Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 4 martie 2009

Misterul comentariului pierdut

Raspuns Prundeanu Acum două zile am primit un comentariu semnat de domnul Prundeanu, subiect al unor critici din partea unor colegi de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Mi-am zis că un ofiţer care răspunde bărbăteşte unor acuzaţii e demn de toată lauda. Drept urmare după ce am avizat publicarea, l-am marcat pentru a-l folosi drept material de lucru pentru un viitor articol.

Mai jos aveţi comentariul. Domnul Prundeanu răspunde punctual, pe un ton uşor iritat, explicând situaţia de fapt şi făcând câteva recomandări celor care au postat comentariile care-l privesc. La final îşi cerea scuze pentru eventualele greşeli gramaticale puse pe seama supărării cauzate de comentariile nedrepte. A făcut câteva, dar nu asta contează.

Ma numesc Prundeanu si dau un raspuns baietilor care scriu neadevaruri despre mine, sunteti manati numai de interse personale, eu m-am luptat si ma voi lupta tot timpul pt. drepturile sindicalistilor cei care ati reclamat si ati scris pe acest blog despre toate conducerile care nu vau facut jocurile tot asa veti face pana la pensie.

Din pacate d-l Stoianovici a avut un plan bun dar nu indeajuns de bun, a uitat de acordarea tuturor recuperarilor, cerandu-mi sa renuntam la orele suplimentare ceea ce nu pot fi de acord,a fost bine intentionat dar nu indeajuns, insa rezolva o mare problema a d-lui Ridichie si a baietilor de la grupa pt. ca o infiinta partial, din punctul meu de vedere e foarte ok dar nici seful de tura si seful de schimb sa stea in PC2 in schimb ce grupa sta la dormitor,iar altii sa stea cuplati prin posturi nu e omenste.

Eu incerc sa reprezint interesele tuturor oamenilor dar astept pe oricine e nemultumit sau care are o propunere fiabila sa vina cu ea si eu il sustin pana la moarte dar cei care spun ca fac sindicat au fost interesati numai si nuami de interesul unui singur grup,domnilor trebuie sa va intereseze toti. Nu eu trebuie sa fac planificarile dvs ca sunteti ofiteri veniti cu propuneri conlucrati nu va carotati aiurea ca si din vina dvs unitatea merge prost pt. ca nu faceti altceva decat sa carcotiti.

In principu am sustinut planul d-lui Stoianovici dar din pacate d-l dir a cosiderat ca nu e indeajuns de bun uniti-va si demonstrati ca e bun,va ajut si eu cat pot cu conditia sa satisfacem nevoile tutror nu numai ale unora.Iar cand aveti nemultumiri in legatura cu activitatea mea spunetimi-le mie in fata macar atat caracter aveti nu scrieti sub anonimat.

Nu am intar la grupa noaptea va inselati d-le Ridichie am intrat pt. asa mi s-a dispus temporar pt. ca nu-mi ieseau orele, am avut un necaz si am luat o tura libera, eu chiar am sustinut peste tot ca nu se paote lucra numai noaptea si ca e ilegal martori sunt o parte din oamenii de la grupa care au lucrat noaptea. Scuzati-mi unele greseli gramaticale dar sunt un pic cam suparat pt. ca ma zbat sa fac ceva si alti arunca cu noroi aiurea in mine. (sursa: link)

Ieri domnul Prundeanu a revenit cu alte două comentarii crezând că i s-a refuzat comentariul în care-şi exprima opinia. Putea să verifice foarte simplu folosind funcţia de căutare destul de vizibilă în blog, sau putea pur şi simplu să-şi amintească că a postat comentariul la un alt articol. N-a făcut-o, deşi era foarte simplu.

L-am căutat, l-am găsit, i-am arătat unde îl poate găsi. În timp ce îi scriam a mai primit un răspuns de la cineva care-i găsise comentariul. Şi, uite-aşa eroul unui viitor articol despre responsabilitate şi curajul exercitării unei asemenea calităţi s-a pierdut printre link-uri. E, totuşi, un act de curaj, destul de rar întâlnit. Dar, ce să-i faci, nimeni nu e perfect. Nici măcar domnul Prundeanu de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

PS. Aseară, după ce ne-am lămurit misterul, domnul Prundeanu a revenit cu alte câteva precizări.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Cand mai marii nostri ne dau tonul(d-ul prim ministru si d-ul presedinte) ce sa ne mai miram de ce se-ntampla in "ograda noastra"?
Mergem acasa dupa o zi de munca!
Dupa o zi stresanta de munca ,cu cerinte absurde,cu un plan facut de... dar,din pacate,considerat de director ca "nu e indeajuns de bun",cu oameni care "nu pot lucra numai noaptea ca e ilegal";cand ajungem acasa,ar trebui sa facem sex-ajuta la eliberarea tensiunii,iar oxitocina provoaca senzatii precum caldura si relaxarea-nu ma intrebati daca e necesar sa aveti si orgasm ,dupa "acea zi de munca"!
Si poate,in acest fel,indraznim sa mai incepem o noua zi de munca!
Parerea mea,pardon!!!!!!!!

Anonim spunea...

ma baieti voua va arde de functiile de conducere sau de banii nostri ce inca nu i-am luat,halal colegi mai sint in tara.Ce mai sti-ti de al 13???????

Anonim spunea...

Fratilor a inebunit valuta ce ne facem ca avem 80% dintre noi rate in valuta si la unii chiar f. mari e nasol.Lasati puscaria incolo si ganditi-va la asta 'http://www.bnr.ro/default.htm '

Anonim spunea...

Severinul,ne-au invrajbit altii din exterior care au de castigat din aceasta situatie,nu mai continuati asa,nu le mai faceti jocurile,mai sunt unele persoane care ar trebui sa le apara numele pe aici de la severin,dar restul sunt oameni calumea,buni colegi asa ca repet nu faceti jocurile.

Anonim spunea...

frate nu stiu cum se face dar noi cei de la penitenciare suntem cei mai pacaliti.De ce /Pai la M.I.R.A s-au luat salariile de merit la noi nu sunt fonduri ;s-a luat al 13 -lea la noi a venit fax intre 03--06 dar nu s-a dat nimic orele suplimentare nu s-au dat din noiembrie;banii pe echipament ioc;banii cistigati in instanta nimic serviciul pe sectii se face cu un singur supraveghetor S.A.M.D. halal loc de munca halal lideri de sindicat ;halal conducatori avem.Tetrailes bahtalo.

Anonim spunea...

Guvernul BOC spune: se vor taia sporuri se va lua numai o parte din salariu dar din preturi sau din dobinzile de la banca nu se ia nimic dinpotriva vor creste ratele la banci se vor mari preturile la mincare .La ei nimic nu se taie dinpotriva creste salariul la senat parlament.Multi vor spune:ce te-am pus noi sa faci rate la banca.?Pai facem ca pnt-ul nu ne-a dat casa si mai avem si noi familie de intretinut.

Anonim spunea...

la Severin se munceşte, cine are timp de bârfe vrea ciolan, cine munceşte vrea salar. Se folosesc alţii de zâzania bagată între noi. mai bine vedeţi fiecare ce n-aţi reuşit să faceţi în grădina voastră.Şefii vin, şefii pleacă...

Anonim spunea...

sperăm să luăm al 13-lea măcar la ziua de salariu, altfel ne dărâmă băncile. Corect, nu trebuia să ne băgăm, dar mai bine împrumutat la bancă, decât frate cu ppl-ul.

Anonim spunea...

Sunt Prundeanu Adrian si imi dau seama ca am gresit fata de unii membrii de sindicat si imi cer scuze . Trebuie sa fiu mai diplomat .Am crezut ca toti oamenii din unitatea asta sunt de buna credinta ,dar m-am inselat .O sa ma lupt in continuare pentru binele meu si al lor .Detest pe acei colegi care sunt lipsiti de discernamint si ataca in mod grosolan familiile celorlalti colegi prin articole care intrec imaginatia unui om normal .Haideti sa-i aflam ca nu-i greu si sa-i scoatem din sindicat .

Anonim spunea...

Adisor ai mare carecter,poti sa lupti pentru binele lor si apoi pt al tau.Te amageste degeaba Nazare si Veronica ,nu au puterea sa te faca ofiter.Doar prin munca si carte poti ajuge ofiteras nu prin manipularea multimii.SUC-CESSSS.

Anonim spunea...

Adi , poate ne spui si noua de ce suntem ultimii din tara care nu am luat al 13-lea ????

Anonim spunea...

Pt. Adi .Cei care ataca pe colegele noastre nu sunt din sindicat din cate stiu si este clar ca lumina zilei pentru tot omul cine a scris .Cred ca se cunoaste de la Timisoara pana la Bucuresti ca este o singura persoana fara caracter printre noi , este cel care ne baga in comisie si nu se prinde de ce aceasta claseaza sesizare dupa sesizare facuta de el , iar tu a iesit cu el la bere .... Cred ca nu va-ti facut vreun plan de sanctionare a oamenilor care pot candida cu tine pentru postul de lst , vom vedea tintele , dar ai grija pentru ca in prima sedinta ti le vom spune in fata ca sa vezi ca nu suntem 2, 3 .....

Anonim spunea...

Chiar sunt adi si nu mai scrieti in numele meu,eu va las cu ura voastra.

Anonim spunea...

Chiar sunt Adi,nu am scris nici-un comentariu pana acu decat cel care incepe tot la fel,cineva imi foloseste numele,urat,Insa am vazut ca cere scuze in numele meu la unii membrii de sindicat nu prea inteleg de ce dar daca am gresit la insusesc si-mi mai cer scuze ca stau sa ma balacaresc aici cu aceleasi persoane in loc sa fac ceva util.Iar pt. informare nici m-am inscris la concurs.O zi buna sa aveti poate uitati de necazuri.

Anonim spunea...

URA URA URA APLECAT NAZARE,MAI E BADAI