-i asa d-le Vulpe? Bineinteles caci si comisiile au fost foarte corecte la fel ca si cele de dinainte.
Pacat de oamenii de care va bateti joc, dar daca veti fi apreciati la un concurs la fel de corect si obiectiv cum ati facut voi ce ati spune?

Anonim spunea...

Halal corectitudine la comisiile de concurs. La noi a promovat o fitoasa care profesional este - VARZA -.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Nu uit cuvintele d-nei Dir. Carmen GALU:
"Imi pare rau ca nu v-am putut ajuta,dar uneori se intampla sa nu reusesc!"
Da,nu totdeauna reusim!
Oricum eu ii multumesc;chiar este o profesionista pe care ne-am bazat ,in orice imprejurare, pentru rezolvarea problemelor profesionale!
Sincer,regret ca aceasta i-a fost dorinta!

Anonim spunea...

S-a finalizat concursul la directori!!!
Chiar daca vor exista voci pro si contra lor, a modului de promovare, cinste lor !!!
Felicitari celor promovati si... SA NU UITE DE UNDE AU PLECAT ... desi de cele mai multe ori, cam uita....
Aviz amatorior...

Anonim spunea...

COLUMNA NEDREPTATII
In nemernicia mea eu profetul RAGEA ca un caine turbat am muscat din mana aceluia care ma ajutat, si am uneltit ca ea sa-si puna demisia pentru ca eu sa aduc in nemernicia mea pe alcineva .

Anonim spunea...

D-ul Ragea poate a fost ajutat, in demersul sau, de d-na Nitu,Duta, sau cum s-o mai numi,de la P.M.T.Craiova care a avut o tentativa de sefie prin A.N.P.,DAR NU NUMAI!
Asa zisa d-na profesionista ,sa multumeasca idolului la care se inchina pentru functia pe care a fost numita,dupa "marile eforturi depuse"; niciodata nu se stie!
Qvo vadis domine?

Anonim spunea...

Nitu Diana de la PMT CRAIOVA trebuia sa zboare din acest sistem de cativa ani de zile odata cu varul ei HARSOVEANU ,cel venit de la IPJ Dolj.
Pentru ca impreuna au gestionat "foarte bine " ,banii publici ,daca nu ma insel BALA
C-TIN era director .

In alte tari daca te joci cu banii publici ,"esti anagajat" tot la puscarie

Anonim spunea...

Majoritatea comentatorilor culpabilizează pe Ragea în privinţa debarcării d-nei Galu de la directoratul DEA. Să nu uităm dragi colegi că fără complicitatea expresă sau tacită a dir. Băla şi Cel Mare scenariul nu era aşa de simplu de pus în fapt.
Este cât se poate de clar că cei doi sunt nişte directori obedienţi, şantajabili şi cu interese personale. Este cât se poate de transparent interesul major al celor doi, acela de a se menţină în funcţii pâna la vârsta pensionării, în curând îngroşând gloata generalilor de duzină pe care sistemul anp-ist a generat-o după ”89.
DEA şi dir. Medicală sunt coordonate de Cel Mare fără nici cea mai mică vocaţie profesională.
Cel mare, în prag de pensionare, pune în practică aceleaşi precare cunoştinţe dobândite în ”profesionala” de la Băneasa acum 30 de ani.
Sunt de notorietate avansurile acestuia faţă de subalternele sale, începând cu economistele de 30 de ani de la et. VI şi terminând cu d-na doctor de la parter, a cărei vârstă se apropie de a domniei sale….
Mă opresc aici. Cu siguranţă nu am relatat lucruri noi pentru dvs., stimaţi colegi, dar este bine din când în când să ne reamintim pe cine avem în fruntea instituţiei drept modele de probitate profesională şi morală.
D-na Galu, multă sănătate şi performanţe în continuare. Iţi mulţumesc că mi-ai fost colegă.

Anonim spunea...

Decapitarile abia au inceput. Urmeaza domnul Cel-Mare si apoi domnul Bala. Felicitari domnului Ungureanu pentru viitoarea promovare.

Anonim spunea...

Anonimului de la ora 23.33

Măi frate…sau soră….Nu sunteţi în actualitate…
Cel mare a trecut de mult de la avansuri la fapte…nu face altceva decât continuitate la locul de muncă. La Focşani a avut aceleaşi preocupări cu subalternele. Se spune că Cel mare..este şi Tare. Confirmă că cei cu mintea odihnită sunt tari în periferice. Vinovate sunt şi colegele noastre, unele, fireşte, care acceptă hărţuirea, sau care şi-au făcut un mod de existenţă din astfel de purtări.
A propos, d-na doctor de la parter nu este cumva şi ea blondă şi cu recidivă în purtări…..Hai sa fim corecţi până la capăt, dacă asta ne propunem.
Oricum, în curând, vom asista şi la debarcarea directorilor. Drum bun tovarăşi directori spre capitalele de judeţ.

Anonim spunea...

Sa nu le plangem de mila distinsilor directori, vor fi debarcati, "pedepsiti" cum au fost si Marin, Stan, specialistul, marele specialist din MJ, respectiv "d-nul Costas", care ne-a facut praf si ne-a lasat in ... pana-n gat. Cum poate directorul CelMare sa-si justifice neputinta, decat aruncand responsabilitatile pe umerii altuia. Noroc ca MJ-ul ne trimite un alt specialist, cu putin "noroc" este identic cu cel care nu stia ca ANP-ul are buget propriu-Costas, care o sa faca raportari pe placul d-nului Ragea. Stau si ma intreb oare nu cumva ar trebui schimbati oamenii la un alt nivel, nu sa-i facem pe cei ce stiu meserie, sa cedeze nervos. Toata Stima d-nei Galu, pentru rabdarea pe care a avut-o pana in prezent, intelegem de ce a facut acest gest. Intr-o tara de lasi,daca ai coloana vertebrala... deranjezi. Poate ar trebui sa luam pozitie si noi, cei care apelam la ANP si nu suntem ascultati(niciodata solutia nu este oferita de acolo),care incercam sa ne facem treaba cu putinul care ni se pune la dispozitie, poate ar trebui sa-i sustinem pe cei ce se zbat pentru noi si sa le recunoastem meritele chiar daca, uneori, ca in cazul de fata, este prea tarziu. MULTUMIM D-NEI GALU

Anonim spunea...

Oare de ce oamenii care muncesc si se zbat pentru sistemul acesta trebuie sa plece asa cum a plecat d-na Galu? Dl. Bala vedeti vreun comentariu negativ pe aici despre Carmen? Si aplecat de bunavoie. Cat despre cei care se scriu o multime de articole defaimatoare, majoritatea bazate pe adevar, ei de ce nu pleaca? Aaaaaa, nu au coloana vertebrala asa cum a avut d-na Carmen?! Pai e mult mai bine sa pleci cum a plecat dl. Costas, Dl. Marin si cine stie cati alti domni, dupa ce au lasat sistemul asta in colaps, la minister, ca deh, asa scapi de cei incomozi si incompetenti: ii promovezi sau le sugerezi ca s-au imbolnavit si trebuie sa-si caute de sanatate, la pensie.
Mi-e sila, vorba unui coleg din sistem.

Anonim spunea...

Subtil, sau mai puţin subtil, am înţeles că una din slăbiciunile lui Cel mare este dctoriţa de igienă….orală. Mon chere, o doctoriţă psihiatru nu vrei? Fireşte, pentru cap….nu pentru….

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Mi se pare corect, ca pe un lucrator competent, sa-l promovezi,nu sa-i "astepti" demisia pentru a-i ramane postul vacant!
A trebuit sa-si reia locul prin actiune in justitie.
Noi,colaboratorii,cei care cunoastem competenta D-nei,ce sa mai credem afland de demisia comisarului sef Carmen GALU(ca doar nu ne tragem de sireturi cu o persoana ce ne-a fost colaborator dar si sef,in acelasi timp) ?

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare, ce se mai aude de Gaurean prietenul lui Ragea si sfatuitorul de taina? A plecat sau s-a dat la fund?

CRAIOVA spunea...

Imi pare sincer rau de d-na Galu!!! Este o doamna din toate punctele de vedere si o profesionista desavarsita! O doamna care deranja prin sinceritatea dansei.Probabil ca datorita faptului ca nu suporta pe cei incompetenti gen DIANA NITU fosta mare sefa la ANP...vai mama celor ce sunt condusi de ea, care ajung sefi prin alte merite - cunoscatori stiu -
Aceasta doamna a invatat meserie din intrebari in stinga si in dreapta si cica stie meserie.Vai mama lui Tatulescu cu asa meseriasa!!!! Dar dansul stie cat este de "profesionista".A avut o tentativa si la PMS dar acolo sunt oameni de mare valoare care cunosc meserie si nu a putuT face fata dupa ce nu a mai fost " sprijinita"

Anonim spunea...

DE CE NU SE MAI DAU PRIMELE DE VACANTA?DUPA CE TOT FINANCIARUL DIN ORADEA A LUAT PRIMA ACUM PT.CEILALTI NU MAI ESTE.CA INTOTDEAUNA NUMAI PT.EI.SA LE FIE RUSINE.NU STIE NIMENI DE NIMIC DE PRIME DE VACANTA?PE CIND SE VOR DA LA OAMENI?

Anonim spunea...

Pisica blinda ,zgirie rau.Uitati de doamna linistita si de treaba care a fost numita la dorinta lui Ragea si inaintarea lui Gaurean.
Pregatiti va de un general DA SEFU pentru dorinta dvoastra, porunca noastra.
Dupa sluga de Costas,marioneta de la MJLC va termina directia economica .

Anonim spunea...

Ma bucur sa observ ca SERVICIILE VEGHEAZA.......Felicitari ptr promovare dle ....... ca doar nu degeaba ati avut acces la toate dosarele fostei si actualei sipa.....Stimati colegi nimic nu este intamplator in lume.....nu va lasati manipulati.....

Anonim spunea...

Bravo, d-na Galu!In cloaca de infumurati si blatisti de la anp erati singura coloana vertebrala!Felicitari pt faptul ca ati parasit corabia de carton condusa de o(un) mare bula!Va urez mult succes si sa nu priviti inapoi!Nu aveati cu cine sa razbateti in acest hatis!Cautati o alta echipa -o echipa adevarata si nu profitori!

Anonim spunea...

Sa ne termine marionata de la MJLC!
MERGEM PE BRANCI!
D-na Carmen Galu,bine ca v-ati dat demisia!
N-ati vrut sa fiti de acord cu magariile care ni se pregatesc!

Anonim spunea...

POMOVATI INCOMPETENTA,CA DOAR DE ACESTA BOALA SUFERIM!
SA TRAITI,AM INTELES!

Anonim spunea...

D-na Nitu,va asteptam replica!
Taceti,precum purceaua in cocina?

Anonim spunea...

Dupa cate observ,d-na Nitu nu are un singur idol-Costas;mai apere unul-Bală.Contabil sef-director! Interesant!PAI FRATILOR ,FEMEIA ASTA CHIAR ISI CUNOASTE INTERESUL!
Dar,vai de caracterul ei!
Colegi de la cultural,spuneti-va punctul de vedere!

Anonim spunea...

Ce sa va raspunda d-na Nitu, ca nu stie sa utilizeze calculatorul! Nu stie nimic altceva decat barfa si intrigi, sa dea mita si... barbati... Ce caracter vrei sa aiba? NU are caracter!!! Intrebati pe cine doriti, inclusiv pe propriul var, d-l Harsoveanu. Vai de bietii subalterni, cred ca abia asteapta sa se apropie pensionarea... Mai au de asteptat... Buruiana rea nu piere.

Anonim spunea...

Da palaria pe capul marii contabile sefe Nitu este precum corsetul folosit de o femeie ce cantareste 300 Kg !
Mari succese d-lui director in aceasta perioada de criza!

Anonim spunea...

Nitu trebuia sa fie afara din acest sistem din 2004 cand impreuna cu Bala si varul ei ,fost Director Logistica conduceau penitenciarul.
Palaria pentru ea este din aceea mexicana imensa care atarna greu si pe capul lui Tatulescu acum.

Anonim spunea...

Nu o mai plingeti pe doamna GALU.
Verificati mai intii activ. de la MJ,cind s-a achizitionat aparatura medicala ptr. spit. din ANP(dosare pe la DNA),declaratia de avere, de interese...?,si alte asemenea si apoi sa o plingeti.
Prima care sufera cel mai mult este doamna DOBRESCU ,CE ZICETI ?

Anonim spunea...

Anonimului din 08:06 ;ora 19:06 :
Mai lasa-ne frate cu Dobreasca voastra!
Ati ocupat mult spatiu, pe acest blog, cu aceasta femeie!
Faci atata caz de spusele acestei femei:e sustinuta de d-na Carmen Galu!
Si eu sunt sustinut de presedintele tarii!
Argumenteaza ,daca vrei sa denigrezi un om apreciat,in sistemul penitenciar,ca profesionista!
Daca nu, la culcare si nu mai baga jordeaua!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Ai cumva un interes meschin?
Esti pus de cineva anume?
Noi cei din sistem,am avut o perioada in care n-am avut cu cine sa ne consultam(d-na Carmen Galu nu mai era in A.N.P)SI INTR-ADEVAR I-AM SIMTIT LIPSA!
Am mai avut totusi o persoana-pe d-ul Cristache!i-asi recomanda sa fie mai calm fiindca este totusi un profesionist!
Multi contabili sefi spun:mi-e frica sa vorbesc cu el.
Dar mie,personal,imi place personajul:nu intelege directorul,dati-l la telefon:nu se angajaza cheltuiala peste buget!
Am crezul ca îi va urma d-nei Galu!
Dar,din nou ,profesionistii sunt pe posturi de executie!
Asa ne este carma!
Eu personal il apreciat pe d-ul Cristache,chiar daca mai ridica tonul la noi,dar si ne-a ajutat ,la inchiderea de an!
Oricum,in d-lui ne este increderea,nu in inlocuitoarea d-nei Galu!

Anonim spunea...

Se pare ca I.P.J.-rile dau mana cu Penitenciarele in aranjamentele marii familii!Ce noi nu putem concepe ,va dam voua si viceversa!
Ne tocmim ca la piata!
Va invitam la bilantul de sfarsit de an,si sa auzim numai de bine!
Ceao!