Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 15 ianuarie 2009

La revedere

a5 Ei bine, am ajuns şi aici. E ultimul articol pe care-l postez pe blog. Mi-am anunţat deja colegii şi am modificat drepturile de administrator. În zilele următoare vor fi probabil ceva schimbări de ritm, de stil şi de abordare. Va fi, sunt sigur, un alt coordonator, un alt editor, şi vor apărea noi autori.

Am scris despre penitenciare şi mi-a făcut plăcere. N-am un motiv complicat pentru care mă retrag. N-am câştigat la nicio loterie. Pur şi simplu, agenda viitoare nu-mi va permite să mai scriu. Am ceva planuri, care sper să-mi reuşească, şi care presupun întreaga mea atenţie. E o decizie pe care trebuie s-o iau.

A fost o experienţă extraordinară. Vă mulţumesc tuturor.

34 comentarii:

Anonim spunea...

Si noi iti multumim,urmeaza-ti visele Huginn!

Palmasul spunea...

Se pare ca sunt primul din echipa Penifest care postez aici.

In mod sigur Huggins va fi greu sa te inlocuiasca cineva. In mod sigur ti se va simti lipsa, nu numai de catre noi, dar si multi din cititori iti vor simti lipsa, unii cu parere de rau, altii cu placere.

Aparitia acestui blog a fost ca o supapa pentru personalul administratiei penitenciare, a fost in ciuda unor critici, un permanent "semnal de alarma", si unii dintre noi l-am vazut, alaturi de sindicate, ca "un pai", de care te agati, ca o mica raza de soare.

Savuros pentru unii la cafeaua dulce de dimineata, cinic pentru altii la cafeaua amara din tot cursul zilei, eu unul tin sa-ti multumesc pentru ideea pe care ai avut-o cu blog-ul, si, sper ca acesta va continua in aceeasi traditie ca si pana acum.

Noi vom incerca sa te suplinim, va fi greu, sunt convins, dar sper, ca "o eminenta cenusie", vei fi acolo ... in umbra .... gata de un sfat si o incurajare.

Si nu uita, ca si noi vom ramane aceeasi pentru tine.

Numai bine, draga prietene.

Anonim spunea...

Iti multumim pentru tot ce ai facut si iti uram succes in tot ce vrei sa intreprinzi de acum incolo.

Anonim spunea...

Nu-ti mai trimite mesaje singur ! Du-te !

Anonim spunea...

Stimate Huginn,
Ai făcut o treabă extraordinară prin tot ce ai făcut pentru noi, sistemul penitenciar. Nici nu ştiu unde ar fi ajuns nesimţirea din sistem dacă n-ar fi fost reacţiile lui Huginn. Oricum, felicitări pentru tot ce-ai construit. Ţi-am admirat tot timpul puterea de sinteză, tenacitatea şi dorinţa de a schimba în bine lucrurile. Succes pe mai departe, sunt sigur că oriunde ai muncii, munca ta va fi la fel de apreciată.
Mult succes!

Un om de bine.

Anonim spunea...

- pt.anonim 07.40 -
Mai anonim ..de anonim....
Se vede cu ochiul larg inchis ca de disturba inteligenta si adevarul. Nu'i bai....nu esti singurul (din pacate). In orice situatie...parerea ta ...CHIAR NU CONTEAZA.

Anonim spunea...

MULTUMIM !MULTUMIM! MULTUMIM! D-LE HUGIN,AI FOST SI VEI FI TARE, DAR VEI LASA CUIVA ONEST SI CINSTIT TREABA TA? SPERAM! SUCCES !

Anonim spunea...

Ai făcut foarte bine. Dacă ţi-ai atins scopul, reţine că metoda pe care ai folosit-o nu a fost dintre cele mai morale. Poţi crede că blogul tău a făcut oamenii mai buni sau i-a unit? Unde este proiectul pe care l-ai propus sistemului penitenciar? Ai produs ceaţă şi zâzanie profitând de faptul că ai toate cuvintele la tine. Sunt oameni în sistem care au valoare, caracter. Cred că ai fost în slujba diavolului şi i-ai pus la încercare. Salutări de la Buică şi alţii ca el! Dacă o să observi ce-ai susţinut şi pe cine, dar mai ales de ce, poate o să-ţi ceri scuze.

Anonim spunea...

S-a repofilat Becali, uite ca a gasit diavolul la penifest. Bai Buica analfabetule du-te frate si pune mana pe carte. Nu te mai da destept, ca nu sti sa legi doua fraze.

Anonim spunea...

Uitasem sa-ti spun ceva si tie Hugin... BRAVO. Sper sa continue penifestul. Sindicatele se aude?!!!

Anonim spunea...

Mare păcat că porti un nume de ......oştean.....Traian, Ştefan ...
Multumim pentru comentariile facute

Anonim spunea...

12.58 ce vrei moshule sa spui? prea esti ascuns intre cuvinte.

Anonim spunea...

oricine ai fi sa ai bafta sa-ti reuseasca toate planurile si poate ,cine stie ,sa te mai uiti si prin gradina lasata in urma,sa vezi si sa sustii "alea,alea".Noi vom incerca sa respiram in continuare.....ce nu te omoara te intareste,nu-i asa?

Anonim spunea...

Aceia care te jignesc sunt aceia care nu le place adevarul sunt aceeia care vor sa-si desfasoare activitatea in mediocritate,sintemul penitenciar nu este pentru ei.
Adevarul trebuie sa iasa tot timpul la iveala indiferent cine il spune probabil ii supara??? Felicitari pentru tot ceea ce ai facut si sper sa vina altcineva in locul tau tot asa de ferm ca tine,care sa fie in slujba devarului.

Anonim spunea...

Huginn, chiar daca pleci, sunt convins ca vei mai fi cu ochii pe noi si pe comentariile noastre.

Toate cele bune, prietene.

Anonim spunea...

cu siguranta ne vom mai auzi.
asa ca nu-ti zic "la revedere".

Anonim spunea...

ti-a pus cineva sula in coaste de pleci ?.S-au pur si simplu.Multa lume te cunoaste cu adevarat . Oricum ai fost si vei ramane un profesionist.SUCCES !!!!

Anonim spunea...

Draga Huggin,
Vreau sa cred, cu modestia de rigoare, o valoare care insoteste cu siguranta acest mesaj sau comentariu, cel putin din punctul meu de vedere, ca sunt un observator obiectiv al fenomenului politic, economic, financiar, investitional si social.
Pana acum, nu am facut comentarii in legatura cu subiectele abordate de dumneavoastra, de colegii care au fost alaturi de dumneavoastra, sau cele supuse dezbaterilor de alte persoane interesate cat si mine, in calitate de coleg/colegi, si cred ca mai putin conteaza cine s-a implicat si calitatea celor care care au contribuit la dezvoltarea acestui forum de comunicare in legatura cu problemele cu care se confrunta sistemul penitenciar din Romania.
Mesajul ’’La revedere’’ imi ofera oportunitatea sa intervin, pentru prima data, cu un singur comentariu.
’’Viziunea si strategiile, misiunea si obiectivele, proiectele, programele si planurile, eficienta, performanta si competitivitatea, evaluarea si recompensarea, dezvoltarea profesionala si motivarea, comunicarea si respectul reciproc, reprezinta numai o parte din valorile pe care trebuie sa ni le insusim si sa ni le asumam, indiferent de activitatile pe care le desfasuram, in sistemul bugetar sau privat, in calitate de lideri, manageri sau personal operational, intr-un cuvant ’’profesionisti’’.
Va multumim, va doresc ’’ Toate cele bune’’.

Anonim spunea...

cu siguranta ne vom mai auzi.
asa ca nu-ti zic "la revedere".

TEPES spunea...

te asteptam sa revii Huginn.

Anonim spunea...

Mihai nu ai dat o bere din prima de 1 decembrie...

Anonim spunea...

Dar nu mai scrie ca-n trecut
În blog din tot înaltul:
Ce-ti pasa tie, chip de lut,
Dac-oi fi eu sau altul?

May The Force Be With You!

Anonim spunea...

PT. 15.01.2009 07:40:00- Acritura. E plin sistemul de c***** ca tine. Nu ti s-au spart oglinzile acas` cand te uiti in ele? Sau ai fost intarcat cu otet?

Anonim spunea...

sa speram ca nu vei disparea de tot si vei mai avea timp sa arunci un ochi critic peste blog si sa ne mai dai din cind in cind niste informatii . succes in noua activitate.

Anonim spunea...

BUNA SEARA! VIN VREMURI GRELE.SIMTE ASTA SI HUGINN (HUGINNA).MA ASTEPTAM SA POSTEZE HUGINN DESPRE SITUATIA DE LA GIURGIU.SE PARE CA A AVUT DE LUCRU SI SEFUL LUI (EI) STIE CEVA.DESPRE PASIUNI MAI PUTIN.SPER SA REVII.

Huginn spunea...

Bună seara. Mulţumesc pentru mesaje. :) O să mai trec din când în când să văd ce se mai întâmplă.

Anonim spunea...

Huginn , nu ceda presiunilor ! Alt pseudonim si gata ! Cititorii vostri care sunt mai inteligenti decat ai lor vor sti ca esti tu ! Continua te rog ce ai inceput !

Anonim spunea...

Ai cunoscut gustul infrangerii? E doar o lupta pierduta,razboiul continua !Se poate si mai rau...Trebuie sa fim optimisti!

Anonim spunea...

Ne va fi dor de tine, Huggin. De mintea ta ascutita, setea ta de informare, umorul sanatos, verticalitatea si profesionalismul tau. Iti doresc sa dai de oameni mai putin rezistenti la schimbare si imi doresc sa revii.

Anonim spunea...

Multumim ca ai "luptat" in felul tau! E bine. Succes pe mai departe!

Anonim spunea...

ce sa mai zicem,in ulyimii ani sistemul asta a luato razna.s-au tot facut fel de fel de liste referitor la ce rude avem in unitate sau in sistemul anp.vreu sa va intreb dmnilor colegi daca cineva a vazut si ceva masuri in acest sens.experienta acestui sistem imi spune ca,nu cred ca poate fi vazut unul care munceste intr-o unitate si care nu are pe nimeni,nu participa la chefurile organizate,etc...daca este mai bine vazut sau daca va primi si el saracul o prima sau un salariu de merit mai mare decit nepotii,finii,cumnatii sau spritarii.eu unul cred si sunt sigur ca nu:vi ce spuneti?......pacat de acest sistem eu unul daca as putea as da timpul inapoi ca atunci de bine de rau pe linga doi,trei protejati mai traiau si sarmanii.ia ziceti am dreptate si vreau sa vad colegii care itradevar apreciaza acest sistem inclusiv hugin sa comenteze acest aspect.cred ca m-am facut inteles.

Anonim spunea...

Hughin, ai reusit sa iei painea la multi copii de la pnt Giurgiu. NU E VINA ta ci a celor 7 ani de acasa si ca nu ti-ai dat seama pentru cine postezi. Adio

Anonim spunea...

dute hujin, dute repejor tica ca sigur agenda nuti mai permite sa te ocupi, ca doar deaia ai facut treaba..dezinteresat...nu? si uite asa prostiti voi lumea, rezultate concrete nu neaparat cu concursul vostru, dar familionul tau o duce bine...sigur mai bine ca inainte sa te apuci de vomitat, pardon de scris...dute hujin, dute iute o sa ramai in istoria pnt-relor a- laturi de alti ppl...fapta:AI VIOLAT SCHIMBAREA PE CARE O ASTEAPTA MULTI. BANG

Huginn spunea...

@anonim 18.01.2009 16:59:00
@anonim 20.01.2009 11:16:00

Unu. N-am lăsat nici un copil fără pâine nicăieri. Dicu se descurcă așa cum s-a descurcat și până acum. La fel cum s-au descurcat, dealtfel, și ceilalți ca el.

Doi. Poate că am violat vreo câteva minți obosite, nu neg. Dacă sunteți pe listă sper că nu v-am deranjat prea tare. Vă înțeleg supărarea. Dar, chiar așa, să ajungeți să mă scuipați în contumacie?!

Trei. Poate că vă e greu să înțelegeți, dar reforma o fac cei plătiți să o facă. Nu blogul, nici autorii articolelor publicate pe blog și nici pietonii... sau, oricine altcineva aveți dumneavoastră părere.

Patru. Bunul simț e pe gratis. Nu vă chinuiți să cumpărați tupeu. Nu rentează și, în plus, dăunează firilor sensibile.