Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 3 octombrie 2008

Istorii cu revoluţii şi securişti

La Cluj Napoca un număr de militari au fost condamnaţi pentru cei 29 de morţi şi cei 55 de răniţi din decembrie 1989. Unul are o poveste interesantă. Prin 2007 - 2008 Laurenţiu Cocan, fost ofiţer MApN, condamnat la 9 ani participaţie improprie la omor deosebit de grav, îşi executa pedeapsa la Penitenciarul Gherla. În cursul acestui an s-a liberat la împlinirea fracţiei obligatorii şi a vârstei de 60 de ani.
.
Pe parcursul executării pedepsei, fostul ofiţer s-a adresat în mai multe rânduri instituţiilor statului inclusiv organelor de urmărire penală, exprimându-şi nedumerirea cu privire la faptul că, un fost coleg de dispozitiv, şi anume ofiţerul de trupe de securitate Vasile Pop, aflat în acelaşi dispozitiv, în data de 21.12.1989, se află la conducerea unui penitenciar, în timp ce el se află în custodia acelei unităţi.
.
Ecourile afirmaţiilor deţinutului s-au făcut auzite, astfel că, în perioada 2007 - 2008, pe numele actulalului director interimar de la Gherla au sosit citaţii de la Parchetul Militar Cluj. După o anchetă sumară, deşi s-a confirmat prezenţa acestuia în dispozitiv, Vasile Pop a primit mult prea obişnuitul NUP.

Banu Tiberiu, spun sursele noastre, este văr cu Vasile Pop (foto), şi vicepreşedinte al Tribunalului Militar Cluj, lucru pe care l-au ştiut şi procurorii anchetatori. A fost în dispozitivul din care s-a tras şi au fost omorâţi şi răniţi oameni, doar că nu este vinovat pentru ce s-a întâmplat, şi, în plus unele fapte s-au cam prescris. Asta spune Parchetul Militar Cluj.
.
Sigur că deţinuţii inventează tot felul de poveşti ca să-şi facă pedeapsa mai interesantă. De plictiseală sunt scornite cele mai incredibile poveşti. Totuşi, nu avem în discuţie un deţinut tipic. Laurenţiu Cocan este un criminal dovedit, dar cea mai mare parte a sesizărilor se confirmă... mai puţin vinovăţia lui Vasile Pop, ofiţer de securitate, viitor jandarm, viitor comandant de penitenciar.
.
Revoltele de după revoluţie, din penitenciarele româneşti, l-au găsit pe actualul împuternicit - candidat într-un elicopter. A fost unul dintre cei care nu au avut curaj să coboare şi să-şi ajute colegii. Se întâmpla pe un acoperiş al Penitenciarului Gherla. Sunt istorii vechi, o să spuneţi. Ce mai contează? O să avem şi unele noi, despre amicul lui Bogdan Găurean, dar şi istoria e importantă. Teoretic, cel puţin, ar trebui să ne împiedice să mai repetăm unele greşeli.
.
Link-uri utile:

423 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 400 din 423   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

pentru simpaticul de la 20.51, frate n-ai nimerit-o! sunt un "el". totusi, pentru ca na, deja ne-am cam imprietenit, poti sa imi spui "cip" , asa imi spun cunoscutii si prietenii, take care!

Anonim spunea...

Stai sa-si ia dictionarul. Sa vezi ce cuvinte inteligente gasesc baietii astia anti-Pop.

Anonim spunea...

Pt. 20.51

Pe tine te-a "intrepat" Roman ce-i ala "colon"? Tu "sti"? Si mai razi de Lumi. Frustratel!

Anonim spunea...

Mare frica la gherla, ce le-a facut pop?
Nul cunosc dar sa ai 200 de comentarii,vorba altui anonim
"tare pop asta"

Anonim spunea...

si uite ca la apel s-a prezentat si un soldat, pardon "militar", ca o fi avand si studii superioare te miri...
daca stau sa ma gandesc cine ai fi, ce hram porti, chiar daca gresesc eu zic ca esti un fost jac - jandarm, din plutonul lui pop. si ce ti-ai spus? uite astia de la puscarie cum il trateaza pe sefu'! tu stii mai bine de solidaritate, de loialitate, de camaraderie...ii fi avand si tu dreptatea ta, dar vezi tu, eu nu am batut copii pe stadioane impreuna cu voi, nu am alergat betivii pe strazi si nici nu am gonit prostituatele pe calea turzii impreuna cu voi! ei bine, din aceste motive si nu numai, nu pot sa il respect pe dl pop! din aceste motive si nu numai, nu vad care e cariera lui in acest sistem! din aceste motive si nu numai nu il consider nici macar un om onorabil! dar tu, soldatule, stii cum arata un om onorabil? ce inseamna o cariera in sistemul penitenciar?

Anonim spunea...

Haideti, dragilor anti-Popisti! Puteti mai mult! Vi s-au terminat cuvintele si v-ati saturat de repetitii?

Anonim spunea...

Ai dreptate. Tu ai tremurat in biroul tau si acum te dai viteaz de dupa tufis.

Anonim spunea...

Si daca as fi un fost jac si sar in apararea fostului meu sef, tot as fi mai onorabil decat tine, care scuipi de dupa tastatura, dar ii faci temenele in fiecare dimineata.

Anonim spunea...

pt. an.22 24,
Ai vre tu sa fi avut cariera lui pop la Jandarmi, no sa-i ajungi niciodata la degetul cel mic.

Anonim spunea...

Pentru Alin Dorin, AB.Si eu am fost in 89 la Fabrica de Bere unde zici ca a fost ucis prietenul tau.Din pacate s-au intimplat acele grozavii si azi vedem un adevarat "macel" intre doi candidati pe o functie publica, uitindu-se faptul ca autorul articolului a scris de un anume Cocan Laurentiu, care in 89 a ordonat uciderea unor tineri nevinovati.
Tot la Cluj in 89 si tot militari in termen(sa nu-i judecam) la comanda vreunui alt Cocan au tras in oameni in fata Bibliotecii Universitatii. Clujeni, va mai amintiti de Calin, actorul ? A murit atunci si el odata cu o parte insemnata de inspiratie si talent actoricesc remarcabil.
Iar azi vedem aceasta iesire din minti a unora care sunt platiti sa pazeasca criminalii, total in afara subiectului.
Oameni buni, nu era vorba de un examen,era vorba daca acel individ (scuze nu pot sa-i spun domn)Cocan mai poate fi numit altfel decat criminal.Am inteles ca si-a ispasit pedeapsa si e liber.Dar cei care au murit ucisi din ordinul sau... Dar familiile acestora...
Am cautat la inceput sa dam vina pe securisti si militieni.Dar din pacate nu putem sa- i nvinovatim - cel putin in timpul Revoluitei de la Cluj- ca au ucis pe cineva.Victimele au fost doar in locurile unde niste tineri recrutisperiati au tras la ordinul ofiterior de armata.Pacat. Armata trebuia sa ne apere nu sa ne ucida.
Mihai CJ

Anonim spunea...

si uite ca in loc sa isi spuna popescu, marian, traian sau ghita, si-a luat nick-ul de pro-pop!
si ce comentariu inteligent ai tu de adaugat pe acest blog? bun, eu nu sunt ok! tu esti! foarte bine, dar explica-mi te rog, de ce esti pro pop? te rog, respecta-te pe tine macar nu nu raspunde "d'aia!", sigur poti mai mult! macar ca ti-a dat un A38, salariu de merit, ca esti sef de escorta sau coordonator pe sectie cu una dintre promisiunile anterior mentionate. deci?

Anonim spunea...

bine mai "onorabile" soldat! esti rapid si incisiv, esti croit pentru acest sistem! spune-mi, te rog, ce cariera are "boieru'" vostru in sistemul penitenciar? stii? mira-m-as...dar spune-mi, poate-poate mi-ai inchide gura cu ceva k-lumea nu cu smecherii! poate cu aceasta ocazie ii faceti si un cv in forma europeana si il postati pe site!

Anonim spunea...

eu am o parere foarte buna despre persoana care incearca sa "reduca" subiectul de fata la cazul din '89. poate are sau nu dreptate, cine stie? pe mine istoria nu ma mai ajuta acum, pentru ca la cate falsificari s-au facut in acte, la cum se spala unii pe maini de tot ce a fost, as gresi sa ma pronunt dar, pe mine ma intereseaza in mod particular prezentul si trecutul apropiat al dlui pop! despre asta vb, despre profesionalismul si competenta omului, despre aceste lucruri care ar tre sa il recomande sau nu pentru acest post...
eu cred ca daca mai stau 2-3 ore pe blog, despre evenimentele din '89 vor incepe sa vorbeasca si mortii de atunci! asa ca mai stau, cu siguranta ca ei vor stii sa ne spuna cine i-a impuscat, nu? sau daca sunt platiti de pop vom afla ca el chiar si-a luat in glont in abdomen pentru a salva o femeie insarcinata aflata in pericol...fereste-ne Doamne de prostie!Atat!

Anonim spunea...

Pe pop il cunoaste toata lumea, nu e nevoie sa-l laud eu. Adevarul e ca va temeti de el pentru ca vreti debandada. Roman a lasat unitatea in ordine, dar este ca un atelier in care nu lucrezi pentru ca e prea frumos. Acum e timpul sa i se dea viata, e timpul ca oamenii sa fie ei insisi, sa fie umani, sa gandeasca. Pop e un om viu, cunoaste meserie, stie sa vorbeasca pe limba p.p.l., pe limba agentilor, a educatorilor, a pazistilor, are capacitatea de a ne reprezenta in afara unitatii etc. E directorul potrivit. E un Bala de Gherla.

Anonim spunea...

eu cred ca cea mai meseriasa promisiune pe care pop ar putea sa o faca personalului pentru a vota pro ar fi sa le spuna ca demonteaza camerele de supraveghere de pe sectii si ca il pune in poarta 5 pe jimmy :)))

Anonim spunea...

da chiar! de ce nu este postat pe site-ul puscariei din gherla cv-ul domnului pop? pai daca tot este scolit si plin de calitati sa le arate, sau iti fi modesti? sa vedem parcursul profesional, cand a venit de la jandarmi, cu ce s-a ocupat inainte, ce a invartit prin gherla...incerc sa imi fac o imagine despre directorul penitenciarului gherla, va rog ajutati-ma!

Anonim spunea...

Adormira gherlenii?

Anonim spunea...

colegul de la 21.22, de ce e tare pop? pentru ca sunt 200 de comentarii la adresa lui? te-ai uitat sa vezi ce s-a scris? ca sunt 150 de comentarii si aproape 90 din spatiu si ca restul comentariilor sunt de genul "lasati-l in pace pe domnul pop!", sau "stim bati ca tu esti, sau poate tu, tureanu-le, sau poate roman, fir-ar, macar daca s-ar semna sa stim cu cine avem de a face!"
e tare ca a putut mobiliza vreo 3-5 isteti care posteaza maxim 3 raduri de unul asta ca sa nu fie badarani sa ii spuna: "stiti sefu, suntem si noi in week-end, am planificat un pescuit ca se incheie sezonul...", altii sunt la strand prune sau la caldari inspirand tuica din aer...slab domnilor, slab!

Anonim spunea...

pt 21 39
Tu sti ce e aia cariera? Ai tu asa ceva? Nu cumva este prea greu acest termen pt d-mneata????>

Anonim spunea...

Eu stiu ce e aceea o cariera, dar tu "sti"? Nu e aia de piatra la care ai fi lucrat daca nu te angajau astia la puscarie. "Sti"?

Anonim spunea...

Sunt 220 de comentarii. Ori sunt gherlenii dobitoci, ori Pop e super-tare. E un om despre care se vorbeste, un om despre care se poate vorbi, un om care poate face multe pentru Gherla. Fiecare nou comentariu e un nou "vot" pentru domnul Pop.

Mihai Politeanu spunea...

Va rog, mai usurel cu jignirile. Riscam sa ia o turnura nasoala discutia. Sau sa inchid comentariile. Multumesc frumos!

Anonim spunea...

simpatic bati! am auzit ca tureanu, presat de blog nu mai vrea sa candideze. ce te faci? i-ati facut proiectul si acum va lasa balta. vorbeste-i cu frumosul poate-l convingi! vrem sa-l vedem la psihologic! poate-si mai pierde din privirea-i semeata si auzul fin...

Anonim spunea...

i-am adresat o intrebare domnului dumitrascu, in legatura cu acest subiect. de ce nu a fost postata? imi creaza certitudinea ca dumnealui, la sugestia domnului batinas a lansat campania impotriva domnului pop.

Anonim spunea...

Daca evenimentele din 89 pot fi "reduse" ca voi sa va puteti balacari in voie atunci vai de ea tara.
Mie mi-e paralel cine va conduce!
Spun doar atit, in 89 au murit oameni si pentru voi, pentru ca voi azi sa fiti platiti regeste fata de alti muritori de rind si odihniti dupa servici(nu munca).

Anonim spunea...

bati te-ai facut iar de caca-o!

Anonim spunea...

Gherla- i fruntea! Face cineva un clasament cu nr de comentarii?

Mihai Politeanu spunea...

Ptr. 22.20: Nu v-am postat-o, ptr ca incercati inutil sa faceti legatura intre autorii acestui blog si sorin dumitrascu. Nu e prima oara cand se leaga numele a diferite persoane de acest blog. Incetati sa mai faceti asta, ca oricum nu veti afla cine suntem. La un moment dat, candva, o sa ne dezvaluim identitatea. Pana atunci, hai sa discutam la subiect.

Anonim spunea...

pentru pro-pop...vai de mine, e viu spui? asta ca a tras el primul sau de ce? colega, daca m-ai vedea cat de bien pot sa rad nu ai putea sa nu te amuzi si tu de ce scrii...si in plus de acest aspect, respect frate fata de directorul general cand faci astfel de comparatii "E un Bala de Gherla." uita-te la referintele dlui Bala si mai vb...vezi ca na, cu mine vb cum vrei, dar bagi alta lume in cacao si asta nu e ok deloc!
si inca ceva, e omul potrivit, pentru ce? stai sa iti mai spu eu ceva colega: care sunt specialistii de la gherla care au participat la elaborarea strategiei pentru dezvoltarea serviciului penitenciar 2007-2010? consulta-te cu cineva care are timp sa iti spuna cine a participat si ce viziunea au avut ei si mai vb de oameni potriviti in aceste posturi! cati specialisti de la gherla au participat la elaborarea si emiterea regulamentului de paza si supraveghere, escortare etc? mai baiatule, tu te insulti, la urma urmelor, pe tine daca vorbesti asemenea lucruri. cred ca ar tre sa imi scrific si seara asta sa iti explic babeste colega ca persoana cea mai potrivita pentru postul de director al penitenciarului gherla, dupa spusele tale - bineinteles, e un zero la acest capitol: conceptie, planificare, elaborare ce sa mai vb de viziune? aaaaaaaaaa, il vreti director sa traga pielea de pe unii din penitenciar? asta crede el ca va reusi si iti spun si de ce nu va reusi: pentru ca adevaratii meserasi nu accepta compromisuri derizorii si atunci raman colonelul moldovan, nicoleta pop si poate bocica. sa vad ca ii ordona lui bati ceva...trezeste-te si revino-ti colega.
are capacitatea de a ne reprezenta in afara? unde ? in carciumi sau birturi!
stii ce o sa se intample daca va fi numit director? fie o da la pace si lasa oamenii in pace fie se imprastie fiecare, care pe unde! si atunci sa vedem viata si "culoare" la gherla.
macar daca ne-am cunoaste, noi doi...nu de alta dar chiar ma intreb daca merita sau nu sa imi pierd timpul cu tine, drag coleg, si stii de ce? pentru ca fie nu vezi, fie nu rei sa vezi adevarul: a avut aproape un an jumatate sa dea viata puscariei dar nu a facut alceva decat sa hartuiasca unele persoane...s-a dat in petice pe langa iosif cu prostii si smecherii..
aaaaaaaa, da! sa iti aduc aminte de saritor ce a fost cand a declarat vinovate femeile oros? mama si fiica? cand aflate inca in procedura disciplinara, directorul de la gherla s-a grabit sa arate directorului general cat de vigilent si ferm este si le-a dat exemplu compromitand, astfel, intreaga procedura disciplinara!
frate, ma provoci...dar na, iti respect punctul de vedere, si cam atat!

Anonim spunea...

pt 21 27
Sa spuna Lumi cum ne povestea de succesele de la Baia-Mare, si cm sustinea ia ca cei de la ANP se cruceu cat era de destept,inct i-au spus ca ar trebui CLONAT.

Anonim spunea...

Domnule Batinas, spuneti-le oamenilor cum ne-ati trimis pe toti la testare psihologica. O unitate intraga. Dumneavoastra de ce n-ati mai repetat-o. Mi-am adus aminte cand am citit comentariul despre pedepsele colective si vazand ca sunteti recunoscut de colegi drept maestru de ceremonii, n-am putut sa nu va scriu! si mi-am adus aminte si de altele!....

Anonim spunea...

pentru colegii de la 22.oo si ceva putin peste: nu prea m-ati convins! adica noi vb despre o cunoastinta comuna si se pare ca nu prea il cunoasteti! spuneti-mi va rog, in ce consta cariera dansului in sistemul penitenciar? haideti sa vb pe fond, ca de altfel greseli de tehnoredactare sau chiar gramaticale mai facem si noi! sa va credeti perfecti?
deci? cariera domnului pop ca sa pot dormi si eu linistit la noapte. ce il recomanda mai exact pentru acest post?
si va rog, nu fiti zgarciti in prezentare, cu cat de cuprinzatoare este, cu atat mai bine!astept..merci

Anonim spunea...

Asa a facut Pop? Atunci sa trec in partea cealalta. Mai sunt locuri? pacat ca nu fac parte din comisia de concurs. Da' poate citeste cineva ce scrieti voi, nu-i asa?

Anonim spunea...

hopa! esti de partea doamnelor oros? poate vine tureanu si le scapa!

Anonim spunea...

Sa stit ca la Baia Mare, lucrurile incep sa intre in normal, de cand a plecat Batinas si acolitul sau Chiorean, dar se nasc probleme la Gherla, oare de ce?

Anonim spunea...

Eu nu am inteles ce legatura are domnul Pop cu revolutia si cu securistii.

Anonim spunea...

pt 21.17
te-ai enervat si iti tremura mana pe tastatura. de ce devi patimas?

Anonim spunea...

Pt. 22.39
Nu m-am enervat. Doar radeam de un prost.

Anonim spunea...

pentru "curios"ul nostru coleg: citeste ce s-a mai scris despre pop si mai vb...

Anonim spunea...

in gradinuta lui pop cinta cucuveaua, tureanu si cu ai lui si-au gasit beleaua!

Anonim spunea...

dragi colegi, stimati colegi, sunt eu, anonimul care va striga, de ce evitati discutia constructiva si obiectiva si tragem cu arcurile spre familia batinas? este in discutie onorabilul pop! am fost, oarecum, de acord sa ii dam puncte albe si negre! haideti sa il vorbim despre bine daca tot va manifestati pro!
in rest, care este legatura familiei batinas cu discutia noastra? sa revenim la subiect...deci? despre dl pop, argumente pro si contra...

Anonim spunea...

Cand o sa plece Chioreanu de la Baia Mare, o sa fie liniste si la noi,poate este al treilea candidat pt Gherla

Anonim spunea...

domnu tureanu, lasati domnule in pace blogul si vedeti-va de serviciu. sau ati mai trimis vreo doi agenti acsa sa scrie stiri proaspete!

Anonim spunea...

nu prea apar comentarii legate de cariera profesionala a lui pop. de ce oare? pentru ca e atat de obscura si de insignifianta, lipsita de realizari incat nu o cunosc decat cei de resurse? cei de la resurse carora le este frica ca ar putea fi trasi la raspundere daca sufla ceva?
poate ne ajuta cei de la penifest atunci sa ii facem o radiografie profesionala domnului pop. nu asa ar fi corect? in lipsa unor date concrete si eu si voi putem gresi si chiar nu vrem sa terfelim omul de pomana...adica stiti, nici sa ne cerem scuze nu prea merge...

Anonim spunea...

Are cineva vreo acuzatie CONCRETA la adresa domnului Pop in legatura cu revolutia si cu securistii?

Anonim spunea...

N-a mai zis nimeni nimic despre reuniunea dizidentilor celor 3 servicii secrete? Vin din cand in cand la calc si e greu tare cu atatea mesaje. Deci?.......
Ca tot suntem la ora de scenarii.

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 22.54!
din cauza unor persoane ca tine si ca pop nu s-au inscris mai multi lucratori din penitenciarul gherla pentru postul de director. Pentru stie lumea ca tine pica si ii hartuieste! ai aratat exact adevarata masura a lucrurilor si ai spus un adevar fapt pentru care jos palaria pentru tureanu ca are curaj sa candideze. si succes chiar si celui de-al treile candidat care s-a inscris, daca o fi exsistand vreunul.
colega, esti un securist mai mare decat pop, cu aceasta gandire si ce este dureros este faptul ca este o persoana care se respecta: va scoate castanele cu mainile tale! m-am convins...

Anonim spunea...

haide ma! nu vezi ca a fost duma? au vrut linsaj dar nu le-a iesit. daca pop avea ceva obscur de la revolutie avea roman grija sa scoata la iveala! cind l-a tras pe dreapta.

Anonim spunea...

pentru curios! stimate coleg, esti total in afara discutiei! pai daca la revolutie pop era ofiter de securitate, ce vrei mai mult? ce s-a intamplat atunci crezi ca mai stie cineva? fabulam sa dezgropam mortii la unspe noapte dar ma repet, pentru creierasul tau, a fost ofiter in trupele de securitate cu acte in regula, scolit, pregatit, lansat in activitatea specifica...ma rog sa fii inteles si sa trecem mai departe!

Anonim spunea...

Buna seara, NU LUCREZ IN PENITENCIARE, INSA RAMAN UIMIT DE CEEA CE CITESC..
Ce se intampla in ARDEAL ?? CE E CU HAOSUL ASTA ACOLO ? Baia Mare penitenciar SUPER CALFICAT, Gherla in discutie, SATU MARE...in top cu PSIHOLOAGA lor ! Cine urmeaza ? Restul ?
Parerea mea este ca CELOR DE LA GHERLA, va trebuie UN MAGISTRAT mai degraba, DIRECTOR. Trebuie sa mai schimbati si voi atmosfera asta de ROMAN, BATINAS, POP, etc...mai ales ca NEPOTISMUL E IN FLOARE IN TOT ARDEALUL, daca se poate, Batinas - director, iar sotia lui SECRETARA SEFA ori...adjuncta lui, ca stie ea cum a luat examenul...insa pilele lor s-au cam terminat ! IN ARDEAL totul e POSIBIL, se poarta NEPOTISMUL CAT MAI APROAPE DE CONDUCERE, daca se poate intr-un birou TOATA FAMILIA ! EXISTA O ASTFEL DE UNITATE UNDE SUNT CU TOTII IN PUNCTELE CELE MAI FIERBINTI, SOT, SOTIE, FIICA, GINERE, NEPOATA..TOTI PE APROAPE si paote si intr-un birou ! Daca ai astfel de vecini sau cunostinte, inca se lauda ca lucreaza in birou cu tata, ori cu mama, au salarii grase, isi permit LUX/ul in timp ce uni se descurca greu. CUNOSC MULTA LUME CARE LUCREZA IN ASTFEL DE UNITATI, am incercat si eu sa intru in sistem insa nu puteam fiindca nu eram prieten cu copii directorului...trebuia sa intre cei cu pile, sotiile lor, fiicele, etc....
De facultati si masterate, orice OFITER VECHI, prefera Clujul, pentru a parea mai destept, insa TOT OFITER DEPASIT RAMANE, ar trebui pensionati oamenii de aceasta varsta, nu au ce cauta in functii de directori, sunt total depasiti. CE POT FACE ASTFEL DE DIRECTORI CU LEPTOPURILE puse la dispozitie DE ANP ?? Le tin pe birou sa vada lumea CA SUNT INTELIGENTI, AU LEPTOPURI, insa nu le stiu nici porni ! Oameni care abia citesc, le tremura mana, sunt mereu nervosi, ce mai cauta in sistemul acesta unde trebuie multa rabdare, mult calm si multa intelegere. MAI BINE I-AR PENSIONA NU SA MAI PERTICIPE LA CONCURS ! am auzit ca unitatile conduse de magistrati, MERG MAI BINE, AIA NU AU MICROBUL lui ROMAN in sange ! Poate isi merita salarile mult mai mari, fiindca sunt oameni cu vedrea mai larga, nu vad ca si CALUL !
De Batinas, el a stiut cand sa se retraga, insa i-au lasat pe toti in MIERE...ce bine de el ca poate fugi cand la Gherla, cand la BM, si sa-si transfere si prietenii dupa el ! E BAIAT DESTEPT, stie cum sa se acopere cand ii este frig...
SA AUZIM DE BINE ! Succes GHERLA la un alt ROMAN ??

Anonim spunea...

Imi pare rau colega dar nu sunt de la Gherla. Gresala mea a fost ca nu am continuat dupa ce am scris versurile, care de fapt erau un rezultat al analizei postarilor pro si contra. Nu-i cunosc personal pe cei doi candidati (de Pop am auzit doar si numai lucruri bune, ca dealtfel de tot penitenciarul vostru). Eu le urez succes tuturor candidatilor si imi cer scuze inca o data pentru interventie.
PS E razboiul vostru, faceti ce vreti cu puscaria!
Apropos, nu ma pot abtine, de ce n-o duceti acasa?

Anonim spunea...

Sau ati putea sa aduceti un cadru activ al armatei. Poate ar fi mai multa ordine si in penitenciarul vostru, oamenii ar invata onoarea, demnitatea, curajul raspunderii.

Anonim spunea...

Gherlenilor! Voua va arde de flocaiala intre voi si uitati, bai, ce ne-au pregatit astia: un pluton de reptile gata sa sara pe noi. Cititi articolul postat acum cateva minute si ingroziti-va!

Anonim spunea...

Stie cineva sa-mi spuna care e salarul unui director? Ce e cu omorul asta fratilor?

Anonim spunea...

no bineeeeeeeeeeee, toti colegii pro pop m-au lamurit. am aflat cand a venit de la jandarmi si in ce conditii, si cat a stat comandant de sectie, am aflat si cat a fost sef serviciu, cat fost imputernicit loctiitor, cat a stat la aiud, toate realizarile lui...tot colegii pro pop au fost si cei care ne-au infirmat povestile legate de analfabetismul directorului nostru si despre starea psihica in care se afla, adica nu e adevarat ca a cazut vreun psihologic, nu? multi au fost aceia dintre voi, cei pro pop, care ati combatut ideea ca ar fi un bataus si jumatate si ati si argumentat, e plin de viata si vb detinutilor si personalului pe limba lor, meserias! ne-ati lamurit cu studiile domnului pop, pe unde si ce a studiat, cat este de citit, ok!
tot colegii pro pop ne-au clarificat abilitatile practice legate de utilizarea calculatorului, cunostintele legate de o limba straina - o fi rusa ca eu n-am retinut exact ce vorbeste, precum si faptul ca si-a inceput in tromba mandatul acum 1 an si a schimbat secretara si soferul.
am inteles, de asemenea, ca exista o atmosfera degajata la penitenciarul gherla - situatie aproape destabilizata acum de familia batinas, astfel incat cei care erau stresati, pe vremea lui roman, de faptul ca tre sa vina la serviciu sa isi faca treaba pentru care sunt platiti acum stau relaxati si nu fac nimic, beton. dar au uitat oare colegii cine ii stresa pe vremea lui roman! haideti, haideti, spuneti-o! da, era chiar pop "plantat" in Pc 1 si care verifica ora la care intra personalul in unitate! daaaaaaaaaaaaaaaa, dar am uitat acest aspect, nu?
ce sa va mai spun? e dureros ca gandim limitat si obtuz! este dureros pentru ca singuri ne taiem craca de sub picioare promovand astfel de oameni in cele mai inalte dintre functiile de conducere din sistemul penitenciar. sigur, de multe ori ne rezumam la ceea ce se vede dar daca am stii toate increngaturile si combinatile pe care le face conducerea penitenciarului...
asta este...raman contra si imi doresc un director pentru unitatea noastra!

Anonim spunea...

pt 22 54
nu sti de ce se trimit sageti spre fam Batinas?
Pai daca nu intra Pop s-au Tureanu,postul va fi liber,iar omul care a facut minuni la Baia Mare,(vin si alegerile)incearca...
Sa spuna agentii cum a inchiriat Gradina de Vara dupa pensionarea lui Roman si ce bucuros era, cum spunea ce-o sa faca el la Gherla ca si director!
dar surpriza a venit altul.
Bineanteles ca dupa ce a facut pe vremea lui Muresan, si cum la prins Roman cu falsificarea licitatiei de cartofi, aducea un prejudiciu statului de peste un miliard in anul 2000,iar in loc sa-i multimeasca lui Roman,la balacarit pe la toate colturile. A cui crezi ca este toata diversiunea, scopul este sa se incaiere cei doi, iar tu sti bine ce faci.
Va mai amintiti de Dughila cum ia spus in fata tuturor ofiterilor ca este un hot si locul lui este dincolo de grati, ne cunoastem bine colegi si stim cine este onorabila familie Batinas. aceste fapte sunt consemnate in raportu comisiei de control din Iunie 2001.
Roman poate fi intrebat,acest om nu stie sa minta, Dughila poate fi intrebat, acestea sunt fapte reale nu povesti. Sa nu mai vorbim de vremea cand era la personal sa spuna agentii angajati pe vremea lui cat era taxa de angajare.Dar ce clan are in penitenciar, insa cred ca mam facut inteles

Anonim spunea...

turene! nu mai conteaza ce faci! roman ajuns inapoi in sistem. e in sfatul batranilor. ai vazut ce bun sfatuitor ai avut? vezi ca poate se va face un asemenea sfat si la mapn.

Anonim spunea...

vai mama noastra! iara-i roman in sistem! cum e posibil domnilor?

Anonim spunea...

acum o sa va dati seama colegilor din tara, de ce tinem la domnul pop. roman petru, nu-mi vine sa cred! asta o sa inceapa sa mute zidurile prin anp. dumnezeule!

Anonim spunea...

si iar vb despre familia batinas cand el nu este cncurent. asteptati sa vedeti ce se intampla si daca va candida il vom lua la puricat. pana una-alta unul dintre candidati este pop vasile. am citit si un mesaj anterior si am o nelamurire? de ce, in loc sa veniti cu argumente pro pop incercati sa distrageti atentia de la subiect? pentru ca nu ar fi mute lucruri pozitive spuse despre pop? ar fi un raspuns, da!

Anonim spunea...

Este adevarata faza cu controalele in poarta ale lui Pop.Dar cate nu facea si pe la punctele de lucru si nu a plecat niciodata cu mana goala de acolo...De ce nu vorbim si despre aceste lucruri colegilor?

Anonim spunea...

treaba voastra la Gherla, dar cei de la Baia Mare care-l vorbesc de rau pe Batinas, sunt cei care nu stiu ce-i aia munca. Asa ca taceti din gura si faceti-va serviciul! Sa va meritati banii!

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 23.45. de ce tineti la pop? n-am prea inteles acest lucru? pentru ca o persoana ca roman, cu o activitate de peste 30 de ani in sistemul penitenciar si cu o experienta de 20 de ani de director este consultat aupra unor probleme? comentariile despre sfatul batranilor sunt in alta parte. dar ma repet: de ce tineti la pop?

Anonim spunea...

am observat si eu un fenomen foarte interesant. de exemplu acum comentam un subiect legat de directorul penitenciarului gherla. desi el este atacat, acuzat de cei care nu-l vor sau nu il vad director de puscarie, cei care sunt pro prefera sa disimuleze un contraatac si acuza la randul lor autorii comentariilor in loc sa isi motiveze optiunea pro..
in plus, mai si spera acum sa trecem cu vederea si celelalte aspecte legate de director si sa ne legam de consiliul de la anp.
aici vb despre altceva domnilor! daca mai puteti fi atenti si sa urmariti firul discutiilor....

Anonim spunea...

daca va iese pop la combinatie si la cum incepe sa se miste baia mare, unitatea din maramu va intrece gherla in cativa ani. la conducere tre sa ai un vizionar, nu un securist comunist! bafta gherlenilor!

Anonim spunea...

pentru colegul care este nedumerit de ce tin la domnul pop:
m-a scapat de naveta! am familie si doi copii mici. am fost angajat pentru sectie, iar cand roman a desfiintat sectia ne-a adus pe toti la gherla si acolo mi-ar fi putrezit oasele, pentru ca am avut curajul sa discut cu dumitrascu.ti se pare putin?

Anonim spunea...

pt 23.47
vorbim de batinas pt ca l-a facut sageata pe tureanu. numai de aia.

Anonim spunea...

domnule vorbim de securisti? care este mai mare: pop sau tureanu? primul a facut scoala la trupele de interventie anti-tero, da al doilea a fost ci-st. nu ti-e clar?
spiona prin unitati. ceva de genul sipa!

Anonim spunea...

Nu mai iese nimeni cu steagul alb?

Anonim spunea...

pentru navetistul afectuos: crezi ca daca ar fi fost altcineva in locul lui pop ar fi procedat altfel? sau daca nevoile sistemului si problemele financiare cu care se confrunta unitatea i-ar impune sa inchida din nou sectia crezi ca nu ar face-o pentru tine si pentru toti colegii nostri clujeni? mai mult de atat, daca - prin absurd- maine s-ar inchide sectia exterioara, tu, cu cei doi copii ai tai, crezi ca ai fi norocosul dintre cei 3-4 care ar fi desemnati sa ramana la sectie sa inchida si sa deschida poarta magistratilor? te rog...e randul tau!

Anonim spunea...

pentru 00.10. eu il cunosc mai bine pe pop decat pe tureanu si stiu mi se pare mai grav sa te pregatesti si sa fii o marioneta care stie sa loveasca si atat decat un ofiter de informatii. ar tre sa te gandesti si la capabilitatea amandoura de a se adapta mediului. daca urmaresti acest lucru ai sa vezi ca pe langa faptul ca pop a ramas cu "ticuri" violente a preluat si partile proaste ale lui roman si acum este si un mic strateg, dusmanos chiar...

Anonim spunea...

anonimului de la 04.10.2008 22:54:00

Te crezi un fel de moderator. Lasă oamenii să spună ce au de spus. Poate fi o avanpremieră la o eventuală candidatură a lui Bătinaş.

Anonim spunea...

Ba gherlenilor! facurati ce facurati si ati luat si pe blog primul loc. E clar ca e pornita de la contracandidat.

Anonim spunea...

pentru nenea de la 23.47, vb de batinas pentru ca doriti sa evitati subiectul pop. nu prea tine, pentru ca , chiar daca intr-un final noi vom merge la culcare si incheiem, aparent, discutiile el ramane ceea ce este si asta nu ar tre sa incante pe nimeni!
e destul de pagubos sa gandesti ca tureanu este sageata lui batinas si iti spun si de ce. fiecare stie de sanse are si impotriva cui concureaza. daca tureanu a hotarat sa participe la concurs atunci inseamna ca isi asuma si responsabilitatea de a prelua conducerea unitatii. daca din echipa manageriala activa va face parte si batinas atunci foarte bine! daca am gandii ca tine atunci am fi tentatisa credem ca toti contracandidatii la aceste concursuri sunt pur si simplu sageti si ca unii se folosesc de acestia. eu cred ca gresesti, pentru ca ar tre sa fie si cineva sa puna capat prostiilor care se intampla in unele unitati, printre care si gherla, din pacate!asa ca mi gandeste-te...ai fi de acord cu cineva care te-ar acuza ca esti sageata pentru un smecher pentru simplul fapt ca dai si tu un examen pentru o functie de conducere? nu cred! dar treaba ta...poate tu nu vei fi!

Anonim spunea...

anonimului de la 04.10.2008 22:58:00

Cred că eşti puţin sărit. Scrie-ţi tu carira pe blog fraiere. Şi dup-aia dute la resurse.

Anonim spunea...

nu va suparati colegii pro pop, nu m-ati cntrazis la faza cu tibi o si trimiterea lui in comisia de disciplina. sa inteleg ca recunoasteti in pop un clevertitor si jumatate?

Anonim spunea...

pt.00.10
CI-stii erau de doua feluri in armata: CI-Chiloti Ismene, adica plutonierii de companie si CI-vero care daca vorbeai urat de Ceausescu te-ascundeau. De care a fost Tureanu vostru?

Anonim spunea...

dar oare nu se arata pe blog niciun membru al comisiei de disciplina pentru cadre? sa ne confirme problemele pe care familia oros le ridica acum unitatii prin faptul ca directorul pop vasile le-a declarat vinovate de relatii nepermise cu o detinuta in conditiile in care procedura disciplinara inca nu era finalizata! nu spune nimeni nimic, nu?

Anonim spunea...

dar curios lucru, acolitii lui pop au dat bir cu fugitii? pai se poate domnule director? se lasa de mas sau ce? pai nu domnule, ca daca nu ii duce minte sau dumneata nu le dai nimic concret s-or cam plictisit sa acuze autorii comentariilor si sa arunce intrebari acestora...dar poate or sa mai apara materiale despre mata si mai vb cu matale si cu ei atunci...

Anonim spunea...

anonimului de la 04.10.2008 23:28:00

Explică-ne şi nouă, de fapt care e unitatea ta de fapt? Că ai pleacat cam demult de la noi.

Anonim spunea...

pentru 00.33, iar atacam comentatorii si nu transmitem decat acelasi mesaj cu care ne-au obisnuit colegii pro pop: "care esti ba?" ce importanta are? are importanta pentru ca daca ai stii cine sunt, ai stii de cine sa te iei si sa eviti sa vb despre incompetentul asta de pop. dar, hai sa fim mai la subiect! deci? ce parere ai despre directorul nostru?

Anonim spunea...

nu inteleg de ce ne intereseaza atat de mult cine posteaza si nu ce se posteaza? eu sunt curios sa stiu daca se petrec astfel de lucruri in unitatea noastra. ar fi o chestie intere sa stiu si cine scrie dar cum as putea?

Anonim spunea...

la cat este de dusmanos pop asta, ar da cu sutul in fund la toata lumea care gandeste altfel decat el doar ca sunt locuri pe unde nu prea poate sa o faca, cu e logistica, paza - chiar cu batinas- sau resursele. si atunci e se va intampla? ma intreb: oare chiar se va putea lipsi de persoanele din aceste compartimente si sa mai aiba si rezultate pe masura? nu prea cred

Anonim spunea...

ce relevanta are cine scrie pe blog? infirmati sau confirmati faptele!

Anonim spunea...

eu tin pumnii ambilor concurenti dar tare mi-a place sa fie un concurs cinstit. credeti ca gasim undeva sa vedem proiectele celor 2 sa ne facem o idee despre ce ne asteapta?

Anonim spunea...

este adevarat ca pop a mai cazut un examen pentru director? daca e asa atunci inseamna ca mai exista oameni corecti in tara aceasta si ca nu sunt cu totii corupti...

Anonim spunea...

Problema este de altă natură, dacă vreţi. Oricum nu contează cine are dreptate aici pe blog. Va conta doar rezultatul concursului. Nu vreau să iau apărarea nici unuia dintre cei doi candidaţi, însă scopul articolului de bază este unul clar, acela de a-l denigra pe Pop. Altfel, un redactor onorabil i-ar fi pus cel puţin faţă în faţă pe cei doi candidaţi, i-ar fi tratat în paralel, cu bunele şi relele lor.
Aţi văzut, comentariile ne-au adus în faţă suficiente aspecte negative despre ambii, dar şi destule pozitive. Din păcate, autorul a preferat o abordare uilaterală, prin care a prezentat doar umbrele care, chipurile, planează asupra unuia dintre candidaţi.
Apoi, s-au dezlănţuit comentariile. Cei mai mulţi vor spune că majoritatea sunt împotriva lui Pop. Eu vă spun altceva. Comentariile anti-pop sunt mai bine meşteşugite, au în spate oameni cu înclinaţii înspre domeniul publicistic, oameni care au lucrat cu el în penitenciar, sau care l-au cunoscut destul de bine. Relatările lor nu reflectă situaţii actuale, numai întâmplări şi fapte în majoritatea lor din trecut.
Cei care sunt pro, sunt oameni mai de jos, poate mulţi din rândul agenţilor. Cum să nu le convină oamenilor când fiecare ştie ce are de făcut, orice oră suplimentară se plăteşte, pregătirea se pontează. Pentru ei e bine.
Legat despre ceilalţi care apar prin comentarii, oamenii spun ceea ce simt. Deşi unii comentatori încearcă să atragă atenţia că se cam iese din subiect, nu e adevărat, toţi fac parte din montaj.

Anonim spunea...

daca ia concursul pentru director cu cine va face dl. POP echipa? care sunt apropiatii acestuia?

Anonim spunea...

"Explică-ne şi nouă, de fapt care e unitatea ta de fapt? Că ai pleacat cam demult de la noi." si uite cum perpetuam obiceiul conform caruia consideram institutia unde ne desfasuram activitatea ca propria noastra mosie! "unitatea ta" si "de la noi", revino-ti amice ca nu esti pe tarlaua lui ta-tu cum nici eu nu sunt pe mosia lui mama.

Anonim spunea...

pt.12.00
Se vede ca nu ai fost la no in perioada aia si nu ai ahbar de problemele noastre. Vorbesti numai aiureli. Sectia era deja deschisa demult, insa noi cei din Cluj faceam naveta la Gherla, iar in locul nostru la Cluj au fost dusi oameni din Gherla. Dupa cate imi dau seama tu nu ai de unde sa sti pentru ca faceai naveta la Baia Mare. Dar mergei pe mina ta, ca tu ai vrut asta. Macar taci si lasa-ne. Nu ne mai aminti si nu ne mai lua pe noi cu avioane. Esti tare-n gura si atat. Se vede ca aveti scoala lui Roman. Si tu si Petrea si Iftinca si altii ca voi care ati calcat pe capul nostru ca sa va faceti viata buna! Puscaria nu-i a voastra si nici n-o sa fie. Bagati bine la cap. Adaptati-va si nu mai visati la vaci de muls.

Anonim spunea...

pentru colegul de la 00.58!
"Relatările lor nu reflectă situaţii actuale, numai întâmplări şi fapte în majoritatea lor din trecut."
de ce spui asta cand eu citesc articole postate care fac referire la evenimente petrecute de acum 2 ani si pana acum cateva luni?
cand a cazut pop psihologicul? in 2006, e foarte de demult?
cand a cazut pop examenul pentru director adjunct la aiud? tot in 2006, e foarte de demult?
cand a incurcat itele cu mihaela si luciana o? de cateva luni si chiar, chestia cu tiberiu o de cand e? vezi-ti domnule de boii pe care ii mani ca aici lucrurile sunt mai complexe decat par. activitatea de management la nivelul unei institutii nu e un lucru neglijabil. normal ca vb despre lucruri din prezentul si trecutul omului pentru a ne imagina ce fel de director va fi?!?!?!pai daca nici numit in functie nu este si a facut deja atatea magarii si a hartuit unele persoane pai crezi ca ne-ar fi greu sa ne imaginam daca va fi director plin ce s-ar intampla? ar forta unele persoane sa plece pentru ca nu le place si mai stiu si eu ce?
incearca colegule sa fii obiectiv, nimic mai mult...

Anonim spunea...

mai are vre-un articol atatea comentarii?

Anonim spunea...

anonimului de la 05.10.2008 00:59:00

Ce echipă nene? De când în sistemul penitenciar se fac echipe. Va lucra cu cei care sunt pe funcţii. Nu ţi-e clar. Sau tu vrei altceva măi şmechere. Să mai fie porcăiţi vreo doi. Mă da mari curve mai sunteţi. Ia mai mereţi la culcare, că aţi cam luat-o razna.

Anonim spunea...

si iarasi ne legam de cei care posteaza. ca sunt persoane cu inclinatii din domeniul publicistic, or fi ziaristi, cine stie? problema nu ar fi nici macar daca ar fi ziaristi sau redactori, problema este ca incercam sa identificam autorii, ca prea putin ne intereseaza discutia in sine ci mai degraba autorul. nu ne intere fapte, evenimente, intamplari, situatii ci care o fi ala care le scrie ca sa stim cu cine avem de\a face. ce mod de a gandi?!?!?!
de la astfel de comentarii trecem usor in cealalta panta a masoneriei si intereselor oculte pentru zona penitenciara, a intereselor de ordin international samd. si uite cum mai declansam un floagel international...

Anonim spunea...

Lasati rautatile si folositi-va energia in scopuri constructive!
E clar ca face parte din strategia in care a fost stabilita si sageata, in care a fost elaborat si proiectul(pentru ca ma gandesc ca ati avut sclipirea sa comandati unul proaspat la dej, sa nu mearga omul cu proiectul de la baia mare),
sau articolul asta pe blog a fost singura contributie a dumneavoastra domnule tureanu. e singurul lucru la care va pricepeti, este pe formatul profesional al dumneavoastra.

Anonim spunea...

rusine contracandidatule! ai crezut ca prin presiuni vei castiga concursul?

Anonim spunea...

se pare ca pe baricada colegilor pro pop a mai ramas cineva sau faceti cu schimbul? fara a avea intentia de a maglui sau flata acest coleg este cam singura persoana care scrie, din pacate ne lovim de aceiasi dorinta de a deconspira autorii comentariilor si de a pune capat discutiei despre pop vasile.
unii vor spune ca nu s-a spus mai nimic in aceste 2 zile, altii poate se vor sesiza referitor la anumite aspecte din activitatea ofiterului in cauza, cine stie? ramane de trait si de vazut!

Anonim spunea...

oare ce s-ar intampla daca incepand cu aceasta seara s-ar emite un anunt prin care s-ar anunta ca toate telefoanele comisiei de concurs vor fi ascultate si ca vor si monitorizate? oare si-ar mai permite cineva sa intervina in procedura de concurs? oare atunci cine ar castiga concursul?

Anonim spunea...

Cineva intreba ce a facut POP bun si mi-am dat seama ca printre multele lucruri bune facute a fost si cel de stopare a furturilor din unitate. De fapt cred ca de aicea provine inversunarea impotriva lui. Nu prea se mai poate fura la Gherla. Nici din GAZ, nici la licitatii, nici cu munca in folosul propriu a ppl-ilor. Dar se poate trai si din munca cinstita. Mai treceti pe la socio pana va fi angajat un ofiter psiholog la resurse umane. Va va ajuta sa treceti mai usor peste moment.

Anonim spunea...

cobora va roman de la nicula in sutana de rasPOPit in cetatea cu ziduri pravalite adunand triburile din puscarie in jurul totemurilor A38 si salariu de merit,refacand echipa lui Da sa traiti!

Anonim spunea...

Am scris un comentariu nu am depasit limitele impuse de ad. ori nu aajuns ori a fost prea in favoarea unuia din candidati,la ora 09 45

Anonim spunea...

Înverşunarea cu care s-a ieşit la luptă dovedeşte miza funcţiei de director la Gherla. La aşa puşcărie şi colectiv primite cadou, oricine şi-ar dori să ajungă director. Problema e că unii chiar cred că li se cuvine.
Succes celor doi candidaţi. Lăsaţi-l pe al treilea, că e numai pentru diversiune.
Oricine ar fi director acolo, dacă oamenii sunt lăsaţi să-şi facă treaba unitatea va fi tot în top. De ce? Pentru că toţi, agenţi şi odfiţeri, ştiu ce trebuie să facă, şi culmea, cei mai mulţi chiar şi fac.
Vă puteţi bălăcări cât vreţi, noi tot acolo rămânem. Iar fără NOI nu puteţi face nimic, nu sunteţi nimic. Asta trebuie să înţeleagă toată lumea, şi cei care s-au înscris şi cei care ar fi vrut să se înscrie, dar stau în aşteptare.
Încă o dată, SUCCES.

Anonim spunea...

CRED CA ESTE RECORD IN COMENTARII.SUNT CURIOS SA VAD PANA LA CAT SE AJUNGE?!?

Anonim spunea...

Buna ziua,
Iri mi-a spus baiatul meu ca pe un blog a penitenciarelor este tirit in mocirla numele unui jandarm din Cluj. Si eu am fost jandarm si eram curios sa vad despre cine este vorba, pentru ca , sa stiti, spre deosebire de dumneavoastra, pe noi ne caracterizeaza, camaraderia, iar sentimentul onoarei este viu toata viata in inima unui jandarm. Am fost mirat si revoltat cand am vazut in mizeria generala a dumneavoastra, numele domnului Pop sub comanda caruia am executat cateva misiuni in trecut. Daca nu i-ati fi scris numele eu nu l-as fi recunoscut dupa prezentarea dumneavoastra. Lasati-ma sa cred ca sunteti numai cativa oameni in sistemul penitenciar care va ocupati cu astfel de lucruri, ca nu sinteti reprezentativi si ca marea majoritate isi vad de treaba si de indatoririle pe care le au. Domnilor dumneavoastra cum si cind mai munciti daca mintea va este ocupata cu scenarii demente. Despre Pop nu vreau sa va spun decat ca este o pierdere pentru jandarmerie si daca maine ar veni inapoi ar fi primit cu bucurie de la vladica la opinca. Ne-a adus teferi din toate misiunile, misiuni care au fost comandate de el din prima linie, nu prin telefon! Oare dumneavoastra stiti care sunt misiunile unui jandarm? Sunt convins ca nu! Si nici nu am sa intru in polemica cu cei care au scris ca jandarmii fug dupa betivi si dupa suporteri pe stadioane. Si chiar daca ar fi asa cu totii ati vazut in direct la televizor cum a fost batut cu bestialitate un coleg de-al nostru! Daca numai atat ati inteles, este jalnic! Il compatimesc pe domnul Pop ca are in subordine asemenea oameni! Este o mostenire deloc de invidiat! Nu cred ca si-ar dori-o nimeni!
Eu va doresc succes domnule Pop si sunt convins ca veti razbi si ca veti iesi cu, capul sus din noroiul acesta! La fel ii urez si contracandidatului dumneavoastra, care se pare ca nu stie ce inseamna o lupta cinstita, barbateasca!

Anonim spunea...

Domnule Tureanu, nici macar la organizarea diversiunilor nu va pricepeti! lasati-ne domnule in pace!

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca nu m-am semnat mai inainte, a fost din cauza grabei si nu am mai scris pe bloguri.
plt.maj.(r) Ieremia Radu

Anonim spunea...

pe cuvantul meu de onoare ca m-am fost hotarata aseara sa nu mai scriu dar zau daca jandarmul asta de duminica nu ma provoaca...
colega, daca era bun la jandarmi, de ce a plecat? pentru un post mai caldut si ferit la puscarie? era satul de misiuni? de ce a plecat daca se simtea asa de bine in "sanul" camarazilor? si ipocrizia ta si oportunismul tau, slujitor de patrie si neam ce esti, se rezuma in cateva cuvinte: "La fel ii urez si contracandidatului dumneavoastra, care se pare ca nu stie ce inseamna o lupta cinstita, barbateasca!" de unde stii tu ca este contracandidatul lui pop unul dintre cei care posteaza pe blog?
departe de mien gandul de a defaima si injosii adevaratii militari si aparatori ai ordinii de drept dar tu , colega si cu pop al tau asta stiti sa faceti cel mai bine : sa va luptati barbateste! atat!
si asta ce inseamna pentru mine care nu cred in pop, sau pentru toti ceilalti? sa ne sufulcam manecile si sa ne batem cu el? mai baiatule? e vorba de profesionalism si inteligenta, calitati pe care le asteptam de la directorul penitenciarului gherla nu totii batausii de prin cluj!
asa ca un sfat amical pentru totii jandarmii chemati la arme sa isi apere fostul camarad: vedeti-va fratilor de jandarmeria voastra, noi lucram la penitenciar iar valorile sunt altele, cel putin daca ma raportez la ultimul soldat care a postat pe blog!
si mai este ceva colega, totii jandarmii pe care eu ii cunosc sunt modesti si pe treaba lor, fii un dragut si treci in banca ta! sa ai grija de tine!

Anonim spunea...

si oare cine mai urmeaza sa ii tina partea lui pop? neamurile? ca personalul de la gherla care a avut ceva de spus in favoarea lui a incercat sa deconspire autorii contra pop nu sa isi argumenteze optiunea, si mai mult de atat, acum apar si fantome de fost camarazi de arme de pe la jandarmerie cu povesti de adormit copiii. domnule, daca era bun la jandarmerie facea cariera acolo, nu ne lua de prosti pe noi la puscarie!!!

Anonim spunea...

domnule tureanu in sus, domnule tureanu in jos, fratele meu, spune si tu ceva k-lumea. e de inteles ca daca afara ploua stam in casa, dar cel putin daca tot de gasesti si tu pe blog hai cu ceva, ca altfel ne plictisesti...

Anonim spunea...

pentru 12.24, singurul mod de a iesi cu capul sus din noroi, pentru domnul Pop este sa se pensioneze. ar tre sa se bucure de cadoul facut, pe naspa, de gaurean sau ce alta pila o fi avand pe la minister si sa nu se faca de cacao la inca un concurs! a primit pe ochi frumosi si incompetenta conducerea penitenciarului timp de 1 an, de ce nu ti-a ajuns, dle Pop?
a, nu ai conracandidati seriosi si ce ti-ai spus: ar mai mere vreo 4 ani cumva, nu?
dar poate ca sistemul acest si-o revenii si el si chiar daca ia dl Pop examenul poate evaluarile si controalele s-or face pe bune si vor inceta prostiile aste de pensionari ale unor infractori...
in contele de monte cristo, jandarmul care i-a dat pistolul procurorului sef corupt i-a spus:"A courtasy for a gentleman!"
asa va spun si eu acum domnule pop - cu toate ca sunteti departe de a fi un gentleman - desi altii ar tre sa o faca: Pensioneaza-te, domnule Pop!Si abia atunci ramai, oarecum, cu fata sus!

Anonim spunea...

da chiar, stie cineva de ce a plecat pop de la jandarmerie, sau poate aflam de pe blog in zilele urmatoare?

Anonim spunea...

domnule, jandarmul acela are dreptate! ne merge veste in tara de prostia de care dam dovada!

Anonim spunea...

Batinasule, in fiecare seara ai o pveste: una cu steaguri albe, una ca te-ai hotarat sa nu mai postezi, maine ce-o sa ne spui!

Anonim spunea...

poate mai dezgopam si alti morti si ii chemam la bara! nu, dle Pop?
cea mai tare faza ar fi sa platiti tiganii de prin manastur sa scrie pe blog in apararea dvs. o duminica placuta va doresc!

Anonim spunea...

cate dreptate ai, colegul de la 10.17! dar vezi tu, unii chiar primesc conducerea unui penitenciar drept cadou! uite, popica al nostru, ce cadou frumos a primit de 29 iunie? oare ce l-a recomandat in ochii celor de la anp si a celor de la minister? psihologice cazute? examene cazute cu nota sub limita? intelegeam daca ar fi cazut cu 7 sau cu 8, mai era ceva, dar sa nu iei nota de trecere la examen pentru director adjunct de puscarie...e dubasa treaba, nu crezi?
si mai ai dreptate la o chestie: tot cu noi tre sa munceasca! asa este, dar eu nu cred ca il vreau pe el seful meu. eu ca si ceilalt colegi ai mei meritam un profesionist de la acre se am lucruri bune de invatat, nu smecherii si prostii.
tu esti un tip istet si desi poate nu lucrezi la noi, ai mai mult sau mai mutin aceleasi asteptari si de la seful tau...tu ce ai alege daca ar fi dupa tine?

Anonim spunea...

alt coleg istet: batinas colo, batinas colo! revino-ti stimate coleg si lasa lumea in pace ca e duminica. suntem noi doi pe blog, nu tureanu, batinas sau roman, noi doi, doi anonimi care am avea ceva de spus fata de candidatii pentru postul de director! asa ca, hai sa vb despre oameni si fapte!!!

Anonim spunea...

"jandarmul are dreptate", mai drag coleg, asta este rolul blogului, acela de a facilita comunicarea, schimbul de pareri si idei. si daca nimeni nu ar fi comentat despre pop, tu crezi ca e ar fi fost mai destept sau mai inteligent, sau un mai bun profesionist? nu tata, tot mediocru ar ramane dar asa cel putin vede lumea si colegii din tara cine ne conduce...si daca am ceva de spus este pentru ca nu imi este deloc indiferent cine ocupa acest post. ce simplu este sa stai pe margine, in cel mai rau caz sa vanezi autorii comentariilor, in timp ce pop cu pilele lui pun tara la cale...daca va lua concursul asta este, va fi inca un exemplu al perversitatii si ipocriziei peneliste care ne-a furat cu nerusinare, nu tara si banii, ci chiar si demnitatea si respectul pe care le tineam atat de bine pazite. ne-au furat si or sa ne fure viitorul si speranta de a cladi ceva serios in aceasta tara, iar tu si amicii tai veti sta lejer 4 ani dupa care ce? ce o sa faceti? aaaaaaaaaaa, da, va pensionati si ne lasati sa ne plangem de mila si sa ne victimizam...ei bine eu nu astept acest lucru si ar fi bine cine citeste aceste comentarii sa faca bine sa vina la gherla, sa se uite mai atenti prin acte, sa vb cu lumea si atunci vom vedea iarasi pensionari si transferuri. poate chiar inapoi la jandarmerie!

Anonim spunea...

de ce face pop cariera la puscarie cand colegii lui de generatie sunt sefi pe la inspectoratele de jandarmi din tara?

Anonim spunea...

n-a mai spus nimeni de intalnirea de la conte de anul trecut...cand pop era si el acolo, un catelus pe langa agentii care se vedeau, unii dintre ei, mari consilieri si apropiati ai noricai nicolai. cum stabileau ei, ce si cum....manca-v-as, nu v-o veni si voua randul? dar poate ca primul va fi pop si apoi...

Anonim spunea...

nu dati batuti colegii care sunteti pro pop! sau o fi chiar asa de greu sa dai copy-paste la "rusine contracandidatule! ai crezut ca prin presiuni vei castiga concursul?" sau la "Batinasule, in fiecare seara ai o pveste: una cu steaguri albe, una ca te-ai hotarat sa nu mai postezi, maine ce-o sa ne spui!"
oare de atata sunt in stare cei care sunt pro pop? asta in situatia in care ar fi si astfel de personaje pentru ca, daca pseudo-comentariile de acest gen sunt scrise chiar de pop atunci e de inteles, chiar a facut eforturi incredibile. si atunci daca el doar de atat este in stare, ori ca scrie bancuri ori ca atrage dupa el personaje de acest gen, propun sa il declaram castigator fara concurs! de ce nu?

Anonim spunea...

ce bine rid! un anti-pop isi dadea cavintul de onoare! vai de capul lui! stie el ce e onoarea? citeste domnule dictionarul si nu mai folosi cuvinte care iti contrazic faptele. daca tot ei dex-ul vezi si ce e aceea disonanta.

Anonim spunea...

N-ai ce face pe ploaie? Numara-ti frate banii sau stai langa sotie. Sau te-ai plictisit de ea, ca ti-ajunge toata ziua la servici?

Anonim spunea...

Rusine bre, gherlenilor!

Anonim spunea...

Domnule Tureanu care este pasul urmator? Ce ne-ati mai pregatit! Mai urmeaza si alte diversiuni? O revolta ceva? Poate va sustine Neti ca si el ii in campanie!

Anonim spunea...

Domnule POP, chiar, cum puteti sa lucrati cu oamenii astia? Pentru ca eu sunt convinsa ca ei sint si cei care va zimbesc frumos in fiecare zi, va periaza sa nu primiti vreo scama, folosesc delatiunea impotriva colegilor pentru a iesi in evidenta si probabil pentru a-si masca incompetenta.

Anonim spunea...

Lasa-l ba, nu-l vezi ce mult sta pe DEX. Poate il invata pe de rost! Trimite-i si un link cu Pagini Aurii.

Anonim spunea...

RAUTATI, RAUTATI, RAUTATI, CE V-A FACUT POP! SI MAI LASA-MA CU GRIJA TA PENTRU SISTEM! GARGARA FRATE, GARGARA!

Anonim spunea...

daca ar durea frustrarea nu ai mai putea scie batinasule!

Anonim spunea...

tu care tot carcotesti, de ce te-ai luat de jandarmul ala, ca n-a spus lucruri rele. esti un inveninat! doamne fereste sa ajungi vre-o data sef!

Anonim spunea...

ATENTIE CA PE BLOG UMBLA STAFIA LUI ROMAN! VEDETI CA VA VIRUSEAZA CALCULATOARELE!

Anonim spunea...

oare este la ghela internet?,s-au cele doua tabere au un singur calculator, atentie la ore, 10' uni 10' ceilalti.

Anonim spunea...

Aseara mai bue zis azi noapte Tureanu a fost de serviciu,Pop a venit in unitate,au stat de vorba amical comentau discutiile de pe internet si se anuzau copios, in final au hotarat sa mearga la concurs cu aceiasi masina.

Anonim spunea...

o fi coada la internet in gherla!

Anonim spunea...

oricum Tureanu si Pop no sa poata fi pusi cap in cap sunt prea buni prieteni,nici Pop cu Batinas pentru ca se respecta reciproc.

Anonim spunea...

vai de capul vostru gherlenilor si ne sunteti dati de exemplu!

Anonim spunea...

batinas pop si tureanu sunt in unitate

Anonim spunea...

aseara dl.pop si dl.tureanu s-au intalnit in penitenciar, la ora tarzie, si pentru a opri toate rautatile spuse, mai mult, pentru a le dezminti, au hotarat sa plece impreuna la bucuresti, cu aceeasi masina.discutia s-a purtat in pc1 si a fost urmarita de mai multi oameni.

Anonim spunea...

Mai oameni buni cine este acest POP ca mati albit de vreo trei zile cine este ? a descoperit mersul pe jos?mai lasatil dracului sa mai doarma si el cred ca sta non stop pe net sa citeasca ce scriu colegii de el, miine o sa-si ia medical ca este surmenat .

Anonim spunea...

de ce n-ati facut fratilor campanie pentru tureanu? de ce impotriva lui pop? prezentati calitatile lui tureanu si ce a facut el pentru noi! nu sinteti corecti!

Anonim spunea...

Team prins DL Huginn,suntem noi, PoP,Batinas,Tureanu, am incercat Cateva comentarii dar nu ai vrut sa le publici,suntem bine sanatosi si ne doare in cot de parerea ta. Si maispui ca esti impartial sica doresti sa promovezi adevarul.
POP

Anonim spunea...

se respecta pe fata, dar pe la spate nu vezi vere ca si-o trag?

Anonim spunea...

pt 16 01.Cum cine est? este directorul nostru de la gherla, ce aveti voi altul de care sa se vorbeasca atat,nu aveti si nici n-ar merita atentie.

Anonim spunea...

tot aseara, pop si tureanu au hotarat ca mai trebuie 2 registre in pc1:unul pro pop si unul contra tureanu.

Anonim spunea...

ce credeti, daca acum si-au dat mana sa faca pace, inainte de concurs, cum va fi dupa? isi vor purta pica unul celuilalt?

Anonim spunea...

si acum practic, daca comentariile anti-pop inceteaza inseanna ca in spatele acestora erau batinas, tureanu? sau mai ramane varianta cu roman?pe el de ce nu l-au chemat sa faca un armistitiu?

Anonim spunea...

eu trec de partea lui pop! CRED CA MERITA O SANSA! oricum se pare ca s-a cam abuzat.

Anonim spunea...

si oare ce or fi discutat? se inteleg sa mearga diseara la ziua recoltei la dej?

Anonim spunea...

si vazandu-se pus la zid ce face pop? se urca in masina si stiind ca intra tureanu in serviciu se duce la gherla sa puna capat comentariilor de pe blog! si ce ii spune el lui tureanu? "haide dle sa fim asezati si cumpatati ca in fond si la urma urmelor prin toata acesta sarada aducem un mare deserviciu penitenciarului si personalului! - de paraca lui pop de asta ii arde...si tureanu ce i-o fi spus? "dle ma jur ca nu sunt eu cel care scrie!!!"
faptul ca se cred unul pe celalalt isi indreapta privirile spre str. romana si se inteleg sa se vada si cu batinas...bineinteles, nici el si nici nevasta-sa nu au scris pe blog. atunci cine?
poate aflam maine dimineata la sedinta sau poate ne da in seara asta alarma, oare m-am trecut in parasire???

Anonim spunea...

chiar au scris cei trei un mesaj pentru proprietarul blogului? super! si ce cereau? stoparea comentariilor contra pop? ca altceva...

Anonim spunea...

Mare cacialma la Gherla

Anonim spunea...

Daca cei trei sunt in unitate si nu mai apar comentarii impotriva lui Pop, atunci numai unul dintre Tureanu si Batinas au putut scrie atit de inversunat despre POP.

Anonim spunea...

Sfatul batranilor din ANP a avut loc la manastirea Nicul, Roman,ca si gazda a fost prezident. Prima
decizie a acestui for extrm de important a fost"DESTABILIYATI GHERLA". Numai la manastire est internet.

Anonim spunea...

pt.anonimul de la 16.04.
nu exista interes. unii considera a fi periculos sa aiba in frunte un om exigent care poate sa ceara performanta de la cei cu care lucreaza.mai mult, nu prea este santajabil pentru ca nu se ocupa de gainarii.nu poate fi un om al sistemului.imi este sef de 4 ani.prea corect pentru acest sistem.

Anonim spunea...

RECORD ABSOLUT!!!
353

Anonim spunea...

felicitari domnului pop ca a avut curaj sa opreasca avansarea incompetentei, mare CURAJ. acesta e motivul acestui circ.

Anonim spunea...

Citesc de ceva vreme blogul asta si trebuie sa recunosc ca a avut pana acum articole interesante. Se scrie de la problemele pe care le intampina personalul pana la jocurile de culise in urma carora se acorda functii de conducere, spre deliciul multora care nu au cum sa afle astea si care isi pot forma astfel o imagine, mai apropiata de adevar, despre cei care-i conduc. Asadar blogul e pentru popor! Si acesta aude din nou de faptele de arme ale rezistentei... Aude ca un comando al penifestului a lovit in indepartata si neinteleasa Transilvanie! Tocmai la Gherla! Reactiile nu se lasa asteptate.... traiasca Rezistenta! Iar poporul defuleaza in sute de comentarii...se profita de situatie... se platesc polite... Dar, transeele erau sapate de mult... combatantii ocupa rapid pozitii...iar inclestarea e dura. Comandoul desi inarmat pana in dinti, bate in retragere; de data asta informatiile asupra inamicului nu sunt corecte... Dusmanul nu e un las, stie sa sara din elicopter! Asta o spun toti partizanii! Mai spun ca exista niste reguli ale luptei! Iar dezinformarea si victimele colaterale nu fac parte din acestea! Luptatorii gherilei nu au venit foarte pregatiti...au survolat zona, au aruncat bombele...dar nimeni nu a avut curaj sa sara...
Partizanii au ramas din nou singuri, iar razboiul e ciudat... nimeni nu stie daca e victima sau nu! Dar vor afla ... de data asta mortii se numara dupa final...

Anonim spunea...

...si apoi te-ai trezit si ti-ai postat visul pe blog. Dar..., supriza..., erai la nuarul 356. Visul a devenit realitate: esti partizan!

Huginn spunea...

pentru anonimul 05.10.2008 17:26:00

:-) Da. Pot să spun că în mare măsură aţi surprins foarte corect situaţia. Dar, pentru că există un dar. A fost doar o primă etapă... de tatonare. Reacţia este mai mult decât interesantă având în vedere că nici măcar nu am intrat în problema de fond. Mai sunt cel puţin 3 episoade şi nu vor fi morţi de numărat. Vor fi doar lucruri de învăţat.

Anonim spunea...

pentru comentariul de la 16.54.
bai oameni buni, de ce performata vb noi acum? cu pop? ce pregatire temeinica are pop la baza? ce cunostinte, studii sau proiecte a intocmit pop pana acum? care este conceptia domniei sale despre mediul carceral sau viziunea sa despre situatia actuala a recidivei ppl? de cate ori a tinut acesta vreo tema la pregatirea cu personalul? de cate ori a sustinut vreo tema de interes pentru aplicarea corecta a prevederilor legale? de cate ori ne-a vb, ca un specialist ce este, depre imobilizarea ppl, despre aplicarea regimului, despre gestionarea unei situatii de criza? cum vi-l imaginati vb la o masa rotunda despre reeducarea si reinsertia sociala a ppl cand stima si am fost martorii "articulatiilor" pe care le dadea detinutilor cateodata? bai romani de buna credinta, desteptati-va fratilor ca nu veti avea cu cine sa vb despre astfel de lucruri sau de la cine sa le auziti. si atunci ce ne ramane de invatat de la "managerul" - scuzati-mi, dle pop, folosirea acestui cuvant care nu este de provenienta romana dar inseamna ceva pentru un director, sau ar trebui!? sa dam cu pumnul si sa ce?
va mai supun atentiei un fapt si negati-l daca puteti, de ce a crescut atata de mult rata internarilor la dej pe fondul consumului de alcool sau alte substante etilice de catre detinuti? daaaaaaaaaaa, pentru ca acum ne permitem sa stam mai lejeri si sa fim mai relaxati in raport cu ppl-ii!??!?!?! intr-un an, cel mult, daca gherla continua asa vom incepe sa scoatem telefoanele cu sutele.
dle dir gen Bala, va rog solicitati domnule o situatie a internarilor in sp dej de la gherla sa vedem, ce spun cifrele!
suntem noi toti multumiti si satisfacuti de modul de acordare a primelor si a salariilor de merit in puscaria gherlii? vai de mine! se mai intampla un mic fenomen: putine, dar relevante, pentru cine stie sa citesca si sa inteleaga, sunt lucrurile care au iesit acum despre pop si asta pentru ca putine persoane detin informatiile complete si sunt monitorizati din acest punct de vedere, gen traseul profesional al lui pop pe care nimeni nu l-a schitat ( de ce oare doar are doar rezultate extraordinare?!?!?!) sau alte magarii legate de logistica. colegii care sunteti pro pop haideti cu informatii cu date care sa va intareasca pozitia si sa v-o confirme, care e problema? aaaaaaaaaa, nici voi nu il stiti?asta ar fi un raspuns!
nu ati comentat nici la capitolul examene psihologice sau concursul pentru director adjunct la aiud! de ce? nu pare sa va intereseze ca o persoana care se asteapta sa fie director de puscarie cade examenul psihologic pentru aceasta functie? inseamna ca nu are discernamant! ca ar tre sa il clasm medical si sa il pensionam!
dar ca se prezinta la concurs si nu ia nota de trecere? comentati acest aspect! cum ti-ai permite tu, drag coleg, sa te prezinti la examen fara sa fi citit? si mai vb de studii la babes...pai si daca cazi un examen la aiud, pentru director adjunct, ce te mai recomanda pentru director la gherla? nimic!nimic!nimic! sa iti intre in cap stimabila domn Pop!nimic nu te recomanda decat pilele si smecheriile la nivel de minister!
si atunci cine te sustine ce parere are? dar voi, susgtinatori cai lui pop ati avea curajul, vb despre acest lucru, sa ii adresati o onesta si fireasca intrebare dlui pop: este adevarat domnule pop ca ai cazut un psihologic si un examen in 2006 pentru aiud? de ce l-ai cazut domnule pop? pai daca atunci nu s-a pregatit cand ardea camasa pe el sa scape de roman, acum oare cum s-o pregatii?
ma scarbeste deja individul asta, pop!

Anonim spunea...

bati iei o mare TEAPA. pop va fi director iar tureanu adjunct.

Anonim spunea...

o intrat roman pe blog! imi aduce aminte de umilinta la care s-a supus la pensionare! aceleasi povesti, aceleasi reprosuri! atentieinsa, ca isi numeste partizanii ,,Romani". mai zi-ne domnu roman!

Anonim spunea...

pentru colegul de la 17.26. imi dau seama citindu-ti comentariul fantastico-virtual, ca desprins dintr-un counter strike, ca ai ramas prins in povestea cu revolta. nu contest eroismul sau bravura dlui Pop legata de revolta si putin imi pasa, o fi contat la momentul respectiv si foarte bine ca a procedat asa, este o abordare fireasca pe de o parte, si chiar eroica pe de alta parte, pe care orice persoana aflata in slujba pacii ar tre sa o aiba fata de semenii sai. dar, si firesc ca mai exista din cand in cand si cate un dar, acum nu vorbim de barbatie sau vitejie. acum ar tre sa ne exprimam fata de competentele, pregatirea, profesionalismul, caracterul dlui Pop. virtuti existente sau ba care il recomanda sau nu pentru postul de director la gherla.
am citit aici despre instabilitatea psihica, sau cel putin cea necesara conducerii unui penitenciar. am citit in zilele acestea despre slaba pregatire a dlui Pop si faptul ca cazut un examen foarte important acum cativa ani! am mai citit si ca are probleme de gandire si explimare! am mai citit si ca are puseuri de violenta fata de detinuti samd.
cate din aceste aspecte au fost infirmate? de ce dezbatem doar revolta cand aceea a avut loc acum 20 de ani?
si apropo de morti, ca norocul ca nu vor fi in acest razboi. ar trebui poate sa moara, cu aceasta ocazie, doar cariera dlui Pop la penitenciare si de acolo incolo se vor mai linisti apele...

Anonim spunea...

BATI CAMPII DOMNULE! SUBIECTUL E DESPRE ACTIVITATEA DOMNULUI POP LA REVOLUTIE! SECURISTULE!HAHALERO! DE CE SCHIMBI SUBIECTUL? TE INDOIESTI DE BARBATIA LUI POP? TI MINTE CAND POP A FOST ATACAT DE 2 RACHETI IN PC1? CUM A REZOLVAT PROBLEMA SINGUR FARA SA CHEME GRUPA DE INTERVENTIE? PE CARE V-AR MAI FI TINUT? DAR LA REVOLTA IN 2006 CAND PE TOTI VA HUIDUIAU DETINUTII, IAR POP CAND INTRA IN CAMERA SE FACEA LINISTE SI SE PUTEAU PURTA DIALOGURI! SI ACUM NI-L PROPUI ALTERNATIVA PE TUREANU? CARE INAFARA DE INTRIGI NU STIE NIMIC? STIE TUREANU CATE CAMERE DE DETINERE ARE PENITENCIARUL GHERLA? NU STIE NICI MACAR CATI OAMENI ARE PE PLUTON! II LUCRA SI PE EI TOATA ZIUA. BAGA ZAZANIE INTRE EI SI II INCURAJEAZA SA SE TOARNE UNUL PE CELALALT. DE AIA L-A SI FACUT ROMAN ADJUNCT. CE TRECUT ARE? A MAI FOST LA VRE-UN EXAMEN? NICI POVESTE. A FOST O SCULA IN MANA LUI ROMAN. SI CU EA ROMAN SI-A MAI BATUT JOC DE CATIVA DINTRE NOI!N-AM MAI PUTUT STA DE-O PARTE. DESI MI-AM PROPUS SA NU MA BAG.

Anonim spunea...

pt 18 56
Putin iti pasa de ce s-a intamplat acum 20 de ani,cati sunt k- tine care le pasa doar de ei? si care doresc cu orice scop si prin orice mijloc sa optina puterea.
Urat caracter poti sa ai.

Anonim spunea...

unde esti steag alb? ti s-a innegrit de la rautate? sau de la onoarea ta!

Anonim spunea...

De ce Pop poate sa ne respecte drepturile, sa ne platesca orele suplimentare, sa nu ne forteze sa ne facem cerere pentru echipament, chiar daca nu avem nevoie, sa le mai dea si la altii salar de merit. Nu mai e ca pe vremea lui ROMAN-TUREANU!

Anonim spunea...

Daca pleaca Pop, avem de castigat,S-au va apare o noua tinta daca protagonistii nu-l vor agreea. Chiar a devenit o poveste interesanta. A tras in manifestanti s-au nu, si-a parasit colegii s-au nu,comentariile nu mau lamurit, daca subiectul se schimba pare mai mult o deviere, o incercare de a evita un esec. Poate o sa apara noi dezvaluiri reale, insa daca prma situatiie ramane neclara, va exista riscul sa planeze suspiciunea si la celelalte articole. Actualmente subiectul a fost deviat si a aparut o argumentatie puerila, privitor la cine ar fi mai bun de sef la Gherla. Meritam si noi sa stim daca mai sunt dintre cei care au tras la revolutie iar acum conduc destine, scapand nepedepsiti. Aczatiile sunt foarte grave iar daca acest om este vinovat am vrea sa stim, sa fim convinsi. POate mai sunt oameni cel recunosc publicati o poza cuel cand eara mai tanar poate va dam o mana de ajutor. asi dori sa las unn e-mail administratorilor acestui blog, daca se poate, cu conditia sa nu fie publicat la comentarii.

tureanu spunea...

Gata colegilor! sa inceteze odata circul asta! Astazi m-am intilnit cu domnul Pop si eu am luat hotarirea sa nu mai particip la examen! Nu am fost fortat! Domnul Pop, mi-a oferit chiar sa ma duca cu masina. Hotarirea aceasta am luat-o dupa ce m-am uitat in oglinda. Nu mai am privire asa semeata! Parca e de turturica. Imi cer scuze fata de Dorin Muresan pentru ca l-am facut sa lucreze degeaba pe proiect, dar poate il va folosi el; sau poate eu peste 4 ani(daca Nelu Batinas ma va sustine si atunci). Acum nu fac fata! Trebuie sa mai cresc! M-au lasat si nervii! Am sa fac tot posibilul sa nu va dezamagesc a III-a oara. De miine incep cu creatina. Am vazut la ppl ca da rezultate! Am sa incerc si cu lecitina! Ca asa poate n-am sa mai uit si am sa stau in banca mea... Oglinda oglinjoara cine-i mai semet in tara? Ei, iar m-am grabit, mereu uit, cred ca am boala lui George. De la meserie ni se trage!

Anonim spunea...

Sa jure si POP canu pleaca la examen si se pensioneaza si poate scapa nevatamat.

Anonim spunea...

gata putem sa ne culcam!

Anonim spunea...

nu cumva ambele tabere lucreaza pt acela-si scop,indepartarea comentariilor de la subiectul prezentat.

Anonim spunea...

pop porneste din nou ofensiva.ce doreste?crede ca-l sperie pe dl.tureanu?nici o sansa.cateii lui pop pot sa latre linistit, nu cred ca o sa determine vreo reactie a dl.tureanu.sunt cu el de 4 ani.e corect si cinstit cum nu va putea fi vreodata pop sau bati.din cate stiu este licentiat in management, deci apropourile privind lucrarea lui tin doar la cei care nu sunt din gherla.din pacate pentru voi, nu a fost ci-st ci cifrator.sincer, va inteleg disperarea.cu un director ca si el cred ca gherla va avea din nou un colectiv,iar cei cu ,,drag de munca,,nu vor mai avea timp de barfe. stiti oare daca dintre dl.pop si dl.tureanu, roman a recompensat vreounul dintre ei cu 50% sau cu avansare inainte de termen.ce ziceti dl.pop?cat a fost vremea lui tureanu? 3 luni sau 4?restul nu a fost oare a lui pop?

Anonim spunea...

caror persoane le plateste pop orele suplimentare?lui grigoreanu? ce face cu cei din ture carora nu vrea sa le ponteze timpul efectivde lucru?

Anonim spunea...

huginn! esti depasit? sau ti s-a facut somn? de ce nu mai postezi?

Anonim spunea...

ha, ce vitez dl pop.mascatii erau langa el, rusii imobilizati, iar el dorea sa le impuna sa urce in microduba cu pumnul.stiu sigur. am fost in pc1. daca asa a fost si la revolta sau la revolutie, mersi dl.pop.sunteti scolit in ,,intriga,dezbinare si dezinformare,, asa cum va laudati pe vremea lui petrea.

emil tureanu spunea...

pentru 21.43
,,Oglinda oglinjoara, cine-i mai semet in tara"
,,tot turturica esti!"
Ca sa-mi recapat semetia, am sa recunosc ca am fost si CI-st si ,,cifrator". Dar CI-ist mai mult! Na! Am zis-o si pe asta! Si uite ca devin tot mai semet! Daca tot a venit ora adevarului am sa recunosc ca nu sunt licentiat in management, am facut numai un master la la ,,privata", cu alti ofiteri ca mine, dar acolo m-a ajutat, curios, un alt ofiter, tot Muresan (destepti muresanii astia!- ia sa merg si eu pe Mures!), pe care l-am facut sef la vizita. Si am sa-i fac generali pe amandoi! Ca merita!
Si uite ca mi-a revenit si auzul! Si poate ca ma mai gandesc si am sa ma duc la psihologic! Ca poate mai gasesc acolo un Muresan! Daca nu, imi iau o plosca de apa de mures!

Anonim spunea...

stimate coleg de la 18.41.ai probleme? tureanu adjunctul lui pop?pe ce lume traiesti?

Anonim spunea...

anonimule de la 21.28, cred ca ai dreptate. se incearca o distragere a atentiei de la subiect. de ce nu se asteapta si vremea cand va fi comentat si tureanu?

Anonim spunea...

Una peste alta, v-ati facut de rusine domnilor de la Gherla! Se vede ca ati trait intr-un targ mic si va place sa va spalati rufele in fata portii. Nu tin cu Pop, dar cred ca e prea domn, daca va puteti permite sa va bateti joc cu nepasare de munca voastra!

Anonim spunea...

desteptarea dl.pop.vrei sa te pui cu tureanu?si la psihologic?cred ca glumesti.cu toate pilele pe care le ai, pun pariu ca nu reusesti sa-l faci sa cada (sa-l lucrezi)mai ales la psihologic.
va propun la amandoi, ca dupa examene sa va sustineti lucrarile scrisa de voi sau de altii in fata personalului unitatii.ar fi beton.

tureanu emil spunea...

Oglinda oglinjoara .....
TOT TURTURICA!

tureanu emil spunea...

Bati eu nu sustin nimic! Sa vina Muresan sa o sustina! El a facut-o! Daca nu-i bine?!
Oglinda oglinjoara, cine-i mai semet in tara?
Incepi sa fi turturoi!

tureanu emil spunea...

Oglinda oglinjoara cine-i mai semet in tara?
Turturica!...
Dar la Bucuresti, la sfatul batranilor e Roman, mai semet ca niciodata! Cere-i sa te mai faca-o data!
Si daca nu iau psihologicul?
Atunci sa ramai turturica! Si asa sa-ti spuna toti pana la pensionare!

Anonim spunea...

D-lor, pe vremea lui Roman nu a-ti facut nici un comentariu.De ce?Stiti de ce? Pt.ca l-ati iubit prea mult.S-au va fost "FRICA"?De ce va ascundeti in spatele monitorului si nu aveti curaj sa-i spuneti omului in fata ce aveti de zis?Pacat ca murdariti prestigiul PENITENCIARULUI GHERLA pe care noi impreuna l-am castigat prin munca,si nu ne-a fost usor.Bafta concurentilor la examen!

Anonim spunea...

384
384
384
Mai este un pic si ajungeti la 400!!!?!!!

Anonim spunea...

bai da sunteti de'a dreptul socati cu revolta asta...a trecut, data! ne asteapta viitorul si vrem sa cladim ceva frumos pentru gherla. sau poate ca au facut-o altii, dl pop! nu prea mai ai ce sa construiesti dar da-te macar la o parte sa ne bucuram de ce avem, sa nu distrugem munca noastra, in final...asa ca...hhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pop!

Anonim spunea...

cine a lucrat si lucreaza cu tureanu pe tura stie ca nu are nevoie de pumnii lui pop sa aranjeze lucrurilr la gherla. in schimb are altceva ce pop vrea dar nu reuseste, cu toata gasca lui pe langa: creier, dle pop, creier!!!

Anonim spunea...

pai cati detinuti nu a mai batut, tot cu noi de fata, ca altfel ii era frica...

Anonim spunea...

aduceti-va aminte cu vorbea si sucea hotii de cap vale - chioreanu v - si cum statea de vb cu ei cu orele..a pus mana pe vreunul ca pop? pai numai asta stie sa faca: daca nu are papagal sa ii vrajeasca sau sa se impuna, ii bate si obtine ceea ce vrea prin forta! asa ca...de astfel de barbatie au nevoie hamalii in gari si porturi, de astfel de forta au aia la wresling sau pe la k1! noi suntem oameni civilizati, sau cel putin unii asa se pretind. atunci hai sa le cerem si noi sa aiba minte si intelepciune...

Anonim spunea...

extraordinar - 05.10.2008 22:41:00

o dam pe sentimentalisme acum! ce sa iti spun ? prestigul orasului, a locuitorilor? pleaca mai de aici! cat de multumit esti tu de cum te apreciaza directorul tau? ai salariu de merit sau A38 te miri ca? esti multumit ca tu lucrezi pe sectie cand altii freaca manganul pe gard? sau ii fi chiar vreu trantor pus de pop pe mgard sa se odihneasca ca nu e bun de altceva prin alta parte?!?!?!?!ce mare om este pop asta? auzi tu, "boieru'"?!?!?si ne mai miram ca se comporta ca pe tarlaua lor si sunt discretionari si impartiali...datorita voua care ganditi asa dragilor!

Anonim spunea...

ai dreptate cu vile dar poate ca se exagereaza si cu vrajeala asta atata timp cat detinutii isi cam fac de cap. pe de alta parte nici sa dai in ei nu e ok. cine face asta inseamna ca e mai josnic decat ei...

Anonim spunea...

Haideti, inca putin! Vreau sa vad 400! Da cineva mai mult?

Anonim spunea...

05.10.2008 21:46:00

hopa a aparut in vizor si grigoreanu, zis "pielea". foarte bine si sper sa mai iasa la iveala si alti smecheri de'ai lui pop...tu ce parere ai lucian? sau poate si marin?!?!?haideti colegilor sa demascam sarada si impostorii astia care isi fac de cap in temnita gherlii!

Anonim spunea...

a facut cineva referire la pielea? da cum va permiteti domnilor? adica el era sa fie amicul consilierului ministrului daca nu ar fi fost gica contra presedintele! da, el pielea urma sa fie amicul si sfatuitorul consilierului lui nicolai! dar de, daca aia nu a vazut ce misuna prin preajma ei, bine ca a vazut altcineva, bravo lui...

Anonim spunea...

bati, esti penibil! vorbesti singur parca-i fi roman!nici... nimeni nu te baga-n seama!

Anonim spunea...

cred ca dl.pop a plecat din oras cu toti sustinatorii. se organizeaza vreun miting prin bucuresti sau are nevoie de sustinere la testarea psihologica?

Anonim spunea...

Nu mai bagati si voi un spam mic aici? Haideti oameni buni... Sa iasa planul...

Anonim spunea...

Fac tot eu spam-ul... Gata? Ati refulat toti? Ati dat afara totul? Sau ati mai pastrat cate ceva?

Anonim spunea...

Fiecare comentariu, indiferent daca cel care scrie se pro sau contra POP, arata ca domnul POP e un om important. Se scrie si se vorbeste mult despre dumnealui. Opiniile sunt impartite si e normal sa fie asa. Succes, domnule Pop! Multora le pasa de destinul dvs. Sa nu dezamagiti!

Anonim spunea...

Anti-pop va ia fata la nr. 400.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 400 din 423   Mai noi› Cele mai noi»