Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 12 martie 2009

Bilanţ ANP. Raportul de activitate pe 2008.

Ăsta e bilanţul pe 2008. Obiective, mere, pere, procente, numere şi alte zarzavaturi. Urmează discursurile, masa, dansul şi felicitările. Să ne trăieşti puşcăriule, că mândru mai eşti!

(…) 1.696 de recompense cu permisiunea de iesire din penitenciar, cu durata de 24 de ore si 3.260 cu durata mai mare de 24 de ore.Comparativ cu anul 2007, când au fost acordate un numar de 1.980 de permisiuni de iesire din penitenciar cu durata mai mare de 24 de ore, 4.549 de vizite intime cu durata de 2 ore si 542 cu durata de 48 de ore. 17.958 de sanctiuni. 65 de actiuni de control, sprijin si îndrumare.

10.778 telefoane mobile.  214 cazuri descoperite de introducerea a diferite substante stupefiante. 24 de
cazuri de agresiune a personalului fata de 54 de astfel de situatii, în cursul anului 2008. 321 de altercatii între persoanelor private de libertate.

Un numar de 280.465 (!!!) persoane private de libertate la termenele fixate de organele judiciare, deservite de unitatile subordonate… din efectivul mediu existent de aproximativ 27.700 detinuti. Efectivul apt pentru munca a fost de 22.485 detinuti, din care a fost folosit la munca un efectiv de 8.421 detinuti, respectiv 37%.

1.447 de voluntari, 1.207participari din partea minorilor, 10.492 de participari din partea barbatilor si 1.244 de participari din partea femeilor. Avem încadrat un procent de 54,60% din totalul posturilor prevazute pentru ofiterii psihologi,45,52% din cele de asistenti sociali si 39,73% din posturile prevazute de ofiteri educatori.

Şi aşa mai departe… 46 de pagini de victorii în serie şi în paralel.

Bilant ANP 2008

 
LInk util:

32 comentarii:

Anonim spunea...

Ok, dar sa nu il uitam pe dl. ministru Predoiu, mare autor de ordine care nu apar nici macar pe site-ul MJLC la rubrica dedicata acestora. Noi, cel putin, recunoastem ca stam cu ochii ca pe butelie pe dansul pana o sa ne declaram multumiti si va reusi, intr-un final, sa indrepte prejudiciile pe care ni le creeaza cu voia sau fara voia domniei sale. Asadar, astazi aducem in atentia dvs. ordinul 679 publicat in M.Of 149/2009 cu referire la "unele" mici modificari in legatura cu conditiile care se pun celor care vor sa candideze la functiile de director general, directori de directie si directori de penitenciare, modul de alcatuire al comisiilor de examinare etc. Cred ca domnul ministru nu are alta treaba noaptea decat sa se gandeasca la soarta directorasilor din ANP in loc sa se aplece asupra aberatiilor noilor Coduri. Eu cred ca domnul Predoiu sta pe aceeasi scara cu vreun functionar din ANP, ca prea da cu idei preconcepute in laboratoarele din Ghiculeasa in noi....Asteptam alte Ordine si mai si...

Anonim spunea...

Frumoasa discordanta intre realizarile Directiei Medicale si scopurile propuse pentru viitor!Scopurile sunt nobile si suna de-a dreptul inaltator:"corelarea salarizarii cadrelor medicale din structurile ANP cu salarizarea din MS"ar fi cazul sa o faceti, cred sincer ca acesta este unul din motivele pentru care este aceasta criza de personal specializat in ANP!"Elaborarea unui statut al medicului de penitenciar si acordul medicilor de penitenciar de a lucra in sistem privat"DE CE DOAR MEDICII?!Asistentii nu avem nevoie de statut,dar de acordul de a lucra pe langa serviciul de la penitenciar?"Corelarea sporurilor cu cele prevazute de ordinele MS"abia asteptam!Acordarea posibilitatii de a face creditele EMC si asistentilor si farmacistilor,si asta suntem nerabdatori sa o primim,deocamdata avem doar obligatia de a le face aceste credite si le facem din timpul liber si din CO.Sunteti plini de intentii bune,sa dea bunul Dumnezeu sa le si realizati ca vorba aia drumul spre iad este pavat cu intentii bune!

Anonim spunea...

Frumoasa cravata sefului [ Bala ] oare ce inseamna ROSU ? cumva este agreat de PSD ?

Anonim spunea...

Se pare ca acum cateva minute un ppl de la Rahova s-ar fi sinucis. Dumnezeu sa il ierte !Asta ne mai lipsea din bilant...

Anonim spunea...

Da... frumos bilant, putine rezultate. si ca sa parafrazez un coleg care a spus ca sunt expert in gargara, vad ca la gargarisme ma intrec altii.

Oare de ce vrea dl.general sa finalizeze doua investitii in MOLDOVA???!!!! De ce in Moldova?

De ce este Scoala Nationala de Agenti in MOLDOVA???

De ce dl. Firinel a zis( la bilanturile regionale pe Moldova) ca Scoala se va muta intr-un centru universitar? NU CUMVA TOT LA IASI???

Ce se intampla, natiune penitenciara? Se muta capitala in Moldova, cand sunt multe penitenciare care zac in mocirla? Nu au dotari, nu au minimum de logistica pentru buna desfasurare a activitatii penitenciare, dar facem investitii de miliarde ????


Cat din ceea ce este oficial in acest bilant, pe hartie, este si pe teren... ca si realizat?

Anonim spunea...

Domnula Bala
Sînt asistenta la PSPA şi nu am găsit alt mod de a vă aduce la cunoştinţă următoarele:
noi asistentele şi agenţii sîntem cei care ducem spitalul în spate. Ca şi cum nu ne-ar ajunge că ne loveşte criza, constatăm că de ani de zile aceleaşi persoane, care nu au nimic în comun cu actul medical, ne pun familiile în pericol. Este vorba de dna Dobrescu şi dna Sarchis care, deşi avem acum un doctor director, cunosc ele la Corpul de control ANP şi MJ, o vor chema pe o dnă Galu şi la evaluarea de 6 luni ,,o schimbăm fată,,. Vă întrebaţi de ce ne pun pe noi în pericol. Pentru că aceste persoane, indiferent ce au făcut, au căzut în picioare şi apoi ne-au călcat şi pe noi. Nimic nu este mai rău decît să stai cu gîndul că vine, dna Dobrecu director după cum ea anunţă şi împreună cu Sarchis ne vor umili. Vrem şi noi să ştim, de ce nimeni nu este în stare să le potolească. Sarchis cum a fost verificată,jumătate din membrii familiei ei sînt arabi, libieni, cum are acces la documente secrete prin mîna ei trec toate documentele. Mîine poimîine ne vedem la TV. Regia lor:
dna Dobrescu cunoscută pentru faptele şi atitudinea ei liberală, socială sau de care o fi, director, Chioveanu adjunct pe pază, Sarchis lider sindical...(lupii la oi). Unde sînteţi şi ce faceţi dle Băla. Speram în dvs. şi în liderii noştri sindicali, dar am văzut că nu faceţi nimic. Eventual un control care ne afectează tot pe noi. Directoarea noastră nu se prea sperie, dar noi am mai văzut filmul ăsta şi altă dată.Am uitat ,,vă are,, şi pe dumneavoastră ca şi pe dl Celmare. Despre dl Dincă ce să spunem, nu are nici un cuvînt. Cine ştie cu ce l-a agăţat şi-l şantajează

Anonim spunea...

Atentie la doamna Dobrescu,
Dupa cum spun gurile rele a fost angajata si facuta militar,cind avea dosare penale pe rol(vezi flota,sau ceva asemanator),beneficiaza si ea de imunitate?
Se lauda mereu ca este prietena cu senatorul S.Mihailescu,zis Miki Spaga si ca atunci cind il vizita in Buc.se caza la un hotel linga parlament(M......T),
Si cu d-na Galu se lauda ca este prietena ,asa cum se vorbea ca a fost si cu gen.Binisor.
Doamna director GREACA,stiu ca este greu,aproape imposibil,dar incercati sa prezentati situatia domnului Bala,si o sa aveti de cistigat,atit dv-stra,cit si subordonatii.
Doamna Dobrescu,incetati vechile jocuri,orice nas isi are nasul.
Cred ca a venit timpul sa va retrageti de buna voie,este mult mai onorabil.Voi reveni,daca va fi cazul cu noi amanunte,si cu date concrete(cms.sef Lian,Tudorache ,Solea ,Alexandru,s.a.)

Anonim spunea...

Apropos,d-ule Dir.Gen.,aveti un zambet frumos;sa uzati de el si la "bilantare"!
Are "priza" la public!
Am crezut ca,dupa cum va este zambetul si ascultarea,va este si inima!
Dar m-am inselat!
Sunteti un om "mic"!
Sa auzum de bine!

Anonim spunea...

Domnilor administratori,

Regulile pentru postare sunt o amintire??
"sa se refere la subiectul articolului"
"sa nu fie repetative"
"sa fie argumentate"
"sa nu fie jignitoare..
ANONIMII 22.31 si 22.33 folosesc blog ul nostru lasitatea lor.

Anonim spunea...

Comentariul despre doamna Dobrescu,a fost scris si a aparut in 11.03.2009,la ora 19.15(SNLP-Dialogul....),eu nu l-am retransmis si nu-mi pot explica aparitia lui in 12.03.2009,ora,22.33 (BILANT ANP).
Nu ma deranjeaza ,numai sa nu fie vreo greseala.
Nu tin sa fie postat neaparat acest comentariu,am vrut doar sa atrag atentia.

Anonim spunea...

Domnule Opus, nu va mai opuneti in necunostinta de cauza! Aflati ca Scoala de Agenti de la Targu Ocna are 12 ani , numai in aceasta locatie. Ca dotarile de aici sunt la standarde , daca nu europene, cel putin peste media multor institutii de invatamant universitar din Romania. In plus, chiar si in cazul maririi cifrei de scolarizare, investitiile ar fi minime, cladirile aferente actului de invatamnat existand!
Ca unii nu stiu asta, e clar, iar diversiunea aruncata cu mutarea… samd….. nu face decat sa se afle exact situatia acestei scoli. De ce aici? Pentru ca deja exista o lunga experienta. Apoi si geografic e o zona de granita intre Moldova, Muntenia si Ardeal, iar despre ce au invatat si in ce conditii ………, aici o pot spune, cred, cei din gneratiile care au fost scolarizati la Targu Ocna ! Cu siguranta nu a fost totul exceptional, dar nici noroaie , bataie de joc sau incompetenta, nu credem sa fie amintirile , pe care multi ar putea sa le confirme . Concluzia e clara, la Targu Ocna nu e vorba de o investitie materiala , ci de o confirmare a celor investite in ani si ani.

Cred ca e nevoie sa fim responsabili cand aruncam cu vorbe !
Va salut cu respect, ca unul ce activez de ce va timp in zona !
Ma numesc Florin Smarandi si pot fi contactat pentru mai multe detalii ! Ma gasiti in baza de date ANP!
Poate ca e o surpriza, dar cred ca se poate si asa cu identitate deschisa, chiar daca as putea fi atacat de numerosi necunoscuti !

Doamne ajuta!
Si s-auzim numai de bine!

Anonim spunea...

Dumneata esti preot,altfel vezi lucrurile,noi suntem mai pamanteni.

Anonim spunea...

PTR 09.46.00... "domnule OPUS"?...poi nush daca individul este un "domn"...mai lucreaza la capitolul asta...sau uite...iti dau eu o idee: OPUS - ANIMAL POLITIC (nu eu am inventat sintagma, ci unul cu mult mai destept ca OPUS)...:))

Anonim spunea...

Pentru dl. Florin Smarandi

Laudele aduse centrului de perfectionare de la TG.OCNA ca de scoala nu poate fi vorba, sunt poate spuse din nevoia de a va pastra un loc in familia numeroasa a celor care isi mai desfasoara activitatea prin puscariile patriei.Mizeria de toate felurile care s-a acumulat in decursul anilor ma face sa am si acum cosmaruri cand ma gandesc la aceasta locatie parsiva unde de la portar la director toti sunt o apa si un pamant,aici sau facut si desfacut tot felul de manarii,sau promovat examene la telefon,au promovat adevaratele (genii) ale puscariile de catre ilustrii profesori (Martiniucii locali in cardasie cu Martiniuc bucuresteanul) doar pentru ca au stiut cate pagini sa scrie,aici sau nascut in fapt de seara adevaratii zmei ai serviciului paza care acum datorita experientei acumulate pe la diferite cursuri rapide vad precum calul,acei zmei a caror cap cu multa minte precum cel de pompa au inventat regionalizarea, au inventat si sustinut ca pamantul e rotund precum sistemul penitenciar si subalternii iau crezut orbeste,cred ca actiunea urmatoare cu mutarea acestei locatii intr-un centru universitar cu traditie este unul benefic in special pentru viitorii candidati cat si pentru a mai distruge adevaratele ginti ceeate pe langa cei cativa (eroi) ai acestei murdare locatii.

Anonim spunea...

OPUS: filozoful care este o sursa de inspiratie ptr salamandre si brotacei otravitori, punind in umbra pina si mamba neagra...la servici nu esti atit de activ dupa cum postezi pe blog...si ca sa ma repet: gargariotule simpatic:)

Anonim spunea...

Anonim de la 22.31, din data de 12.03:
Cat trebuie sa fii de afectat din cauza doamnei Dobrescu si doamnei Sarchis? Chiar asa de mult te deranjeaza corectitudinea si atitudinea celor doua persoane, incat scrii acelasi comentariu la fiecare articol? Esti uimitor! Dar daca te-ai potoli, poate ca te-ai simti mai bine. Asteapta sa se finalizeze rezultatele tuturor anchetelor, sa se ia masurile dispuse si atunci vom avea dovada clara despre fiecare in parte. Speram din tot sufletul sa se faca dreptate, avem aceasta convingere.

Anonim spunea...

Dar ce s-o fi vorbit pe la bilant despre Spital Poarta Alba? Doamna doctor - director nu cred ca s-a dat in vant sa scoata in evidenta rezultatele pozitive ale unitatii, de exemplu economicitatea facuta de farmacia zonala. Aceasta farmacie zonala a fost mina de aur pentru buget, dar mare paguba pentru unii functionari. Doctorii stiu despre ce este vorba. Domnilor, oare nu se vede nimic, nu se face nimic pozitiv? Nimeni nu doreste sa realizam lucruri bune? De ce atata inversunare pentru ca lucrurile rele sa se intample cu orice pret? Mare pacat!!!!!!! Dar daca tot nu se sperie usor Greaca, de ce nu se zbate sa obtina si ea cate ceva pentru unitatea pe care vrea sa o extermine? Un, doi ea ne indeamna sa ne impuscam sau... sa iesim la pensie. Deja pensionarea in acest sistem inseamna capitulare. Toti lasii care habar n-au despre management, li se termina fortele, pac - NE PENSIONAM! ASTA ESTE MODA: PENSIONAREA. Dar, mai mult decat atat, nu este suficient ca ei gasesc in pensionare solutia salvatoare, dar o mai recomanda si altora de care vor sa scape. Poate, poate pleaca la pensie alte persoane incomode, iar lasii si incompetentii raman in continuare la conducere. Urmatorul pensionat, dupa cum prevede toata lumea, aproape sigur va fi MILITARUL DE CARIERA, SELEA. Urmarim cu mare interes ancheta acestuia, din care avem convingerea, ca nu va mai iesi basma curata, asa cum batea campii cu ceva timp in urma. Ce interesant cum a aparut dosarul lui pierdut!!!!!!!{
"Domnule" Selea, lasa oamenii onesti in pace si vezi-ti de problemele tale. Cat crezi ca o sa te mai sustina Greaca si Nadrag. Vor renunta pt ca ei se vor apara pe ei. Si daca mai au putina minte s-ar lepada de tine cat mai curand.

Anonim spunea...

sunt noul eliot ness (in cazul in care stiti despre cine e vorba).
apropo de comentariul domnului ministru cu ocazia bilantului Anp in care preciza ca : ""in situatia creata de "cazul Gorbunov", fostul director a Penitenciarului Craiova a fost demis (si-a dat demisia) desi era proaspat instalat"" si se incearca astefl sa se arate ca acesta nu avea nici o vina.acest lucru nu pare a fi o explicatie corecta intrucat fostul director a dezinformat conducerea Anp-ului si a Ministerului spunand in prima faza ca nu sunt probleme privind intreruperea exectutarii pedepsei acestuia, lucru de care a fost informat inclusiv domnul ministru dar ulterior datorita presei s-a constatat ca lucrurile nu stateau asa, iar acum se incearca reabilitarea acestuia desi pe unde a fost director, in urma lui nu au fost decat regrete (evenimente) pentru modul defectuos in care a gestionat problemele..pentru confirmare intreabati-l pe domnu comisar radu (mosul) si eventual domnul subcomisar becheanu ca sa nu mai vorbim de atasamentul doamnei comisar duta diana fata de domnul director bala, care imediat dupa demisia acestuia,doamna comisar a cerut incetarea detaserii si reintoarcerea la pmt..oare de ce?
p.s.(1)astept comentarii
p.s.(2) voi reveni cu noi amanunte picante

Anonim spunea...

Pentru scumpii mei ANTIPATICI ANONIMI:

Habar nu aveti cine sunteti. Puteti sa va numiti, sau sa va ascundeti sub un nume... poate chiar sub numele unui simpatic preot de penitenciar... scuze parinte Florin Smarandi!

Nu am aruncat cu noroi in imaginea cuiva, nu am spus decat adevarul, nu am ridicat false probleme, raman insa la ideea ca... desi sunt multi care se ascund SUB ANONIMAT... putini sunt cei care au indraznit sa-si ia macar un pseudonim. Daca nu stiti ce este acela luati-va un DEX. Sau luati-l de la acel coleg care citeaza cu marinimie din acesta, dar nu face legatura cu ceea ce se intampla in realitate.

Mi se poate reprosa ca nu am fost destul de incisiv cu cei pe care ii cunosc. Cand am incercat mi-au fost sterse mesajele de catre unii "administratori". Asa spunea unul ...mai zilele trecute.

Daca vreti sa-mi reprosati ceva, faceti un gest de demnitate: postati ca anonimi,
dar „semnati-va” !!!!

Incepeti cu faza aceea... UITATI-VA IN OGLINDA. Daca va place ce vedeti, scrieti administratorului blogului, care are adresa mea de e-mail si ma poate contacta si-mi voi dezvalui identitatea catre oricare dintre doritori, cu singura conditie:

AVETI DEMNITATEA SA POSTATI CU NUME, renuntati la anonimat, altfel atat veti ramane ... doar niste anonimi frustrati si care veti fi marginalizati de catre cei ce va cunosc deja.

ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!

Anonim spunea...

Pentru echipa redactionala a blogului:

Sper ca regulile sa fie respectate intru totul, fara discriminare. Daca va fi nevoie voi face o mica naliza sa vad ca obiectivismul sufera uneori, nu stiu din ce motive... lasati anumiti neciopliti sa arunce invective SI NU NUMAI atat catre autoritati, cat si fata de colegi.

DESI SE VREA O CALE DE COMUNICARE EFICIENTA SI UN FEL DE MODERATOR DE DISCUTII, BLOGUL A DEVENIT O POSIBILITATE PENTRU UNII SA-SI SPELE RUFELE IN PUBLIC, SA MANJEASCA CU RAHAT PE ORICINE SI ORICUM.

Propunerea mea este ca, atunci cand nu sunt respectate regulile de publicare pe blog, mesajul sa fie sters si motivata ... pe blog, la locul unde ar fi trebuit sa fie postare... sa vedem din ce motive acea postare nu poate fi vizualizata.

Sperand ca am fost corect inteles, va doresc o seara cat mai placuta!

Al dvs. coleg, deocamdata OPUS007FREE.

Anonim spunea...

Cred ca cea mai importanta realizare a bilantului a fost o noua "redistribuire" a directorilor. Cat mai aveti de gand sa nu folositi in posturi cheie oameni cu experienta de director, nu strategi de birou de pe la A.N.P.

Anonim spunea...

Frumoase impresii de bilant. Toata lumea se pupa cu toata lumea.

Vad ca OPUS si-a gasit admiratori- un popa si doi anonimi, care-l cadorisesc infel si chip.


Ce au uitat toit este faptul ca suntem totusi in post si nu se cade sa ne ciupim si nici sa ne scuipam.

Oare sa ne batem avem voie? Ca tot veni vorba de morala crestina. Oare Opus va intinde si celalalt obraz, sa il bata susmentionatii?


Dar cine sunt eu, un anonim, ca sa arunc cu piatra? Chiar trebuie eu sa arunc, sau sa ma ajuge colegii anonimi?

O dilema ramane pentru noi toti: ne vom ridica la inaltimea problemelor care sunt acum in puscarii sau doar ne aratam degetele aratatoare sau nu numai acelea?

Huginn spunea...

@ opus 13.03.2009 21:32:00

Multumesc pentru sugestie. Intr-o lume ideala nici n-ar trebui sa ne punem problema asta. O sa incercam sa fim mai atenti.

Anonim spunea...

pt. 20:58 din 13 03:09 oare de ce Bala de la Craiova nu a pedepsit la 28.10.2008 (data la care presa a prezentat adresa prin care se instinta instanta,politia frontiera etc. cum ca Gorbunov nu s-a prezentat din intrerupere)raspuns:pe mosu,pe Dna Cone si poate atunci da era nevinovat.va asigur ca daca facea asta atunci repercusiunile cadeau asupra dir. adj. Cranta. se pare ca acest serviciu Evidenta cit si Vizita in organigrama se afla in subordinea acestuia.asa ca isi merita soarta.

Anonim spunea...

HUGIN, sa nu se supere opus ca ma bag in sema aiurea (1- il cunosc personal 2- are curaj numai pe blog 3- birfeste lumea in unitate de rupe locul), dar apropo de ,,sa minjeasca cu r...t"...el se pare ca la asta se pricepe cel mai bine, brotacelul cu burtica galbena, sa minjeasca...(asta e buna tare, "brotacelul cu burtica galbena"..."hahaha, ce-mi plac glumele mele!")

p.s. ptr admin - nu am folosit cuvinte triviale si obscene, va rog sa tratati ce am postat ca fiind un pamflet!

Anonim spunea...

Este intr-adevar strigator la cer cum se fac aranjamentele in acest sistem - vezi detasari acceptate imediat la cererea anumitor persoane, incetari de detasare-tot la cererea acelorasi persoane -pentru ca nu le mai plac ochii noilor sefi sau pt ca sunt slabe profesional si de teama de a nu se face de ras -vezi detasarea/intreruperea detasarii Dianei Nitu de la PMT la PMS Craiova sub conducerea mult plimbatului director Bala.Si apoi cum sa pedepseasca Bala pe fina, mosu?..A, a uitat Anp-ul sa precizeze la bilant cum se va achita onorabil de onorabila demisie a directorului tocmai instalat in urmaunui concurs unde a alergat singur pe culoar dupa ce s-a asugurat ca toti ceilalti au fost inlaturati!Cum, nu stiti?!Il vor instala ca imputernicit director-oricum, sef - pe unde va dori inima lui!Vorba ceea:o mana spala pe alta si amandoua obrazu' (cui:)) -dar in niciun caz obrazul sistemului penitenciar atat de terfelit si aratat cu degetul.

Anonim spunea...

Bala Constantin nu a dat concurs a sustinut un examen de unul singur .
Anterior examenului a fost imputernicit in functie ca Director la Craiova ce naiba este simplu el trebuia sa fie Director.
Asta deducem si din studiul facut la cea data de penifest din care rezulta ca un procent mare din cei imputernici au promovat examenul sau au castigat concursul.
Bala Constantin a fost un manager foarte slab.Are multe lipse in ceea ce priveste comunicarea cu oamenii,nu a respectat niciodata principiul impartialitatii si egalitatea sanselor.
Halal manager

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 00.25.

s-ar parea ca nu ai sange in instalatie, ci ...posirca, stimabile.

Nu ai demnitate sa-ti dezvalui adevarata identitate, desi am sugerat posibilitatea sa discutam barbateste... dar s-ar parea ca esti femeie. ( Sa nu se supere doamnele, nu am cu ele nimic, dar ...)

La buna vedere anonimule, care NU MA CUNOSTI, asa ca mai bine te-ai potoli...o sugestie de bun augur.

Anonim spunea...

Eliot ness !!!
Pai la Craiova a fost increngatura mare mosi,fini,prieteni.
Bala Constantin a fost un manager slab si cu mari semne de intrebare la corectitudine.
In ceea ce priveste atasamentul lui Nitu Diana nu Duta fata de Bala Constantin .
Pai au lucrat impreuna la PMT Craiova prin anul 2005 au avut „REALIZARI”in plan profesional vezi investitia de la pavilionul administrativ ,s-a facut in acea perioada.
Tot in acea perioada in urma unui control de la ANP a fost mutat disciplinar de la PMT la Targsor Loctiitorul pt logistica Hirsoveanu ,pentru niste achizitii dubioase de cateva miliarde de lei la putin timp a cerut pensionarea .
Achizitiile dubioase au fost platite de PMT Craiova de cine credeti de contabilul sef Nitu Diana .
Din cate sa auzit atunci Nitu Diana este ruda cu Hirsoveanu cel cu manevrele,chiar ea ar fi intervenit pentru mutatrea lui de la IPJ Dolj la PMT Craiova ,ca la IPJ avea bube in cap.

Anonim spunea...

Pt. anonim 20. 54
Se pare că dintr-un combatant feroce al Farmaciei Zonale, care dorea să încalece toţi doctorii din sistem dna Dobrescu 15% -20%, corectăm noi, a ajuns să-i vadă utilitatea ( pentru Poarta Albă nici un profit).
Să ne întrebe pe noi doctorii şi asistenţii de la Galaţi, Brăila sau Tichileşti cum sînt transportate aceste medicamente şi cum putem gestiona urgenţele, pînă javra asta de Dobrescu sau cum o cheamă, catadicseşte să ne trimită medicamentele. Din cîte ştim, s-a îndrăgostit de comosionul gras pentru medicamente, dar totul este bine pînă moare vreun hoţ. Cine a luat această hotărîre ca achiziţia de medicamente să fie la penitenciarele arondate este deştept şi de bună credinţă.

Anonim spunea...

Pentru blandul parinte Florin Smarandi:

Remember you: Scoala de agenti a venit in 1997 la Tg. Ocna, deci are traditie cat un butic infiintat la registrul comertului cu doi asociati, un ofiter de securitate si un profesor de matematica- neica nimeni pensionat de curand.

Ca Scoala pretinde acum ceva ce nu a avut niciodata SE VEDE DIN RAUTATILE ZILNICE DINTRE CELE DOUA UNITATI, isi arunca invective, insulte ,ironii prin gura unui doctoras de cartier pripasit prin curte.

Scoala nu trebuie sa uite de unde a plecat si unde probabil se va intoarce- in vagauna de la Jilava, acolo unde au studiat OMUL CRIMINAL, cartea de baza a lui LOMBROSO, gardienii creati de sistemul comunist sub cizma afacerilor interne post 23 august.

O raza de lumina a fost COLONIA DE LA TG. OCNA, asa ca stimabile parinte, sa luam aminte la JUBILEUL de acum cativa ani, cand nu era isteria actuala, iscata de cativa functionarasi , cu veleitati de profesori - neavand o minima pregatire de specialitate, ci doar facultati facute pe bani, la universitati fara vreo reputatie.

Sa nu uitati parinte ca Dumnezeu este depozitarul adevarului, iar noi umilii acestui pamant trebuie SA PASTRAM SI SA GRAIM ADEVARUL, si sa nu ne izmenim la ifosele unor tinerei ignoranti.

Sa va aduceti aminte de domnia sa GREFU, acela ce a putut sa aduca Scoala la Tg. Ocna, si caruia pot sa-i multumeasca toti care s-au pensionat de la Scoala, de la Centru sau de la Spital, a adus BAZA DE REPARATII AUTO,

asa ca, parinte, cu umilinta si dorinta de adevar, mijlociti ura iscata intre cele doua unitati si aduceti-i pe calea cea dreapta, acolo de unde au pornit, din sanul COLONIEI, sau SCOLII SPECIALE DE MUNCA SI REEDUCARE sai CENTRU DE REEDUCARE cum e acum, fiindca cu mici exceptii , multi din cei actuali isi au radacinile in acest perimetru.

Fie ca sa intelegeti demersul meu, sa intelegeti ca doresc starpirea unei situatii care nu mai poate sa treneze la Tg. Ocna intre slujbasii celor doua unitati surori, pentru la fel de bine ca mine , ii cunoasteti aproape pe toti, desi unii m-au uitat.

Anonim spunea...

E adevarat ca situatia asta bicefala e inveninata artificial si ca e nevoie si de........ un pix, pentru a se incheia asta!
Eu imi aduc bine aminte - si stiu multi ca amintesc asta , despre cei ce au facut ceva pe aici , despre cei ce nu au facut, ori au mimat. Nu am interes in a ,, izmeni'' pe nimeni , nu traiesc prin tabere, sunt lup singuratic si unii se mai ataseaza la caruta mea de idealuri( uneori si din interes).......insa nu inteleg ca ceva sa se schimbe doar dintr-un interes de conjunctura, din orgoliu sau pentru ca cineva vrea sa traga sfori. Stiu ca nimeni si nimic nu e perfect, nici colonia nascuta in plin stalinism, nici scoala aceasta atat de disputata .Insa nu as arunca cu noroi pentru ce ar fi ,,uscat'' legat de calitatea umana a unora, caci ramane calitatea umana a altora!
Nu inteleg dorinta de a se reveni la vagauna si nici elogiile unor epoci apuse! Cert este ca , indiferent ce ar fi aici, e loc de mai putina ura si incrancenare!

In plus pentru necredinciosi: nu sunt popa, sunt preot, pentru unii parinte si profesor. Invat de la fiecare zi , de la fiecare om , fie si din rautatile lor si stiu ca viata nu e o creanga in care sa-ti agati haina pentru a face un scurt popas! In viata, treci sa lasi urme , ori nu!

Dumnezeu sa va binecuvinteze!
pr. Florin