Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 24 februarie 2009

Justitia in costum de baie

Oferta FlamingoNu, azi nu scriu despre buget, desi titlul s-ar putea sa duca cu gandul la asta. Tocmai mi s-a ivit una dintre putinele ocazii de a scrie de bine despre sistemul penitenciar. O sa-mi fie greu, avand in vedere ca n-am exercitiu. Dar, pentru binele patriei, o fac si pe asta.

Azi va prezint oferta Complexului Flamingo, singurul hotel pe care ANP il are pe litoral. Singurul hotel unde magistrati, angajati ai penitenciarelor si grefieri se intilnesc fara uniformele din dotare. Mai jos aveti cateva informatii despre rezervari si tarife. Orice alte informatii le puteti primi la:

tel.: 0241-748631, fax : 0241-748953, e-mail : complex_flamingo@ yahoo.com.

Serviciile sunt decente, preturile sunt bune – in special la bar, marea e aproape, piscina e sigura. Mai mult nici nu trebuie. Nu e unul din hotelurile de 5 stele, nici nu e pe litoralul bulgaresc. Drept urmare, pentru cine nu vrea musai sa fie trendy si fancy anul asta, Complexul Flamingo poate fi o alegere buna.

Prezentarea Ofertei - Complex Flamingo 2009 Tarife - Complex Flamingo 2009

12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu vreau sa fiu lipsit de bun simt fata de autorul articolului, dar pentru dumnezeu, mai rau ne torturezi...am iesit cu datorii din iarna...ratele la banci au crescut...asteptam ca o piine calda al 13...si tu ne faci oferte pe litoral?...

Anonim spunea...

la vara n-o sa mai gandesti asa.

Anonim spunea...

vreau sa-mi explicati un lucru.sunt de 3 ani in sistem.prima de concediu nu inseamna cumva tot salariul mai putin norma de hrana?din care apoi se va lua impozitul.va rog !

Anonim spunea...

E doar un salariu de baza, fara sporuri si fara norma de hrana.

Anonim spunea...

Domnule Bejan, sa nu uitati sa dati niste bilete si la ANP la cei care v-au adus acolo fara pic de cunostinte in domeniu. Cum? Le-ati dat deja din anii trecuti?? Ma scuzati...

Anonim spunea...

salariul este compus si din sporuri,cum este si la alte intreprinderi de stat.

Anonim spunea...

ptr 06.53.00:Am 3 copii, nu am mai fost pe litoral de 8 ani, sotia este pensionara cu gradul 3 de invaliditate.Am sa gindesc la vara asa cum am gindit si vara trecuta, si vara de acum 2 ani, si vara de...:copii mei trebuiesc imbracati si hraniti!

Anonim spunea...

ai intrebat de prima de concediu nu de salariu. peste tot e la fel.

Anonim spunea...

bineinteles de bilete vor beneficia tot aceleasi " personaje"......liderii de sindicat , ofiterii si clica acestora

Anonim spunea...

Voi ati citit cu atentie preturile expuse? Pai cu banii astia stau la Costinesti cel putin 2 saptamini la vila cu aceleasi conditii ca si acolo si mai raman si cu bani de buzunar...Cand au construit astia hotelul mi-am zis ca noi angajatii din sistem, muritorii de rand vom avea niste preturi rezonabile, dar toti care au fost pe acolo au plecat dezamagiti... Sa va spun ca plaja este mica si stancoasa, statiunea e plictisitoare, peste tot dai numai de "penitenciaristi" ca si cum nu ai fi satul si conditiile lasa de dorit. Cu banii pe care i-as cheltui acolo m-as putea simti bine in alta parte...
Semnat: TARABOSTES

Anonim spunea...

Mai fratilor eu unul am fost la Complexul Flamingo si e VARZA. Camerele sunt mici , baile ca acum 20 de ani , mancare in regim de cantina ( adica la program si cu meniu fix ) , barul il gasesti inchis de multe ori la ora 22 , apa din piscina o gasesti la ora 7 dimineata VERDE-serios- (ca abia la 7.30 o trateaza si revine la o culoare acceptabila) , samd. Nici servibialitatea angajatilor nu te incanta ( mai ales a d-lui Cms. Meiloaica care se considera pe feuda lui ) cu exceptia fetelor de la receptie care mai stiu sa zambeasca ( cam acru ce-i drept dar macar se chinuie ) ceilalti zici ca sunt batuti de soarta . Aaaa si sa nu uit de "preturile speciale" : 10 lei ora de biliard pe o masa stramba , 6 lei un cola la 2 l , 30 de lei o friptura vai de mama ei si astea erau anul trecut. Asa ca daca dati un ban macar sa merite . Eu am stat 6 zile la Flamingo cu 15 mil si apoi inca 5 zile la particulari si am cheltuit numa 10 mil in conditii de lux fata de Flamingo. Asa ca NU VA BATETI JOC DE BANI. Orice altceva dar NUUU FLAMINGO

Anonim spunea...

Hai sa fim colegi de treaba, noi astia de la puscarii, sa facem schimb anul asta cu colegii din MJCL: ei la Flamingo iar noi ne sacrificam si mergem la Mamaia la unul dintre hotelurile acele neintroduse in circuitul tuturor ci doar al LOR! Stiu ei care! sau nu stiu...? Vedeti ce de treaba suntem ?