Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 6 aprilie 2009

START!

Atentie la noile capcane pregatite de Guvern!

În cel mai scurt timp (foarte posibil în prima ședință de Guvern) se va produce o nouă blocare a posturilor vacante în cazul în care, chiar dacă procedura de concurs este declanșată, nu sunt înscrieri pentru posturile scoase la concurs.

Având în vedere că, foarte probabil luni după-amiază va fi postat anunțul privind scoaterea la concurs a unui număr de posturi de agenți și ofițeri de execuție recomand depunerea dosarelor în cel mai scurt timp, pentru a intra sub incidența excepției prevăzută de viitoarea ordonanță de urgență .

Cititi despre totalul posturilor care se vor scoate la concurs (în afara celor din cadrul procedurii de trecere a agenților în corpul ofițerilor): http://www.anp-just.ro/News/20090403-Anuntposturivacante.pdf

Legat de ordonanța susmenționată, nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca din bugetul ANP pentru anul 2009 lipsesc cateva capitole cum ar fi salariile de merit, fondul de premiere sau plata orelor suplimentare.

Directivele guvernamentale transmise telefonic sau electronic în ministere în perioada de elaborare a bugetelor, au luat-o puțin înaintea actelor normative pregatite pentru a susține anumite reduceri de cheltuieli în sectorul bugetar, astfel încât, în prezent bugetele sunt „găurite” fără o acoperire legală a ordonatorilor pentru această situație, ceea ce creează vulnerabilitate în cazul unor procese.

Ultima solutie a Guvernului: rectificarea bugetara este "la pachet" cu masurile de reducere a unor cheltuieli de personal in sectorul bugetar (care au fost incluse initial intr-un proiect distinct initiat de MMFPS).

Aceste masuri, atâtea cate au mai ramas dupa negocierile cu sindicatele, le puteti regasi la capitolul IV din proiectul actual. Se pare ca partea guvernamentala si-a respectat angajamentele deoarece la acest capitol nu se regasesc restrictii legate de salariile de merit, prime sau plata orelor suplimentare, dar a rezervat și câteva surprize interesante.

Rectificarea va trebui să rezolve problema lipsurilor din bugete și să asigure (indiferent de metoda aleasă - suplimentare de buget sau redistribuire de la anumite capitole la altele) resurse necesare pentru plata drepturilor menționate.

Luni 6 aprilie ora 8.30 la M.F.P. a fost convocata sedinta comisiei de dialog social care va dezbate proiectul integral, fara a reveni asupra aspectelor deja stabilite de comisia de la M.M.F.P.S. De retinut continutul art. 21 din proiect care suspenda ocuparea posturilor vacante cu excepția celor pentru care a fost aprobată procedura de concurs si s-au înregistrat înscrieri.

Cititi mai mult pe http://www.snlp.ro/

65 comentarii:

Anonim spunea...

Să fim atenţi la capcanele proprii!
DIRECTORII GENERALI SE FAC VINOVAŢI faţă de angajaţii din PPA şi PSPA, aproape o mie de oameni, prin neimplicarea şi trecerea cu vederea a faptelor penale şi atmosferei încordate în care singura care se simte bine este doamna Dobrescu.
Faptul că directorii generali, care ar trebui să ne protejeze, omit să verifice dosarul înregistrat la ANP şi uitat pe undeva, la ordin, în urmă cu un an de către corpul de control al ANP, vă acuză în faţa noastră.
Considerată imorală de toţi cei care au lucrat cu ea, doamna Dobrescu intimidează comisiile de control şi cele de disciplină prin manipulare, decimînd spitalul în semn de răzbunare.
Ce putem deduce cînd Dobrescu afirmă că s-a înţeles cu Celmare, că are informaţii despre moralitatea lui Dincă sau Bala, ceva cu o femeie, un copil pe la TG.Jiu ( inveţii care oricum nu ne-ar interesa).
Noi nu vrem să credem afirmaţia doamnei Dobrescu că Bala, Celmare şi Dincă le-a rămas datoare şi nici că atîta timp cît MJ are conducere liberală ea nu riscă nimic.
În ce calitate doamna Dobrescu subminează autoritatea directorului pe pază şi fabrică probe (a cîta oară) pentru a o agăţa şi pe actuala directoare, dacă nu cu acordul tacit al conducerii ANP. Neimplicarea dumneavoastră o încurajează.
Oare cum se cheamă această infracţiune în Codul Penal? Oare cît primesc doamna Sarchis cei care tăinuiesc probe sau le fabrică? Spuneţi-i că laţul se strînge.
Cu ajutorul sindicatului, ne vom adresa tuturor forurilor competente, prin avocat şi probe. În dumneavoastră domnilor directori nu mai avem încredere. Sau nu vă pasă de noi sau tot ce Dobrescu afirmă se confirmă.

Anonim spunea...

Din surse care doresc sa isi pastreze anonimatul si locul de munca (treaba lor, spunem noi !) aflam ca generalul Bala va fi scos la raport saptamana aceasta. Suntem curiosi daca si cum va raspunde.

Anonim spunea...

Pt 09.45
Nu puneţi botul la vrăjeala doamnei Dobrescu. Iar manipulează.
Încercaţi să vedeţi cum merge treaba fără ea. Nu este un om normal şi mai ales femeie. Poate să te mintă fără să clipească aşa cum poate să plîngă fără să simtă. Este reprezentantul Diavolului!

Anonim spunea...

Tov. Dobrescu afost si la noi cea mai mare manglitoare sustinuta de sefi corupti sau lasi.
De fapt ce a facut ea pentru noi! Spuneti un lucru bun

Anonim spunea...

În nebunia şi avariţia lui Stroescu, pentru cîteva mii de dolari, a angajato pe Sarkis juristă, cu soţ şi rude în Liban. Tot el l-a adus şi pe Chioveanu, fost subofiţer cu probleme pe marele trafic de ţigări în port.
Culmea este că cei doi sînt fin şi naş. Cine i-a angajat şi cine i-a cercetat?

Anonim spunea...

Doamna Dobrescu şi-a reîntregit mafia şi autoritatea, bazată pe frică şi intimidare, folosindu-şi vechile practici ale peşcheşului şi traficului de influienţă, cu ajutorul celor mai secături de "oameni" din spital: Sarchis cu acces la toate documentele secrete, căsătorită cu un cetăţean libian şi Chioveanu cu un anturaj dubios obiect de studiu al SIPA. Deşi, abia angajaţi s-au apucat de lucru. Cum spune doamna Dobrescu, l-au dat jos pe Stroescu, l-au dat jos pe Teacă, l-au dat jos pe Nădrag, o vor da şi pe Greaca. Oare domnul Bala nu are nici un cuvînt. Oare nişte persoane, cel puţin dubioase, nu pot fi calmate.
Este numai vina dumnealui, doamna director fiindu-i suboalterna directa.

Anonim spunea...

Vedeţi cît a lipsit medical sau din alte motive jurista din spital şi vedeţi că lucrează mai mult cu libanezii la marele HOTEL ÎN SPECIAL VINEREA.

Anonim spunea...

Jurista, Becuţ şi Costea nu au încărcare şi sînt păpuşile mînuite de doamna contabil Dobrescu.

Anonim spunea...

Noi nu mai putem de treab[ iar la fenancear, şef de serviciu, şef contabil şi contabil I, la numai o sută de oameni şi la numai patru subalterni. Ruşine!

Anonim spunea...

Rugăm sindicatele să se implice. Doamna Omocea dumneavoastră nu aveaţi probleme de ordin moral. Pentru ce sunteţi acolo. Vă domină nişte nimeni.

Anonim spunea...

Noi cei din corpul medical am avut întotdeauna probleme cu Dobreasca şi compania. Chiar nu suntem în stare să ne apărăm. Avem director un om serios şi care ne înţelege. Sindicatul să-şi facă datoria.

Anonim spunea...

Doamna Dobrescu în loc să-şi numească oamenii pe funcţii să-şi aleagă celula. Acolo este locul ei. Atenţie la naşu Gutescu. Nu ne mai păcăleşti cu prietenia ta cu Celmare. Baza ta este jurista.

Anonim spunea...

De cînd doi executanţi fac şi desfac destinele spitalului. Dobrescu, Sarchis, Becuţ, Costea. Ce-au făcut ăştia pentru spital sau sistem. Nişte sifoane mincinoase. PANARAME. Cei care-i ajută nu sînt departe de ei. Murdarilor!

Anonim spunea...

Nu spunem că Selea este un corect, dar nici hoţ la nivelul doamnei Dobrescu.
Şi-a făcut treaba cu Movilă şi-a făcuto!

Anonim spunea...

De ce oare ne-am bucurat cînd a venit noua conducere la ANP. Nu sînt în stare să-şi susţină oamenii. Sînt vînduţi şi fricoşi. Doamna Dobrescu ştie asta. Este de admirat. Mai are un an pînâ la pensie dar î-ă mangleşte pe toţi. O lacrimă un suspin şi pe urmă sare într-un picior. Vai ce grasă este!

Anonim spunea...

Dinozaurul resuscitat direct din borcanele cu formol ale muzeului Antipa, ma refer aici la eminenta cenusie a ANP-Movila, se dovedeste un sfetnic de rau augur pentru Bala! Dupa ce a servit cu devotament o generatie de comunisti, otraveste holurile ANP-ului facind mai mult rau decit bine actualei conduceri! Cu mina de mare inchizitor incapabil sa tina pasul cu vremurile, refuza cu incapatinare sa lase locul altora mai tineri si mult mai experimentati decit el! Adeptul programului de saltimbanci din penitenciarele Ploiesti si Margineni, se teme sa dea ochii acum cu agentii! Il invitam la o discutie cu noi in penitenciarul Margineni, sa ne vada fetele dupa atita naveta in fiecare zi! O sa-i aprindem luminari in saptamina cea mare, de nu o sa duca lipsa luminii cind o face calatoria de apoi!

Anonim spunea...

Daca tot doriti sa faceti economie la buget, dragi tovarasi, pardon, stimati domni, eu propun sa renuntati la concursurile astea costisitoare si, in loc sa ne insultati bruma de inteligenta si bun simt pe care sper eu ca le mai avem( macar unii dintre noi), sa numiti direct dupa pohta inimilor domniilor voastre. Oricum tot asa se intampla. Asa s-a procedat si asa se va proceda in veci si-n pururi, amin. Ar fi mai onest din partea voastra si ne-ar fi si noua mai usor sa dam vina pe imbeci..., scuze, pe impostorii pe care ii veti numiti in functiile de conducere respective si sa va injuram copios. Ce ziceti?

Anonim spunea...

Bai, asta de la ora 8.19 pana la ora 16.07...du-te nene la Palazu ca ai luat-o din loc tare de tot... nu-ti mai prieste tratamentul pe care ti-l face D-na Directoare? SCHIMBA-L!!!!! Ia Prozac sau Xanax fa ceva dar lasa-ne nene in pace cu Dobreasca si cu veninul pe care il scuipi la orice articol...are sau nu legatura cu articolul de fond, tu ii dai intr-una cu Dobreasca...NEBUNULE!
Pentru administratorii blogg-ului: de ce nu pastrati regulile??? Aceste 15 comentarii nu au nicio legatura cu articolul de fond si se vede ca sunt scrise de un nebun ( se stie el care este)...pai ce facem aici?

Anonim spunea...

Buna ziua...nu are legatura cu articolul dar am si eu o intrebare....umbla vorba pe la noi pe la Spital Jilava ca toata paza de la spitalele penitenciare va trece la penitenciare...stie careva ceva????

Anonim spunea...

Băi fraţilor a speriat lumea Dobrescu asta cu penale, cu controale ea a căzut tot în picioare.
Bravo ei că noi şefi nu am avut niciodată. Numai şefi folosiţi, fără personalitate şi numai pe interes.

Anonim spunea...

Ati inebunit fratilor cu Dobreasca voastra cu tot, ma mir ca nu a mai iesit pe blog si omul cu fabrica de mobila ca de ceva luni de zile ati facut zob blogul cu Dobreasca si cu Mobila, de parca intereseaza pe cineva de aceasta tema.Tema care arde este daca se maresc salariile ,daca se dau restantele la echipament, daca se imbunatatesc conditiile de munca,daca se fac angajari, daca se mai fac manarii la concursurile care vor urma etc.

Anonim spunea...

I-ar pedepsi băi frate, dar ăştia reclamă, dau în judecată, dau banu şi pedeapsa o ia tot directoarea. Nu Greaca este de vină cei care o încurajează şi nu au sînge în instalaţie.

Anonim spunea...

La noi la PSPA şi PPA subalternii urmăresc şi controlează ce fac directorii. Pînă acum noi ştiam că directorii sînt obligaţi să controleze ce fac subalternii. Nu trebuie să le dea nimeni voie.
Ce-ar fi ca directorii de unităţi să-i controleze pe directorii generali. S-a dat totul peste cap, subminează azi, zvoneşte mîine, oamenii se tem că de panaramele au bani şi deci susţinere, au susţinere.
Sînt tari ăştia băi.Te pui cu te-ncurci! Dobreasca, Sarchis, trafic de influienţă cînd nici nu trebuie să sufle. .

Anonim spunea...

Dragi colegi de la PSPA bateţi cîmpii degeaba. Am fost la gustare ieri şi aceeleaşi femei de afaceri Dobreasca şi Sarchis calculau cîţi miei şi cîtă băutură să facă rost:
unu lu Galu, unu lu Eremia, unu lu Stan la control sau mai bine doi fată. La fel şi lu Movilă că a fost cu noi. Nu fată lu ăla două de vin.
Ionela, tu vezi cu ambalajele mai repede că atunci în ultima săptămînă sîntem urmăriţi. Lasă că ăia de la SIPA vorbesc eu spune Dobreasca. Nu ăia fată de la TV.
Conducerea s-a schimbat obiceiurile au rămas. Stam şi ne gîndeam, mai mulţi colegi, Greaca este corectă şi cinstită la cine să apeleze. Aşa ne-am hotărît să redăm discuţia, poate şefii noştri vor trage concluzii. Mulţumim blogului şi poate măcar de PAŞTE directorilor generali. Sperăm să avem şefi.

Anonim spunea...

Mamă, s-a trezit în sfîrşit lumea. Iar face anchete Dobreasca cu Sarchis şi cu Becuţ să intimideze lumea.
Ne mirăm că nu ne mai arată singură doamna Dobrescu cît este de corectă că anonimă o ştim. I s-o fi făcut silă şi greaţă de ea că nouă sigur.

Anonim spunea...

Azi am vorbit toată tura, ce-i drept pe medical şi pază să-i facem o surpriză doamnei Dobrecu. Să ia aminte că nu sîntem chiar aşa ca ea şi compania de doi lei.
De acum o să zîmbim ca şi ea dar o să acţionăm singuri că de la ANP nimic.

Anonim spunea...

Domnilor administratori,
daca nu respectati propria dvoastra regula,chemati salvarea !
Balamucul ii asteapta pe Selea si Nadrag.

Anonim spunea...

Băi înecaţilor de la PSPA, v-a zis odată directoarea că directorii generali nu au nici o înţelegere cu Dobreasca şi Sarchis, că totu-i făcătură, gata. Cît despre influienţa acestor doamne în politic este împotriva legii. Nu doamna Sarchis? La dumneavoastră la facultatea aia fără nume, din scara aia de bloc, nu v-au învăţat?
În ce monedă aţi plătit diploma?
Nu mai pune botul la Dobreasca. Ai devenit ridicola.

Anonim spunea...

S-a dat START în campania de achiziţii. Cine să-i ţină piept contabilei dela PSPA?
Dobreasca negociază tot, dar nu pentru spital, ci pentru ea. Întîi 20%, că zice ea este criză şi decît să nu se sature nici unul, mai bine se satură ea.
Apoi, vin prestările de serviciu, o lună tu, o lună eu şi totaşa. Dacă mai greşeşte o cifră la cont şi nu ajung banii la timp,dupe cîteva drumuri, costă în plus remedierea şi omul devine dispus. Simplu şi curat, contabilii de sector nu ştiu nimic, totul este între ea şi furnizor. Astea da economii!

Anonim spunea...

Va doare rau comisia de disciplina,daca ati luat o pe aratura!O fi si vreo sesizare la DNA si Parchet ??

Anonim spunea...

ALO fratilor de la PSPA.eu sunt unul dintre acolitii lu SELEA si vreau sa va spun ca nu mai stim ce sa vorbim despre doamna DOBRESCU.sa il citez pe seful meu marele MILITAR DE CARIERA SELEA care da bir cu fugitii:nu mai poate sa imi faca nimic DOBREASCA.atata timp cat este doamna CHIBRIT SAU GREACA SAU NU MAI STIU CUM O CHEAMA ''GHINDEANU''care este o mama buna pentru toti pupin........stii liniste nu se va face in spital penitenciar poarta alba.lasati-o mai moale cu DOAMNA D si cu doamna S ca dansele stiu ce fac.PENTRU seful meu selea .......daca era sa faca ceva ilegal pleca de mult dar vad ca tu piticule si analfabetule de selea nu mai ai mult de stat.Dar lasa ca esti patron la spalatoria din MURFATLAR..........unde cred ca ii speli creierii lu NADRAG,GHIMPEANU(GHINDEANU)OPREA,AXINTE,PETRACHE SI MULTI ALTII.

Anonim spunea...

Pe toata lumea doare de doamna D.sau poate ca li se trage scaunul de sub fund.nu este asa doamna ghindeanu sau selica.unde mai poti tu sa dormi cu boranda si cu petrache in brate la seful de tura daca te dau astia afara.aaaaaaaaaa dar am uitat poti sa o faci pe doamna GHINDEANU sefa la spalatorie sa se ocupe de spalat geamurile masinilor ANP si pe NADRAG sa il faci sef la aprovizionare..........ca na se intoarce roata.....Cum zice nadrag:si ce daca a furat si el niste fier vechi.este cel mai bun finantist din sistem.sa iti fie rusine selea ,nadrag si ghindeanu victoria.

Anonim spunea...

Despre doctori..........sa le fie rusine la aceste doamne care nu fac nimic toata ziua.ies de la raportul de garda la ora 11 juma,plimba o foaie 2 minute,se duc la masa juma de ora....apoi ies sa vorbeasca cu copilasii si la ora 13.45 vin sa vada si detinutii daca au chef daca nu la ora 2 rup portile.rusine sa le fie.si noi paza stam sa calmam spiritele intre ppl ca doar de asta suntem platiti sa fim injurati si scuipati si sa se dea cu piciorul in noi de catre detinuti.AM UN MARE RESPECT PENTRU DOCTORITELE DE LA PSPA .........mai ales cum intra ele in multele operatii pe cord deschis si pe creier.rusine sa va fie doamnele doctorite.

Anonim spunea...

TOT pentru lenesele de doctorite de la PSPA.mai lasati comentariile de doamna D si apucati-va de treaba.mai ales aia cu BUBILE DI PI ......AXINCIUC............care a dat in greu si ca ea este cea mai buna doctorita si mai sunt alte fosile de doctorite care cand sau angajat vai mama lor.........acum nu le mai ajungi la nas.Sa ii fie rusine si lu sofronie care asta vara era cu calcaiele pline de namol dar este mare medic.daca iesiti in civile muriti cu pacientii civili de gat.aici una doua chemati paza sa vina paza ca noi suntem medici si noi am invatat carte..aste sunt vorbele lu AXINCIUC.Asa ca apucati-va de treaba si nu mai o pupati pe marea DIRECTOARE........ca si asa nu stie ce este cu ea acolo.produceti ceva nu doar paguba si somnic la noua camera de garda.

Anonim spunea...

Parca domnul BOC spus sa nu se investeasca in achiztii pentru birouri sau camere.La pspa sa facut o noua camera de garda.ca na cele 8 doctorite(DOCENTE)care au meserie grea..trebuie sa calce pe parchet laminat sa aibe boiler in camera de garda..........ca acasa este scumpa apa.sa ii fie rusine doamnei GHINDEANU si celor 7doctorite.singura care mai are capul pe umeri este RENATA OLTEANU.tine'o tot asa olteanu.pentru sectorul operativ nu se face nimic dar pentru medici tot.rusine sa va fie.

Anonim spunea...

Pengtru tot personalul de la PSPA ..........daca mai ramanea NADRAG ajungeam de ne taiam ca detinutii .pentru ca asa se ajunsese acolo.sa vii la munca nu sa pazesti ppl ,nu sa faci un act medical ci doar sa urmaresti pe colegul sau pe doctorita sau asistenta sau pe cei de la birouri.de cand a venit doamna dobrescu sa mai aranjat ceva,cand era si patrascu la conducere era linsite.acum este doamna GHIMPENU(GHINDEANU) si iar au inceput razboaiele.domnilor si doamnelor munciti lasati'o pe doamna DOBRESCU sa iasa linistita si ea la pensie.pentru doamna dobrescu.....sa stiti ca va sustinem.jos cu GHINDEANU,SELEA,OPREA SI IBADULA(ORCUL)

Anonim spunea...

In loc sa va ganditi cum a putut sa ajunga Oprea la SIPA in cadrul pspa voi dati in DOBRESCU SI SARCHIS.v-ati intrebat cum poate nun subofiter sa ajunga de la un coeficient de 2.75 la unul de 2.90 ca asa prevede postul de la sipa,fara a da examen?Pai sa ii multumiti lu TATUCA NADRAG SI MAMA BUNA GHINDEANU.daca era alt subofiter sa dea pe peostul ala nu se putea ca nu are experienta de turnator ca a lui LIVIU OPREA.DAR doamna DIRECTOARE DE LA PSPA de ce nu ii dai o functie buna si lu orcul de erdin sau tot una de sipos ca poate sa stea in birou ca si asa iti este sila cand il vezi cum grohaie si are PITIRIAZIS.Dar na este sofer de director.ce mama naibii.rusine inca odata GHINDENU.RUSINE,RUSINE.D-ATI DEMISIA.SI I-AL SI PE SELEA

Anonim spunea...

Bai fratilor faceti blog la astia de la Poarta Alba ca ne-a inebunit cu Dobreasca lor.Nu aveti curajul sa puneti pe o bucata de hartie ce va doare si sa o trimite-ti la ministru, la Bala, la Basescu???
Cateodata sunteti penibili.Imi inchipui ca la P.S.P.A aveti grupa sindicala si de asta va frecati cu fundul de pamant.

Anonim spunea...

Staţi prost cu studiile doamnelor Dobrescu şi Sarchis după cum vă exprimaţi, dar nici prin comportament nu excelaţi.
Ca să ajungi doctor înveţi toată viaţa şi facultatea de medicină este de 6 ani în deschidere. Oricum voi nu ştiţi ce-i aia. Vedeţi că pentru mâine nu mai sunt mopuri şi mături. Ocupaţi-vă cu studiul lor. Oricum arătaţi, vorbiţi şi vă comportaţi ca nişte femei de serviciu. Nu cred că mai meritaţi atenţie, mai ales doamna de la ofertă.

Anonim spunea...

Ca sa vezi ce face puscaria asta din oameni...

Anonim spunea...

PT 21.17
Doamna Dobrescu, ţi-au murit lăudătorii? Puţină decenţă că neruşinare ai destulă.
Vocabularul dumneavoastră suburban este pentru oricare din noi cei de la PSPA inconfundabil:penetencear, fenancear...O adevărată Lila din Vacanţa Mare. Au rămas puţini pe lângă dumneavoastră dar aveţi timp să-i şcoliţi.

Anonim spunea...

Contabila Elena Petre nu e in ale ei.Sintem curiosi cum va raspunde in fata comisiei de disciplina.A impartit cascavalul cind si a facut casa.Cit primeste ca sa taca?

Anonim spunea...

Aţi văzut băi fraţilor cum face clăbuci asta de la Spital.
Mai deunăzi era la noi la PPA şi fura la greu. Adevărat mai cumpăra cîte un set de cămăşi pentru director. Ea oricum nu a avut famelie. Cine să o ţină frate că e tămădău.

Anonim spunea...

20% ca imparte cu GHINDEANU .Din surse care doresc sa si pastreze anonimatul ,stim ca de asta se inteleg asa bine DOBRESCU si GHINDEANU.La constructia camerei de garda au impartit pina si faianta.

Unknown spunea...

Etapa a V a la Tg. Ocna!

Intimidarea continua... si nu oricum. Atentatul la buna desfasurare a activitatii centrului de reeducare a continuat la sfarsitul saptamanii si a continuat si astazi. Laitmotivul zilei- dati scolii de asazisi agenti ce vrea viezurele ... si veti trai in liniste!

Dupa ce asazisa comisie formata din Radulescu, Movila si Iacob s-au perindat pe la tg.ocna dand cu bata in mocirlele din fundul curtii, au trasat sarcina ca pana azi cei de la centrul de reeducare sa spuna cam ce bani le-ar trebui sa se mute IN COCINELE DE PORCI, COTETURILE DE GAINI SI GRAJDURILE DE HARMASARI AI SCOLII asazis nationale de agenti!

Cum sa evaluezi o cocina de porci si sa faci din ea spatiu de detentie pentru niste minori ( nu tocmai nevinovati) dar care sunt totusi oameni?????

Cum sa evaluezi un cotet de gaini si sa faci din el scoala ?????

Cum sa faci din staulul de vaci... pardon , de cai, asezamant de cultura, de terapie ocupationala?????? Unde este DIRECTIA DE EDUCATIE SI ASISTENTA PSIHOSOCIALA???? ... PARDON... cica acum ii zise REINSERTIE SOCIALA.... Adica acestia din urma permit sa se mute minorii din caminul internat renovat de citiva ani IN COCINELE SCOLII care au mancat miliarde in ultimii ani fara sa se faca nimiccccccccccccccccccc?????? Oare ce scoala din Romania se poate muta intr-o COCINA ca aceea care nu are nici macar 1,7 metri , ca nici un amarat de agent nu poate sa intre in clasa decat aplecandu-se slugarnic spe a pazi dusamelele scartainde????????

Alooo, mai este cineva acolo pe la ANP, pe la REINSERTIE , pe la DSDRP, pe la LOGISTICA..... inafara de domnii Radulescu, Movila si IACOB.... acel Iacob care in 2005-2006 a fost cel care a "mosit" ceea ce dl. manole si mistressa sa forcos au ascuns in hrubele scoliii din fundul curtiiiii?????

Daca cineva din ANP are curajul sa verifice ce se se intampla in curtea scolii sa o faca cat de curand, ca a pune acum in carca Centrului de Reeducare ce au furat generatiile de "ilustri" incepand cu "magistratul" , cu "profesorasul" , cu "ochi albastri" nu este tocmai ortodox!\

Sa nu cumva sa ajunga DNA pe urma termopanelor de caminul cursantilor sau de la GAZ Tuta, ca nici tuta de la Razvan si Dani nu-i mai scapa!!!!!

Luati aminte, cei ce acoperiti faradelegile scolii, ca nu cu orice pret se face "reforma" scolarizarii a 200 de agenti la Tg. Ocna!

Anonim spunea...

Veste buna in cele din urma la scoal nationala de facut "agenti" . cica au iesit aia din greva , li s-or promis ca nu numai 200 de cursanti pe tava vor avea ci si din sursa externa vor veni vro 300 de nestiutori ca si aia de-i invata ! Cica e material didacitc pentru dealde Lazarescu, Munteanu sau altii care habar nau ce-i aia o puscarie!!

Si cica se angajeaza si asistente medicale pentru doctorasul cel viteaz, ala cu TBC-ul si pentru ala cu poantele alea seci, de-i zice furtuuuuunnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Anonim spunea...

Să nu ne abatem de la temă.
START pentru dl Movilă la comisia de disciplină.
Pe lîngă datoriile pe care susţine că le aveţi la dna Dobrescu, dacă vreţi şi mielu de PAŞTE, este musai să-i pedepsiţi şi pe cei enumeraţi la ora 21.14. ce dacă sunt nevinovaţi, până acum va-ţi conformat.
Din partea doctoriţelor, pe care acest VANGHELIE al penitenciarelor ALIAS DOBRESCU, are neruşinarea să le pomenească, transmitem că stăm mai puţin pentru că am învăţat carte şi chiar nu contează cîte ore stai la serviciu, ci importanţa muncii şi valoarea omului care poate salva oricînd o viaţă.
Pe de altă parte din banii produşi de noi astea puturoase mai ciupeşti şi tu "doamnă".
Noi nu ştim cum de te mai suporţi şi ne gândim, după cum arăţi, dacă chiar eşti în viaţă să poţi fi salvată.
Am văzut că ştii denumirile la câteva medicamente. Să fie o coincidenţă faptul că toate sunt de psihiatrie?
Doamnă dragă sunteţi un coşmar. Nu ne-a făcut deloc plăcere!

Anonim spunea...

A NEBUNIT LUPUL...NADRAG!

Anonim spunea...

PENTRU PASTRAREA SECRETULUI ANP-ul A ANGAJAT JURIST CU SOT LIBANEZ. DIN SURSE CUNOSCUTE, LA ANGAJAREA EI AU CONTRIBUIT PE LINGA STROESCU SI DOBRESCU DUPA CUM SE LAUDA CHIOVEANU. VERIFICARILE, CA DEOBICEI AU FOST FACUTE CU PERTINENTA DE COSTEA, UN EXPERT IN ASTFEL DE CAZURI

Anonim spunea...

Trei funcţii de colonel la patru angajaţi la biroul financiar şi noi nu avem şef de tură?
Şef serviciu, contabil şef, contabil I. Toate de colonel şi faci doamnă Dobrescu economii pe noi cei din pază sau medical? Neruşinare. Ce dacă are pile, ne plăteşte ea? Sîntem plătiţi de stat.

Anonim spunea...

Administratorii nu au dorit prin articolul de fond,sa dea startul la o criza de paranoia NADRAG.
A pune vorbe in sarcina unuia si a altuia e specialitatea de "NADRAG" , cu finalitate de invrajbire fortata.
Un "anonim" din medical, un"anonim" din administrativ,un "anonim" din paza ..rinduri scrise de "anonimul nadrag" , pentru impresia generala ca nimenea nu se intelege cu nimenea. FALS!
Tinta? O imagine denaturata , pentru ca "OPINIA BLOGULUI" sa se sesizeze.
Daca se lezeaza si orgolii , reteta e completa .
Mielul,vinul si un porc nu lipsesc din ecuatia scenariilor manipularii.
Repetitia e jalnica si nimeni nu ia in seama,paranoia extinsa la greseala umanoida Selea "un hot mic",cum il alinta Nadrag.

Anonim spunea...

Dragi colegi de la Poarta Albă, se pare că S.P.P.A. a acaparat acest forum. Interesant e că nu se vorbeşte deloc (aproape) de P.P.A. penitenciarul "mamă" din care s-a desprins de câţiva ani (dacă stau să-mi aduc bine aminte din interese foarte oculte), acest S.P.P.A.
Dar să revin.
Cu toate că P.P.A. este unul din cele mai mari şi mai grele (din toate punctele de vedere) penitenciare din ţară, iar lucrurile nu merg nici pe departe cum ar trebui, observ cu dezamăgire că nu există nici o reacţie de nemulţumire. Se pare că la acest penitenciar, s-au transmis cu succes din generaţie în generaţie, de la Dospinoiu până la ultimul director, politica de intimidare, de control absolut, renumita expresie "dezbină şi stăpâneşte" găsindu-şi din plin binemeritatul loc.
Ciolaniada, cumetriada, mieiada, porciada şi multe alte ...ada, sunt la mare cinste în acest penitenciar şi cu toate acestea nu există reacţii împotriva lor.
Se ştie că sunt mulţi, însă am convingerea fermă că au mai rămas câţiva care nu se regăsesc în acest lanţ şi ar trebui să nu se mai lase călcaţi în picioare.

Anonim spunea...

Este clar doamnelor că blogul a fost bun cât i-a fost de folos acestei doamne că prea se milogeşte la administratori să nu accepte decât anonimatul ei cu limbaj trivial.
Administratorii blogului nu pentru tine l-au creat, ci pentru noi cei mulţi.
Apropo, cam mulţi de Nădrag la Poarta Albă, nu crezi. Până când ai să-l invoci? Ăla te-a pus la punct. Îl cunosc, era deosebit de cei ca tine şi nu avea miros de puşcărie. Îi-ar sta bine în zeghe!

Anonim spunea...

pentru anonim "o7.04.2009 - ora 10.35"

Ai dreptate stimabile/stimabila ..... gura pacatosului adevar graieste ....
"Apropo, cam mulţi de Nădrag la Poarta Albă, nu crezi. Până când ai să-l invoci? ..... Îl cunosc, era deosebit de cei ca tine şi nu avea miros de puşcărie. Îi-ar sta bine în zeghe!"
Lui Nadrag ....chiar ii-ar sta bine in zeghe...si nu numai lui (din pacate)

Anonim spunea...

loooommmeeee pe orice subiect as intra citesc numai de dobreasca, greaca, tg ocna si poarta alba si altele. de programul ala idiot de lucru pe care vor sa-l introduca astia nu-i pasa nimanui? chiar nu au obosit aia cu injuraturile de la p alba?

Anonim spunea...

Urăm tuturor celor de la PPA şi PSPA, care scriu pe blog, să aibă parte de Paşte, fiecare după inima şi sufletul lui! Inclusiv noi!

Anonim spunea...

Terminati-o cu balacareala la pspa! Pina acum ati avut-o in vizor pe dobreasca( macar aveati motive!), dar cu doctoritele ce aveti ?La cit au invatat ele macar minimum de respect!Au invatat si invata toata viata( chiar daca lucreaza acum cu detinutii, cu agentii, cu birourile)!O vorba romaneasca spune ca" daca te bagi in laturi te maninca porcii". Deci pofta buna pspa!Si mai retineti ca directorii vin si pleaca ar doctorii raman!

Anonim spunea...

uite ca s`a infaptuit si "minunea" ...ANP a scos la bataie 552 de posturi de agenti si ofiteri ( http://www.anp-just.ro/PosturiVacante/2009-04-Ofiteri_Agenti/20090407-a1-functii-ofiteri-agenti.pdf) ..numai ca din cele 552 de posturi scoase, DOAR 6 (!!!!) sunt de ofiter, si alea doar in cadrul Aparatului Central !?!? ...Are cineva vreo informatie daca va urma si un concurs pentru ofiteri? Va multumesc si va doresc o zi buna!

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 16.18 din 07.04.2009.ce vorba mareata ai spus,citez''directorii pleaca dar doctorii raman''.de ce nu ar pleca lenesele alea de doctorite care vad ca sau infuriat si spun ca ele stiu carte si ca salveaza vieti.nu va este rusine sa spuneti ca salvati vieti.va bateti cap in cap la urgenta si nu stiti care sa va puneti parafa.MARI DOCTORI.sa ii fie rusine si lu aia mica cu corpul mare .........ca este foarte suparata ca nu a ajuns director medical........dar draga doctorita,mai bine stai pe sectii ca salvezi vieti omenesti....hahahahaha.RUSINE SA VA FIE.

Anonim spunea...

si pentru toti pupin...istii,nu mai le laudati pe molimele de doctorite ca stiti si voi foarte bine ca nu fac nimic pe sectii.doar se hlizesc,chicotesc,isi cauta sporuri si sa facut ora 2 si au plecat acasa.vedeti cine face treaba si la plosnitiele de doctorite.aia cu BUBI PI P......de 10 ani de cand lucrez nu am vazut decat sa dea cu sulf pe detinuti.aia cu namol pe calcaie stie doar sa isi etaleze freza ei roscata si sa se dea mare doctorita,aia mica cu corpul cat ardeiul umplut se crede mare doctorita si ca ea stie ce face si mare GHINDEANU este MAMA BUNA A COPILASILOR EI DE LA PSIHICI.daca tot va dati mari doctorite plecati fetelor in tari straine ca se cauta medici adevarati ,nu molime.o seara buna tuturor de la pspa(selea,boranda,axinte si NADRAG

Anonim spunea...

Da, s-au dat 50%, dar nu sa stie toata lumea!
Cel ce asteapta e fraier tare de tot, de nu pricepe!

Anonim spunea...

POTOLITIVA..D-LOR DE LA PSPA CA ATI INCEPUT SA FITI JALNICI.....CUI FOLOSESTE ACEASTA PANARAMA?VEHICULATI NUMELE UNOR OAMENI FARA SA TINETI CONT CA LE LEZATI IMAGINEA SI PRESTIGIUL ....LASATI-O BALTA CA ATI DAT-O IN BARA CU TOT CIRCUL ASTA IEFTIN..DEJA DEVINE PLICTISITOR...

Anonim spunea...

Astia de la PSPA nu au treaba de asta se cearta tot timpul.

Anonim spunea...

ptr 20 48 bai pamfletistule..esti dureros de penibil ..al cui om esti?

mihai virgolici spunea...

de ce nu va dati numele?