Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 26 noiembrie 2008

Ministerul Justiţiei - conferinţă de presă despre alegeri

Cătălin Predoiu va susţine la prânz o conferinţă de presă despre... alegeri. Pe mine m-a făcut deja curios. Ministrul ar putea anunţa că se retrage din cursa electorală, foarte puţin probabil, sau ar putea face ceva care să amintească alegătorilor din colegiul de prin Buzău, unde candidează pentru un mandat de deputat, că există.

Ministerul Justiţiei - Departamentul de Comunicare, 26 noiembrie 2008Conferinta de presa

Conferinţă de presă la Ministerul Justiţiei

Domnul Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, va susţine astăzi, 26 noiembrie a.c., începând cu ora 12.00, la sediul Ministerului Justiţiei, o conferinţă de presă pe marginea alegerilor din 30 noiembrie.

Jurnaliştii vor fi aşteptaţi la intrarea principală a Ministerului Justiţiei, situată în Bulevardul Libertăţii nr. 16, astăzi, 26 noiembrie a.c., între orele 11.30 – 11.55. Vă rugăm să confirmaţi participarea, telefonic sau pe e-mail, următoarelor persoane de contact: Gabriela Neagu, 0722-253-510; George David, 021-311-4012, 0722-193-499, presa@just.ro. (sursa: link)

Dacă Departamentul de Presă rezolvă problema tehnică, poate avem şi o înregistrare audio a conferinţei care să funcţioneze. Aşa o să ştim exact ce s-a discutat şi, mai ales, de ce.
.
Link-util:

UPDATE 26.11.2008 ora 14.00

Conferinţa de presă s-a terminat. Ministerul a pus pe site înregistrarea audio. Cătălin Predoiu a făcut apel la alegeri corecte, şi-a exprimat speranţa că viitorul Parlament va adopta legi bune, şi şi-a exprimat convingerea în victoria finală a reformei justiţiei.

Ministrul Predoiu a fost întrebat dacă nu cumva acestă declaraţie de presă face parte din campania electorală. Întrebarea a fost categorisită ca insinuantă, deşi era destul de directă. Ministrul justiţiei a spus că nu e vacanţă doar pentru că sunt alegeri şi dânsul e candidat. Aşa o fi.

Pe aceleaşi coordonate au fost şi răspunsurile la întrebările legate de proiectul de lege privind responsabilitatea magistraţilor, relaţia cu CSM şi posibilitatea adoptării codurilor în procedura asumării răspunderii Guvernului.

4 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Cum a fost moderat acest comentariu stimati colegi ?

Anonim spunea...

In Ministerul justitiei Directorl General Bala si Dir. adj Celmare nu fac platile pensionarilor desi Premierul Tariceanu a virat de mult timp banii destinati acestora.
Asteptam masuri pentru cei care raspund

Anonim spunea...

Domnule pensionar nu cumva sunteti vreun ofiter si aveti cateva sute de milioane de incasat ? Lasa-ne. La noi sunt cativa proaspat pensionari si si-au primit toate drepturile. Nici noi nu am primit premii de 1 dec. si nu ne mai plangem. Doar stiii sistemul, rabdare.