Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 25 decembrie 2008

Crăciun fericit!

În numele echipei vă urez tuturor Crăciun fericit!

16 comentarii:

Anonim spunea...

"Craciun Fericit" si tie, draga echipa Penifest. Imi plac urarile scurte si venite din suflet. Nu stiu daca se cade acum sa scriu mai mult decat atat, dar sper sa ma iertati. Acum, la sfarsit de an, auzim din gurile aurite ale unor manageri cum ca ne multumesc si ne felicita pentru modul in care am lucrat tot anul, ca am fost buni, fenomenali etc. Asta dupa ce tot anul am fost cai de bataie si nu le-a pasat de noi. Ipocrizie de doi bani. Oamenii, chiar sefi, cu care am lucrat bine si care au stiut sa ne laude, dar si sa ne mustre la timpul potrivit, acum ne spun simplu "Craciun Fericit" si le raspundem la fel de simplu. Ne privim in ochi cu incredere si ne bucuram de urari.Ce sa facem, insa cu ipocritii? Sa-i lasam sa se bucure crezand ca ne-au mai prostit inca un an, sau sa le spunem sa-si bage multumirile undeva? Eu zic sa-i mai lasam. Voi ce parere aveti?

Anonim spunea...

Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

Un Craciun Fericit, Multa Sanatate tuturor angajatilor din sistemul penitenciar.

Anonim spunea...

E a doua oara , cand imi raspunzi la comentariu printr-un articol ,iti multumesc ,am simtit ca a venit din toata inima .

Prima oara a fost cu

HABEMUS DIRECTOR GENERAL !!!


VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!

Anonim spunea...

"si totusi" credeam că e pseudonimul unui optimist :) Ţi-ar fi fost mai bine să nu-ţi spună "Crăciun fericit"?! E o urare şi atât, nu ţi-ar fi mai uşor să o iei ca atare? Apoi, urările sunt făcute pentru un grup de oameni iar dacă tu nu te simţi vinovat cu nimic atunci poate e frumos să mulţumeşti şi să le urezi de bine, aşa ca între oameni.
Crăciun fericit!!
S.O.A.D.

Anonim spunea...

Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

SA NE BUCURAM :A VENIT CRACIUNUL !VA DORESC VOUA CELOR DIN SISTEM SI FAMILIILOR VOASTRE :LA MULTI ANI!

Anonim spunea...

In numele oamenilor de buna credinta din Penitenciarul Giurgiu iti urez atat tie cat si echipei Penifest Sarbatori Fericite si va multumesc pentru sprijinul acordat.

Anonim spunea...

Si din partea cadrelor de la PRMS Poarta Alba SARBATORI FERICITE!!!

Anonim spunea...

Catre SOAD:

Nu e vorba despre "Craciun fericit!", ci despre multumiri, felicitari si alte ipocrizii. Toate acestea in conditiile in care tot anul mesajele au fost diferite. As prefera sa nu-mi spuna decat "Craciun fericit!". Ar fi fost frumos, cuprinzator, simplu. Poate un astfel de manager sa faca asta?

Anonim spunea...

In numele lucratorilor din Pnt.Jilava iti urez tie cat si intregii echipe penifest,multa sanatate,fericire,implinirea tuturor dorintelor si un an mai bun decat acesta.Cu acest prilej doresc sa le urez tuturor colegilor mei traditionala urare "CRACIUN FERICIT"si "LA MULTI ANI"pentru noul an care vine.

Anonim spunea...

Pentru si totusi:

Nu toţi şefii sunt la fel...mai există şi oameni printre ei, dacă vrei să mă crezi pe cuvânt (poate nu au mulţi norocul să aibă parte de ei, dar asta e altă discuţie). Da, există şefi care îşi spun mesajul simplu, fără ipocrizie.
Ideea mea era alta: o urare transmisă la o mulţime de oameni nu se poate împărţi pe persoane ca mesaj. Exemplu: Cei şapte ani de acasă te-au învăţat să saluţi atunci când intri într-o încăpere unde se află mai multe persoane. Asta nu înseamnă că-i apreciezi pe fiecare în parte la fel...
Recunosc, încă mai cred în bunsimţ, suflet curat, omenie, simplitate :)
S.O.A.D.

Anonim spunea...

de multa ipocrizie am avut si noi parte ..,in special cu prilejul sedintelor la care eram obligati sa luam parte pentru ca mai marii nostrii sa nu vorbeasca la pereti."va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada....pentru munca depusa...pentru seriozitate....",cind se stie ca daca aveai curajul sa iti spui parerea sau daca nu erai de acord cu ideile lor iti puneau pumnul in gura pe moment.cei care au apucat "tura lunga"stiu acest lucru,noroc cu sindicatul,ca altfel era vai si amar de noi si in ziua de azi.

Anonim spunea...

BRAVOOO Baietii !

Felicitarii si Multe Multumirii pentru inalta calitate si profesionalism cu care ne-ati delectat prin Utilitatea valoroaselor voastre articole,
Va dorim o binemeritata vacanta in mislocul Sfintelor Sarbatorii Crestine de Iarna si de Happy New Year 2009 !
Va Dorim ca pentru noul an sa veniti mai sanatosii,puternicii si creativi pentru PENINTENCIAR..si lumea juritica romaneasca cea corupta..

Cu Stima,
Marius Nicoi
Romprotect-Org.

Anonim spunea...

Pentru unii dintre voi, scurt, la obiect si din inima curata (inca): CRACIUN FERICIT!!!
Pentru ceilalti: Viata este scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, ride necontrolat si NU REGRETA NIMIC care te-a facut sa zimbesti!!!
DIN GIURGIU VA SALUTA CU RESPECT SI CU SPERANTA CA IN INIMA VOASTRA MAI ESTE LOC DE BUNAVOINTA SI INTELEGERE, PASTRINDU-VA INSA DEMNITATEA INTEGRA, GRAITORUL

Anonim spunea...

SOAD, tu raspunzi la comentarii inainte sa citesti? Daca citeai cu atentie ceea ce am scris, nu mai era cazul sa-ti dai aceleasi raspunsuri pe care le aveai deja in comentariul meu.