Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 24 decembrie 2008

ANP: Prime egale pentru toate funcţiile de execuţie

ANP Consiliul de conducere al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a decis azi că primele se vor acorda pentru toate funcţiile de execuţie din sistemul penitenciar. Deşteaptă decizie. O să fie ceartă între şefi şi neşefi, n-o să mai fie între ofiţeri şi agenţi. Oricum e un progres.

Directorul general a mai avertizat că premierul are în vedere şi blocarea concursurilor pentru ocuparea funcţiilor vacante din sectorul public, existând posibilitatea ca şi ocuparea posturilor vacante din sistemul penitenciar să fie blocată. O decizie în acest sens nu s-a luat însă.

Primele vor fi egale pentru toată lumea. După dezbateri aprige cu reprezentanţii sindicatelor s-a convenit că, din lipsă de timp, această soluţie e cea mai bună. În fine, vine Crăciunul.

Update 24.12.2008 ora 16.30

Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare (SNLP) publică pe site-ul propriu adresa transmisă de directorul general al ANP în unităţile din subordine referitor la premiere şi câteva precizări legate de acest demers:

(...) Luand in calcul fondul total de premiere (4,32 milioane), fiecarui premiat ii revine in medie o suma de 412 lei brut (350 lei net). Sumele vor inregistra usoare diferente de la unitate la unitate, fondul de salarii neavand aceleasi proportii in toate unitatile, el suferind modificari si in functie de numarul de salariati sanctionati.

Luni 29 decembrie 2008 vor intra sumele in conturile unitatilor si in mod normal tot luni Consiliile de conducere ale unitatilor vor stabili sumele exacte care se platesc efectiv (sarcina de altfel aproape formala, avand in vedere parametrii foarte clari stabiliti de ANP), urmand ca banii sa se plateasca imediat ulterior sedintei si intocmirii statelor.

Mai multe informaţii pe site-ul SNLP.

43 comentarii:

Anonim spunea...

concurs pe post vacant = avansare?

Anonim spunea...

un pas inainte....acum sa vedem cati vor fi inapoi???

Anonim spunea...

Post vacant=post liber, neocupat...Ar fi mai multe de explicat în ceea ce priveşte interpretarea ca o avansare sau nu, însă pentru simplificare (să nu se plictisească careva citind)spun doar că aici e vorba de ocuparea posturilor vacante cu sursă din exteriorul sistemului. Acum bănuiesc că te-ai lămurit...
S.O.A.D.

Anonim spunea...

Legat de prime...
Egalitate în toate nu există în lumea noastră oricât şi-ar dori/spera unii visători. Revenind la oameni...suntem diferiţi unii de alţii încă de la naştere, simţim diferit, acţionăm diferit...Acordarea de prime egale nu mi se pare un lucru absurd sau rău, deoarece ar putea fi privit, chiar cu o mare credibilitate, ca pe o răsplătire a eforturilor susţinute ale unei părţi din personalul sistemului nostru. Nu e necesar a se lua acum, la prime, în calcul o evaluarea a acestor eforturi suplimentare deoarece există alte variante de recompensare din acest punct de vedere: salariu de merit, 50%. Dar, să afirmi şi să mai şi crezi că doar agenţii vor fi recompensaţi mie mi se pare o aberaţie. Câţi agenţi credeţi că sunt în A.N.P.? Cine ne reprezintă (bine sau rău) la nivelul cerut de o astfel de acţiune de acordare a primelor? Nu mai visaţi, nu mai aruncaţi cu vorbe pentru că tot la voi se va întoarce răul. Perseverenţa ajută întotdeauna când îţi doreşti ceva! Spuneţi lucrurilor pe nume la timpul potrivit, în locul potrivit şi, mai ales, persoanelor potrivite. Nu e uşor, dar nici imposibil!
Să ne bucurăm de ceea ce avem, de cât mai primim şi să ne auzim cu bine!!!
S.O.A.D.

Anonim spunea...

am spus mai demult ca nu este moral sa se dea prime in situatia economic-financiara actuala.
au trecut zilele si am constatat ca nimeni, din sistem, nu sufera realmente din lipsa acestor prime.
doar cateva voci sustineau ca sindicatul nu face nimic si prin urmare se vor retrage. bineinteles ca nu s-a depus nicio cerere de iesire din sindicatul unitatii pana la aceasta ora.

dupa aparitia stirilor ca se vor bloca posturile vacante, ca se vor reduce salariile, ca nu se majoreaza pensiile din ianuarie etc, am crezut ca luam si noi parte la acest proces de impusa austeritate.
parea sa fie credibil scenariul.

acum dupa ce s-a anuntat ca vom primi niste sume anemice, ma simt dezamagit.

intrebarea care o ridic este: oare cei care isi doreau o prima substantiala (banuiesc, echivalenta cu salariul) sunt multumiti si cu sfertul?
sau este doar ideea ca primesc altceva decat salariul? cum se justifica diferenta?

acum imi dau seama ca o piatra este mai importanta decat nobletea unei idei.
ne scoatem cu 200-300 lei....

evident ca este populism ieftin din partea guvernantilor, care s-au folosit de cererea, nejustificat de prelungita, a unor grupuri pentru a le cumpara tacerea viitoare.

cu ocazia aceasta, sefii (la randul lor niste marionete) si-au mai jucat odata rolul de papusari impartind niste bani veniti de aiurea.

s-a mai acoperit pentru o perioada de timp tensiunea creeata in sistem datorat disfunctionalitatilor.
nu-i asa? doar s-au facut eforturi enorme pentru aceste prime substantiale. parca ii vad maine pe agenti cum vor crede ca sunt mai tari decat sefii (se gandeste cineva la ei), iar sefii impovarati cu "responsabilitatea de a munci mult fara sa fie platit".

Anonim spunea...

mihai daca nu sufera nimeni din sistem din cauza neacordarii primelor de ce nu iti donezi prema la un azil de batrani sau la familia unui detinut. asta daca tot ii iubesti.

Anonim spunea...

Domnule Viregolici ai vazut ca pana la urma s-au dat si primele... Moral sau imoral? Va spun eu, oamenii sunt multumiti si cu acest "putin" avand in vedere greul prin care trece sistemul. Credeti ca stiu ca gandesc agentii? Ati fost cumva agent? Sunteti agent? Din cate stiu ati fugit de la armata la arma "penitenciare"... Care este forma corecta? A fi sau a nu fi? (prema). Oamenii nu se vor retrage asa usor din sindicat pentru ca sunt constienti ca atunci nimeni nu-i va mai apara. Sefii au impartit niste bani veniti de "aiurea" pentru ca asta e unul din rolurile lor. Doar au si sefii astia pe care nu-i iubim, nici eu si nici tu, un rol pe care il au prin statut. Este adevarat ca ceea ce A.N.P.-ul a dat acum este doar o felie din piinea pe care o asteptam si ca noi meritam mult mai mult, dar ce preferam: sa mincam o felie sau sa stam morti de foame?

Anonim spunea...

PENTRU TOTI COLEGII CU FUNCTII DE CONDUCERE DIN TERITORIU Sarbatorile de iarna sunt mirifice. Ele fac legatura dintre realitate si basm.Cu ocazia Craciunului va dorim sanatate si un an nou ca in povesti! La multi ani!

Anonim spunea...

cei cu functii de conducere vor avea grija sa aibe ceva gras in buzunar mai ales ca au baietii si sm si 50% si de toate.

Anonim spunea...

PT ANONIM 19.23 CA SI LA EXECUTIE , IN FUNCTIILE DE CONDUCERE SUNT OAMENI SI MAI PUTIN OAMENI,DE UNDE VORBESC EU 20%SUNT OAMENI, RESTUL... jjSMECHERI CU RELATII LA ANP, SI SIGUR ASTIA SUNT CU OCHII PE 50%,ceilalti ,saracii cu sarcini si critici varora le dedic urarile anonimului de la 19.22, ca ANP traieste prin ei,prin dragostea lor de munca

Anonim spunea...

mihai multi au mai cheltuit din banii strinsi de la echipament si prema de vacanta restanta si au avut mari sperante cu prema. dar acum s-a vazut ca 1% e mai puternic sau a fost mai puternic decit 99%. 99% fiind procentul de siguranta cind se vorbea la inceput de preme: 99% sigur se dau.a cistigat 1%. acum lumea se bucura si la 3 mil ca se mai cirpesc putin. nu e mult dar e bun si asa.

Anonim spunea...

ptr 21,13: aia 20% de spui ca sint oameni au sm jmecherii au 50% care e mai mare decit un sm. daca mai au ceva vreme pina la pensie mai mult ii intereseaza un 50 decit un sm. sarbatori fericite.

Anonim spunea...

Pana mai ieri toti luam prima in moneda Botswanei! Azi unora li s/a transformat in mici RONI, altora le/a ramas o mare p**a ! Prin analogie pot sa spun ca "sefu-i sef si-n RON-ul gol"! O sa evoluam cand s-o face amoeba din doua celule!
Craciun linistit!
Traim in Romania si asta, cred guvernantii ca, ne ocupa tot timpul! (citat completat).

Anonim spunea...

Stimati colegi ;eu sant multumit si cu acei 3-4 mil decat nimic ptr ca , copiii acum de sarbatori vin cu colinda,ursu,capra ptr ca sant din moldova si avem obiceiuri foarte frumoase iar copiii nu stiu ca tu nu ai bani ei vin sa te colinde si trebuie sa le dai ceva banuti .Sarbatori fericite si LA MULTI ANI si sa mai lasam dusmania ca nu duce la nimic bun.

Anonim spunea...

Oameni buni!
Este Craciunul!
Ore nici unul dintre noi nu isi poate intrece conditia de sclav al societatii de consum?
Din noi a disparut orice urma de bun simt sau de omenie?
Noi suntem educatorii detinutilor sau ei ai nostri?
Daca se dau premii pentru toti nu e bine, daca nu se dau pentru toti nu e bine, daca se dau digerentiat nu e bine, daca sumele sunt egale nu e bine.
Oare noi vom fi multumiti vreodata?

Oricum tuturor va urez `Craciun Fericit` si `La Multi Ani!`

Un ofiter cu functie de conducere

gherla spunea...

Egalitate,de sansa nu exista.
Dupa ce am petrecut cei mai frumosi ani din viata la academie, cu renuntarile si greutatiile de rigoare, cand toti aveam sansa sa intrm daca inveti si iti iei examenele,acum am o "noua sansa de egalitate", alaturi de cei cu zece clase, cei ce abia au terminat liceul si inca o "sansa de egalitate" sa dau examene pt. functii de conducere cu cei ce nu au fost niciodata ofiter.

Anonim spunea...

Un pas inainte....spre ce???
Mi se pare o idee absurda, daca nu ridicola chestia asta cu prime egale.Sa fim seriosi...este adevarat ca toti avem super pareri despre noi insine...dar asta nu inseamna ca suntem toti la fel ...bine pregatiti profesional...la fel de receptivi la "nevoile sistemului". In concluzie...probabil asta se doreste: sa ne leganam toti intr-o mediocritate recunoscuta si acceptata ca....uniforma.Intrebarea mea ar fi.....cu cine o sa mai lucrati domnilor, cand aveti nevoie de "intelegerea" celor care desi nu au in fisa postului..."se baga", a celor care inteleg ca "trebuie"...indiferent de...si pe care "ii ajuta capul" mai mult decat...pe "media"....?

Anonim spunea...

CRACIN FERICIT TUTROR!!!!!!!!!!!!!!SA AVEM PARTE DE SANATATE SI SA INCERCAM SA NE BUCURAM CIT SUNTEM SANATOSI....VREAU SA CRED CA DESI MULTI DINTRE NOI NU STAM PE ROZE NU INSEAMNA CA NU MAI SUNTEM OAMENI. NECAZURI O SA FIE CIT LUMEA, DAR NOI LE VOM INVINGE PE TOATE! HADETI,SA NE DEMONSTRAM NOUA CA SUNTEM CEI MAI TARI,CEI MAI BUNI SI CEI MAI DESTEPTI.SA FIM FERICITI!VA DORESC NUMAI BINE SISA FITI SANATOSI!

Anonim spunea...

Gherla,cred ca esti Batinas! Ne-ai aratat o data ce-ai stiut face impreuna cu echipa aleasa ,adica Chiorean si Calauz, la Penit.Baia Mare...
Mare ofiter cu Academie esti!
Retragerea in cazarma, ca avem treaba!

Anonim spunea...

CRACIUN FERICIT LA TOTI !
Nu ma pot abtine... DOMNUL DE LA GHERLA, mare OFITER, cu studii de IMPUS DICTATURA COMUNISTA - la Gherla. Omule te faci de rusine, mai faci si GHERLA de rusine, acolo se stie ca A FOST DICTATURA SI MAI CONTRIBUI SI TU IN PREZENT ! Ti-e rusine de GENTI care VOR FI MAI BUNI DE CAT OFITER cum esti matale, cu scoala dictatoriala AFLA CA ESTI UN MARE .... daca spui ca AGENTI CARE NU AU FOST NICIODATA OFITERI, vor concura cu tine ! DA, SUNT MAI BUNI, agentii fac munca multor ofiteri ca tine cu mare scoala militara. TOTI CEI CARE SE DAU MARI CU SCOALA ASTA SA MEARGA SA LUCREZE acolo unde pot impune DICTATURA, asa cum au invatat pe vremuri la scoala ! Nici macar nu te poti incadra in rand cu lumea, cu cei care sunt oameni cu facultati bune nu scoala militara. BANUIESC ca mai ai putin pana la pensie si vrei functie de conducere, dar paana acum ce ai facut ? AI DORMIT IN PAPUCI MARE OFITER CE ESTI ? Vrei functie de conducere ca doar mai ai putin pana la pensie si de...sa ai si tu o pensie ca toti cei CU SCOALA MILITARA ! Afla de la un "agent" ca PUTINI OFITERI VOR LUA CONCURSURILE cu functii d econducere, fiindca VOI NU SUNTETI INSTARE, SUNTETI EPUIZATI, SUNTETI OBISNUITI SA FITI CA SI PE VREMURI...numiti in functii de conducere. Ce daca nu au fost niciodata ofiteri agenti care vor concura cu tine ? Ce ai facut in plus fata de acei agenti, infara faptului ca ti-ai luat salarul de 3 ori mai mare ca al unui agent...IMI PARE RAU CA TE SUPAR AZI DE SF.CRACIUN dar ASA MERITI !! NU TE LAUDA CA ESTI DE LA GHERLA ca nu-ti face CINSTE ! Sa iti ajute dumnezeu SA TE TREZESTI LA RAUTATEA TA, atunci cand UN AGENT ITI VA LUA LOCUL mult VISAT, si mai ales ca acel agent VA AVEA O FACULTATE MAI TARE DECAT ACADEMIA TA... SCUZEMOI.... asta meriti de sarbatori !

Anonim spunea...

pentru gherla....cu ce esti dumneata mai inteligent si mai destept fata de "cei ce abia au terminat liceul"?crezi ca daca ai terminat o facultate esti cu ceva mai superior fata de noi astia fara?respiri cumva alt aer?ai cumva alta culoare la singe?

Anonim spunea...

pt. gherla--inca nu ai fost cooptat pentru "sfatul batrinilor" la anp?

Anonim spunea...

pentru gherla... inca nu ai fost cooptat pentru "sfatul batrinilor"in anp?

Anonim spunea...

sint sau sunt unii care cred ca daca sint ofiteri pot sa mearga pe apa. newsflash: nu pot sa faca asa ceva.deci e tot oameni normali. daca se taie vena - pe lung - de preferinta se observa singele de culoare rosie nu albastra nu violeta sau alta culore. alles gutte.

Anonim spunea...

la galati era un agent acum e ofiter care le facea temele la limba straina- engleza - ofiterilor atotstiutori.liviu e numele lui.om deosebit.

Anonim spunea...

din cauza dobitocilor care se credeau dumnezeu pe pamant ca aveau niste stele pe umar mureau oamenii in lupta. partea proasta ca acest obicei de a se considera superiori nu a disparut. si mai prost e ca oameni care au fost subofiteri sau agenti cum e acum au adoptat aceasta tactica sau purtare de fiinte superioare desi faceau numai belele ca subofiteri.

gherla spunea...

pt anonimul de la 26 12, 14:38.

mai am 26 de ani pana la pensie, nu mie frica sa concurez cu agentii, foarte multi nu se vor inscrie
si oricum vor fi aproape toti o cantitate neglijabila. Insa nu este logic ca un lucrator de penitenciare
lipsit de experienta sa fie promovat direct pe functiie de responsabilitate. Din cuprinsul a ceea ce ati scris se vede aroganta pe care o nutriti si dorinta de a parvenii fara nimic concret.

Anonim spunea...

D-le., de la GHERLA, daca mai ai 26 de ani pana la pensie, poate tot atatia am si eu, insa nu am o scoala DE LAUDE militara si nu sunt SA DE OBOSIT cum esti matale, care dupa atatia ani de MILITARIE, pari OBOSIT..TE ASIGUR CA NU VEI REZISTA SA MAI LUCREZI CEI 26 DE ANI PANA LA PENISE, datorita faptului ca ai facut O SCOALA MILITARA, unde te-ai EPUIZAT, au avut cei de acolo grija sa NU AJUNGETI anii de pensie, oricum TE VEI PENSIONA DEVREME, sunt prezicator..poate daca nu spuneai ca mai ai atatia ani pana la pensie, nu-ti calculam asta... ESTI TU AROGANT, frustat deoarece nu suporti decat functia d econducere pe care ai mai avut-o insa NU AI PUTUT SA-I FACI FATA...
NU UITA ca sunt agenti care AU MANAGEMENTUL - in sange...si nu le este frica de functiile de conducere, OFITERII CHIAR NU AU CUM SA FIE DECAT SPECIALISTI, ncii decum manageri buni ! Cei cu scoala asta de OAMENI EPUIZATI, sunteti "specialisti"-la ppl, doar asta puteti fi, insa NU FUNCTIE DE CONDUCERE MERITATI ! Zbate-te sa ajungi CONDUCATOR, ca sa te pensionezi repede ! STIU CA ESTI TANAR insa mai ai 26 de ani pana la pensie si nu ai reusit sa-ti mentii functia de conducere pe care ai mai avut-o sau...NU AI AJUNS INCA ...pe functie de conducere ? Pai, daca ai terminat ACADEMIA....trebuia sa fii DEJA conducator omule !! Nu lovi i agenti,ca nu-ti sta bine, CRED CA DE LA UNII, ai de invatat multe, nu le poti calca nici in urma, mai ales celor care AU VENIT DIN ALTE RAMURI...nu sistemul oamenilor ingramaditi ! Imi pare rau, insa "lauda de sine, nu miroase a bine " chiar daca esti tu ofiter cu studii comuniste ! SA AI SUCCES la pensia care te asteapta, ANTICIPATA !

Anonim spunea...

Dupa ce va racoriti creierii,voi, agentii obsedati de rahaturile alea de prime, puneti, ba , mana pe o carte, lasati telecomanda din mana, semintele si rebusurile, ca dupa aia aveti pretentii sa primiti functii , sa conduceti oameni. Ca de cand cu sindicatele astea vi s-a cam urcat la cap. Eu zic sa puneti mana pe furci, pe topoare si pe bastoane si sa treceti la lupta de clasa, sa ocupati birourile sefilor , sa le ardeti cartile si stilourile si sa strigati VICTORIE! Si dupa ce fug toti sefii din calea voastra, sa va asezati in scarba pe fotoliile lor , sa va aprindeti un PLUGARUL, sa-l stingeti pe pielea ecologica, asa, in draci, dupa care sa scuipati pe mocheta, fir-ar ei ai dracului de burgheji.
Ei, cum va suna asta???
Desigur, v-ati dat seama ca am glumit. In ce loc din lumea asta ati vazut voi, ma, sa conduca poporul? Nici in China comunista nu se intampla asa, deci puneti-va pofta -n cui. Orice institutie are nevoie de sefi. Dupa mintea unora dintre colegii nostri, in afara de ei, restul toti sunt prosti, niciunul nu e bun. Dar daca ii pui sa faca ceva, o rasolesc precum ultimii oameni . Stimabililor, cine are de demonstrat ceva o face conform regulilor jocului, nu cu parul(a se citi sindicat). Si sa va intre bine in cap, ba, la aia de-aveti nevoie sa „beti sangele dusmanilor”: daca astazi esti agent si faci paza in foisor, inseamna ca de atata esti bun. Daca astazi esti ofiter cu functie de executie, inseamna ca atata meriti. Daca ai fost tractorist si astazi esti deja agent sau ofiter cu grade pe umar, opreste-te, deja ti-ai depasit conditia. Voi, astia ambitiosii peste masura, trebuie sa intelegeti ca toate au o limita. Daca o fortati, ata se va rupe intr-un punct si s-ar putea sa sufere altii din cauza voastra. Intelegem ca sistemul are scaparile lui si se mai strecoara printre noi si impostori, dar daca aceste lichele ar avea un dram de bun simt, s-ar opri din ambitiile lor nemasurate. Hai, ca m-am enervat….
Sa revenim.Spuneam, deci, ca dupa mesajul asta n-ar trebui sa se supere decat aia care se simt cu musca pe caciula, adica nevolnicii. Altfel , Slava Domnului, sunt si printre ofiteri si printre agenti destui oameni de toata isprava , dar eu nu ma adresez lor, ca au puterea sa priceapa si singuri.. Astept reactii viscerale din partea nevolnicilor. Sanatate celorlalti.

gherla spunea...

pt anonim 22 23
Daca spun gherla nu inseamna ca sunt "...de la Gherla",pt dv este greu sa intelegeti cuvantul in ansamblu, cat despre pensionare, sa ai rabdare, ca "nu mor caii cand vor cainii"

Anonim spunea...

Evident ca sunt multi nevolnici printre agenti dar dvs. dl.ofiter generalizati,cu toate ca vreti sa o "dregeti" pe final.(agent tractorist mai e cum mai e dar ofiter tractorist este chiar jenant...)

Acei agenti "tractoristi" au fost angajati tot de ofiteri "descurcareti"(sefi la personal,etc..)
Poate parea paradoxal dar unora dintre ofiteri chiar le convine sa aiba agenti "tractoristi",ii controleaza mai usor.

PS:Sunt un agent care a citit multe carti in foisor(multe de specialitate)fara a slabi vigilenta,evident,ofiterii pot dormi linistiti prin birouri,agentii "tractoristi" vegheaza.

PPS:Ati spus"par=sindicat",mai trebuie spus ceva?E halucinant,sper ca sunt putini ofiterii ce gandesc asa,cu toate mari rezerve.

Anonim spunea...

Rectificare:Cu toate ca am mari rezerve.

Anonim spunea...

Agentii nu fumeaza Plugarul,fumeaza Marlboro.

Dumnezeu nu da cu parul(sindicatul)..:)

Anonim spunea...

Veninule,nu-ti spun nimic nou,nu fac parte din categ. pe care ai numit-o cum ai numit-o,si nici multi altii,tu stii mai bine si esti convins ca esti PARANOIC!

Anonim spunea...

Ma bucura faptul ca sunt foarte putine reactii la postarea lui venin. Semn ca , asa cum speram in sinea mea, sunt mai multi oameni de "isprava" printre noi decat pigmei cu pretentii de preamarire. Cand vom avea prilejul , in acest sistem, sa demaram o campanie a oamenilor de calitate - agenti, ofiteri si personal civil, deopotriva- impotriva nesimtitilor, obraznicilor, tupeistilor, coruptilor, incompetentilor,incultilor, prostilor si railor la suflet? Ca altfel, lipsa de reactie din partea primilor da castig de cauza celor din tabara opusa. Inchipuiti-va ca acest blog este citit de copiii nostri, de oameni din alte sisteme, de fostii nostri profesori etc. Care sunt mesajele preponderente? cele alese, scrise frumos si la obiect, civilizate si in limita bunului simt ori cele agramate, scrise cu patima, cu rautate, din care razbat obsesia pentru bani, pentru functii, pentru grade, intoleranta , lipsa de viziune, discriminarile si alte maruntisuri morale?

Anonim spunea...

bai gherla cum de nu esti comandant de armata daca esti asa competent? sau cel putin comisar ceva?

Anonim spunea...

de multe ori tupeistii si nesimtitii sint tinuti in brate de putere pentru ca sint si buni lingai de obicei asa ca asa va fi mereu.

Anonim spunea...

Daca nu stiinimic te angajezi la puscarie. Daca vrei sa faci reforma aici aduci oameni care nu stiu sau nu au facut nimic dea cu puscariile. Majoritatea celor care scriu pe acewst blog nici nu-si doresc ca sefii sau colegii lor sa aiba pregatire de specialitate sau similara. Ei nu vor decit bani pentru stat degeaba.Locul Penitenciarelor este la MI. Acolo aia stiu ce trebuie sa faca si cum.
Reformarea ANP o poate face doar Gabi Oprea cu echipa sa iar forta functionarilor publici poate deveni cu mult mai mare.

Anonim spunea...

Preme egale. Să credeţi voi! Elodia Dobrescu s-a rugat la anumite firme NU LA MOŞ CRĂCIUN, şi a obţinut ce a dorit.Asigurări pentru case, maşină, 25% şi chiar un pachet de sărbători de la firma Gemini că-i criză ,cei la care recidivista Dobrescu 25% a facturat fără să aibă act adiţional anul trecut(dosarul se află la Corpul de control a-l MJ şi ANP).Din obişnuinţă sau andrisanta fiind absentă atunci cînd trebe să semneze acte adiţionale sau contracte( motiv ce aduce NUP-ul în instanţă), zace abandonat pe un dulap la biroul achiziţii. Mîine dacă dl Băla vrea să se convingă poate să-l vază personal, sau să trimeată pe cel însărcinat cu treaba asta să constate un obicei devenit obişnuinţă. Dar pînă la ora 10.00 cînd intră Coafeza pe blog şi dă alarma. ORICUM, SE POATE AFLA CINE L-A LUAT ŞI DE ACOLO şi chiar cine a dat alarma

Anonim spunea...

În atenţia DNA:Schimb Dubă Mercedes 125000 euro, tunată la Griviţa, contra Logan tip M.I, 75000 euro plus garsonieră în oricare penitenciar. Pentru relaţii suplimentare adresaţi-vă M.J.Audit

Anonim spunea...

Î-mi amintesc ce preme am primit anul trecut în decembrie, chiar dacă doamna contabilă nu vroia să le dea .
La PSPA NU ERAM MULŢUMIŢI NICI cu 30 -50 milioane (Costea,Becuţ, Ailincă, Laura, Turcu,...), ce mai, aproape toţi. Acum nici nu a venit criza şi gata premele. Nu-i mai bine aşa?

TEPES spunea...

Multumiti sindicatului (parului) ca au luat prime si ofiterii cu functii de executie,pt. ca se hotarase sa ia doar agentii,iar daca nu era sindicatul nu lua nimeni,iar cei de teapa lui gherla no coment.

Anonim spunea...

Fraierul ăla care spunesă mulţumim că am luat preme e dus. Aia este premă. Numai să ne scoată ochii cu ea. Dacă adun cotizaţia dă la sindicat dă la Ceauşeasca scot mai mult decît am luat eu premă. Atunci dă ce o mai plătim să să-ncrunte la noi