Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 17 aprilie 2009

Ordonanţe, ordonanţe, ordonanţe

FSANP deficit de democratie Guvernul a mai trântit o ordonanţă de urgenţă în care s-a mai jucat de-a guvernarea în an electoral. Nu prea se mai aude cuvântul criză, pretextul este de această dată FMI. Important e că e un pretext.

Tot ce spuneau Boc şi echipa de sunet PDL – PSD prin ianuarie nu mai e valabil, după cum nici ce spuneau în campanie nu a mai fost valabil după alegeri.

Guvernul României a adoptat sâmbătă Ordonanţa de urgenţă privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale. După şedinţă, primul ministru împreună cu ministrul finanţelor şi ministrul muncii au susţinut şi câteva declaraţii de presă.

Aceste declaraţii constituie în concepţia Guvernului dezbatere publică, dialogul social fiind astfel redus la anunţarea unor măsuri justificate conjunctural.


Rectificarea bugetară a însemnat reducerea alocaţiilor bugetare pentru majoritatea ministerelor, în timp ce sporurile din sectorul public rămân fie ca nivel maximal fie condiţionat de îndeplinirea unor condiţii de acordare.

Toate aceste măsuri sunt, susţin membrii executivului, impuse de respectarea înţelegerilor cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană cu ocazia contractării împrumutului de 19,5 miliarde euro.

Citeşte mai mult...

7 comentarii:

Anonim spunea...

un alt program de lucru experimental de la 01.05.09? programarea in serviciu se face din birou de sefii de servicii iar functia de LST nu se mai regaseste. atunci la ce mama dracului s-au mai scos la sesiunea unica posturile de LST?

Anonim spunea...

Prietene de ce tie frica ,ca sari din ciolan?sa stii ca merge treaba si fara LST sau inca nu tiai recuperat (prejudiciu).Sarbatori fericite.

Lala spunea...

Ce adresa a ANP a stabilit ziua de vineri 17.04.2009 ca zi libera pentru femeile din sistem? Ma bucur pentru aceasta decizie dar vreau sa stiu de ce nu s-a respectat in unele unitati.

Anonim spunea...

Capitolul 2
Constient ca regiunea corticala nu-i va fi de folos in actuala conjunctura, guru SNLP Bacau a procesat cu atentie toate persoanele care s-au succedat pe scaunul directorial al penitenciarului, apelind desigur la o rectoscopie! Cu gingavitul lui senil si-a declarat loialitatea, desi inevitabil, urma sa-i vinda pe fiecare dintre ei cu cite 30 de arginti! Socant este faptul ca unii oameni au o placere masochista sa se lase condusi de un astfel de personaj mediocru cum este DINU. Lipsa educatiei si culturii a creat o specie atit de alambicata, incit acest individ cu 10 clase reprezinta cea mai buna gluma a naturii. D-le TEOROC, daca vor fi scanate in profunzime, evidentele contabile ale lui homo incompletus vor intra in analele cartilor de bucate: sunt toate varza!

Anonim spunea...

cu cat pretul destinului este mai mare,cu atat sacrificiile sunt mai mari.VA DORESC DIN SUFLET SARBATORI FERICITE!SA NE IERTE D-ZEU GRESELILE NOASTRE DE ZI CU ZI,SA NE FACA MAI BUNI SI SA NE AMINTIM DE FIECARE DATA DE INSEMNATATEA ZILELOR DE PASTE.

"HRISTOS A INVIAT!"

Anonim spunea...

Lumina in suflet si iubire in gand, speranta de mai bine si liniste sarbatorilor petrecute cu familia, sa va faca sa vedeti lumea prin alta prizma...Un Paste linistit!

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Sa uitam de momentele grele!
Sa ne bucuram in liniste de o noua renastere!
Sa simtim ,asa cum ar trebui sa simtim!
Sa ne apropiem de perfectiune!
Sa fim mai buni!
Sa traim impreuna, ca intr-o a-2-a familie!
Sa auzim numai de bine!
Ne aparam teritoriul,e al nostru!
Paste fericit!