Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 26 martie 2009

Afişul

posterPărea plasat strategic. Cei care virau la stânga l-ar fi văzut mai uşor. Eu mergeam înainte, deci nu-mi era adresat. Nici mie, nici celor care mergeau înainte. Sau, cine ştie, poate că da? Cei care coteau la dreapta nu contau. Nu-i iubea nimeni, şi nimeni nu avea motive să le ceară iertare. Noi, ăştia care mergeam înainte, mai aveam o şansă.

Pe un afiş agăţat de piciorul unui semafor scria, cât să vadă toată lumea, un foarte clar şi fără echivoc TE IUBESC! IARTĂ-MĂ! O ceartă între îndrăgostiţi, cu siguranţă…

Să zicem că afişul era pentru cei care virau la stânga. Atunci cine era adresantul? Sau adresanta? Cine ar fi fost în stare de un astfel de gest. O ea ar fi venit în mijlocul intersecţiei, ar fi scos din poşetă afişul, după care l-ar fi lipit cu cele 4 fâşii de bandă adezivă? Mi-e greu să cred.

Dar, cine ştie? Iubirea dă aripi, nu băutura aia scumpă din cutie. Orice e  posibil, dar cred că mai curând un el ar fi traversat rapid intersecţia. În 2 secunde ar fi lipit afişul şi ar fi plecat sperând că, cine ştie, va primi un telefon de împăcare. Poate că încă mai aşteaptă, poate l-a primit.

Să zicem, deci, că afişul era pentru o domnişoară care vira la stânga. Şi dacă ar fi fost aşa, cum ar fi arătat? Cu siguranţă tânără, poate studentă. Iubea ‘un nebun’, şi s-au certat pentru un nimic. Îl mai iubeşte probabil. Dacă a văzut afişul l-a sunat. Un astfel de gest nu poate fi trecut cu vederea. Doar dacă nu cumva e o altă femeie la mijloc. E şi asta o posibilitate… ar fi mai greu, dar să rămânem optimişti.

Deci, a văzut afişul. Iniţial nu i-a dat importanţă, după care, uimită şi impresionată, şi-a sunat iubitul şi s-au împăcat. Dar câte femei şi bărbaţi au virat azi la stânga? Câţi au lăsat o ceartă în urmă? Cum ar fi dacă, e posibil şi asta, cel sau cea care a pus afişul a amintit tuturor celor care l-au văzut că au cui să ierte? Îmi închipui că ar fi fost sute de telefoane. Poate chiar s-a întâmplat.

Ajuns acasă, am citit că s-au terminat negocierile guvern – sindicate. “Sporul de antena, salariile de merit, plata orelor suplimentare si primele au scăpat de taiere”. Bună treabă. Ne plătim băncile. Dar afişu’, cu afişu’ cum rămâne? Mi-a rămas în minte, cum să scriu despre negocieri, sindicate şi, bleah, guvern. Oamenii ăia se iubesc, o să se gândească ei şi la sporuri.

Părea plasat strategic anunţul ăsta cu sporurile. Salariaţii din sistemul penitenciar pot să-l vadă. Dacă au internet nici măcar nu trebuie să vireze la stânga. Trebuie doar să intre pe site-ul cu anunţul…

Ştiu, avem probleme serioase şi pe mine mă preocupă afişul şi poveştile necunoscuţilor. Sunt într-o pauză de penitenciare. După, mă întorc la reprofilări, programe pilot, şefi de puşcării şi alte afişe… d’ale noastre.

PS. Afişul l-am văzut ieri, de Buna-Vestire.

34 comentarii:

Anonim spunea...

A fost vorba tot de un afis, pe langa care am trecut. Si am luat-o la dreapta.

Anonim spunea...

Noi nu putem să ne bucurăm din tot sufletul de sporuri.Le-am ceda oricînd contra linişte şi siguranţă domnilor directori generali.
Constatam deunăzi că şefii noştri de la Bucureşti nu mai primesc peşcheşuri de la doamna Dobrescu, care s-a intors de la Bucuresti cu vinul neconsumat şi am sperat să fie semnul ăl bun, dar madame aruncă bomba:
"M-am înţeles cu Celmare, am căzut la pace. Chiar mi-a spus că directoarea Greaca s-a plîns de mine, dar că nu-i problemă să am răbdare. Oricum este dus în spate de Carmen Galu, prietena mea şi nu mişcă în front."
"Cît despre Băla, la cum se ţine ăsta de scaun, nici nu respiră, să nu deranjeze." Încă mai am prieteni liberali la corpul de control. Eu director, Chioveanu pe pază iar Sarchis lider sindical.

Ruşine domnilor! Chiar nu avem şefi în stare să potolească această persoană? Aşteptaţi să denatureze situaţia? Puterea ei stă în tupeu şi manipulare dar angajaţii stau în tensiune

Anonim spunea...

Mi se pare corect. Asta mai lipsea de pe acest blog: referinte despre lupta intra si intersindicala. Si da-i, si lupta !Vorba aceea: "Va afiliati ? Ne afiliem, Maria-Ta !". In acest timp, prin laboratoarele de pe langa Ghiculeasa se pun la cale reduceri de toate cele, prin Parlament reprezentantii Legii Romane si ai Dreptatii Anepiste isi fac de cap cu fel de fel de tertipuri odioase si jalnice la adresa legilor care vor guverna sistemul penitenciar, pentru multi ani de acum incolo, Fabrica de Mobila suna a goanga (sau a gong, ma rog- conform sunetului scos de o cutie de sah cu rege , regina si nebun dar din care lipsesc pionii), reorganizarile bat la poarta puscariilor, terenurile trec in domeniul privat al statului (gata si bune de maritat), sindicatele merg la tribunale nu pentru a depune marturie in procesele membrilor contra sistemului ci pentru chestiuni administrative de interes national si grup largit, dsicriminarile intre diverse categorii de salariati ai aceluiasi minister, care l-au oripilat chiar si pe reprezentantul FMI(cel ce a negociat acordul stand-by cu Romania) se adancesc ireversibil, statutul si drepturile personalului angajat este calcat in picioare, ppl-eii se pregatesc sa incerce gustul de roscove coapte iar sefii ingramaditi (in birourile fara aer de la ANP) se pregatesc de intampinarea cu piosenie a sarbatorilor pascale, cu mese pline si vin rosu din teritoriu. Dezbinarea este la ea acasa si se propovaduieste spre debusolarea membrilor de sindicat care nu mai inteleg cine ii reprezinta si de ce. Nimeni nu spune nimic desi toti gandesc la fel (macar o banderola alba s-ar asorta la costumul liber-impus sau in aceasta primavara tendintele modei merg spre o salopeta casual, purtata la munci voluntare ?cine sa ne spuna si sa ne indrume cu referire la tendinte, insa? care e moda prin tarile UE in astfel de cazuri ?). Pace voua, oameni buni, liniste in culise, lasati capul in pamant, nu miscati in front, piesa nu s-a incheiat, actorii trimisi de voi pe scena joaca in alta sala, aici se joaca pentru copii, sssst! Se apropie clipa Invierii Domnului si se cuvine sa fim alaturi de familiile noastre, sa ne vedem fiecare de ale lui, cu gandul si cu fapta, lasati-i si pe altii sa faca la fel, nu ii mai tulburati cu strigatele voastre. Sarbatori fericite, atat cat se va putea, dragi sindicalisti !

Anonim spunea...

Erata
...statutul CU drepturile....(Indurare, dragi tovarasi !)

Anonim spunea...

Măi fraţilor Dobrescu nu-i aia de a plecat din port cînd trebuia să o aresteze. Auzi unde s-a refugiat la penitenciare. Acum face schimb de experienţă cu deţinuţii. Au ce învăţa de la ea, măcar să-i organizeze.

Anonim spunea...

Mai oameni buni , incep sa regret vremurile de inceput ale acestui blog , vremuri in care puteai citi ceva si chiar si sa intelegi ceea ce citesti !!!!!

Anonim spunea...

De ce nu-l aduceti inapoi pe Stroescu la P.S.P.A? E singurul capabil sa reinstaureze normalitatea

Anonim spunea...

De ce nu il adueti inapoi pe Stroescu laP.S.P.A? E singurul capabil sa aduca ostare de normalitate.

Anonim spunea...

Pt.12.43 Ideia veşnicei anonime "doamnă" Dobrescu este bună. Cu adusu, cu pusu, oricum spune că directorii, inclusiv cei generali, au dat examene de formă. Pe Stroescu putea să-l manipuleze că el era dus în lumea lui. Tot ea l-a demascat că se droga cu fortral.
Domne, mai are un an doi pînă la pensie da nu-şi revine.

Anonim spunea...

Poate ne spune d-na DOBRESCU,cum il platea, acum citiva ani in urma, pe tractoristul care era angajat la penitenciar,lucra la POIANA si nici nu stia unde este unitatea.
Ce se scrie despre prietenia ei cu d-na GALU,este adevarat.Cine se aeamana se aduna.
Voi reveni.

Anonim spunea...

Domnilor directori generali, sindicatele luptă pentru drepturile noastre şi le mulţumim. Dumneavoastră nu faceţi nimic în ce o priveşte pe doamna Dobrescu care se poartă ca un patron şi ne ţine într-o stare de incertitudine cu drepturile salariale, mai ales dacă nu zici ca ea.
Sînteţi atît de obligaţi faţă de ea pe cît susţine?
Tastaţi pe calculatoarele SIPA Dobrescu şi o să vă cruciţi. Cine are interes să nu se ştie?

Anonim spunea...

Am avut impresia ca in cursul diminetii a dispatut un comentariu. Pe cine deranja?

Anonim spunea...

Parcă Dobreasca şi Stroescu au fost cercetaţi de DNA. Cu firma Rico. Se aude că se reia cercetarea, dar nu mai credem nimica.

Anonim spunea...

jegosilor!

Anonim spunea...

pt anonimii care noua nu ne sint anonimi de la 10.10 12,39....
situatia este normala la PSPA dar voi incercati inveninarea tuturor si fara succes.Nu exista nici o tensiune.
Numai stiti ce sa inventati in minciunile pe care le scrieti .
Mai rugati va pe la icoane sa va ierte ,ca la cite tapineli ati facut,faceti si spuneti ,iadul e prea putin.
Daca trebuie cineva potolit aceia sinteti voi ,Selea si Nadrag.
Ai uitat cum iti mergea limba dulce cind turnai la urechea lui Serban Alexandru si a Silviei Galu Voicu pe Stroescu? !
De morti numai de bine!voi sinteti putreziti!

Anonim spunea...

Cap de afis... ziarul de Tg.Ocna:

Moartea profesorului Lazarescu!

Titlu de film, mai exact ... dar un film de proasta calitate! Asta pentru ca atunci cand a devenit profesor ... cu acte in regula, a reusit ceva ce numai in sistemul penitenciar se poate! A tras( sau nu- NU cred!!!) sfori ca bunul sau coleg de camera, bunul sau sef de birou/ catedra-ce/o fi, la vremea aia director adjunct pe invatamant SA-I DEA SUBIECTELE CE LE VA TRATA A DOUA ZI! Cu o abilitate nemaivazuta a reusit sa insele vigilenta comisiei de examen din 2008 , cand a candidat de unul singur pentru postul de profesor , fiindca nu NU A FOST PROFESOR DIN 1991 TOAMNA ci abia din toamna anului 2008!

Ce va spune inspectia penitenciara cand va afla ca acel concurs a fost o parodie, mai ales ca , dupa o ora a iesit din examen , cu o lucrare careia nu prea aveai ce sa-i reprosezi! Ca a fost pe felie sau ca a avut subiectele in plic de la Sova- fost director adjunct, actual sef de catedra si coleg cu Gabi Munteanu care a fost o buna perioada pe la ANP ca sa-i faca jocurile !!!!

Acesta este profesionistul "profesor" lazarescu ce si-a castigat prin frauda postul! am avertizat sa NU SE MAI ALERGE DUPA FUNCTII fiindca targul este foarte, foarte mic si vorba moldoveanului desi e dulce la un timp devine cam amaraaaaaaaaa!!!!!!!

Profesore, practica penitenciara iti va sta un pic in gat fiindca te-ai erijat ca exponent al SNPAP cand nu mai erai... apropo NICI PURTATOR DE VORBE NU PREA MAI ESTI!!! Prietenii stiu de ce.

Anonim spunea...

Am citit deunazi o chestie extem de draguta... cineva de la Megas Vaslui a postat urmatorul articol:

Am mai scris despre necesitatea ca miscarea sindicala din sistemul penitenciar sa capete consistenta,atat pentru ca vocea noastra sa devina mai puternica,cat si pentru a demonstra ca problemele sistemului sunt aceleasi pentru toti angajatii,indiferent de zona geografica,de corpul din care fac parte sau de nivelul studiilor.
Existenta a doua structuri care teoretic au aceeasi menire,de a apara interesele profesionale ale lucratorilor de penitenciare,nu face decat sa ingreuneze procesul de obtinere a unor drepturi,sau de aparare a celor existente, in actuala conjunctura.Asta pentru ca pe langa impotrivirea (fireasca)a administratiei centrale,apar si contrele si faulturile celor doi jucatori care practic se afla in aceeasi echipa ,dar incearca fiecare sa ia prim-planul.
Uneori rivalitatea dintre aceste doua structuri sindicale este comica, prin argumentele pe care le folosesc,in egala masura, reprezentantii fiecareia dintre ele.Dar de cele mai multe ori aceasta rivalitate se transforma in adevarate lupte in spatiul virtual ,cu influente directe la nivelul perceptiei colective,polarizand prin intretinerea acestor polemici pe cititorii-sustinatorii fiecarei tabere.Prin contestarea,ironizarea si minimalizarea importantei celeilalte parti nu se realizeaza decat aruncarea in desuetitudine a miscarii sindicale,oamenii percepand aceasta continua cearta ca pe o lupta pentru putere.
Desi sunt implicat in miscarea sindicala inca de la inceput,ca vicepresedinte al unui sindicat independent,nu pot sa spun ca sunt multumit de vreuna din cele doua entitati sindicale.Spun asta constient fiind de reactiile pe care le pot genera,atat dintr-o parte cat si din cealalta.De aceea am specificat ca apartin unui sindicat independent.
Motivele pentru care am afirmat acest lucru sunt evidente pentru toti cei care vor sa faca o analiza obiectiva a sindicalismului din sistemul penitenciar.
Cele doua structuri sindicale au luat nastere cam in acelasi timp,una din vointa oamenilor,cealalta creata special pentru a impiedica asocierea libera a acestora.Una s-a nascut prin asocierea mai multor sindicate independente,cealalta a fost conceputa ca o structura centralizata,cu o conducere centrala obedienta a.n.p.-ului.Una a fost inca de la inceput catalogata ca reactionara,ca,, o adunatura de nemultumiti si de frustrati''(va mai amintiti eticheta?),deci privita cu ostilitate si permanent supusa sicanelor si atacurilor de diferite feluri.
Cealalta,fiind mosita de maimarii a.n.p.-isti,a capatat ceea ce este rezervat copiilor cuminti,jucarii tehnice si o camera a lor,langa cea a parintilor.Plus un loc permanent la masa,ca doar mancarea se mananca pe rand.
Ei bine, desi a trecut atata timp,nu s-a reusit schimbarea acestei perceptii,fiecare fiind in continuare percepute astfel de catre ceilalti,cu toate ca intre timp au aparut schimbari in structura ambelor,de la abordarea problemelor si modul de actiune si terminand cu oamenii care le reprezinta.
Membrii de sindicat din ambele,,tabere''se bucura la fel de drepturile obtinute de fiecare din ele,indiferent ca au fost obtinute prin negocieri in parlament ,minister,directie sau in strada.Modalitatea de actiune devine nesemnificativa atat timp cat genereaza rezultate.Important este sa existe actiune, sa existe demers si vointa in realizarea obiectivelor propuse.
Faptul ca unii striga in strada in timp ce altii stau la negocieri in fotolii ,nu este un lucru rau ,creandu-se presiunea necesara acceptarii la discutii a celorlalti.Tot la fel cum si existenta negocierilor la niveluri inalte,face ca iesitul in strada sa nu ramana la stadiul de spectacol.Deci fiecare isi are locul in natura lucrurilor,completand ce lipseste celuilalt.Unii sunt mai buni negociatori,altii sunt mai impulsivi si ridica baricade,dar impreuna reusesc sa se faca auziti.De fapt,nu asta este scopul?
Celor doua mari biserici crestine,rezultate in urma Marii Schisme,le-au trebuit mai bine de o mie de ani pentru a incepe un timid proces de reconciliere,dupa ce prin prozelitismul agresiv au incercat sa-si fure una altora adeptii,nereusind insa decat sa divida crestinismul in mai multe biserici .
Asemanarea poate parea disproportionata,fortata chiar,dar este evidenta.Ne aflam in stadiul in care ne dorim sa fim un intreg prin asimilarea celorlalti prin orice mijloace.Cred ca urmatorul pas logic este acela de a ne dori sa devenim un intreg pur si simplu,acceptand diversitatea opiniilor si a caracterelor.De dorit ar fi sa facem acest pas cat mai repede si macar sa intindem o punte, pana vom fi in stare sa ridicam un pod.
Deocamdata este dorinta,indraznesc sa sper ca nu numai a mea,de a deveni o forta.

ADEVARAT, ESTE DOAR UN VIS FRUMOS fiindca cele doua sindicate FSANP si SNLP nu se vor reconcilia NICIODATA --- todeauna vor fi oponenti intre cele doua , din chestiuni de orgoliu- primul este al agentilor, cel de-al doilea al ofiterilor, cel putin asa a fost perceput de-a lungul timpului.


Cam asa stau lucrurile si la Targu Ocna, un sindicat este " elitist" al lui LAZARESCU- ala cu filmul... ala de proata calitate, si celalalt al lui TABACARU, care-si pierde acum membrii ca a ajuns fost DGA presedinte de sindicat!

Si cum ar trebui sa sune afisul: PRIMESC MEMBRI INTEGRI IN GRUPA SINDICALA CARORA DESIM AU MANCAT USTUROI GURA NU LE PUTE... A USTUROI, bineinteles!

Va las sa cugetati in care sindicat sa va inscrieti sau cum veti reusi SA LE UNITI... IN CUGET SI SIMTIRI... mai ales la targul Ocnei! Stiti desigur ca imnul sindicalistilor s-a modificat, acum fiind OCNASI ATI FOST, OCNASI SUNTETI INCA... si-or fi in neamul ... de targoveti... de Moldova!

Anonim spunea...

Cap de afis la CR... profesori in zeghe , protestand fata de solicitarea in(juristului) de a/si face controlul medical, INCLUSIV CEL LA CAP!!!!

De ceva vreme a fost un control pentru ca s/au facut de catre unii ore fara a avea aprobare de la inspectoratul scolar, ocazie cu care s/a descoperit ca NICI UN PROFESOR NU ARE ACTE IN REGULA LA CENTRU - toti au fost " atent selectionati" de catre directoarea adjuncta si inspectorul scolar si nu au NICI UN ACT LEGAL CA AR PUTEA PREDA LA MINORII CENTRULUI.

Ba pe la unii s/a auzit si ca UNII PROFESORI NICI NU AU VOIE SA PREDEA , CA AU BOLI CARE NU LE/*AR DA VOIE SA PREDEA / FIIND CONTAGIOASE... Sigur cu ceva timp in urma au existat cazuri de tuberculoza pe care " doctorasul cel viteaz" nu furtunaaaaaaaaa, ci ala cu barbuta, le-ar fi tinut " secrete" adica nu a stiut ca trebuie sa spune cuiva ca unii minori sunt tbc/isti si ca cei ce au intrat in contact cu ei sunt purtatori de germeni DECI PROFESORII SUNT BOLNAVI SI CEI DE LA CENTRU TIN ACEST LUCRU ASCUNS si ne imbolnavesc si pe noi, ca mancam in aceeasi sala de mese, sta / le/ar in gat sa le stea. Alo, DIRECTIA MEDICALA DIN ANP CE FACEEEEEEEEEEEEE? Stie de aceste cazuri ori ba?????


Cap de afis- PAZITI-VA DE PROFESORII DE LA CR, AU TBC sau cine stie ce mai au!!!!

Anonim spunea...

pt anonimii de la 10.10,11.43 12.34 care nu sint anonimi pentru noi
mintile voastre bolnave de ura inventeaza minciuni ca cineva,undeva sa repete greseala de acum 1 an ,cind ati avut succes la Iosif .
Potoloti va bolnavilor mentali! lasati ne cu manipulari de doi lei si angajati care stau in tensiune .

Anonim spunea...

Pentru anonim(a),de la 19.43 si22.08,alias d-na DOBRESCU,
Stimata doamna,
Sa stiti ca doamnele sunt de trei feluri:
-doamne ajuta;
-doamne fereste;
-doamne ce probleme aveti;
D-vstra unde va incadrati?
Va rog nu va mai ascundeti,iesiti public si raspundeti in legatura cu dosarele penale,cum ati fost angajata,de ce vi se spune doamna 10%,si la celelalte acuze care vi se aduc.

Anonim spunea...

PT 17.06 LA DNA A FOST NADRAG. VILA DE PE MALUL LACULUI NU S A RIDICAT NUMAI CU NOI,CITIVA DIN LOGISTICA .

Anonim spunea...

Domnilor administratori,
regulile dvoastra de postare nu sunt respectate in mod repetat,fara legatura cu subiectul articolului, repetative si jignitoare.Argumentarea a fost inlocuita de minciuna si manipulare.Sub anonimat, Pinochio SELEA de la 10.10,11.44,14.27,14.33 improsca venin .

Anonim spunea...

Doamna DOBRESCU,va rog sa raspundeti si la "anonimul" de la o4.11.00,aveti curaj?

Anonim spunea...

Pentru anonim(a) de la 05.21.00,alias - Dobrescu,
Nu va mai ascundeti,iesiti la suprafata,va cunosc stilul,cuvintele,nu ne puteti pacali.

Anonim spunea...

Doamna Dobrescu de cînd a fost ajutată să se întoarcă de la Flamingo la PSPA s-a apucat de o vînătoare de oameni fără precedent. De unde linişte. Toţi cei ce au dat declaraţii pe probe despre ea şi care apar în acel dosar trimis de conducerea spitalului şi lăsat în coadă de peşte de corpul de control al ANP, trebuie să plece sau să fie pedepsiţi. Se bagă pe pază, se bagă pe deţinuţi, se bagă pe medical, se bagă în viaţa noastră personală e prietenă cu toţi şefii... Trebuie oprită

Anonim spunea...

CAND O INLOCUIA SELEA PE MADAM D VAI CE INFORMATI MAI ERAM ASUPRA DREPTURILOR SALARIALE...HAI FITI SERIOSI..VA STA IN GAT MADAM D CA NU VA FACETI DE CAP CUM ATI DORII..SI-L COMPARATI PE CHOVEANU CU SELEA...SI DE UNDE TEXTELE ASTEA CU DESTAINUIRILE LUI DOBREASCA..DIN INCHIPUIRILE LUI SELEA..S-A IMBOLNAVIT SI ASTA DUPA NADRAG..IL SUNA SI VORBESTE SAU IL INFORMEAZA..INSUSI MINISTRU ?D-LE AU LUAT-O RAZNA RAU...IN CURAND O SA SE SPANZURE CINEVA DE CIUDA LA PSPA ..SAU DIN LIPSA DE OCUPATIE..

Anonim spunea...

Acelasi circ condus de circarii lu' Nadrag.....nu poa' lumea sa munceasca ca le face Dobreasca nus'ce...mai schimbati placa fratilor....sunteti penibili!

Anonim spunea...

Va bagati gheara in gat ca va prins Dobreasca cu toate hotiile si va asteapta zile negre de aia ii dati intr-una ca Dobreasca face si drege de nu mai puteti voi sa respirati....pardon SA FURATI!...iti bagi unghia in gat mai Selea ca nu mai cari tot ce este de carat de la puscarie la tine acasa si la GENERALII de la BUCURESTI care va tin pe voi astia ,,curatii,,!

Anonim spunea...

DOAMNA DOBRESCU,
Va rog sa va calmati,deja gifiiti si stiti ca aveti probleme cind va enervati.
Va recunosc stilul in toate art. in favoarea dv-stra.
De ce nu raspundeti la intrebari?
Scriati ca unii au carat la Buc. dar dv-stra cit ati dat gen.BINISOR,lui TUDORACHE,d-nei GALU si la multi altii.Daca ati uitat mai intrebati de d-l.SOLEA poate va aduce el aminte de afacerile facute impreuna si de"plati".

Anonim spunea...

Doamne, cît este de corectă şi curată, pardon curat murdară, dobreascu asta. Dacă ţi-ai vedea de măturile şi mopurile tale şi nu te-ai băga în toate alea probabil că oamenii te-ar lăsa în pace, dar tu, nu şi nu. Onoarea nu-i cazul tău, dar orgoliul cît să ne audă tot ANP-ul! La cîte ai tu pe conştiinţă...dar de unde conştiinţă.
Noi o respectăm pe directoare că nu se coboară la nivelul tău. Îi subminezi din plin autoritatea şi asta este o abatere gravă şi de pedepsit, dar nu-ţi dă satisfacţie. Noi zicem să nu o subestimezi pe doamna Greaca.
Chiar te scuza, asigurîndu-ne că cele susţinute de tine despre înţelegerea cu directorii generali sînt invenţii, "oamenii ăia au treburi mai importante de făcut".
Noi credem că în faţă celor aproape 1000 de angajaţi de la Poarta Albă greşesc neexplicat de mult.Oare doamna Dobrescu ştie ceva?
Nu te mai obosi să te lauzi pe blog că eşti cunoscută ca manglitoare. Nu faci decît să-ţi aduci în prim plan fărădelegile.
Nu vezi şi tu că a început să se dea socoteală. Nici să nu respiri.
Mîine poimîine,ca să ne impresionezi, o să auzim cum ai făcut baie cu vreun ministru sau cine ştie...
Vezi să te culci devreme că nu erai prea bine.
Şi mai lasă domnului telefoanele alea. Ştii că sînt ascultate...

Anonim spunea...

După reacţii nu pare o bătrânică cumsecade şi cinstită această doamnă Dobrescu a voastră. Sunteţi siguri că nu a fost jandarm? Are familie, că pare mai mult un hăndrălău. Avem şi noi unu la fel. Fură oul de sub cloşcă

Anonim spunea...

Daca d-na DOBRESCU nu intelege sa inceteze,sa mai "servim"ceva:pote ne spune cum a dat salariu de merit,unei suborbonate "de incredere" fara aprobarea cond.unitatii si a forului superior;
In unele ocazii se lauda ca este prietena cu senatorul" MIKI SPAGA" si cind il vizita la Buc. se caza la hotelul M....T,de linga parlament,unde a participat si la o nunta la cineva din familia acestuia.
Daca tot vorbim de laude,cred ca ceea ce a spus dupa intilnirea cu dir. gen. este ca in bancul acela:"gata,ma insor;pai cum? este intrebat de un coleg,50%,este rezolvat ,mai am sa-i cer mina.

Anonim spunea...

Cineva intreba daca DOBREASCA a lucrat in port,inutila intrebare,cine nu stie acest lucru.
A lucrat chiar cu senatorul MIHAILESCU,zis Miki Spaga,si a lucat atit de bine incit s-a ales cu citeva dosare penele, care au fost rezolvate cu ajutorul com.sef LIAN, com.sef POLIEC,si altii de prin alte structuri(dupa cu se vorbeste pe faleza si la la hotelul lui Hagi,unde face doamna plaja)
Apropo, de alte structuri,tot prin acele locuri se vorbeste ca functia pe care a lucrat,nu putea fi ocupata decit daca aveai un "grad" si semnai pe statul de plata la "secu".
Sanatate doamna,

Anonim spunea...

Doamna Dobrescu,va rog sa va amintiti de afacerile cu "POIANA"(fratele sefei de acolo era ofiter,coleg cu dv-stra)si de SPICUL DOROHOI.
Asa cum circula vorba prin biroul dv-stra, ati vrut sa scapati de fostul dir.ALEXANDRU,ca va cerea parte din comision(atit dv.cit si domnului SOLEA)