Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 11 iulie 2008

Lidia Bărbulescu în delirium tremens: MI6, CIA, Gherila Virtuală şi conspiraţia antijustiţie

Doamna Justiţiei româneşti, simbolul românesc al duduii care împarte dreptatea cu balanţa, dar care te fură la cântar, varianta neaoşă a eleganţei feminine, mamă iubitoare şi preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, confirmă din nou încrederea acordată, ne informează Academia Caţavencu.

Garant al independenţei justiţiei şi apărător al magistraţilor în înfăptuirea unui act imparţial de justiţie, preşedintele CSM a demascat, din nou, interesele imperialiste de destabilizare a ţării noastre.
.
După ce a dat câte un cap în gură Comisiei Europene şi Departamentului de Stat în urma rapoartelor negative asupra justiţiei, o palmă nesimţiţilor de la Banca Mondială care au avut tupeul să critice stadiul de implementare a proiectelor finanţate de aceasta în justiţie, Lidia Bărbulescu a dezvăluit de Ziua Justiţiei mecanismele ilegale de finanţare din surse externe (CIA, MI6, Mossad) a unor elemente duşmănoase interne.
.
În ciuda riscurilor de a fi acuzată de delir sistematic, Apărătoarea Dreptăţii a făcut publice numele trădătorilor de neam şi ţară care îşi vând sufletul şi conştiinţa străinilor şi intereselor imperialiste ale acestora: AVOCAT IN ROMANIA, GREFIER ÎN ROMÂNICA, JUDE DE SERVICI, JUDE ÎN ROMÂNICA, JUSTITIAR ROMAN, PENIFEST, PROCUROR PANAIT, ULTRAJURIDIC.

Cică, nemernicii, sunt finanţaţi de americani. Cu banii aceştia îşi cumpără publicitate în presa coruptă şi defăimează justiţia din România, stricând imaginea ţării şi destablizând performanta justiţie română.
.
Stimată Apărătoare a Justiţiei,
.
în primul rând să ştiţi că n-am dat niciodata bani la Caţavencu. Niciodată. Ne jigniţi. Nu ne cumpărăm publicitate decât la Gardianul, Jurnalul Naţional şi, câteodată, ZIUA! Ca să aflăm primii ce mizerie se mai scurge de la CSM.

În al doilea rând, să ştiţi că nu dăm bani doar în presă, da? De obicei mai mituim pe unul şi pe altul pentru ca vreun prieten comun, dar mai tont, să fie şi el şef pe la vreun parchet.

Şi, în al treilea rând, mai sponsorizăm deplasări externe de plăcere pentru informatorii noştri. Din câte am auzit, CSM-ul are mari probleme financiare pentru deplasări în interes de serviciu.

.
Stimată doamnă şi iubitoare mamă,
.
Eu şi tovarăşii mei în ale fărădelegilor şi trădărilor de ţară din
Gherila Virtuală am format o comisie de evaluare, ceva în genul Inspecţia Judiciară. Şi am decis: nu sunteţi paranoică!!!

Paranoia este
psihoza caracterizata printr-un delir sistematic, fara diminuarea capacitatilor intelectuale. Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic.

Or, dumneavoastră doamnă, prezentaţi toate simptomele, mai puţin două: "fără diminuarea capacităţilor intelectuale" şi "raţionamentul este logic".

Ca atare, primiţi doar un avertisment pentru difuzarea prostiilor spuse la ceas de maximă audienţă!

12 comentarii:

Unknown spunea...

aveti o blogosfera intreaga care sa va transmita mesajul :)

Huginn spunea...

Bine tanti Lidia şi acum îmi spui. Dacă ştiam încasam cecul capitaliştilor şi stăteam liniştit. Mă lăsam şi de servici şi stăteam la umbră prin Bahamas. Ca mintea lu' matale.

Io zic că eşti imaginea perfectă pentru justiţia română. O tanti legată la ochi şi cu organul vorbirii deconectat de sistemul nervos.

Mihai Politeanu spunea...

Multumim Mihnea! Si recunosc: de la tine am luat scan-ul din Catavencu, ca, in realitate, primul rand era in josul paginii. Multam! :)

Anonim spunea...

Tanti, To'arasa, Cocoana / Doamna Lidia,

sistemul ginditor a lu'Matale functioneaza tot ca in vremurile in care eratzi si tinara si frumoasa... (acu' desigur ca sinteti in continuare frumoasa, dar matura... )

binevoiti sa va trezitzi si Dvs,
ca noi cei ce nu sintem in turnul de fildes in care traiesc prea multi dintre magistrati, sintem in MILENIUL TREI, anul de gratie 2008!

si sa incercati, din mers, sa va actualizati - pe cit posibil - ATITUDINEA FATA DE REALITATILE INCONJURATOARE ALE VREMURILOR ACTUALE ... modul de gindire actualizat, vine avec!

BUNA DIMINEATA!

Anonim spunea...

http://www.jurnalul.ro/articole/129210/justitie-cu-dublu-standard

Constantin spunea...

Chiar daca articolul este destul de sarcastic asupra sefei de la CSM, totusi subiectul pus in discutie era necesar.
Pana de curand aveam o parere cumva neutra, ca sa nu spun usor favorabila. Dar auzind-o vorbind _ de curand la Cotroceni- mi-am schimbat complet parerea incat pe moment am si schimbat canalul.
Atat limbajul de lemn cat si poticneli in idei si exprimare m-au determinat sa cred ca CSM NU A FACUT NIMIC pentru imbunatatirea sistemului pe care ar trebui sa-l aduca pe calea cea buna.
Mi-a devenit clar ca Justitia romana nu va fi clintita din loc in acest veac.
Sistemul sau este atat de inchis si plin de increngaturi bine sudate incat nu pot fi sperante de mai bine.
Tot de curtand, o alta matroana a justitiei noastre, cu un dulshe grai moldovenasc, incerca jalnic sa argumenteze ca sireaca de justitie nu face altceva de cat sa aplice niste legi proaste. Da, sunt multe legi proaste. Dar la elaborarea contribuie - puteti pune si ghilimele- din plin foarte multi - ati ghicit- juristi. Si atunci daca si legile sunt proaste si aplicarea lor este stramba pai dreptate nu poate fi.

Anonim spunea...

Totusi, ce facem cu sistemul penitenciar, de care mai mult ca sigur ,,stimata" doamna nici nu ştie...Ceva noutăţi??????

Anonim spunea...

Cans se scot la concurs posturile vacante din sisstemul penitenciar?
Stie cineva?

Anonim spunea...

Mai pe la pastele cailor, sau atunci cand nepotii, copii, amantele nevestele celor care conduc acum acest sistem vor ajunge la varsta legala de angajare. Atunci se vor scoate.

Anonim spunea...

Huginne, ziceai ca ai sa zici ceva aici si despre evadarea de la Severin. Ai uitat sau sunt totusi niste interese? Despre acel director pus politic acolo nu e nimic de spus? Despre celalalt director care are colegi detinuti iarasi e tacere? O s-o ia pe cocoasa acarul agent supraveghetor din seara aia de la GAZ, dar cel care l-a adus acolo pe talharul cu 9 ani condamnare nu va pati nimic. C-asa-i in tenis...

Huginn spunea...

ptr anonim 11.07.2008 21:14:00

ziceam ca o sa ma interesez si ca daca o sa gasesc informatii o sa scriu. N-am scris pentru ca nu stiu amanunte, nu pentru ca ar fi interese. Daca ma ajuti cu un mail sa am un punct de plecare o sa pot sa scriu. Altfel ma tem ca va fi dificil. :-) Nu sunt Mafalda sa le stiu pe toate desi mi-ar placea. As avea subiecte la infinit dar... cel mai oprobabil nu as mai scrie.

Anonim spunea...

realitatea e ca BarbuleasK sufera de paranoia daca ne raportam la definitia din dexonline: "PARANÓIA s.f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuţiei, prin halucinaţii etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia".. pamfletul vostru are insa urmatoarea asemanare cu realitatea: "inspectia judiciara" a Gherilei ia decizii in mod surprinzator dupa o metoda reala, folosita chiar de inspectia CSM: se ia un text dupa ureche si se interpreteaza/freaca dupa ureche, eventual cu o aparenta unda de sofism. rezultatul e cel pe care il stim cu totii: dovada exista dar nu se vede!! sau, dupa caz, dovada se vede dar nu exista :(((
Na, acum ca m-am desconspirat, sper ca CSM va mai atentiona inca o data public DNA-ul 'fiink "se esicsta" (am incheiat citatu')