Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 28 ianuarie 2009

Ordin 94/2008 - uniforma si echipament specific ANP

Ordin privind aprobarea Regulamentului pentru descrierea, compunerea și modul de purtare a uniformelor și echipamentului specific pentru funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației naționale a penitenciarelor, precum și a regulilor de acordare a drepturilor de echipament

Download: Ordin MJLC 94/2008

9 comentarii:

Anonim spunea...

Preturile de ce nu se afiseaza,sa ne dam si noi seama daca s-a modificat ceva.Calitativ cred ca avem cea mai proasta uniforma dintre toti fpss.
PS Am observat ca au introdus din nou gradele pe umeri

Anonim spunea...

De cand se vor pune gradele pe umar? Numai noi aratam ca naiba pe unde ne ducem cu uniformele astea... Pai cum sa te diferentieze omul pe la care te duci? Teoretic de ieri putem avea gradele pe umar...Poate Domnul Bala se ingrejeste sa ne dea si noua grade... Sa ne cunoasca si ppl...

Anonim spunea...

cum e cum nu e tot sclavii o poarta smecherii primesc bani

Anonim spunea...

De acord, dar sa se respecte data limita de echipare atat pentru vara cat si pentru iarna. Nici o zi in plus. Si sa ne dea tot ceea ce ne este necesar pentru echipare, nu jumatati de tinuta sau nr. mai mari la incaltaminte.

Anonim spunea...

Nu ne avantajeaza gradele sa le poarte Domul Firel < este jalnic acest individ.

Terminator spunea...

Odata cu acest ordin cred ca s-au rezolvat toate problemele sistemului penitenciar.Cred ca era impetuos necesar acest ordin.Suntem de rasul lumii.Nu sunt bani ptr lacate pe usi,pe vizete,pe portile de acces,ptr geamuri la foisoare,etc,se darama corpurile de detinere peste noi (Vaslui)dar tinuta ,,completa" pe care o avem trebuie purtata regulamentar.SUNTETI JALNICI D-LOR PROFESIONISTI INTELECTUALI.

Anonim spunea...

Personal cred ca acum dupa ce s-a terminat prima echipare ar fi mult mai bine sa ne intoarcem la o procedura de pe vremea cind penitenciarele tineau de interne, inainte de finele anului se cerea tuturor salariarilor un raport in limitele sumei pentru echipament la care aveau dreptul, puteau cere ce vor (articolele de care au cu adevarat nevoie),primeau ca anexa lista cu preturile pentru fiecare articol in parte, nu sub forma de mama dracului stie ce compleuri,se centralizau rapoartele si se comanda tinuta,asa aceasta tinuta nu umplea magaziile sau BAGR-ul si oamenii aveau ce sa poarte fara sa-si umple dulapurile cu articole inutile,nicodata soferul,medicul si supravaghetorul nu vor folosi aceleasi articole de tinuta,cel mai mult se uzeaza camasile,incaltamintea si pantalonul,apoi bluzonul (la cei care vin in bluzon nu in sacou)

Anonim spunea...

In afara de faptul ca acest ordin ne face sa ne intoarcem cu gindul la militarie as sugera mai marilor nostri sa se mai inspire si de pe la vecinii de la Interne ;poate mai invata niste lucruri utile privind elaborarea unui ordin cu termeni tehnici(apropos,stie cineva ce inseamna sublaist sau foran?)iar pe de alta parte sa se ingrijeasca si de obtinerea fondurilor necesare echiparii intregului personal,de plata a orelor suplimentare,a primelor,si a altor drepturi banesti pe care nu le primesc din cauza lipsei resurselor financiare(zice Guvernul ca e criza de vina!).Stie cineva de cind nu s-a mai primit bugetul intreg pt.A.N.P.?Asta demonstreaza lipsa de competenta a sefilor care nu sunt in stare sa ne reprezinte mai sus ,la forurile superioare!Zicea deunazi cineva ca demult nu am mai avut un director general cu atita grija fata de subordonatii din sistem!E drept ,are grija sa ne reduca la tacere,sa ne "uniformizeze"!Pe de alta parte insa,nici noi nu mai stim sa ne aparam,nu mai luam atitudine fata de derapajele conducerilor noastre!

Anonim spunea...

"Tara arde si baba se piaptana"cam asa si la noi,nu avem inca un buget votat,nu stim inca ce inseamna criza dar rostim cuvantul la fiecare 5 minute,noi ne pieptanam cu ordine despre tinute ,ne bilbiim lamentabil,mai creem cuvinte care nu apar in DEX dar ce guvern eficient suntem noi coalitia pentru Romania.