Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 9 aprilie 2009

Poarta Neagra

Nu stiu care este situatia reala la Penitenciarul Spital  Poarta Alba, vreau sa spun ca nu sunt in masura sa aleg adevarul de minciuna, de vreme ce nu lucrez in acel loc si nu cunosc personajele implicate in acest scandal. Cert este ca de o vreme, blogul a devenit un fel de camp de batalie pentru eroii telenovelei dobrogene, din care in realitate nimeni nu intelege nimic si care pare fara de sfarsit.

Cum nu intentionez sa vizionez urmatoarele cateva sute de episoade, cum numele catorva personaje incep sa se repete obsesiv, cum pe lumea asta mai sunt si alte lucruri demne de atentie, le propun tuturor celor implicati in aceasta batalie, sa caute si sa gaseasca solutii reale. Lucrul asta ar trebui sa fie la indemana unor oameni trecuti de varsta adolescentei, cu o anume experienta de viata, cu un director care, cel putin teoretic, se presupune ca intelege si stapaneste mai bine decat altii, intortocheatele meandre ale mintii omenesti.

Din pacate Penitenciarul Spital  Poarta Alba nu este singura unitate in care, din neputinta sau din obisnuinta, se intretine o stare conflictuala, in care se consuma inutil energie, in care preocuparea principala este aceea de a spiona, manipula, umili, teroriza sau anihila colegii ori subalternii. Indiferent care sunt motivele ce declanseaza conflictul, daca situatia ajunge sa scape de sub control, din punctul meu de vedere, principalul vinovat este directorul unitatii. Asta pentru ca el este platit sa gestioneze cum se cuvine inclusiv relatiile angajatilor, a caror activitate, in asemenea conditii, nu poate fi decat una de proasta calitate.

De regula, directorul unei unitati, in pofida centralizarii excesive a sistemului penitenciar, are la indemana suficiente parghii si suficienta putere pentru a dicta sau pentru a impune un anume mers al lucrurilor si diferentele se vad cu ochiul liber, inca de la poarta penitenciarului. Sunt unitati in care se vorbeste in soapta, in care angajatii par sa mearga in varful picioarelor, terorizati de teama de a nu tulbura aerul, sunt, dimpotriva, unitati in care lumea zambeste si reactioneaza civilizat si mai sunt unitati in care toata lumea uraste pe aproape toata lumea si singura intrebare care-ti vine in minte este de ce?!

De ce adica este acceptat sau mentinut sau incurajat un director de unitate care conduce prost sau care se lasa manipulat cu usurinta?

79 comentarii:

Anonim spunea...

"Preocuparea principala este aceea de a spiona, manipula, umili, teroriza sau anihila colegii ori subalternii". ESTE O CARACTERISTICA A SISTEMULUI PENITENCIAR INDIFERENT DE UNITATE. Asta e realitatea chiar de vrem sau nu. Nu se va schimba nimic niciodata.

Anonim spunea...

Despre SP.PA;
Cunosc unitatea si o mare parte dintre personajele care au scris pe acest blog in ultima perioada.
Este ff. greu sa se calmeze situatia, in conditiile in care conducera ANP,nu se implica.
Chiar si daca se va implica,tot greu va fi.
Doamna DOBRESCU este de o abilitate iesita din comun,a stiut sa faca "investitii" in prezent,dar si in viitor si acum are ff.mult sprijin.(vezi rel.BINISOR-CELMARE-GALU-DOBREASCA,cunoscatorii stiu de ce).

Anonim spunea...

Noi, cei din colectivul PPA ŞI PSPA, am scris pe blog despre lucruri şi fapte ieşite din limitele moralei şi legalităţii.
După cum aţi observat limbajul doamnei Dobrescu presărat cu trivialităţi şi suburbanităţi jignitoare la adresa colegilor ( pitic, maimuţă, prost, incult, nespălat, crăpături...) trădează personalitatea de sub înbrăcămintea de firmă. Avem copii acsă, ne ducem supăraţi. Ce să facem să-i lăsăm să scrie şi ei pe blog să-i spună că tatăl lor nu este pitic?
Vă întrebaţi de ce scriem şi noi cei de la PPA, pentu că noi ne-am chinuit cu ea ani de zile şi nu o vrem înapoi.
Chiar şi şefii care au înţeles că au de a face cu o persoană cu personalitate dublă, una la sericiu şi alta dee oraş, au sperat că-şi va reveni. Nu, ea trebuie să se răzbune deşi nimeni nu a luat măsuri înpotriva dumneaei la nivelul faptelor.
Cei doi, trei colegi din jurul ei nu o cunosc, decît în raport cu ce lise întîmplă lor şi nu au, aşa cum o spune chiar Dobrescu, puterea de înţelegere prea dezvoltată. Puterea ei în schimb stă în minciună, manipulare şi teatru( un suspin, olacrimă dublate de o intervenţie şi la şefii noştri ţine.
Atmosfera rămîne încordată oriunde această doamnă va funcţiona. Nu ştim să spunem cum se cheamă fenomenul, dar comportamntul acestei doamne este iremediabil anormal. După părerea aclor doctori proşti cum spune dumneaei, în asemenea cazuri, bolnavii nu recunosc, nu-şi dau seama. Atunci de ce este orientată numai spre răzbunareşi furtişaguri?

Anonim spunea...

propun sa mentineti permanent acest subiect ca sa nu mai fie invadate alte subiecte de lupta de la pspa. si poate faceti si unul cu fabrica de mobila .tot permanent.

Anonim spunea...

Oboseala mare, randament scazut cu programul pilot de la Ploiesti si Margineni...La noi...de ce nu??? Posibila varianta de protest, la impunerea noului program de lucru!
"MINISTERUL JUSTITIEI SI LIBERTATILOR CETATENESTI
DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE
8 aprilie 2009

Ministrul Justiţiei solicită încetarea imediată a protestelor, dat fiind caracterul lor nejustificat. Dialogul cu sindicatele va continua în cadrul legal şi instituţional
Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a luat act de faptul că o parte din personalul auxiliar din instanţele aflate pe raza Curţii de Apel Bucureşti a încetat astăzi activitatea şi a pichetat sediul Curţii de Apel Bucureşti.
În ultima lună, conducerea MJLC a avut trei întâlniri cu reprezentanţii personalului auxiliar din justiţie, iar săptămâna următoare este programată o nouă discuţie.
În şedinţa de Guvern de astăzi, 8 aprilie, reprezentanţii MJLC vor face o nouă informare cu privire la problemele stringente ale sistemului judiciar şi a soluţiilor de rezolvare a acestora. “În aceste condiţii, astfel de presiuni sunt nejustificate şi nu servesc la rezolvarea problemelor structurale din sistem”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, care solicită încetarea imediată a protestelor şi reluarea îndeplinirii atribuţiilor de serviciu.

În acelaşi timp, conducerea MJLC solicită preşedintelui Curţii de Apel Bucureşti să-şi îndeplinească atribuţiile şi obligaţiile şi să ia toate măsurile pentru desfăşurarea în bune condiţii actului de justiţie.
În ceea ce priveşte afirmaţiile federaţiei Projust că ministerul ar fi elaborat un proiect de ordonanţă privind salarizarea personalului din justiţie fără consultarea personalului auxiliar, ministerul precizează că în momentul în care un astfel de proiect va fi finalizat, îl va publica pe site şi va declanşa procedurile de consultare potrivit legii.
Conducerea MJLC va continua să dialogheze strict în cadrul legal şi instituţional, cu toate categoriile profesionale din sistemul judiciar.
DEPARTAMENTUL COMUNICARE"

Sindicatele ce fac?...i-au 50%?...mai sunt posturi de conducere de ocupat?

Anonim spunea...

Ce liniste la Margineni! Nicio reactie la vizita fulger a dl. Bala si a distinsului Acadel?

Anonim spunea...

Directorul unităţii are pîrghii, dar doamna Dobrescu are susţinerea directorilor generali care refuză să citească măcar materialele puse la dispoziţia lor despre activitatea acestei persoane.
Directorul investit prin concurs are obligaţia să-şi controleze subalternii şi să ia măsuri, uneori chiar să pedepsească.
Dar, peşcheşurile şi trficul de influenţă, duse pînă la rang de artă de doamna Dobrescu, au schimbat regulile. Nu toate deciziile directorului trebuiesc "aprobate" de Dobrescu sau juristă. În necunoaşterea lor, dar şi a unor organe de control, aşa trebuie să stea lucrurile. Nu, directorul hotărăşte în final şi poartă răspunderea în faţa directorilor generali, nu a subalternilor.
Dobreasca, jurista şi uneori cadristul (turnător de meserie, participant la debarcare tuturor directorilor), legaţi de anumite interese, verifică şi urmăresc activitatea doamnei director.
Deşi facem parte din sistemul de siguranţă naţională, fie şi pentru un calificativ de bine, aceştia dau în judecată, ies în presă, scot documente de caracter secret fără aprobare, uneori în instanţă, sau direct la persoanele enumerate în dese rînduri: Galu, Eremia, Movilă, Stan Gheorghe, fost inspedctor la Corpul de Control al MJ (pînă de curînd, găzduit şi miluit pe litoral de aceleaşi persoane).
Menţionăm că aceştia sunt convinşi că fac pe placul directorilor generali. Altfel, cum se explică faptul că materialul de sute de pagini şi probe, văzut în urmă cu un an, zace la corpul de control după ce a fost verificat. De unde lucrurile erau clare, la ordinul lui Stanciu venit în viteză la Poarta Albă dosarul, clar pînă atunci a fost blătuit.
Societatea şi lipsa de profesionalism ţi obliga să dea crezare şi întîietate hoţilor.

Noi am continuat şi am trimis acelaşi material şi directorilor generali şi chiar la Ministru cu număr de înregistrare. Domnul Celmare are unul, a fost verificat de corpul de control al ANP şi nu trebuie decît să ceară concluziile de acolo unde "mînuieşte doamna Eremia".
Cum se poate să fie plătite servicii fără să ai contract prelungit, dar mai ales fără să presteze serviciile sau să treacă firma prestatoare de servicii prin poartă (s-au făcut copii după registrul de intrare prin poarta I a PPA).
Nădrag , pentru că deşi a plecat de un an este invocat de doamna Dobrescu pentru a crea nu ştim ce sentimente unor şefi (cităm din Dobrescu: Iosif, Bala), a ţinut steagul sus, chiar dacă uneori a supărat.
Spitalul dacă arată cum la-ţi văzut dumneavoastră domnilor directori este exclusiv datorită lui. Alei asfaltate, parcuri amenajate, bănci pentru alei şi parcuri, parcare ce-i drept numai cît să încapă maşinile unităţii şi să fie asigurate, toate fără ajutorul financiar sau moral al doamnei Dobrescu. Dumneaei se ocupa de spionaj şi umilirea zilnică a personalului.
Doamna Dobrescu a fost mutată din decembrie pînă în mai, timp în care nu buget ANP, nu buget de la casă, dar unitatea şi-a schimbat aspectul în bine pe relaţii personale. Dar, tragedie. Vine Dobreasca şi constată mari ilegalităţi!
Motivul real, înfiinţarea farmaciei zonale fără personal. La ordinul directorilor generali de atunci s-au angajat trei funcţionari prin contract individual de muncă, pe şase luni ,nu unul, cum vrea cineva: un asistent de farmacie, un contabil de sector şi o asistentă cu avizul juristei, cadristului şi directorilor. Asta ar fi marea neregulă, nu cele şase dosare penale ale doamnei protejată Dobrescu!
Domnul Movilă, la comisia de disciplină, dă cu sancţiuni în stînga şi-n dreapta să iasă de sub presiune anumitor persoane, iar domnii directori generali se fac că nu văd.
Nu doamna Greaca este de vină, eu zic să nu o subestimăm, poate să pună ordine, dar dai în unu plînge doi şi deobicei al doilea a fost un director general.
Colectivul de la Poarta Albă doreşte directorilor generali, subordonaţi insubordonaţi ca doamna Dobrescu şi şefi care să-i susţină aşa cum o susţin ei pe doamna noastră director!

Anonim spunea...

Pentru cei acre nu o cunosc pe Doamna Dobrescu putem să le spunem că este un hoţ supercalificat şi imoral. Au şi hoţii demnitatea lor, dînsa nu.
Este omul potrivit la locul potrivit. Poate da lecţii gratis tuturor deţinuţilor arestaţi pentru hoţie şi trafic de influienţă sau cum să evite pedepsele, numai să ai capital. Este greu să faci primul milion, că după aia cumperi pe oricine. Fiecare are preţul lui, după cum afirmă şi demonstrează doamna Dobrescu. Şi cum la noi totul este de cumpărat doamna se descurcă.

Pentru moment, directoarea lipseşte din spital şi doamna Dobrescu în ilegalitate cu alte două persoane fabrică cu spor minciuni şi seamănă dihonie. Să sperăm că va culege ce a semănat. Oricum, salariul este la fel, cu liniştea stau mai prost în ultima perioadă. Dar liniştea noastră de cînd s-a întors răzbunătorul domn Dobrescu?
Telefoanele s-au înroşit cu rugăminţi, ameninţări după caz. La această oră, se poate verifica, lucrează dar nu după fişa postului, ci pe toată lumea la toată lumea.
Va scrie şi pe blog, deşi directoarea a dat dispoziţie că la serviciu nu este voie. Ştie să scrie şi cu stînga şi cu dreapta, puteţi vedea dar cu mari grşeli de gramatică.Noroc că o ajută Costea

Este convinsă că doctorii nu ştiu să scrie. Faptul că în anumite cazuri avem scrisul deformat este datorită volumului mare de informaţii din facultatea de medicină. Noi nu am făcut facultăţi muncitoreşti.

stefan spunea...

Ba fratilor mai mare magarie ca la noi nu am vazut,a ajuns ca tot celor smecheri si cu salarii mari sa le creasca veniturile si oamenii din privat sa nu aiba nici cu ce traii.Va trebuia 50 ,oameni care aveti peste 40 mil salariu si mai veniti pe la noi parca vad cu smecherii de felul trebuie sa renuntam la sporuri.La noi si ca peste tot salariile de 50 se dau numai la sefii cei mari rar vezi pe la un catel de la logistica sau vreun sifon de la paza .Iar o sa ne arate astia din presa ce salarii mari avem,mai vine cate un ofiter si mai are curajul sa spuna ca noi luam o sapca de bani voi luai un sac.Si pentru domnulBala parca ati dat in ianuarie un ordin ca toata lumea sa poarte uniforma mai uitativa prin unitati daca se respecta.Uniforma este buna cand stam ca nesimtiti sa lu-am banii de haine,asa ni se face scarba sau cautam motive ca se sperie hotii,parca ar fi numai iepurasi pe aici.Acum o sa vina unul de la birou care sa caute cu dictionarul daca am scris eu gramatical sau literar ,nu te mai obosi soarece de birou.Bravo domnilor de la sindicat ce va-ti mai batut la negocieri cu guvernul pentru 50 ,toata lumea sare in sus de bucurie de o saptamana sarbatorim,primele pe care le lua toata lumea nu va interesat .Din toate astea se intelege sindicatul este al sefilor,pentru conditii de munca si alte lucruri nu aveti timp.Nu va tremura mana cand luati atata banet si faceti pe lupii moralisti cu oameni .

Anonim spunea...

ce e stupule te oftici? tu nici salariul nu trebuie sa il iei ca nu faci nimic toata ziua (in afara de petitii inutile). normal era sa fii la puscarie dupa ce ai tras cu arma dupa colegi dar nu e tarziu nici de acum inainte.

Anonim spunea...

radane, bailesteanu daniela e asistenta medicala si nu medic, nu ofiter. Dar ce sa stii tu care nu ai habar nici ce iti face iubita...sub ochii tai!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

asa e stupule, tache nu ar fi trebuit propus doar el, in calitate de secretar al comisiei de disciplina, ti-a dat dosarul de diciplina (ti-a permis sa il "studiezi" in lipsa lui) al simonei badulescu pe care tu l-ai fotografiat si l-ai trimis la ziar dovedind inca o data ce stofa de lider de sindicat ai!

Anonim spunea...

sa va spun si de magarii de la PLOIESTI care s-au propus singuri la sporul de 50% sa incepem cu dir ajunct de la paza asa zis POPESCU LAUR continuam cu dir economic CATEA care desi se afla in concediu de odihna sa prezentat la servici dis de dimineata sa nu piarda din ciolan ,mai departe contabila sefa madam ABABEI JENA dar de unde jena ca sa propus cu zimbetul pe buze ,dupa care tot POPESCU LA PROPUS PE PRESEDINTELE SINDICATULUI SOLIDARITATEA CONSTANTIN GHEORGHE care nu se afla la sedinta acesta trimitind sageata adica secretarul sindicatului care in afara de a achita facturi nu stie cu ce se mananca un sindicat , motivul pt care presedintele sindicatului nu a participat fiind de fapt ca stia care sunt cei ce se vor propune si nu poate strica relatiile cu aceste persoane deoarece urmeaza ca sotia acestuia sa revina la servici din postnatal ,aceasta avind studi de contabilitate .MA mir de tupeul lui CATEA care dupa ce se infrunta din bunatatile de la magazinul unitati pt care a facut tot posibilul ca acel patron sa castige licitatia sau are si sageti care ii aduc si produse din ratia ppl la botul calului ca de este sef si trebuie sa beneficieze de tot ,dar in schimb cand este vorba de cate un spor ce trebuie acordat subordonatilor acesta impreuna cu baba JENA se opun cu vehementa

Anonim spunea...

dupa cum se vede, la Jilava, Stoica Florin, liderul sindical, nu ia 50% desi munceste mai mult decat unii de pe lista.

Anonim spunea...

Mai bine sa ii desfiinteze pe cei de PSPA,toti sunt o apa si-un pamant,eu lucrez la PPA si cunosc oarecum lucrurile,incerc sa fiu obiectiv,D-na Dobrescu are pacatele ei,incontestabil dar si cei care o critica nu sunt mai buni ca ea.
Ati innebunit frate toata natiunea penitenciara cu cearta voastra.
Ce ati zice,vreti sa se desfiinteze PSPA si sa fiti preluati de PPA?
In felul asta se termina tot balamucul asta.
PS:Probleme sunt in toate unitatile dar voi deja intreceti masura,sunteti fpss sau ppl?

Anonim spunea...

PTR 12 04 MAI LASA-NE CU NADRAG AL TAU .....SE STIE CINE IL IUBEAU MULT ...MACAR SEMNATI-VA ..II CONTINUATI EPOPEEA LUI LOVIND IN DOBRESCU ..DAR NU VA DATI SEAMA CA NU NUMAI VOI SUNTETI ANGAJATI LA PSPA...CEI CARE IL IUBITI PE NADRAG SI O URATI PE DOBRESCU..MAI EXISTA SI CEI MAI MULTI CARE SUNT MAI PUTIN INTERESATI CINE E DIR SAU DIR ECON..MAI TERMINATI CU CIRCUL ASTA DE 2 RON..

Anonim spunea...

Bravo Radane , lasa-i sa se oftice , nu vezi ca au inceput sa o dea in diverse ?

Anonim spunea...

Pt 15.37 anonima Dobrescu.
Ţi-ai dori să te pierzi încă un an, doi la PPA. Ai devalizat şi PPA-ul ani de zile, după care i-ai lăsat în poartă pe Alexandru şi Şolea.
Ia spune tu, de ce te-au mutat disciplinar, CÎND AVEAI MAI MULTE PILE, de la PPA pe capul celor de la PSPA?
TÎNJEŞTI că bugetul lor este de 10 ori mai mare deci şi procentul tău. Acolo este Dincă şi nu-ţi merge.
Mai spune-ne de ce doi ani a scris presa locală de tine şi de ce ţi se spunea de pe atunci doamna 10%.

Ia spune de ce te-au mutat din port printre deţinuţi? Noi zicem să nu ne mai aţîţi că dăm pe posturile TV toate furăciunile din perioada 2000-2003 de la PPA cu probe cu tot.
Ne oboseşti şi devii... nu vrem să te mai jignim.
Povestea tractoristul de la Poiana, cum furai cu remorca, vrei să spunem toate mecanismele?

Lasă este destul vine Paştele şi trebuie să fim toţi mai buni. Dar aveţi grijă doamnă, să nu intraţi în biserică să nu vă exorcizaţi. Aţi văzut că de cîte ori vine preotul Ionuţ să ne dea cu aghiazmă spuneţi că are microbi.
Nu doamnă este efectul exorcizării.

COLECTIVUL PSPA MULŢUMEŞTE ADMINISTRATORILOR DE BLOG PENTRU ARTICOLul DEDICAT, CĂ DUPĂ ATÎTA TIMP S-A GÎNDIT LA NOI. ÎI DACĂ NE AJUTĂ ŞI DIRECTORII GENERALI SAU SINDICATUL. ASIGURĂM CĂ VOR AUZI DE NOI MAI RAR SAU NUMAI LA OBIECT.
SĂRBĂTORI FERICITE LOR ŞI NOUĂ SINDICALIŞTILOR!

Anonim spunea...

pai mai colegilor , cand eu v-am spus ca liderii nu pot face nimic pentru cei de jos , si isi vad , doar interesele voi ce credeati ca face ? asa ca tot ei au castig de cauza , un exemplu la dat cel care a postat de la ploiesti . asa ca ura si la gara .

Anonim spunea...

Ptr. domnul Nadrag...de ce ai iesit domle la pensie? de ce nu ai stat sa raspunzi in solidar cu oamenii tai? ca faceai spume la gura ca indiferent ce faci in unitatea asta, tu vei raspunde in fata controalelor...de ce ai bagat-o pe Greaca la inaintare?

Anonim spunea...

Buna seara , cine poate da detalii despre SOARTA FABRICII DE MOBILA DIN PENITENCIARUL MARGINENI ? A FOST O ELITA INTRE FABRICILE DE MOBILA DIN ROMANIA , DE AICI MULTE PERSONALITATI AU CATE UN " SUVENIR " [ un sah , o mobila etc. ] IN CASA ,MAI ALES FOSTI SI ACTUALI CONDUCATORI DIN ANP .MAI NOU STANCIU COMANDANTUL A LUAT UN BIROU DE LA FABRICA [BINENTELES CA FARA SA PLATEASCA ] SI CE CREDETI CA A MAI LUAT ? SCAUNUL DIRECTORULUI . DE CE OARE ? SA NU PUNA OCHII VREUN MAHAR DE LA BUCURESTI . BUNA SEARA . Am copiat acest comentariu mai vechi si chiar este adevarat .Mai nou HER STANCIU A PUS DE LA SINE PUTERE , SECHESTRU PE TOATE BUNURILE FABRICII INCLUSIV PE BANII PRIMITI DE LA BENEFICIARII DE MOBILA , ACESTA A DAT ORDIN SA NU IASA NICI MACAR O SIPCA DIN FABRICA FARA ACORDUL, LUI DECI ? EL ESTE BASTANUL FABRICII , MUNCITORII NU SI/AU PRIMIT SALARIILE DIN DECEMBRIE ,CE REALIZEAZA II IA STANCIU , STITI CA MUNCITORII SE "ROAGA DE SANATATEA LUI " , A DAT ORDIN DE LE-A OPRIT SI LEGITIMATIILE IN POARTA , NU STIU CE ARE DE GAND ACEST OM [ DACA SE POATE NUMI ASA ] DAR SA DECIDA NAIBII ODATA CE VREA SI SA SE DUCA CU FABRICA CU TOT STITI VOI UNDE .VOM VEDEA CE SE VA MAI INTAMPLA DE SAPTAMANA VIITOARE , APROPO A OPRIT UN TIR CARE MAI AVEA DE DAT O SUMA DE BANI FABRICII SI NU LA LASAT SA IASA PANA NU A ACHITAT PE PROCES VERBAL SUMA LA AGENTII CARE EXECUTAU SERVICIUL IN POARTA. Dl. BALA STIE CA AGENTII DIN POARTA AU SI ALTE ATRIBUTII DECAT CELA IN CONSEMN ? ASTEPT UN RASPUNS . DAR SE PARE CA NU SE VREA. si BALA SE PLIMBA CU AUDI , DE LA FABRICA . BINE VA MAI SADE IN EL PE CARCA ALTORA .DAR DOMNUL NU DOARME SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VA FACE DREPTATE .

Anonim spunea...

pentru Nadrag de la 12.04
Ai uitat cand te laudai zilnic cu directorii generali? Vesnic spuneai ca sunt ei la mana ta si datorita tie sunt acolo? Doamna Dobrescu niciodata nu pomeneste de influenta dansei pe la diverse foruri. Mereu doamna Dobrescu invoca legea si aplicarea corecta a legilor.
Referitor la raspundere, te-am vazut dl Nadrag ce-ai mai tinut piept controalelor. Dadeai din standa-n dreapta, te plimbai de la birou la birou si incercai sa intimidezi si sa manipulezi oamenii. Pana si pe jurista doreai sa o avansezi, erai dispui sa-i infiintezi birou, sa o faci sefa dew birou, poate o convingeai sa zica vreo minciuna in favoarea ta. NUmai ca ghinionul tau, pe jurista nu ai putut-o pacali, intimida sau influenta. Pe ea nu o puteai cumpara cu o prima sau un spor. De aceea faci tot felul de afirmatii calomnioase la adresa ei. Fii pe faza, citatia iti va sosi curand acasa... Si asta, nu datorita oamenilor corecti, ci datorita faptului ca nu ai avut discernamantul de a asculta parerile autorizate si specializate care, mereu, te-au sfatuit s aprocedezi legal, ci l-ai ascultat pe marele LOGISTICIAN SELEA.
OF, OF, NADRAG! Nu se mai termina acest episod Nadrag! E adevarat, el doreste sa semene ura si sa dezbine cum a facut pana sa plece la pensie.
Dar iata, raspunderea penala este antrenata, SURPRIZA, chiar daca te-ai pensionat!
sigur, mare doctor, jurist si ce mai esti tu, stiai acest lucru!
Speram sa te potolesti intr-un final.
Un colectiv important din cadrul PSPA.

Anonim spunea...

Pentru cei ce nu stiu...din 2003 anul in care a fost angajat Nadrag la PSPA a inceput nebunia...omul acesta nu este in toate mintile...el, si acolitii sai striga la directorii generali ca face nu stiu ce Dobreasca in unitate, dar, din 2003 el a reusit sa dezbine acest mic colectiv de oameni care isi vedeau de treaba lor si nu aveau nimic unii cu altii...in primul rand ca sufera de sefie si a vrut sa fie mare sef ( director)....si a inceput sa sape...mai intai pe STROESCU ( soferul si omul lui de incredere stie foarte bine cum l-au sapat pe Stroescu raspandind tot felul de minciuni despre el...acum acelasi sofer este omul d-nei Greaca-apropo D-na...cand ati fost prima data director, nu aveati ochi sa-l vedeti pe Ibadula si acum va este omul de incredere...va mai aduceti aminte???) apoi pe Teaca, pe Petrovan...totul pentru ca el vroia sa fie director...acum striga in gura mare ca Dobreasca,Costea,Sarchis,Becut au complotat...nu va este rusine???? pai cine urla pe holuri ca Stroescu este un drogat??? noi nu am auzit pe nici unul din cei pe care ii tot cantati aici pe blogg spunand asta...TU cu acolitii tai ai fost!

Anonim spunea...

Pentru NADRAG SI GREACA
DE ce va deranjeaza asa mult contestarea in instanta a unui calificativ? Asa cum va stim doriti sa ingraditi toate drepturile angajatilor. Dar, iata ca mai exista si oameni carora nu le e frica de voi...
Stim, acum va e frica de dl Chioveanu pe care-l pomeniti asa des, ca o sa va actioneze in judecata pentru CALOMNIE,
Domnule Chioveanu, sa nu ezitati sa faceti acest lucru. Noi va sustinem (atat cei din paza, cat si cei din administrativ)! Jurista care o avem este foarte corecta si cunoaste legea! Succes!

Anonim spunea...

Domnule Nadrag, nu mai bate campii! Ti s-a explicat de un milion de ori diferenta intre un contract individual de munca si un contract de prestari servicii.
Cele trei contracte de care vorbesti au fost facute la ordinul tau, fara consultarea directorilor generali, asa cum afirmi tu. In plus, se pare ca ai memoria foart escurta, un singur contract a fost pentru farmacia zonala, doua... stii tu mai bine pentru cine!
De GREACA, ce sa mai spunem? O avea ea parghii de management, dar daca nu le cunoaste... ce mai cauta pe aici? De functia ocupata in prezent afirma mereu si in orice imprejurare ca nu-i place si vesnic nu intelege nimic. DEMISIA! E MAI ONORABIL! Dar cuvantul onoare nu va sugereaza nimic voua!

Anonim spunea...

Pentru cel ce spune ca D-na Dobrescu jigneste oamenii....va aduceti aminte ce vorbe foloseati la adresa dansei??? Oriunde...la noi la paza,la raportul de garda...chiar si ppl-eilor le spuneati de D-na cu toate ca nu interesa pe nimeni ura pe care o aveati pe dansa.... chiar si aici pe blogg nu o scoateti din ,,martaloaga,, ,,huiduma,, ,,hoata,,,,elodia,, si multe altele....si sa ne mai aducem aminte de vocabularul pe care il aveati D-le Nadrag fata de doctorite si angajatele din administrativ...si sa nu il uitam pe acest Selea care pe langa ca fura tot ce era de furat din unitate, cerea bani de la subofiteri pe care nu ii mai dadea inapoi...muriti Nadrag@comany pentru ca nu mai imparatiti voi PSPA...va aduceti aminte cum umblati cu paharele pline de bautura pe holuri si va dadeati mari directori? ( Nadrag si Selea)....betivul ala de Selea nu mai avea nici un pardon...sta cu sticlele de bautura sub birou si pana la ora 15.30 era manga...cateodata stateau pana seara ca ii vedeam noi ce veneam la tura beti morti cum ii cara omul de incredere Ibadula acasa....pai de aceea lua asta 45 mil. salariu....ca lui i se plateau zeci de ore suplimentare si paza plange doar dupa o ora ( cele 13 in loc de 12) si nu li se acorda!

Anonim spunea...

Ce informat este Nadrag cu privire la ordinele date de directoarea PSPA. De ce da ordine directoarea sa nu se mai citeasca blogul, atata timp cat avem dovada ca ea insasi scrie. Cum va explicati ca ce se discuta cu ea ziua, in cadru restrans, apare scris seara pe blog? E simplu raspunsul!
Cu Costea ce mai aveti? A deranjat-o pe madam directoarea, a refuzat sa intocmeasca ceva acte ilegale? Nu vedeti ca deveniti patetici? Jalnici? Penibili?
Loviti cu atata inversunare in oameni cinstiti si corecti! Invariabil, cum nu se semneaza un act ilegal in unitate, blocul este infestat cu comentarii calomnioase la adresa lui Dobreasca, jurista, Costea, Becut, si, adesea, Chioveanu! Cum se face ca deranjeaza toti membrii consiliului de conducere? Daca era unul, poate avea el o problema, dar cand toti membrii deranjeaza pe doamna directoare, este clar, ea are o problema. PROBLEMA ESTE DIRECTOAREA!
D-NA DIRECTOARE, INCETEAZA SA MAI PUI DIAGNOSTICE OAMENILOR SANATOSI! STII TU MAI BINE LA CE FACEM REFERIRE!

Anonim spunea...

Stiti cum fac astia a lu' Nadrag? ca aia de la tradati in dragoste...cand ii prinde Ernest inselundu-si jumatatea, sar la gatul lui Ernest ca le strica ala casa! Asa si cu astia.....ce tot urlati de Dobreasca....ca s-a dovedit ca este o buna profesionista? ca sunteti complexati? ce fac Sarchis, Costea, Becut de va deranjeaza asa de mult? sau ce au facut? il face unul aici pe Costea ,,TURNATOR DE PROFESIE,,....hai sictir d-le Anonim....pai cine o tine cu turnatoriile din 2003 incoace? Asta este cauza pentru care angajatii PSPA nu mai au liniste...ca nu se mai potolesc astia a lu Nadrag! Motivul? Promisiunile pe care le-a facut la unii angajati ca ii face ofiteri ca le angajeaza pe ma-sa , pe tac-su,pe frac-su, pe tot neamul ca are el cu Selea relatii peste tot...dar de spagile pe care le carati voi la Buc. de ce nu spuneti...ca ala, Selea, cerea la toata lumea bani ca ,,avea seful (Nadrag) obligati la Buc.,,....nu va mai aduceti aminte????

Anonim spunea...

Domnului director general
Stimate domnule director,
Scriu in numele angajatilor din PSPA. Ne cerem scuze atat dumneavoastra, cat si colegilor din alte unitati care asista la circul despre unitatea noastra. Atmosfera nu este nici pe departe asa cum lasa sa se creada unii colegi. Doamna Dobrescu, doamna Sarkis, domnul Costea, membrii ai consiliului de conducere nu deranjeaza, nu intimideaza pe nimeni. Dimpotriva, ne raspund cu promptitudine la toate intrebarile si problemele. Doamna jurst, a raspuns la orice problema i-am solicitat punctul de vedere. Doamna Dobrescu este exigenta, dar intotdeauna corecta si nu ne-a privat niciodata de vreun drept. Si la domnul Costea mergem si cerem sfatul. Sunt in cadrul unitatii cateva persoane care incearca sa dezbine, sa deformeze starea de spirit si chiar sa o altereze. Acestia sunt cei care inca mai cred ca este posibil ca dl Nadrag sa le faca rau. Doamna directoare este un factor perturbant. Oamenii sunt dezorientati atunci cand aud ca conducerea se cearta. Ceva este in neregula!
Domnule director, va adresam rugamintea de a trimite un control in unitatea noastra pentru a face cateva verificari. Sa se verifce starea de spirit a functionarilor, legalitatea actelor incheiate, masurile luate de controalele anterioare, modalitatea de luare a deciziilor, etc.
Doamna directoare afirma in continuu lucruri care nu pot fi scrise aici, din respect pentru colegi...
Va rugam, faceti ceva pentru aceasta unitate!
In speranta ca rugamintea noastra va fi luata in seama, va multumim!

Anonim spunea...

Colegi din PSPA auziti cateva vb. de duh ale marii directoare: ,, eu nu inteleg nimic,,; mie nu imi pasa,,; ,, sa se inchida puscaria si sa plecam acasa,,; ,, eu nu am vrut in postul asta,,......pai ce sa asteptam frate sa ne fie mai bine???? Ce sa intelegem? ca a dat examen pe acest post impinsa de cineva? cineva care doreste sa-si continue razboiul pe care il are impotriva d-nei Dobrescu???? de ce nu ia dansa atitudine si sa gaseasca o cale sa conlucreze cu toti sefii de sectoare????? sa fie liniste si sa nu ne mai facem de cacao aici pe penifest? avem atatea probleme cu banii, sporuri,ore suplimentare,posturi...ei, nu ii pasa de nimic....doar continua lupta asta prosteasca inceputa de Nadrag....D-na, sunteti medic psihiatru...chiar nu vedeti ca acest personaj este bolnav?????

Anonim spunea...

Pentru 10.42....dar puterea ta in ce consta???? tu esti manipulatorul, tu esti cel care i-a indus pe toti in eroare in ceea ce te priveste...tu esti cel care a pornit acest razboi care nu se mai termina. Scuteste-ne!!!!!

Anonim spunea...

Colectivul PSPA multumeste admistratorilor blogg-ului pentru acest articol de fond....mult adevar graiti si daca ar citi toti colegii cu atentie ar intelege un singur lucru: ,,pestele de la cap se impute,,...spune o vorba romaneasca. Aviz D-na Directoare!!!!!

Anonim spunea...

Ne cerem scuze fata de colegii din alte penitenciare....nici noi nu mai stim incotro sa o luam...solutia este ca D-na Directoare sa inceteze razboiul asta stupid pe care il are cu Dobrescu,Sarchis,Costea,Becut....sunt oameni care au dovedit ca au coloana vertebrala...privitii cu ochii d-voastra nu cu ochii lu' domn Nadrag si poate veti inceta cu circul asta...si va veti ocupa cu lucruri care ne doare pe toti: angajari in primul rand ca o sa ajungem sa dormim la puscarie din cauza lipsei de personal...implicativa doamna in problemele unitaii si lasati dracu razboiul cu Dobreasca...un bun meneger este un liant al angajatilor nu un dezbinator!

Anonim spunea...

Rusine...Doamna Dobrescu beneficiaza de o pregatire universitara si o experienta in domeniul finantelor pe parcursul mai multor ani si este pregatita pentru un parteneriat fructuos prin care am avea la dispozitie avantajele formarii noastre teoretice si pe cele ale unei semnificative experiente de care dispune, in domeniul vizat.As descri-o ca pe o persoana responsabila,cu atentie la detalii,care acorda o importanta deosebita concretizarii rezultatelor la locul de munca si in comunitate cu colegii.De aceea sustin cu tarie actele pe care doamna Dobrescu le intreprinde,iar dvs.daca veti cerceta,veti constata ,cu satisfactie, ca realizarile acesteia corespund pe deplin aspiratiilor si nevoilor P.S.P.A."Cine are urechi de auzit, sa auda...cine are ochi de vazut, sa vada!..."Rusine....

Anonim spunea...

Scuze ca deviez de la subiect dar cam asa suna un anunt din pnt Margineni; Incepand cu data de 13 04 se suspenda transportul cadrelor pe traseul Moreni-Caragiale si Targoviste-Caragiale pe o perioada nedeterminata . Cu ce vom ajunge la unitate la ora 22 si acasa de la schimbul 2 ?

Anonim spunea...

Gresala care s-a facut a fost aceea ca i s-a permis D-nei Greaca sa fie DIN NOU directoare....trebuia a fi verifiacata perioada 1999-2001....nu a fost un bun manager nici atunici, nici acum...ba mai mult...acum se stia ca a facut parte din gasca lui Nadrag si a participat la toate ilegalitaile comise de acestia..cand s-a prezentat la examen era deja bagata in comisia de disciplina...de ce pentru un amarat de agent care doreste sa treaca in corpul ofiterilor i se impun atatea conditii printre care si aceea de a nu fi in cursul unei judecati , iar pentru un director nu se tine cont? Si este normal ca toata ura sa si-o reverse pe jurista care este o persoana consecventa,corecta si cu coloana vertebrala si care nu a dorit sa faca parte din cloaca lui Nadrag...cadristul deasemeni...nu il inghiti pentru ca nu a putut ,,verisorul,, sa ii ia locul????? Becut care va dovedit ca ii este frica de voi si de incercarile voastre de al manipula...toti acesti oameni pe care ii balacariti au dovedit ca au coloana vertebrala,sunt corecti si buni profesionisti...si apoi mai este D-na Dobrescu...un bun economist pe care nu o puteti duce dupa cum v-ati dori voi...toti acesti oameni si altii( paza, sanitar,administrativ) duc aceasta unitate D-na Directoare nu d-voastra care nu va pricepeti la nimic dupa cum singura spuneti, si cei cativa lingai care nu stiu altceva decat sa profite dupa urma faptului ca sunt lingaii directorului nu conteaza care ar fi acela! (cel mai renumit este Ibadula)

Anonim spunea...

ajungeti si voi cu ce ajungem si noi cei de la ploiesti , ca v/ati invatat cu masina la scara , cand va angajat va promis si masina ? e bine ca se face naveta pe ploiesti cu 4 drumuri pe zi , poate cineva aude . si isi va da seama ce economie face "halal conducatori " .o seara placuta .

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 20.07. Pot sa-ti raspund eu la intrebarea cu ce ajungi acasa: ...cu dacia lui ..Busu...!!!

Anonim spunea...

Revin la comentariul de la 20.17....am vrut sa spun Becut care a dovedit ca NU ii este frica de voi...

Anonim spunea...

...moama cita spamu o facut ala cu pspa si ppa...stupid people...nu ajungea mah o singura postare?...ca ai acelasi ip la toate...viva hack:)

Anonim spunea...

Pt. MARGINENI: Nu va mai plangeti ca babele. Cui nu-i convine sa scrie acasa. Programul asta este un "copil" drag cuiva din anepe si nu va renunta la el. Si mie imi convine ca lucrez la 8 ore. Voua nu, dragi colegi si subalterni? Puteti face ceva sa-l schimbati? Nu cred. Astept cu interes sa se extinda in toata tara.

Anonim spunea...

Ce aveti fratilor si cu jurista asta? Cu ce deranjeaza? Dar care este ilegalitatea ca are rude de origini straine, de va luati atat de familia ei? Si ce daca are steagul in curte? Se vede ca nu aveti nimic pertinent, deci incercati tot felul de prostii! Sa va fie rusine cu astfel de psotari. Vedeti-va de treaba si lasati oamenii sa-si exercite meseriile!

Anonim spunea...

Sunt de acord cu postarea anterioara. Se vede ce cultura generala au, confunda Libanul cu Libia. Domnule sau doamna, astea doua sunt tari diferite...Au drapele diferite, ia hotaraste-te, ce steag are, libian sau libanez? nu te obosi sa raspunzi, nu ne intereseaza astfel de aspecte. Am auzit ca are consulat. Si? Care-i problema? Poate va ajuta sa obtineti niste vize, sa plecati sa va mai aerisiti creierele bolnave.......

Anonim spunea...

Aţi văzut, v-am spus fraţilor că nu rezistă şi va scrie cu două mîini. Acelaşi stil, dar trecutul nu o iartă şi nici faptele, este furibundă. Şi ce entelectuală e fată cum i-au murit lăudătorii.
Tot spitalul era trist că a fost denunţată pe blog doamna Dobrescu. Unii plîngeau în hohote! De rîs
Ce ne place este că e obsedată de domnul Nădrag.
Mare om mare caracter această Dobrescu, dar noi ştim şi cum fura şi cine ştie şi oricine poate verifica. În curînd probele de la SIPA vor completa imaginea de moralitate a doamnei care jignea printre spume doctoriţele din spital care o cară în spate nu mai departe de ieri.

Anonim spunea...

Doamna Dobrescu la vîrsta dumitale mai pui iar copii ăia în faţă.
Ei au fost manipulaţi de tine, dar pot să-şi revină.. Tu nu mai poţ. Vorbeşti ca un om de perspectivă? Trimiţi tu la pensie directoarea care putea să-ţi fie copil? S-a terminat cu hoţia şi traficul de influienţă. Nu le mai face galerie la fraierii ăia tineri să le dai curaj că ai rămas singură şi la serviciu şi acasă. Te-ai întrebat vreodată de ce?
A venit vremea să rămîi singură. Zi mersi că ai scăpat pînă acum. Te-a pus cineva să-i alergi pe oameni prin unitate, să te răzbuni tu că ai avut susţinere. E..nu mai este. Ai luptat cu ANPul fără avocat. Altădată ANP-ul o să aibă şi atunci nu o să le mai potriveşti.

Anonim spunea...

Salut celor de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba. Baieti bine ca nu stiti cum s-a impartit 50-ul, ca la PS Tg.Ocna au impartit ciolanul in secret.
Da tot a rasuflat ceva, au luat neica nimeni, doar cei care nu muncesc, in detrimentul celor care trag la o caruta ce nu se stie cat va mai merge.
Nimeni, da nimeni nu va face ceva de la ANP desi primesc semnale din toata tara ca lucrurile stau prost in unitati, ca nemunca si magaria sunt la loc de cinste, si mai mult suntem chiar lasati la voia intamplarii. Ni se sugereaza sa fim multumiti cu leafa pe care o avem, se poate si mai rau, indiferent daca hotii sunt mai rai pe zi ce trece, indiferent daca am incercat sa avem un trai decent si ne-am imprumutat la banci. Cu asta ne-au legat si nu mai avem scapare. Drepturile din 275 sunt o iluzie pe care niste arici care se dau lideri de sindicat si implicit aparatori ai drepturilor noastre statutare isi esafodeaza obtinerea de venituri sau mai rau avansarea in ierarhia profesionala.
Vine Pastele si nu stiu daca pe voi din ANP va putem ierta. Sa va ierte oricum ALTCINEVA.

Anonim spunea...

Becuţ nu pune botu la vrăjeala ta şi din ce ştim noi nici Sarkis. Ia-i băgat destul în rahat. Probabil oamenii ăia nu erau colegii tăi de blog.
Roagă-te de ei în continuare şi nu sta. Nu trebuie să ai linişte şi nu-i lăsa nici pe alţii să stea liniştiţi, domnule Dobrescu. Tu ştii cel mai bine cum să-i mangleşti, dar nu mai jigni că vin sărbătorile.

Anonim spunea...

Vorba cîntecului lu Mărgineanu ,, plîngeau şi caii de la dric,, cînd au auzit că doamnei Dobrescu nu-i ies socotelile. S-au încurcat tocmai acum cînd se fac contractele. Cum să mai negocieze ea fără teamă.
Doamnă să nu mai plecaţi după ce trataţi şi să puneţi pe alţii să semneze că punem pariu că nimeni n-o mai face.
Sîntem mulţumiţi şi cu atît.

scufita rosie spunea...

Se pare ca noi si Poarta Alba suntem in top. Da, sunt de la Ploiesti, nu printre cei care aspira la 50% in viata asta, ci printre cei care se uita cu stupoare la cei care primesc acest salariu.
Sa zicem primul loc la stupiditate este dl. Popescu, care atat de mult lucreaza pe calculatorul sau incat nu isi stie nici parola. Sau poate ca atunci cand scrumeaza tigara dupa tigara in propria ceasca plina de cafea si pariaza la Pariloto, sau cum se numeste, nu ii trebuie parola. Da, asa e, ca prima data ar trebui sa gaseasca buton de pornire al calculatorului.
Sa zicem nr. 2 dl. Ionita care, asa cum zicea un coleg, a primit calificativul Exceptional. Adevarul e ca e foarte complicat ca si cadrist sa centralizezi stupida raportare zilnica pe care sa o trimiti la dl. Buica. Mda...dar macar stie sa porneasca calculatorul.
Dna Gena? Propusa pentru a doua oara, dupa nenumarate critici din partea auditului ca nu sunt bani si totusi a facut cheltuieli? Aceeasi D-na Gena, care ne raspunde sa ne cumparam pixuri din salariu propriu si sa venim cu topurile de hartie de acasa? Pai poate noi avem credite, copii care vor bomboane in locul pixurilor ei...
Dl. Catea- director economico-administrativ, venit fuga-fuga sa se autopropuna desi in anul precedent a fost certat de dl. Cel-Mare care venit dis-de-dimineta in control a gasit mucuri de tigara aruncate. De altfel, o constatare demna de un control...
Acelasi consiliu de conducere, premiat acum aproape in masa cu 50%, care a propus, consider abuziv, acordarea primei de vacanta numai la transa de concediu de 15 zile. De ce la 15 zile in conditiile in care ANP-ul ia la 2, Margineniul la 3 si sunt convins ca multe alte unitati la fel? Explicatie: daca vor cere toti acum la 3 zile o sa ne blocam. Pai si la vara cand vor cere toti in iulie-august, adica 200 de oameni, nu ne blocam? Nu...atunci nu ne blocam, ca si primele se vor da la fel, intai la consiliu, apoi la ciripitori si uite asa, noi fraierii de rand, vom lua prima de vacanta de Craciun. Ca deh... desteptii si smecherii cand vor, fraierii cand pot si vor altii.

Anonim spunea...

Aţi pus oamenii să scoată documente secrete din unitate. Recunoaşteţi?
Ei nu ştiau ce fac dar dumneata?

Anonim spunea...

Vă rugăm să o lăsaţi pe doamna Dobrescu să scrie singură să vedem poate.
Mulţumim. Un grup de tovarăşi. Pă bune

Anonim spunea...

Pentru Doamna Dobrescu anonimă la orele: 18.34, 18.36, 18.42, 18.46, 18.51, 18.57, 19.03, 19.07, 19.10, 19.12, 19,15, 1923, 1936, 20.17, 20,30..
Stimaţi cititori ai blogului vă rugăm să nu mai scrieţi că nu mai are loc doamna Dobrescu de susţinători. După cum observaţi, are tot spitalul de partea ei şi după orele la care scrie îi are la ea in acasă. Domnule mai ceva ca la OTV. Scrie, scrie din 2 în 2 minute, un adevărat record! Asta denotă că nu sînt Sarkis, Chiveanu, Jana sau Becuţ cum lăsa doamna să se înţeleagă şi ne cerem scuze că-i bănuiam. Eram chiar dezamăgiţi că pot fi prostiţi la infinit.
Observaţi cum doamna Dobrescu se substituie altor persoane şi cum manipulează punînd în faţă ca deobicei alte persoane. Deci cine nu doreşte linişte la PSPA?
Rămîne ca toţi cei ce vor să se lămurească sau să se distreze , inclusiv conducerea ANP, să analizeze orele: 18.34, 18.36, 18.42, 18.46, 18.51, 18.57, 19.03, 19.07, 19.10, 19.12, 19,15, 1923, 1936, 20.17, 20,30...
PSPA cedează drepturile de autor doamni Dobrescu şi vă lasă să vă pregătiţi de sărbători. Multă linişte şi sănătate!

FPSS spunea...

Of, of, of, Nadrag Nadrag...Omul asta, daca va mai aduceti aminte, a prostit pe toti din ANP, mai putin pe Spaiuc.Asta din urma n a vrut sa l mai asculte pe Stan si nu i a mai prelungit imputernicirea de director la spitalul poarta alba.A facut atunci Nadrag al nostru alba _ neagra, doar poate_ poate va fi lasat in continuare sa si bata joc de unitate,numai ca nu a mai putut.A plecat si el si a plecat si Stan.Stan petre,nu stan gheorghe, dar si asta cica a plecat intre timp, fie i somnul dulce.Numai ca Nadrag al nostru nu si vede linistit de pensia nemeritata in casa sa de pe malul lacului, ci si baga coada in continuare in unitate.Dobreasca e si ea plecata cu pluta, na , ce sa i faci, daca flota nu mai are.Greaca ar...grecui, dar e slaba de inger.Dinca a fost luat cu arcanul la ANP.Si uite asa merge treaba la poarta alba mai ceva ca pe insula serpilor.Uitati va in comisia lui Movila si vedeti cind s a facut sesizare impotriva lui Dobreasca?!Tot pe timpul lui Spaiuc, dar ce folos, ca sesizarea respectiva stagneaza si va fi solutionata de Movila in stilul sau carcateristic, adica cum ii va dicta seful cel mare.E pacat de cele doua unitati de la poarta alba, ca au oameni buni, profesionisti, dar exemplare ca nadrag,dobreasca, greaca , selea nici nu mai spun si tot neamul lor cel angajat le strica imaginea si le dau toata munca peste cap.Bala nu are timp sa se implice, el tine mortis grapis sa duca detinutii sa fac curat la Parlament, Cel Mare nu vrea, ca e interesat in cauza, Acadel Firinel nu poate, ca lucreaza de zor sa si publice CV ul, Dinca se abtine, e si nou in functie si incompatibil, ca vine din unitatatile cu pricina, asa ca, uite d le Movila, ar mai trebui infiintat un post de director adjunct la ANP, care sa rezolve si problemele de la Poarta alba, pana nu se innegresc de tot, ca dupa aia, valeu valeu, trebuie spalate cu mult murfatlar, pana lacrimeaza Ovidiu de la Pontiu Euxin. Sanatate, si s auzim numai de exceptional!!!

Anonim spunea...

ptr anonim de la 14,32.
BAI GASCA COMUNISTA SAU TRACTOR IN PATRU LABE HAM, HAM, ESTI FRUSTRAT(A), SPUNE CINE ESTI SA-TI SPUN EU CAT AI MUNCIT ANUL TRECUT SAU ACUM DOI ANI CAND IL BATEAI PE COSTICA IN BIROU

Anonim spunea...

De cand lucrez la PSPA nu a fost liniste niciodata desi au fost 5 directori.Deci nu o acuzati pe directoare ca nu e in stare sa gestioneze situatia!Oare toti directorii au fost incompetenti sau intr-adevar dna Dobrescu intretine starea conflictuala? semneaza un om care nu face parte din nicio tabara

Anonim spunea...

Mai NADRAG,
las-o in pace pe DOBREASCA. ESTI ASA OBSEDAT DE EA? IN ACEASTA SITUATIE BRAVO D-NA DOBRESCU, MOR DE CIUDA NADRAG!!!
INTERESANT CUM TE-A APUCAT DRAGUL DE RESTUL SI AI RAMAS CHITIT DOAR PE DOBREASCA! PARANOIA E DE VINA! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE!

Anonim spunea...

Intrebare: de ce cand este altcineva la conducerea unitatii ( de ex. D-l AILINCAI) este liniste si pace???? pentru ca d-sul nu are planuri de razbunare cu Dobreasca, ci doar conlucreaza asa cum ar trebui sa faca un conducator de unitate...mai bine il numeati pe d-sul director la noi la spital decat sa il luatila PA. Lui chiar nu ii era frica de Dobreasca si lucra cu ea asta si pentru ca are habar de cum se conduce o uniate, nu ca altii care doar dezbina si duc mai departe razbunarile si frustarile lui Nadrag...mai ganditi-va d-lor directori generali cine este potrivit pentru director la PSPA ca sa se faca odata liniste si sa putem si noi cei multi ( dar nu prosti) sa venim linistiti la munca si sa nu mai auzim de lupata asta care ne streseaza de aproape 2 ani de zile daca nu si mai mult.

Anonim spunea...

pt.09.04.2009 21:00:00
Esti in eroare omule! Conform legislatiei in vigoare, exista posibilitatea ca fiecare unitate sa opteze, pentru propriul program de lucru!

Anonim spunea...

Hai sa va spun una buna! La Targsor directoarea si-a propus soferul la spor de 50%, in schimb nu si-a propus directorul adj. economic, dar pe ceilalti doi directori adjuncti -da. Propusi... soferul, turnatorii si persoanele carora trebuie sa le inchida gura... Va intrebati de ce? Noi intuim... Gurile rele vorbesc... Se zice ca gura pacatosului adevar graieste. Despre noi, ceilalti, ce sa mai zicem?

Anonim spunea...

Traim intr-o perioada in care se fabrica numeroase perdele de fum, diversiunea a ajuns la nivel de politica (de ramura). Ma intreb daca nu cumva si in cazul de fata nu avem de a face cu o diversiune atent elaborata. EU CRED CA CINEVA O ARUNCA PE DOBREASCA IN FATA CA SA UITAM DE ACADEL. SIC.

Bubu spunea...

Pt. Anonimul de la 15.24
Cine o plimba la Bucuresti si retur, directorul adj. sau soferul?!! Intrebare retorica. Misiunea soferului este mai importanta ... sa nu cumva sa intre in sant. Iar turnatorii, au viata dulce peste tot. E important sa nu stii sa faci nimic dar sa stii sa TORNI! Si daca nu ai ce, sa poti minti, ca vorba aceea, si minciuna e tot vorba.

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

"Pușca și cureaua lată ce stimulente,sporuri și salarii aveam o dată!"Este spiciul primului ministru al României!
Astăzi ,pe postul PRO TV,același:"Salariile bugetarilor nu se vor micșora!
Ce s-a întâmplat?
Cine l-a convins?
Așa că,stimați colegi de la Poarta Albă,vorbiți justificat că poate,în acest fel,va fi o schimbare în bine!
Baftă!

Anonim spunea...

Nu va mai amarati, fratilor. Toate lucrurile se stiu, sau daca nu se stiu, pana la urma se afla. Asa ca nici Targsorul nu e ferit de asta, poate sa le dea si 100% si nici PPA. Pana si detinutele vorbesc... Fiat justitia, pereat mundus(pt. cine nu stie latina - va fi dreptate cand va pieri lumea). Vin sarbatorile, poate ne lumineaza Cel De Sus!

Anonim spunea...

Pentru 23.47 - de cand lucrezi tu la spital au fost 6 directori daca punem si luna aia cand a fost Petrovanca ...liniste a fost pana cand nebunul ala de Nadrag si-a pus in cap sa fie director si a inceput sa sape mai inatai oamenii care ii erau alaturi lui Stroescu si care au plecat care incotro apoi l-a sapat pe Stroescu si dupa aia cred ca vroia sa dea pe toata lumea afara ca sa isi aduca prietenii lui de pe la marina si rudele lingailor care l-au ajutat si susinut...nu o mai dati de gard cu Dobreasca...tot ceea ce se spune de ea sunt doar manipularile lui...sa va aduceti aminte cum vorbea de Stroescu...scuipa numai otrava.... pentru cultura voastra: s-a uzat placa cu ,,jigneste si umileste Dobreasca,, ,,fura Dobreasca,, ,,eu sunt bun si aia este rea,,....nu mai merge....si mai apoi, ala care spune ca a facut Nadrag spitalul sa se intoarca dupa soare sa nu uite ca toate erau proiecte vechi iar ei nu au facut decat sa arunce cu praf in ochi la fraieri ,, hai sa facem ceva sa le luam ochii la astia si sa ne acoperim hotiile,,...care fonduri proprii? banii de la fierul vechi si de la ppl-eii invoiti mai ceva ca soldatii? SCUTITI-NE!

Anonim spunea...

pai voi nu stiati ? mai nou asa se face economie : plimbi directorii dintr-un judet in altul , asa si cu programul , lui peste , mergi cu 2-3 ppl-ei la margineni te urci in duba lor si mergi in instantele din judetul dambovita , unde trebuie sa astepti pana termina si ei cei 20-30 de ppl-ei , deci ? asa e la noi .

Anonim spunea...

Cînd pisica nu-i acasă şoarecii joacă pe masă pentru că va-ţi inflamat rău ştiind că directoarea nu-i la spital. Care ziceaţi că Ghindeanu este fiul ploii şi nu are pe nimeni.
A trecut ieri prin anticamera M.J. ca o săgetă şi părea resuscitată când a ieşit pusă pe trebă. Eu am urmărit două zile şi n-am putut intra

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Se plimbă directorii dintr-un județ în altul-prin împuternicire-fiindcă trebuie să însumeze trei ani pe funcție de conducere și să devină și ei adevărați directori, prin "așa zisul concurs"!
Baftă ,celui ce doar ne-a părăsit!
Sper că ,nu de bună voie!

Anonim spunea...

pt 15.24
probabil ai dreptate. exista turnatori si turnatori pe blog. exista victime ca tine care niste ani n-au facut nimic si au luat prime...acum normal ca sunt suparati. lasa sa mai ia si soferii agenti prime nu numai agentii ajunsi directori dintr-un foc.

stranepotulnepotului? spunea...

Acadel?
nu mai dormi!
vezi manevra.
care-i mersu?
cine-i acolo?

Anonim spunea...

mai stie cineva cine-i acolo?! mai conteaza? s-a incaierat toata lumea, nu se mai stie cine mai scrie cine da replica... poate asta era si ideea! La multi ani FLORIILOR!

Anonim spunea...

Pentru D-na DIRECTOARE de la PSPA:
va rugam sa ganditi si altfel: daca nu toate articolele sunt scrise de D-na Dobrescu??? daca sunt si oameni care s-au plictisit si scarbit de razboiul asta prostesc a lui D-l Nadrag impotriva D-nei Dobrescu si pe care il continuati D-voastra?D-na Directoare, pe noi nu ne intereseaza ce a facut D-na Dobrescu ce si cat si daca a furat atata timp cat nu a furat nimic de la noi si nu a fost dovedit nimic din tot ceea ce se spune aici...pe noi ne intereseaza sa vedem ca d-voastra aveti puterea,stiinta,pregatirea profesionala sa conduceti o unitate...cu Dobrescu,Popescu,Ionescu sau cine o fi in functiile de conducere...atata timp cat sunteti pregatita profesional nimeni nu poate sa faca ilegalitai asa cum tot spuneti ca nu aveti incredere in unii oameni cu, care ar trebui sa conlucrati inspre binele tuturor angajatilor...pe noi ne intereseaza sa nu fiti partinitoare,sa faceti ceva ca toti oamenii sa inteleaga ca suntem legati ca zalele la un lant si ca fiecare isi face treaba fara a fi unul mai presus ca altul... chiar daca s-a dorit de catre ANP ca la conducerea spitalui sa fie director un medic asta nu inseamna ca la acest spital lucreaza doar medici asa ca am dori sa aveti puterea ca sa tratati pe fiecare angajat in mod egal fara aceste discriminari pe care numai pe vremea lui D-l Nadrag le vedeam...de aceea si senzatia oamenilor ca d-voastra continuati razboiul fara de sfarsit al dumnealui....dorim din partea d-voastra sa vedem puterea de a conlucra si nu de a placea pe cineva...in definitiv lucram intr-o insitutie de stat unde fiecare si-a castigat locul prin concurs si trebuie sa gasim puterea de a colabora unii cu altii...de ce nu va ganditi ca poate si in randurile noastre sunt oameni pe care ii placem sau nu, in care avem incredere sau nu, dar, cu, care continuam sa lucram fara a declansa infruntari de genul acesta...fiecare gaseste in sectorul lui o modalitate de a conlucra cu colegul/colega pe care nu il place sau nu are incredere si aceasta modalitate consta in a fi bine pus la punct cu ceea ce ai de facut ca sa poti avea control si a nu fi indus in eroare...asa ca, buna pregatire profesionala te ajuta sa poti conlucra cu toti oamenii indiferent ca ii placi sau nu, ca ai incredere in ei sau nu...va rugam sa puneti capat acestei stari de fapt pentru ca in definitiv doar in puterea exemplului dat de d-voastra sta acest lucru si sa luati in considerare ca oamenii nu sunt interesati de ce a facut D-na Dobrescu in trecutul sau...oamenii au interese ( meschine ar zice unii, corecte ar zice altii) mult mai aproape de camasa lor si anume plata orelor suplimentare,sporurile de tbc si sida,angajari, s.a....chiar daca suntem intr-un an de criza si aceste lucruri nu stau in puterea d-voastra de decizie, macar un climat de liniste sa avem in care sa nu se mai sfasie nimeni cu nimeni si fiecare sa-si vada de lucrarile lui si de postul lui fara pretentia de a i se ridica statuie...in definitiv toata lumea munceste cf. fisei postului pe care il are si este platita corespunzator acestuia asa ca nu vedem de ce atata ura intre angajati....de d-voastra depinde sa schimbati acest climat nesanatos care a cuprins PSPA.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI! Pentru toate florile.

Anonim spunea...

Pentru "anonim" 12.04.ora 12.26.
Doamna DOBRESCU,va rog sa aveti bunul simt si sa nu mai scrieti nimic in saptamina patimilor.Luati o pauza de reflectie,bine meritata,dupa cele peste 30 interventii numai la acest "articol".
Dupa dv-stra,doamna GREACA,ar trebui sa va lase in pace,sa va faceti de cap,ca numai asa ar fi "profesionista".
Gresiti,chiar daca ar dori acest lucru(pentru linistea dv.),nu ar putea,pentru ca prea le faceti pe fata.Nu va mai satura dumnezeu!?.

dir. ec. Targsor spunea...

pt. anonimul din 10.04; 15.24 - nu-mi purta de grija, te rog, are cine sa o faca. Soferul directorului, crede-ma, isi merita fiecare leut! Daca aveai ceva de revendicat trebuia sa faci asta la unitate, nu pe blog. Pt. anonimul de la ora 21.52, te pot ajuta sa scapi de frustrari si complexe. Nu-mi place sa scriu, daca ai ceva de zis te invit la discutii.

marcos spunea...

Felicitari ptr. dir. econ. de la Tirgsor.
Nu stiu daca are dreptate sau nu,dar pentru ca a avut curajul sa se identifice si mai ales,sa-l invite pe contestatar la dialog,merita acest lucru.
Avem de invatat de la aceasta persoana.

Anonim spunea...

Da, subscriu si eu.
"Felicitari" pt dir ec Targsor
Mai ales ca a fost postat anuntul la ora 9.oo, adica in timpul serviciului!!!
Haideti oameni buni, nu-l mai deranjati din activitati, lasati omul in pace. Nu-si vede capul de treaba.

Anonim spunea...

Pentru 12.04. ora 18.21 - dupa mine ( si nu sunt D-na Dobrescu) ar trebui ca d-na Directoare sa nu se mai lase influentata de un om bolnav de ura ( Nadrag), de un ,,hot marunt,, (Selea) si de toti lingaii acestora...ar tebui sa judece cu propria dumneaei constiinta, onestitate si profesionalism iar voi sa incetati cu veninul si ura cu, care ati reusit sa dezbinati colectivul PSPA care pe vremea D-lui Stroescu era un colectiv linistit si nu avea nimeni nimic de impartit cu nimeni...pana ati venit voi astia dati afara de la marina!

Anonim spunea...

poate nu stiati ca motoc de la craiova sia pus fustita pentru o zi a fost secretara dar nu sa descurcat cu cafeaua a facuto prea dulce si a rupt si scaunul