Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 2 martie 2009

For free

Building Dupa 1989, am cascat gura la tot felul de vorbitori, oameni politici, oameni de cultura, filosofi... Dupa 20 de ani am ramas cu vreo doi, trei. Putini dar siguri. Unul dintre ei, probabil cel mai valaros, este Andrei Plesu. Asa se vede de la mine! De fiecare data cand il ascult pe Andrei Plesu, ma intreb care este secretul unei asemenea fiinte umane. Nu desteptaciunea lui, nu cultura lui ma coplesesc, cat ma uimeste usurinta cu care intelege si simte dimensiunea lucrurilor.

L-am ascultat intr-o seara povestind despre copilaria lui, una mai degraba nefericita. "Eu - zicea Andrei Plesu – contrazic intr-un fel toate teoriile psihologilor, pentru ca in mod normal ar fi trebuit sa fiu un adult cu probleme si nu sunt. Pana la urma conteaza si faina din care este facut aluatul, conteaza in cea mai mare masura felul in care te rezolvi pe tine insuti!"

A te rezolva pe tine insuti, este in ultima instanta un mod cinstit de a te evalua, de a te raporta la ceea ce esti, inseamna mai ales un fel de parteneriat de buna calitate cu tine, cu lumea. La intrebarea care este cel mai important lucru pentru un om, Andrei Plesu a pus pe primul loc iubirea. Nu iubirea dintre Nelu si Mariaoara, dupa cum sublinia el ci iubirea pur si simplu, sentimentul care ne deosebeste pana la urma de animale si ne aproprie de Dumnezeu.

Din pacate lumea in care traim, care de cele mai multe ori se crede nemuritoare, se ia cu "treaba" si uita de ea insasi, la fel cum si-ar uita intr-o gara, pe un peron, propriul copil. Nu-l abandoneaza cu buna stiinta, il uita pur si simplu in goana asta nebuna de a prinde "rapidul", de a prinde un loc "bun" in fata. In realitate, "rapidul" asta nu duce nicaieri dar odata ajuns in el, rareori mai e loc de intoarcere. Si in tot acest timp, copilul nu inceteaza sa planga...

Este de inteles preocuparea constanta a lucratorilor de penitenciare pentru salariu, sporuri si alte drepturi materiale. Este de presupus ca cei mai multi bani sunt cheltuiti pentru achizitionarea unei case, a unei masini, pentru mancare si intretinere, pentru scolile si nevoile copiilor. Cu ce mai ramane, lucratorii isi cumpara haine, isi sarbatoresc zilele de nastere, isi petrec concediile la mare sau la munte, altii mai precauti, aduna banii pentru investitii sau eventuale si neprevazute nevoi.

Paradoxal, bogatia mintii si bogatia inimii nu au un corespondent material, ca urmare lucrurile astea infinit mai pretioase nu sunt direct proportionale cu marimea salariului si bunastarea fiecaruia dintre noi, ele nu pot fi achizitionate de la supermarchet, oricat de multi bani am avea in buzunar. Moda se schimba, vremurile se schimba, singurul lucru care conteaza in viata unui om, iubirea, ramane neschimbat si este gratis. Pentru ca nu are pret!

77 comentarii:

Anonim spunea...

Se uita in articol ca saracia duce la abrutizare, nedreptatea la ura, nu te inunda iubirea cand vine scadenta la rata, iar copilul iti cere mancare, cand realizezi ca numai anumite categ. sociale sunt chemate sa stranga cureaua, iar altele sunt protejate (p.p.l.) Sunt pers. care au muncit 35 de ani si au o pensie de 500 RON, din care trebuie sa cump. alimente, medicamente, sa plateasca utilitatile si care se simt umiliti cand aud ca o persoana care a violat, a ucis, sta la caldura si pe mancare buna din bani publici, iar ei nu-si permit sa tina gazul deschis decat cu ora! De ce eu care il pazesc pe p.p.l. sa simt criza, sa imi fie diminuat salariul si el nu?

Anonim spunea...

De ce?
Pentru ca am intrat in UE , pentru ca noi am acceptat sa lucram in acest sistem, pentru ca nu ne uitam niciodata copilul in gara fiindca nu ne grabim sa prindem "rapidul", pentru ca nu suntem animale, pentru ca am ales lucruri mult mai pretioase, pentru ca trebuie sa-i iubim chiar si pe cei care au ales sa nu fie oameni!

Anonim spunea...

stie cineva daca se dau si restantele la primele de vacanta pe anii2004 2005 2006,sa-mi dea si mie un raspuns.Ce sti-ti de banii pentru echipament ca ne tot duc cu zaharelul,dar de prima de vacanta pe 2009 .Astept niste raspunsuri .Vadoresc la toti un an bun si sa nu simtim criza financiara.BAFTA TUTUROR...

Anonim spunea...

Toate ale omului sunt la nivelul omului. Sigur că un om trupesc nu poate avea decât dragoste trupească, un om pătimaş nu poate avea decât dragoste pătimaşă, un om curat nu poate avea dragoste pătimaşă, are dragoste curată. Fiecare îşi manifestă interiorul său în faptele sale, în gândurile sale, în ceea ce este el. Nimenea nu poate sări peste umbra lui, când sari, sari cu umbră cu tot. Aşa cum eşti, aşa eşti în toate.

Cât priveşte dragostea lui Dumnezeu, noi credem că Dumnezeu a creat lumea din iubire şi o mântuieşte tot din iubire şi prin iubire, şi ne cheamă pe noi la iubire, la o iubire după poruncă, la iubire curată, nepătimaşă, pe care o realizăm - Sfântul Maxim Mărturisitorul spune că "Dragostea adevărată este născută de nepătimire". Întâi trebuie să fim nepătimaşi, şi după aceea avem o dragoste curată, o dragoste adevărată. Jertfa Mântuitorului s-a făcut din iubire, "Crucea Mântuitorului - zicea cineva pe bună dreptate, m-aş bucura dacă aţi reţine cuvântul acesta - este faţa lui Dumnezeu îndreptată către oameni". Pentru că Dumnezeu este iubire şi jertfa s-a făcut din iubire, Crucea Mântuitorului reprezintă iubirea lui Dumnezeu, deci este "faţa lui Dumnezeu îndreptată către oameni". Bineînţeles, Crucea Mântuitorului - şi aceasta cred că e bine să o avem în vedere - nu reprezintă numai jertfa Mântuitorului, ci reprezintă şi învierea Mântuitorului, deci este şi simbol al biruinţei, nu numai un simbol al jertfei, al neputinţei, al iubirii lui Dumnezeu care Se jertfeşte, ci este şi un semn al biruinţei iubirii asupra neiubirii. Este un semn şi al învierii.

Iar dragostea ca cunună a virtuţilor, dragostea este virtutea cea mai mare. Sfântul Apostol Pavel în Epistola I-a către Corinteni în capitolul 13, în ultimul verset, zice: "Rămân acestea trei, credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare decât toate este dragostea ". Numai că în Evanghelie se spune că "cei dintâi vor fi pe urmă şi cei de pe urmă întâi" (Matei 20, 16), iar Sfântul Marcu Ascetul spune că dragostea este cea dintâi după importanţă şi cea din urmă după realizare. Deci cei dintâi vor fi pe urmă şi cei de pe urmă întâi, cei de pe urmă care se realizează, trebuie să fie în vedere întâi în dorinţa de a se realiza.
Doamne ajuta!
Felicitari pentru tema articolului si pentru modul de abordare al acestui subiect pe cat de controversat pe atat de inaltator!

Anonim spunea...

Imi pare rau ca nu este dasdrp. domnul Badai , este un om capabil , cu suflet bun , un bun coleg , sef si prieten , debandada din planificari nu se datoreaza lui , a fost impusa stiti voi de cine , este absolvent de academie , are experienta , a plecat de jos , este modest iar cine il ataca o face din invidie

Anonim spunea...

Jetix , tu esti!!!!!!!!!!!
Te recunoaste o tara intreaga . Iti lauzi stapanul . Tu, siparezule, regreti amarnic . Cred ca te visai deja sef serviciu ca si cucaitu`. L-ai felicitat degeaba si tu si Gore . Obisnuiti-va cu ideea NU VETI FI SEFI NICIODATA . O SA VA ALERGE OAMENII CU FURCILE SIFOANELOR ....

Anonim spunea...

Hai ma baieti! Voi aia de langa Dunare... Ce aveti ma fratilor cu domnul capitan BADAI? E cel mai bun, cel mai frumos, cel mai inteligent, are muschii mari si tari.. Ce va mai trebe? Ce va nemultumeste? Cum ati putea spune ca Savescu, Stoianovici, Gallbenu sunt mai buni decat el? Mintiti cu seninatate.. N-a vazut Bucurestiu, si nici Romania ce bun planificator, organizator si manager este el. Domnule Director General si Domnilor Directori Generali Adjuncti, cu respect, va rog sa ii acordati o sansa si domnului capitan. Langa domnul Nazare, acolo e locul dumnealui!

Anonim spunea...

Dragi colegi din SNLP SEVERIN in aceasta clipa liderul vostru de sindicat PRUNDEANU este la mici si bere cu cel mai hulit om din unitate ....BADAI , asa va reprezinta el , petrecand cu cei care isi bat joc de noi si de lege. La aceasta cina de taina mai paricipa 5 lasi pentru ca oamenii adevarati au refuzat invitatia perversa .

Anonim spunea...

Care Badai prietene? Ala de isi facea ceva prin foisor? Ala de nu se dezlipea de banana si de cana cu lapte atunci cand era supraveghetor pe sectie? Ala de nu stia sa ia apelul detinutilor pe sectie? Ala cu muschi umflati? E bun ala. Bun rau. (Pe gard, eventual :) :) )

Anonim spunea...

Badai a fost singurul care s-a opus dictatorului Sama. El era singurul care ne apara in fata urgiei lu Severica. Sama ne vana, el ne salva. Ce ne-am fi facut noi, fratilor, fara geniul domniei sale? Praful si pulberea s-ar fi ales de noi. Nu mai fiti rautaciosi. Sunteti invidiosi ca domnul Marius s-a casatorit cu PDLul, PNL-ul si PSD-ul, toate la un loc? Daca are cu ce ba...are cu ce :)

Anonim spunea...

Ptr. Tora! Tora! Tora!..."pentru ca trebuie sa-i iubim chiar si pe cei care au ales sa nu fie oameni!"
...nu mai bate campii...spunei unui parinte care are copilul nenorocit dupa un viol, unui parinte care si-a ingropat copilul, spunei tu iertatorule si iubitorule, ca trebuie sa-l iubesca pe cel care a savarsit fapta si care acum sta la caldura si pe mancare de la stat(acelasi stat la care nefericitul parinte isi plateste onest impozitele)spunei ca tu il iubesti "pentru ca nu suntem animale, pentru ca am ales lucruri mult mai pretioase"...nu stiu daca esti ipocrit ori doar inconstient!

Anonim spunea...

Badai - ca Badai, dar sa-l vedeti pe fratele Barbulescu. Ce sa faca Adi, oameni buni? Incearca si el sa impace si capra, si varza. Are mai multa minte decat multi ofiteri de pe la noi. Are si tupeu, numa ca una e tupeul ca agent in poarta si alta e tupeul ca lider de sindicat. Ai anumite responsabilitati. Muult mai multe.

Anonim spunea...

singurul lucru care ne difera de animale este ratiunea

Anonim spunea...

Jetix fiind Giura? Buna, buna asta! Tu esti Cosmine? Laudatorul mINUNATIEI sALE, bADAI i-UL?

Anonim spunea...

Tu,olteanule,stii ce inseamna "Tora ! Tora ! Tora !" ?
Documenteaza-te!
In nici un caz iertare,iertare,iertare!
N-ai inteles nimic!...

Anonim spunea...

Stimati Directori Generali,
Oare chiar nu puteti gasi doi oameni pe care sa-i trimiteti la Severin ca director si director adjunct? Daca nu mai gasiti niciunul in tot sistemul, va recomand eu cativa de la Severin - Savescu, Galbenu, Negru - directori ; Iova Stefan, Bogdan Ionut, Untaru Titel si evident demisionarul Stoianovici - directori adjuncti. Oricare dintre cei mentionati e cu muuuuult mai bun decat unul ca Badai sau Nazare. Pacat de oamenii cu bun simt de la Severin. Sa le fie de bine!

Anonim spunea...

Domnilor ce mai lectie de iubire ,nu va mai bateti capul cu atata iubire cand la Severin la fiecare colt de cladire se pune de o barfa, de o samnata de ura ...in clipa asta se fac strategii de management in fiecare foisor ,birou ,buda si alte pisoare .Domnilor de la ANP daca nu va treziti la timp sa gasiti formula de guvernare a acestei enclave de parveniti ultima solutie va fi sa inchideti aceasta unitate pentru ca va deveni neguvernabila !

Anonim spunea...

Pentru Tora...
Nu trebuie sa facem nimic!!! Cine iti impune? Facem ceea ce simtim, iar cine e om stie cat de departe sa mearga chiar si cu gandul. Apoi, cum adica "sa-i iubim chiar si pe cei care au ales sa nu fie oameni"? O, Doamne...Pe aceea ii acceptam, in nici un caz nu trebuie sa-i iubim! Ar fi frumos sa reusim sa ii acceptam si sa incercam sa-i schimbam (ultimul, mai ales, fiind foarte dificil de realizat). Sau macar sa-i facem sa inteleaga ca nu e vina noastra ca sunt "altfel" ci, din contra, desi sunt "altfel" se mai poate face ceva pentru a reveni printre oameni...

S.O.A.D.

Anonim spunea...

Cine imi poate spune : a ajuns superman I.P.bADAI mARIUS DIRECTOR ? Am inteles ca il sapa impreuna cu mARGHESCU , jETIX si zAHARIA pe nAZARE .Spune agentilor ca nebunia din unitate se datoreaza lui nAZARE , dar stim ca inteligenta lui bADAI a fost decisiva .

Anonim spunea...

Daca eu as fi, maine, Director General as da afara de la Severin pe cei trei indivizi care au dus puscaria in dezastrul in care se afla acum. Cei trei bolovani - Nazare, Badai si Barbulescu. Stimati domni directori generali, stimate domnule Stancovici Marian, stimate domnule Constantin Ilie, stimate domnule Movila Viorel - Cum apreciati dumneavoastra ca 2 agenti, care pana in 2007 erau prin foisoare si habar n-aveau sa intocmeasca o nota de efective, pot indeplinii atributiile de sefi de serviciu in siguranta detinerii si in aplicarea regimurilor? Considerati ca este posibil? Daca da, rog dispuneti un alt control - efectuat eventual de Strajeru Dragos sa vada in ce hal sunt documentele de la Turnu Severin. Cand Suditu Carmen a fost in control, niciun document de organizare sau planificare nu a fost gasit. Toate se aflau fie la Savescu - care era director la Targu Jiu atunci, fie la Cuca - care era in concediu. Badai, evident ca nu stia nimic. Dar tot acest circ era o vraja a Dunarii, pentru ca el nu le avea. Pentru ca au fost colegi de Academie, Carmen l-a iertat, desi trebuia dat de atunci afara.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la ora 18:16
Ma bucur ca incerci sa fii un bun crestin...Sincer!
Ar fi bine daca nu ai fi "dus" in eroare de anumite detalii. Incearca sa afli ce inseamna "patimi" si "nepatimire" (la care se face referire in religie) si, pe de alta parte ce inseamna "patima" si "patimas". Crede-ma, "patimas" nu inseamna "cu patimi". Plecand de aici, afla ca a iubi cu patima nu exclude dragostea curata. O legatura ar fi, insa nu aceea la care faci referire...
Apoi, am o nedumerire: ce e aceea om trupesc?!

S.O.A.D.

Anonim spunea...

O, BADAI

“O, Badâi, ramâi la mine,
Te iubesc atât de mult!
Ale tale prostii toate
Numai eu stiu sa le-nfrunt;

In al portii întuneric
Te asaman unui print,
Ce se uit-adânc, ca boul,
Cu ochi negri si cuminti;

Si prin vuiet de claxoane,
Prin miscarea naltei ierbi,
Eu te aud cand vii cu Jetix
Doi handicapati imberbi;

Eu te vad tampit de l...ba
Cum îngâni cu glas domol,
Drept in c...rul lui Nazare
Intinzând boticul gol

Si privindu-ti epoletii
Si muschetii din spinare,
Am vazut, ce zic baietii,
Ca esti dâng, dar tragi de fiare”

Astfel zise puscaria,
Toti asupra-mi injurand;
Spumegam de suparare
S-am iesit pe strazi turbând.

Astazi chiar de m-ar mai pune
Si adjunct, tot nu mai pot...
Unde esti, tu tata-socru,
Cu partidul tau cu tot?


Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Anonim spunea...

Da` ce tot aberez eu. Astia 2 nu stiu nici acum sa intocmeasca un asemenea document - ma refer la nota de efective, evident. Ei se plang ca nu au oameni si din acest motiv au atatea si atatea ore suplimentare, dar fiecare ciumpalac dintr-asta si-a tras cate o secretara (a se citi secretar sau ofiter cu scoala). Pacat de copiii aia din Academie ca nu au ce invata de la unii ca ei. Cum poti mai nene sa trimiti om in recuperare, cand in luna anterioara el a mai avut vreo 2-3 recuperari si vreo saptamana de concediu? Ce sa mai recupereze? Prostia sefilor lui? Cum poti sa bagi persoana privata de libertate ca sef post control, la poarta de acces in detentie? Ce sa faca pplul? Sa controleze supraveghetorii si sa-i atentioneze ca n-au voie cu telefon mobil ? :))) De rasu` curcilor si al piticilor din gradina... (sau ai piticilor de pe creier, mai degraba)

Anonim spunea...

Mariusicâ (pentru neştiutorii în alie grămătichiei, a se citi BADAI)!!
Spune tatî tu, cu guriţa ta, ştii ce iaste cela un releu di alarmari? Spunii bolovanii, ştii? Şâ dacâ ştii, la cie tie-ajutâ? Ca iel tot varză îi. Stii matale sâ intocmieşti un Plan die Pazâ şâ Apârari? Da die unghie sî ştii matalii, cî şcoala ai făcut-o la fefeu. Să spunâ buoticu tău - ăla gingaşu, de juninc - ce ai invăţat tălică pe la şcuolile la care ai fost?

Anonim spunea...

Nu stiu cum a trecut examenul psihologic supragentul badai pentru ca in scoala militara i-au interzis portul armamentului dupa ce se catara pin foisoare cu cutitul in gura , se credea Rambo iar acum arunca cu tastatura de la calculator dupa colegi prin birou , de a evoluat, s-au vrea sa bata agentii care indraznesc
sa-i combata ordinele idioate, sunt atatea exemple insa nimeni nu le vede (nazare)

Anonim spunea...

Daca tot se vorbeste de Badai hai sa spun si eu una - de cand e ofiter ne-a uitat de tot pe noi agentii , vrea sa intre in cercul lor(al ofiterilor) iar ei fac misto de el considerandu-l fpss
( pentru ca ofiter zic ca nu a fost niciodata )si pe langa faptul ca nu-l duce mintea decat sa ne ameninte cu pedepsele(vezi ca te pedepsesc , te pedepsesc .....) si sa ne urmareasca tot timpul si-a schimbat domnule si semnatura de numai are loc pe o pagina a4 intr-o planificare (cea de la escorte )care este plina de stersaturi (cand e facuta de el se cunoaste ,e modificata peste tot )

Anonim spunea...

Mai gandeste,caldut,caldut!

Anonim spunea...

Vereee, vere!
Lasati-l vere, nu va mai puneti mintea cu agentul Badai, Marius Badai - oo7, golden bull. E varza, vere! Nu o sa terminati de scris nici pana saptamana viitoare. Cred ca vreo 6 luni la Braila, i-ar prinde bine.

Anonim spunea...

Face el planificarea? Cand? AAA, cand sunt ceilalti in concediu. Care ceilalti? Pai...scribii lui. Nu realizeaza si nici nu va realiza vreodata, cat de ridicol este. Cel mai muschiulos sef de serviciu. Pacat de cap...ar fi putut avea mai mult creier in el :)

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 20.13 cel care a declansat se pare acest val :
- Badai este capabil , iti dau dreptate - are slugi care-i fac munca , ofiteri cum este jetix si agenti gen Caian , Prundeanu , Darpes , Badea
-are un suflet bun - ne da in primire la orice sef care il baga in seama
-este un bun coleg - pentru Marghescu , il duce la iarba verde
-este un bun sef - pentru .... cu asta nu sunt de acord
- prieten - pentru Gore sifonul de la evidenta care-i toarna , toarna, toarna
- este absolvent de academie - cred ca la academia de pesti si sticle de whiski a terminat , cu 5 pentru ca era sarac atunci
- a plecat de jos - corect dar acum este in copac precum pur..ua

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 23.10 cred ca ai vrut sa spui agentul OOO

Anonim spunea...

Multi din cei pe care i-ai enumerat ca fiind slugi sunt oameni prea de mult bun simt, cum e cazul lui Nelutu Caian. Om care nu te poate refuza, din bun simt, oricat de idiot ai fi. Pacat de el. Pacat ca Prundeanu sta prea mult in preajma lui Badai sau a lui Nazare. Va pierde mult teren, pe fazele astea.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 23.27. Nu am vrut sa spun agentul 000, ci agentul oo (oua). Cred ca lipsa creierului se trage de la creatina sau alte dracii pe care le-a bagat in el sa aiba muschi. Stia el ce stia. Nu il mai lua Mona de sot si acum ar fi fost tot in post de paza, sa faca ce stia el mai bine. Hehe! Nu stiam de unde are brandul asa gros :P.

Anonim spunea...

Pt. Tora
"Tora! Tora! Tora! a fost ordinul Mikado-ului prin care Japonia a declansat atacul asupra "Pearl Harbour". Iar cuvantul "tora" in japoneza inseamna "tigru". Din cate citesc, ai unduiri de felina in verb, dar, pana la "tigru", mai ai

Anonim spunea...

Prundeanu ma numesc si nu inteleg de ce nu dati toate comentariile d-lor,nu e normal ceea ce faceti nu va indepliniti acea conditie de echidistanta.

Huginn spunea...

N-am respins nici un comentariu domnule Prundeanu.

Anonim spunea...

=== iubesc iubirea,este prea mult?

Anonim spunea...

pentru 03.03.2009 08:08:00
Asta-i un fragment din SMS-ul lui Nazare catre Vera?
Astia chiar vor sa-i detroneze pe Israela şi Liviu ?

Anonim spunea...

Domnule Prundeanu,credeti ca puteti avea pe jumatate caracterul lui Stoianovici?Sau il aveti pe al lui Badai,Barbulescu,Nazare ,sau Giura.Daca este prima varianta faceti ca el,dvs vi se va aproba demisia de Stoianovici avem nevoie noi cei multi.De acest lucru s-au convins toti,inclusiv cei din anp.Vei avea soarta lui Cuca cat de curand.

Anonim spunea...

domnule administrator Huginn,ma numesc Prundeanu si ma prostititi in fata ,nu ati afisat comentariul care incepe tot cu ma numaesc Prundeanu si care descrie si combate unele probleme ridicate de aceiasi reclamangii de la Severin.Respectivul comentariu a fost transmis in data de 03.03.2009 dupa ora 19.Daca vreti sa dovediti echidistanta acestui blog publicatil domnule,daca nu e clar pt. mine ce hram purtati.

daca e anonima, o semnam! spunea...

Alina!!!!
Fi atenta ca e prea evident!
Nu il mai lauda fata!
Noi stim ca e barbatul tau sau vrei sa apeli rusinea cu copilul?
Oare al lui e? A lui e oare?
Despre Savescu intreabati-ne pe alde noi de la TG JIU!!!!!
Va spunem multe vericule!!

Si ce pati nasu vostru vere? alde Cuca?

daca e anonima, o semnam! spunea...

De SAVESCU de la noi e vorba?

ALO ALO ALO d-nul BALA du-l la Severinul lui cu tot ca e VARZA!!!
Adune domnule un director! nu o imitatie: imputerniciri peste imputerniciri si la examene ia notele care le ia?
Pai ce sa ne invete el pe noi?
Sau l-ati trimis sa il invatam noi pe el trei luni si apoi il duceti sa fie director prin alte parti?
Ca e nestiutor!
De el e vorba ca a fost subofiter prin foisor? Ne faci de ras! Ai vazut ce subofiteri suntem aici!

Anonim spunea...

L-ai postat tu aiurea la: "Cum sa ne mai petrecem timpul liber"!
Ciresarule!

Huginn spunea...

Domnule Prundeanu ati postat la alt articol. Din acest motiv nu va regasiti magnificul si fulminantul comentariu.

Ati postat la articolul din 27.02.2009 în data de 02.03.2009 la ora 21:27:00.

- http://penifest.blogspot.com/2009/02/cum-sa-ne-mai-petrecem-timpul-liber.html?showComment=1235939520000#comment-7484831378287368703

Sper că nu reacţionaţi la fel şi în exerciţiul funcţiunii.

Anonim spunea...

Am un raspuns pt. cei care scriu despre mine Prundeanu.In primul rand eu trebuie sa reprezint interesele tuturor oamenilor din sindicat nu numai unui grup.Cei care scriu au reclamat tot timpul diferite conduceri atunci cand nu si-au atins interesele,se stiu ei bine.Eu nu-l sustin pe nici-unul in acest mic razboi pe mine ma intereseaza drepturile tuturor membrilor.Iar daca escortele au baut o bere cu Badai,inclusiv eu,asa am baut si cu Stoianovici,asa voi bea si cu Ridichie,Galbenu care pt. mine e un adevarat conducator, daca ma invita etc,consider ca numai prin conlucrare se poate face treaba nu ma angajez in razboaie de partea nimanui pt. ciolane,pt. a pune oamenii care imi convin mie in functii ca apoi sa cer avantaje si s-o duc bine,pe mine ma intereseaza sa fie cat se poate mai bine si in acest an de criza membrilor de sindicat-toti.Nu sunt de acord sa renuntam la orele suplimentare si nu voi fi nici-odata iar cel care spune ca d-l Stoianovici e bun in locul meu si dorit de ANP nu vede incompatibilitatea,in speta cred ca d-l Ridichie si anume un lider de sindicat nu trebuie sa fie iubit de ANP ci de majoritatea oamenilor.Eu nu fac planificari sunt un simplu observator,iar sitemul cu recuperarile pontate ca prezenta efectiva plus sporuri e foarte legal,m-am zbatut sa fie schimbator la posturi,cei de la garaj sa nu mai stea in pc2,instanta sa ia spor de antena neciuntit sa aiba program normal,sa se dea luna trecuta toate recuperarile chiar cu sacrificii,sustin efectiv formarea grupei,d-l Ridichie daca are caracter ar recunoaste acest lucru,sa se respecte disciplina in stat,sa nu mai fie oamenii mutati aiurea,sa se dea de luna aceasta sporul de noxe la foisoare determinarile au fost facute,daca s-o mai da de la guvern,la garaj la fel sa incercam sa obtinem 13 ore la Vinjulet sau spor de izolare,2 procese pe rol si alte 2 in perspectiva,sa nu mai fie introdusi oamenii in com disciplina pt. orice nimic i-am sutinut pe cei care au fost introdusi in aceasta comisie,birourile sa nu faca servicii sau sa fie transferati la paza si multe altele.Daca sunteti buni uniti-va faceti palnificari bune prezentati-le la director si eu va sustin pana la moarte,dar aveti in vedere drepturile tuturor oamenilor adica =recuperari,supraveghetorul nu-l urcati in foisor,St si SS nu-i faceti pc2,pc1 nu-i urcati in foisor,asigurati schimbator la posturi si eu va voi ridica in slavi,va cedez si locul mult dorit.Dar fratilor de carcotit e usor veniti cu solutii fiabile.Cine scrie despre mine scrie aiurea si astept sa fie barbat si sa-mi spuna in fata acele lucruri sa discutam si sa gasim solutii,stiu bine cine e dar nu-i port ranchiuna deloc cu toate ca m-a improscat cu noroi aiurea.Eu m-am opus cu curaj conducerii si am obtinut unele drepturi pt. membrii mei de sindicat,dar dvs. ofiterasilor ce-ati facut atunci cand a tunat d-l Nazare ati bagat capul in c.. domnilor ex: nu fac planificarea la GI,fai raport daca in doua ore nu e gata,in 5 minute am venit cu planificarea ,stiti voi cine? Oricum eu astept sa discutam sa stiu ce va nemultumeste in privinta mea si va garantez ca daca e adevarat retrag tot ce-am scris in acest drept la replica si sper ca impreuna sa rezolvam respectivele probleme,fara doar si poate,dar pt. mine sa tineti minte nu exista gasti eu am doar o gasca mare=toti membrii de sindicat.Acest mesaj este pt. cei care au scris despre mine,nu stiu cine sunt cu toate ca banuiesc anumite persoane,eu oricum sterg cu buretele acest episod si atept sa gasim rezolvari la problemele reale din unitate.Multumesc,sper ca d-l Huginn sa afiseze acest comentariu pe blog.Cu stima!

Anonim spunea...

VOI STITI CINE E PRIETEN BUN CU IMPUTERNICITUL DE LA CRAOIVA? IMPUTERNICITUL DE LA TIMISOARA!!!
AU FOST COLEGI SI SE VIZITEAZA IN PREZENT!!!
PENTRU NESTIUTORI!!!
SAVESCU-ALEXEV-BALA

Anonim spunea...

ALINA! HAI REPEDE UN COPIL! E LA CRAOIVA!!!

Anonim spunea...

domnu Nazare, dar pe doamna limbista sefa secretariat! de ce nu o consultati?
sau sa ii zicem doamna directoare!
e pacat ca e fata buna si se pricepe la limbi!!
asa zice lumea

Anonim spunea...

O IUBIRE ALB-ALBASTRA
CE-A AJUNS CRAIOVA NOASTRA!
CONDUSA DE SAVESCU!
SLUGA LUI SAMA!
PE CAND LA PROTV?

Anonim spunea...

Imi cer scuze d-le Huginn aveti dreptate,dar pt. linistea dvs sa stiti ca nu reactionez asa in exercitiul functiunii,dar am fost un pic suparat ca sunt improscat de 2-3 oameni cu noroi in care am avut incredere.Multumesc.Prundeanu

Anonim spunea...

la Severin e taramul de poveste al lui Disney, numai desene animate pe acolo si plin de zmei si sanziene. ne mai trebuie un fat frumos dar ala care se ridica e prea brunet si nu corespunde FRATIEI de la conducere

Anonim spunea...

DOMNULE BALA (DIRECTOR GENERAL) AM GRESIT, RECUNOASTEM, SA NE IERTATI!
DAR CE TREBUIE SA FACEM SA IL LUATI INAPOI PE SAVESCU SI SA ADUCETI UN DIRECTOR?
SINTEM MAXIMA SIGURANTA!!!!!

VA MULTUMIM ANTICIPAT!!
NU CREDEM CA ERA NEVOIE DE MUTARI DE BIROURI SI DE ZUGRAVELI!
SAU ASTA A CONSTAT COMISIA DE CONTROL? CA NU SUNT BIROURILE ZUGRAVITE?
ZUGRAVIM DE MAINE TOATA PUSCARIA!!!

PROMITEM SOLEMN!!

PACAT ALINE, PACAT!!!

Anonim spunea...

Bre nene "Daca e anonima, o semnam" - lasa-ne nene! Esti penibil! Zau asa! Tu nu vezi ca esti penibil? Ba esti de la Tg Jiu, ba de la Craiova. Hotaraste-te! Hai sa-ti zic ce cred eu, vrei? Eu cred ca esti frustratul ala de Badai, care simte ca ii fuge pamantul de sub picioare si care simte ca afla o tara intreaga ce caracter infect are. Daca nu esti tu, vericule, desi iti recunosc stilul, atunci esti tu Vali, nazaritul. Bre nene, daca incercati sa ripostati in vreun fel, faceti-o nene cu acuze concrete, nu cu speculatii. Ce s-a spus despre voi (ohoho si ce mai e inca de spus) este purul adevar, nu fictiune, cum indrugi tu. Daca domnul Director General doreste sa verifice, sa trimita Directia de Inspectie - vreun autobuz cu 10 oameni asa - care sa purice toata activitatea ta, marite Badai. A ta si a domnicului Nazareskin. Hai pa! Pierd timpul...nu alta.

daca e anonima, o semnam! spunea...

Gigi, ma facusi sa gresesc! Bata-te noroc! (si pe noi sa scapam de tine)! Ma gindii la noi si vroiam sa cer relatii de la Tg Jiu si scrisai Tg Jiu, in loc de Craiova!
Noroc cu prietenii!
Multumesc de ajutor, vere (stii tu cine)!

Anonim spunea...

Oh my! Dar ce razboi?!? Domn bADAI, nu te agita asa rau, maestre. Nu de alta, dar s-a umplut tastatura de bale si nu stiu daca toata lumea e asa rezistenta ca noi, cei ce suntem nevoiti sa-ti suportam prezenta. Mai bea un energizant si baga un joc de retea cu JETIX. Calmeaza-te, frate! Oricum, Directorul General sau Adjunctii sai iti vor verifica curand activitatea. Trebuie sa o faca, altfel nu stim ce ne vom mai face. Ceva trebuie sa se intample la Severin. Cineva trebuie sa ia act de grandomania ta, micule individ.

Anonim spunea...

ZEUS, da cu fulgere in ei ca maine poimaine o sa te cheme la tv sa justifici munca lor in comisia de munca si de individualizare, sunt ppl-ei care sunt la tv urmariti si fac paza in post iar acum un an erau toti scutiti medical de plantoane, o sa te intrebe de ce un suparaveghetor e planificat pe doua sectii si agentii din posturile de paza fac kk in punga din care mananca, coboara -ti ZEUS privirea pe ei si tragei in tridentu tau pana nu te trge presa pe tine

Anonim spunea...

Ma mir cu de te-a luat Mona de barbat. Uitasem. Nu o lua nimeni si ai zis ca ar fi bine sa parvii tu. Da! Asa e! Ce fel de om poti fi sa ataci sotia unui coleg incomod? Crezi ca nu pot fi postate comentarii ca si sotia ta se pricepe la limbi? Din alea straine zic. Oare iti convine acest comentariu? Va rog, doamnelor ce cititi acest comentariu, acceptati scuzele mele, iertati-ma si ignorati acest mesaj.

Anonim spunea...

Batrane, m-am prins - ai nevoie de o expertiza psihologica (ori psihiatrica?). Am vazut pe blogul colegilor de la Vaslui o chestie, cum ca ai avea un comportament dezaptativ. Luca, Paul! - BADAI e individul ala dezaptat. :)

Anonim spunea...

Ce sa-ti fac, domnule Geo Savescu! Tu esti singurul vinovat. Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti - era o vorba din popor. La urechile tale, bag sama, ca n-a ajuns. Ti-am repetat de nenumarate ori, NU II MAI FACE TREABA lui musiu badai. Desi l-ai vazut ca e catastrofa din prima zi, ai zis ca e bine sa fi un bun coleg si sa-l ajuti. Uite unde a ajuns unitatea! Au trecut 2 ani cu acest individ in functia de sef serviciu. Si-ar fi rupt gatul de mult, daca nu il ajutai. Iata cum te rasplateste!

Anonim spunea...

NU VA SUPARATI DA COMENTARIILE OLTENILOR VA CRESC RATINGUL?CHIAR DORITI CA ACEST BLOG SA SE TRANSFORME IN LOC DE SPALAT RUFE MURDARE?CHIAR SUNT CURIOS SA VAD DACA PUBLICATI ACEST COMRNTARIU IAR VOI INCHIDE-TI GURILE ALEA CA VORBITI NUMAI PROSTII IAR DACA AVEATI COLOANA VERTEBRALA CUM A AJUNS ALA SDRP SAU CE NAIBA ESTE?

Anonim spunea...

Pe pile, monser! Ar vrea el sa fie DASDRP, dar e DOAR (oooo, Doamne!) sef serviciu.

Anonim spunea...

Severinul,au dreptate oamenii cand spun ca suntem olteni,dar totusi cu repetitia acestor comentarii negative e ceva in neregula,cred ca cineva ar trebui sa se sesiseze,in speta ANP-ul,d-le Bala uitati ca Nazare e finul si actionati in consecinta adica pitulati-l la Timisoara-cdt. sectie,ca si acolo il "iubeste" lumea,fiti vertical si luati masuri cu el si Badai Marius.

Anonim spunea...

Destul de greu, stimate coleg! Nazare planuieste sa se planteze la Severin. Asta doreste, iar sefii din ANP nu stiu daca au curajul sa-l supere pe domnul director general. Pacat, domnule comisar sef Bala. Auzisem ca dumneavoastra stiti sa despartiti relatiile de prietenie si familie, de cele de serviciu, dar cu exemplul Nazare mi-am dat seama ca am auzit prost. Deh!

Anonim spunea...

V-ati plicitisit, domnule bADAI? V-a stat inima in loc de la atata RED BULL? Ah! Am gresit! Uitasem ca e ora dumneavoastra de tras de fiare. Cum sa va mai umflati dvs muschii in fata saracilor agenti si cum v-ati mai permite sa ii provocati la bataie, daca nu ati mai fi o asa forta bruta a naturii :)). Cred ca atata efort v-a diminuat cerebelul totusi. Oare o mai fi ceva in capsorul dumneavoastra? Cine stie.

Anonim spunea...

Multumesc d-le huginn si imi cer inca odata scuze,faceti un lucru extraordinar cu acest blog unde fiecare poate sa-si spuna parerea sincera sau mai putin sincera despre orice,e un mare avantaj pt. sistem acest lucru,pt. noi toti indiferent de interese,cunostinte sau alte criterii,continuati tot asa.Cu stima Prundeanu

Anonim spunea...

pt. anonimul de la 03.03.2009 22:35:00,cred ca acel coleg pe care-l stimezi acum este acelasi care l-ai blamat mai devreme.

Anonim spunea...

Nazare din pacate a reusit sa intoarca o unitate cu susul in jos , ofiterii se ataca , agentii se ataca , sindicalistii se ataca , nu este normal , o unitate mica cu oameni de caracter a ajuns de rasul lumii din cauza acestui securist, care a invrajbit pe toata lumea . Acesta este purul adevar si-i rog pe colegi sa ma comenteze daca mint cu ceva. Sunt sigur ca atunci cand vom scapa de el nu va mai fi nici o problema . De luni de zile le spun ca va pleca , putini m-au crezut , se va confirma si atunci le va parea rau la multi ca s-au balacarit in asemenea hal . Lumea severinului dupa Nazare va fi alta , vor fi si concursuri si atunci se va vedea valoarea fiecaruia , fie el agent sau ofiter . Potoliti-va acum pentru caci altfel un eventual control nu va va gasi bine pe multi si ve-ti fi victime colaterale . Sunt Carlos, ma stiti si va cer opritiva pana nu este prea tarziu ....

Anonim spunea...

Pentru anonimul 03.03.2009 22:50:00 - Nu cred, dar este posibil sa ma insel. Nu am facut-o intentionat, iar daca stimez pe cineva, il stimez pana la capat, nu ma sucesc dupa cum bate vantul.

Pentru Carlos - 03.03.2009 22:52:00
- prietene, lasa ca e bine sa vina si controlul. Asa vom vedea si noi cine merita sa stea in functiile in care stau si cine nu. Eu unul m-am saturat sa vad cum ne conduc toti bolovanii. Sa vina domne oameni cu experienta, sa controleze si sa constate - ori suntem noi prosti cei ce ne plangem pe acest blog, ori indivizii astia de ne conduc sunt niste habarnisti si pleaca lesetei pe unde or dori. Ori una, ori alta.

Anonim spunea...

Unitate mica cu oameni de caracter?
O Doamne!!
Cre esti tu de vezi lucrurile asa?
Daca era asa actualul Director General al ANP era de la Severin nu de la Timisoara!!

Rusine!

Anonim spunea...

Credeti voi ca va fi o alta lume post Nazare? Aveti atata rabdare sa asteptati sa plece? Va spun eu - se va duce la concurs si va castiga. Va fi noul director de la Severin inca 8 ani de acum incolo. Eu unu imi caut unitate sa ma transfer. Stie careva pe unde sunt locuri libere de agenti, in paza?

Anonim spunea...

La cocursuri sa fiti cat mai multi , sa nu mai fie candidati unici , sa se vada valoarea ficaruia , dar ar trebui sa puneti mana si pe carte nu numai pe mause pentru a blama si cateii si purceii . Cat despre control acesta va veni si atunci sa raspunda fiecare tot asa cu curaj ca si aici anonimilor

Anonim spunea...

Mai oameni buni....da parca ati fi la targ, la piata...., da sunt probleme, da nu se rezolva problemele asa. Cred ca fiecare unitate are problemele sale ...de la Satu Mare la Poarta Alba...hmhm...atata ura acumulata si mai vreti munca de calitate domnilor de la ANP, un sistem bolnav.

Anonim spunea...

Da domnilor, de atata ura nu se mai poate munci iar acest fenomen usor ,usor va fi sesizat si de pplei abia atunci va izbucni adevaratul iad la Severin .Iar in momentele acelea oamenii de bine se vor imbolnavi brusc sau vor gasi de cuvinta sa se transfere iar cei care innebunesc acum din cauza incompetentei manageriale la multe dintre compartimente ,vor innebuni definitiv incercand sa repare ceea ce pare deja pe duca .Admiram puterea de caracter a ANP care se distreaza citind zilnic aberatii severinenilor si intre doua fumuri de tigara isi zic "deh ...oltenii!" fara sa previzioneze o posibila rasturnare de situatie calm olteneasca .
Sa aveti o zi buna dragii nostri din ANP, ca noi vom avea una la fel ca celelalte !

Anonim spunea...

badai nici nu stie cum sa aiba o discutie1. A incercat cineva sa stea de vorba cu el? Daca este superior BADAI ESTE SLUGARNIC DE ACORD CU ACESTA. DACA E SUBALTERN....ups el dispune la subalterni nu discuta cu acestia...Apropo cand era agent il ajutau prietenii sa-si cumpere pantofi, haine, e.t.c. Badai lasa aroganta ca altfel s-ar putea sa-ti rupi nasucul ala operat la chirurgie plastica.. Scuza-ma pe asta nu ar fi trebuit s-o spun....Prundene cum iti asterni asa dormi. Tu ai spus ca anonimii au caracter. Sa-mi dai berea si invata sa scrii ....UN ALT ANONIM

Anonim spunea...

Oare nu se intreaba nimeni cine sunt anonimii de la Severin Cristi zis ,,licurici,,op.p.s. si aliatul sau marele sef de grupa singur concurent singur reusit,care trec prin furcile caudine tot personalul de parca cineva le da acest drept,mai intii privitiva in oglinda, firi neputincioase voi vorbiti de sifoane,nu stiti pe linga cine sa va mai aciuiti pentru a va fi voua bine,v-a luat lumea seama.........

Anonim spunea...

Domnule ,,Licurici,,mai puneti-va vissin aveti nevoie la info...,nu va lasati prietenul R... sef de grupa,trebuie sa va orintati repede spre noul dasdrp, va pricepeti la strategii sunteti eminenti ati dovedit-o,luk-ul sa il mai schimbati ca naravul nu aveti cum.....

Anonim spunea...

Sa va fie rusine pt. ca scrieti asa ceva despre domnul Savescu si despre doamna. Despre ce copil aiurati, chiar nu aveti bun simt?