Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 28 mai 2009

Prime de vacanta – din iulie

prime de vacanta Site-ul FSANP anunta ca MJLC va dispune ca ANP sa revina asupra deciziei de suspendare urmand ca incepand cu 10 iulie 2009 primele de vacanta sa fie platite conform legii. Mai multe detalii si cate ceva despre bugetul ANP si salarizare gasiti aici.

32 comentarii:

Anonim spunea...

cate de incompetenti pot fi cei din A.N.P ...................................]

Anonim spunea...

Probabil ca incepand cu 10 iulie am sa cer si eu concediu........Dar cred ca nu stiti ultima bomba menita sa ne invrajbeasca si sa ne faca sa uitam de aceste probleme ale sistemului este treaba asta cu
"cel mai bun agent", "cel mai bun ofiter", "cel mai bun psiholog"...Cat de penibili au devenit cei din ANP...Cum ii pui pe oameni sa voteze asa ceva? Eventual se putea spune "cel mai popular agent"...Eu l-am votat pe domnul psiholog Virgolici Mihai...
TARABOSTES

Anonim spunea...

L-ai votat pe domnul psiholog la categoria "cel mai popular agent"?

Anonim spunea...

Speram ca aceasta informatie sa nu fie MAREA PACALEALA aruncata de catre ANP "prostimii"
Speram ca odata si odata scoala de dresaj si inraire a directorilor va disparea din peisajul atat de groaznic a sistemului penitenciar.

Anonim spunea...

Cel mai bun psiholog este de departe umbra palida a Elenei Udrea:D-na Lorena B. Cu copaceii ei de pe nenumaratele coli A4 tot. Daca ar stabilii profilul tuturor ppl-ilor din tara, am avea numai sinucigasi, pedofili si homosexuali!Multe succesuri madam!Forta fie cu tine!

Pruteanu spunea...

Corect se scrie: "ar stabili".

Anonim spunea...

Auzi Prutene tata, al doilea a fost asezat acolo ptr a pune punctul de doua ori pe i!

Anonim spunea...

Mi-am înfrânat de câteva ori dorinţa de a posta un comentariu pe blog şi nu ştiu dacă-l voi duce la bun sfârşit şi pe acesta. Nu vreau să plictisesc deci voi fi scurt. Muncesc la un penitenciar uitat de lume unDEVA, în vestul ţării, cu bune cu rele,cu buni cu răi şi nu de puţine ori am citit articolele postate pe blog;unele chiar incitante altele haioase,unul dintre ele pomenea numele meu.SURPRIZĂ. De ce oare ma mirat? Pentru că în n ani de muncă am încecat să rămân neutru, să îmi fac treaba şi să nu deranjez pe nimeni atâta timp cât nu sunt luat în balon. Despre Bîrcea Mare s-a scris şi se va mai scrie şi adevăruri şi aberaţii,adevărul îl ştim noi care muncim acolo şi nimeni altcineva.
Nu vreau să acuz pe nimeni din faţa monitorului, aşa cum se obişnuieşte dar respectivul e aşa de bolnav că s-a internat la Sibiu şi simt că explodez dacă nu îi transmit ceva : Prietene o să te fac de cacao în prima zi de lucru, a-i scris multe neadevăruri pe blog şi ai împroşcat cu materia aceea maro pe cine ai vrut tu,fără să te gândeşti că oamenii aceia au fost prietenii tăi, sau cel puţin aşa dădea de înţeles mâna pe care o întindeai spre salut.Eşti o nulitate atât moral cât şi profesional.
P.S. Pentru cititori î-mi cer scuze pentru timpul afectat citirii acestui articol neinteresant

un agent indezirabil spunea...

SUA se afla printre liderii tarilor cu cei mai multi condamnati la moarte. Potrivit informatiilor Amnesty International, cele 53 de executii care au avut loc in 2006 au plasat-o imediat dupa China, Iran !

un agent indezirabil spunea...

http://www.peteava.ro/video/material/14086 copiati adresa si urmariti imaginile cu lupte in penitenciar!"Difficult job!" exclama comentatorul....si-ntr-adevar "is the real truth"!

un agent indezirabil spunea...

http://www.metacafe.com/watch/68713/prison_fight/ la urmatoarea adresa puteti urmari cum un detinut ataca un gardian!Va rog ...urmariti ce se intampla!

Anonim spunea...

Joi, 28 Mai 2009
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a prezentat joi, in cadrul unei conferinte de presa, proiectul de reorganizare a Ministerului Justitiei, prin care se urmareste reducerea costurilor, dar si "curatenia generala in minister", astfel incat "sa ramana numai cei care sunt competenti", transmite NewsIn.

"Reorganizam ministerul prin reducerea costurilor inutile. E momentul sa incepem o curatenie generala in minister. Cine e competent ramane, cine nu pleaca. Iar cei care raman, sa fie platiti echitabil", a
declarat ministrul Catalin Predoiu, care a precizat ca, in urma reorganizarii, s-ar putea economisi peste 1 milion de euro din bugetul anual al ministerului.

Ministrul Justitiei a anuntat ca va desfiinta posturile de conducere care se suprapuneau, precum si cele 14 posturi de director adjunct din minister. "Am desfiintat posturile de conducere care se dublau inutil. Avem posturi de sef serviciu peste care se suprapun inutil posturi de director adjunct si posturi de director. Transformam un post de director in sef de serviciu. Am desfiintat postul de secretar general adjunct pentru ca era inutil", a spus Predoiu. De asemenea, ministrul a dispus incetarea detasarilor magistratilor din cadrul ministerului. In acest fel s-ar putea economisi 450.000 de euro pe an, potrivit ministrului.

Conform proiectului, directiile din minister vor fi grupate pe baza similitudinii activitatilor, in patru directii generale: legislatie si afaceri juridice, cooperare, sprijin logistic, dezvoltare si management. "Se desfiinteaza prin transformare trei directii, doua dintre ele se transforma in altele si una se transforma in serviciu", a spus Predoiu.

Ministrul a mai declarat ca, in termen de 90 de zile se va face o evaluare privind eficienta administrativa si, daca va fi cazul, va propune guvernului pachetul de masuri necesare pentru o noua reorganizare.

Ministrul Justitiei a mentionat ca Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de reorganizare a MJ.

un agent indezirabil spunea...

http://www.metacafe.com/watch/yt-Ba7Gn0HBXpM/prison_riots/ Un alt clip cu imagini socante din penitenciare!Gardienii "nu se poarta cu manusi" cu cei care provoaca dezordine si razvratiri!In schimb la noi(n.a. Romania)trebuie sa nu stresezi ppl.-ul,eventual daca esti actionat in judecata de Maria sa PPL,sa te prezinti supus,sa-i vorbesti frumos,sa-l rogi frumos,sa-ti rada in nas ca i-ai intocmit un raport de incident,sa fii amenintat ca o sa te intalnesti cu el prin localitate(iar tu sa-i zambesti ca un tamp!),ca de' domne'...sunt ppl in Romania si drepturile mi le cunosc!

Anonim spunea...

Asa tara-asa locuitori,asa locuitori-asa conducatori,asa conducatori-asa economie,asa economie-asa infractori,asa infractori-asa penitenciare!Ha,ha,ha....

un agent indezirabil spunea...

http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=816 Un alt clip care va arata cat de brutal poare fi mediul penitenciar!Sunt lupte peste tot!Watch this!

un agent indezirabil spunea...

http://video.google.com/videoplay?docid=5611407080032220354 Priveste cu atentie si fii cu ochii-n patru cand perchezitionezi un ppl!Poti pati ca el!

un agent indezirabil spunea...

http://www.explosivefightvideos.com/fightvideos/18872/insane-prison-fights(warning).html Atentie....imagini socante din penitenciare la urmatoarea adresa!Nu sunt pentru cei slabi de inger!

un agent indezirabil spunea...

Un sondaj al unui important institut, facut acum doua saptamani:2.500.000 romani ar parasi tara, dintre care 1.500.000 sunt tineri!Tu cum iti vezi viitorul?!Stai linistit,marsul actualei guvernarii(alta de unde mama-masii?!)te duce pe culmile progresului!

Anonim spunea...

Problema este in felul urmator. S-au marit enorm veniturile prin sporurile adiacente celor cerute. Anul acesta au fost restrangeri enorme, comun ministerului de finante. Va fi un delir al reducerilor, nu se poate a fi altfel, oameni buni, mai mincinosi ce sunteti, spuneti oamenilor ca nu avetui bani de a plati salariile pana la sfarsitul anului ! Nu va este rusine, Ragea, Cel Mare, Bala si alti securisti ?Ezte momentul sa dam cartile pe fata. Ministerul de Finante imprumuta bani pentru a achita salarii la papagalii bugetari. Ho, altii dau in judecata statul pentru a-si recuceri drepturile de sute de milioane. Aveti fini, gagici, fete carora le datorati pensii alimentare, aveti nesimtire si sunteti chiar pe langa legea penala. Securitatea nationala actuala s-ar putea sa insemne mai mult decat credeti ca este in inchipuirea voastra de fosti angajati ai Securitatii. Doriti demonstratii, cetateni de 3 lei? Hai, la pensie. Rapid.

mihai virgolici spunea...

pt anonimul de la 17.30
nu neaparat o scoala ii face rai pe directori, ci ei sunt un izvor de rautate pe care il revarsa peste subordonati.
un anume tugui din galati este un exemplu de om malefic.
functia schimba omul. cu cat este mai slab cu atat este mai rau cand are ocazia.

ar trebui facut un sondaj cu opiniile oamenilor despre un fost sef.

Anonim spunea...

Magarie !!! La contestatiile concursului pentru rude, pile si relatii, recent incheiat, nu s-au intrunit toate comisiile pentru solutionarea contestatiilor. Acolo unde au fost 4-5 contestatii, s-a considerat ca e prea mare efortul si cheltuiala pentru deplasarea in tara a patru oameni.Au fost solutionate din ochi, cu +/- 20 de sutimi. Ca drepr dovada nici macar procesele verbale nu sunt semnate.

Anonim spunea...

ce sa cred eu despre fosta conducere a PMS Craiova cind Cranta (dir. adj.)spunea la ora 6,30 ca daca Boc va lua indemnizatia de conducere in cuantum de 75% va pleca la pensie cu data de 31 martie? Circa 4 ore mai tirziu fiind chemat la biroul celor de la DNA ,iese si depune dosarul de pensionare? Oare numai agentii sunt tramvaie? Oare sefii nu fac liberari conditionate dupa anumite sume... ?

Anonim spunea...

Ministerul se reorganizeaza, dar ANP oare de ce nu?
Nu avem bani de salarii dar avem 3 directori generali adjuncti, 8 directori de directie si nenumarati sefi de servicii...
La posturile astea se adauga tot atati soferi si in mare parte decontari de chirie...
Am vazut proiecte de micsorare a functiilor de conducere in unitati..dar in ANP?
Singurul sprijin dat de ANP unitatilor este:"descurcati-va,fara sa faceti ore suplimentare, fara sa depasiti bugetul!"

Anonim spunea...

Vor pica cei ce au fost admisi?, s-au a mai fost vreun finantist care trebuia sa ia, si comisia l- a omis ? DE CE ACEASTA REVALUARE A LUCRARILOR ? COMISIA DE CORECTARE VA FI SANCTIONATA? ESTE SAU NU O MARE GRESEALA ? CE PARERE AVETI< DRAGII MEI COLEGI CARE PRIMITI SANCTIUNI < PENTRU CA VA AFLATI CITEODATA LA LOCUL NEPOTRIVIT? Celelalte comisii si ele au gresit ? VAI MAMA NOASTRA !!!!!

Anonim spunea...

pentru 28.05.2009 19:12:00
Daca tot ai ceva cu ala de zici ca e la Sibiu ,de ce nu-l suni daca esti asa bazat sau daca ai ceva cu el?

Anonim spunea...

Mihai cand candidezi la functia de director? Sa vedem daca betia puterii nu te ameteste si pe tine...Ar fi tare de tot...Eu zic sa nu-l mai injuri pe Tugui ca nu se stie cum vine iar director peste cativa ani...
Ma intreb, daca pe noi muritorii de rand ne trimit la psiholog, pe psihologi cine-i mai controleaza?
Nu l-am votat pe Virgolici la nicio categorie...el e special...si categoria asta nu a fost trecuta pe foaie...poate data viitoare...
TARABOSTES

Anonim spunea...

Pai da ,Cranta de la Craiova era unul dintre cei care scoteau la munca p.p.l. la diferite puncte de lucru ,impreuna cu Cone faceau parte din comsiile de selectionare,de schimbarea regimului de executare de invoire,de liberare conditionata.
Cum naiba plecau in invoire numai vipuri gen GHERGHE fost director la DoljChim ,care si la ora actuala "lucreaza " la clubul p.p.l. in realitatea nu face nimic .Stie cumva fata d-lui Cone,Dinu Ramona cum beneficiaza de zile castig Gherghe??? ??? Ca doar este sef serviciu educatie ,imputernicita de 2 ani ca la concurs a luat nota 3 .
Cranta a condus toata puscaria Craiova de cand a plecat Lapadat ,inlusiv
fabrica lui CRAIOVEANU unde se confectiona .MOBILA ,GARDURI METALICE ,INCALTAMINTE ,ETC. pentru unii cu un pret pentru altii cu alt pret .

Apropo cum a juns si Craioveanu mare Director Adjunct??? Este a doua avansare fara concurs prima in 2005 in functia de sef serviciu productie si venituri??? Cum d-le director general???


La pusacaria Craiova se intampla lucruri iesite din comun Vezi avansarea lui Bala Constantin in functia de sef serviciu productie si venituri ,cand pentru a ocupa aceasta functie trebuie sa fi absolvent de studii economice,Bala este absolvent de studii juridice .
Pentru ce d-le director general beneficiaza Bala C-tin de 35 % spor de conducere??? ,cand fabrica a dat faliment la penitenciarul Craiova nu se mai face nimic si Bala se plimba ca voda prin loboda prin curtea puscariei,sau pentru unii nu este criza.

CAND OARE SE VOR RESPECTA PRINCIPIILE EXERCITARII F.P ???
-IMPARTIALITATE
-EGALITATEA SANSELOR

Anonim spunea...

Si uite cum au primit candidatii un punct si ceva din oficiu...Pentru prostia comisiei! Corect era sa se refaca grila de corectare, sa se redistribuie la celelalte subiecte punctele respective si sa se recorecteze TOATE lucrarile, prin prisma noii grile, nu sa primeasca toti puncte de-a moaca! Pai, acum ar trebui ridicate toate notele, la toate specialitatile cu un punct si ceva, nu? Sau numai finantistii sa aiba parte de puncte din oficiu?

Anonim spunea...

TARABOSTES vad ca esti din GL, unde esti ascuns ,ptr ca esti un nepot angajat de TUGUI stii tu cum, si acum esti la 8 ore fara sa stii unde este postul de paza.Daca iti este dor de TUGUI dute dupa el ptr ca te vrea sa-i bati covoarele .Apropo vezi sa-l ei si pe BIDICA ca mai are nevoie de o plasma TUGUI IN BIROU

Anonim spunea...

De ce sa te sun amice? ce am de spus despre tine o sa spun cu toti colegii de fata,nu ca te vei simti prost dar sa auda si ei cine esti SIC

Anonim spunea...

pentru 13:13-nu sunt curios cine esti,nici cand te-ai nascut,nici cum te numesti,nici daca sti sa mergi,cat despre ce fel de om esti, te las pe tine sa te lauzi.totusi este frumos ca in mintea ta malefica iti cataloghezi colegii ca fiind unul si acelasi in gandire cu tine.oare sa fie asa?tu nu poti sa reprezinti un colectiv,poate el nu te-ar vrea ca reprezentant.dar ti-ai pus intrebarea:cum te numesc colegii tai pe tine?esti chiar de admirat,ai fi vrut ca,colegul tau sa-ti ceara voie sa mearga la Sibiu?cred ca ai discernamant,sa faci diferenta intre viata privata a unui coleg,cu toate problemele lui si viata sociala a acestuia.daca il desconsideri pe acel coleg pentru cele scrise pe blog,atunci tu cultule cum iti permiti sa-l faci de cacao?nu esti cu nimic mai bun decat el!ce zici?poate o sa am norocul sa vad cum il faci de cacao,cum le vei spune colegilor cine este el,cat de nul este moral si profesional!daca tu esti cel perfect(nimeni nu este)ai dreptate,dar pentru ca ne-ai anuntat ce ai de gand, suntem toti curiosi sa auzim si replicile celui ce te-a considerat prieten,numai in mintea ta!!!mor de nerabdare sa vad un fragment de circ,ha-ha-ha...

Anonim spunea...

ptr 12.02.ştiu că nu eşti curios,cu toate că î-ţi rozi unghiile,cât despre interpretarea pe care ai dat-o textului scris de mine nu mă aşteptam la mai mult,atât poţi şi gata nu te condamn tocmai de aceea nu î-ţi voi mai răspunde la acuze.m-ai bătut eşti mai bun.pa